Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

anton 1983
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2012, 11:07

MaGiCa je napisao/la:Kako necemo :?: Sacekaj jos neki minut i eto Bavaraca da nam objasne racunicu. ;)
Uff a jesi proziran...

Rađe ja tebe citiram:
MaGiCa je napisao/la:
Ma pusti ti to Tune, nego nije te bilo dosta dugo ovde, pa se zapitasmo jel sve u redu sa tobom?

Nekako sve poklopilo: Gomez briljira, Bayern rekordmeister gazi sve pred sobom, Nemci su opet izdominirali nogometnu Europu, Mafia A se gnoji i gnoji... Unatoc, prava je misterija, kako tebe nema ovde, a u "sretna vremena" te bese, da nismo mogli ziviti od rasprava sa tobom :?:

Samo sam pitao, onako radi reda. Molim te da ne zameris. 8-)

****, još uvijek nisi naučio da prvo trebaš skočiti pa onda reći hop ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2012, 11:17

Eto samo za Magičnog da mu bude lakše:

Ne znam koji klub bi se neutralnom čovjeku trebao više gaditi! ovaj pretruli i zastarjeli Inter ili ovo **** od Marsiella koji se provlači na neviđene načine!

A i mutavog li komentatora jučer...

Pazi ti njegov komentar:

Inter je zabio za 1:0, onda je U DUBOKOJ sudačkoj nadoknadi Marsielle izjednačio, i ja tu velim TOOOOO! Al njegova rečanice koja još nije gotova, nastavlja se na jedan jako mutav i meni čudnovat način; onda je bio penal i Marsej je dobio crveni, pa je Inter poveo! reko wtf!?!?!??! Kad ono REČENICA NIJE JOŠ UVIJEK GOTVOA, na to sve on kaže; I JOŠ DALJE SE IGRA!!!! PA KOJI ****??? Pa reko si na početku DUBOKO U SUDAČKOJ NADOKNADI!! No dobro je ispalo, glavno da smeće nije prošlo!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 mar 2012, 11:19

Tako je, apsolutno se slažem sa tvojom posljednjom rečenicom!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 mar 2012, 11:24

anton 1983 je napisao/la: No dobro je ispalo, glavno da smeće nije prošlo!
Proso je Bayern, dobio 7-0 Basela ;)

Sto se tice Juventusa, oni mogu jedino proci kroz arbitrazu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 mar 2012, 11:26

op op opet ih pucaju kompleksi, ljubomora i tako to, a sta da vam pricam nije vam lako sigurno jedni gledaju u ledja godinama, a drugi jos gori :lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2012, 11:28

Inaće zaboli me kita..:Ja sam to sam napiso da mi Magični bude zadovoljan...

Inaće mene sad samo zanimaju potencijalni protivnici Bayerna, nikakvi koeficijenti niti nacionalnosti i zato mi je draže da je Inter ispao!

PS:

Jel ima neki dio foruma di bi ja mogo napisati takav post a da se neuskokodaćete?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 mar 2012, 11:30

Jedan Milan je odigrao odličnu utakmicu protiv Arsenala, onu prvu u Milanu i na osnovu toga zasluženo prošao...
Jedan Napoli igra od svih talijanskih timova u Evropi najbolji fudbal, dopadljiv, a i jako specifičan pa su za svakog protivnika opasni i zasluženo su u Osmini finala i večeras ako prođu bit će zasluženo (a neće biti lako večeras).
Ali jedan Inter ni po kojem osnovu nije zaslužio da prođe, niti tu ima sistema, a masa igrača su istrošeni, tako da su zasluženo ispali, iako ih je izbacila ekipa Marseillea koja je trulež obična i koja čini mi se ni sama ne zna kako prolazi.
Samo se Deschampsu ko sjajnom taktičaru mora odat priznanje, ali generalno francuski klubovi u zadnje vrijeme igraju ogavan fudbal , ni to prvenstvo im se ne može gledat.....

Sinoć se međutim kod Intera pokazalo kad ne ide, da baš ne ide, jedan od primjera su one fule na početku, pogotovo ona Sneijderova, on je najjači igrač ove ekipe i nevjerovatno da se ono desi....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 mar 2012, 11:35

anton 1983 je napisao/la:
Jel ima neki dio foruma di bi ja mogo napisati takav post a da se neuskokodaćete?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p1630323" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2012, 12:43

Huska je napisao/la:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p1630323" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll:
Pisat o Interu i Marseju u Bayernovoj temi? nema smisla...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 mar 2012, 13:23

kakve veze ima Inter-Marsej za Serie A?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 mar 2012, 13:45

Puma je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la: No dobro je ispalo, glavno da smeće nije prošlo!
Proso je Bayern, dobio 7-0 Basela ;)

Sto se tice Juventusa, oni mogu jedino proci kroz arbitrazu
:lol: :lol: :lol:

slika
Support Velez, It's logical! ★

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 mar 2012, 14:32

****, još uvijek nisi naučio da prvo trebaš skočiti pa onda reći hop ;)
Ti jos uvek nisi naucio da psovkama nije mesto ovde :?:
Post sam napisao pre uzvrata, kad nije tako bajno i carobno bilo kobasicijadi. Tad te nije bilo ovde. Nisi dolazio i bacao svoje otrovne strelice. Sad se potrefilo da prodje Bayern, a ispadne Inter i gle cuda...evo tebe, da nam ekstrapoliras vlastite mudrolije. I onda ti nekome kazes da je "proziran" :?:
Pa mukice jedna, da je juce bilo obratno tj. BM ispao, a Inter prosao, tebe ne bi bilo ovde mjesecima. To znamo i ti i ja. :lol: A sto to govori o tebi onda :?: Budi pristojan, te nam objasni.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2012, 16:11

adointer je napisao/la:kakve veze ima Inter-Marsej za Serie A?
kao što rekoh, bez veze to napiso, jer je poanta u tim **** koeficijentim i Magičnom, ništa više...

Oču reći da bilo kakav post di se neki klub naziva smećem, nije prigodan za niti jednu temu, a to je velika šteta ;)

A ti Magični opet ne žikiš poantu, kao što rekoh skoči pa reci hop...Ja nisam tak i onak dugo obitavo na forumu i sad trenutačno za ovo sve me zaboli kita. Danas bum navijo da prođe Chelsea, ali ne zbog toga što je ovaj Talijan ili zato što je to bitno zbog koeficijenata, nego smatram da bi Bayernu bilo lakše igrati protiv Chelsea, nego prtoiv napolia.

Eto toliko.

A što se tiće povlačenja za jezik, gle čuda tis prvi počeo, kad gle još jednog čuda ja sam se itekak sa jednim jako lijepim postom u Bayernovoj temi, kada je masa mojih navijača, pljuvala po mom klubu, javio i reko da ništa nije gotovo i to sve prije tekme sa hoffenGnjilim... 8-)

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 14 mar 2012, 17:33

anton 1983 je napisao/la:Inaće zaboli me kita..:Ja sam to sam napiso da mi Magični bude zadovoljan...

Inaće mene sad samo zanimaju potencijalni protivnici Bayerna, nikakvi koeficijenti niti nacionalnosti i zato mi je draže da je Inter ispao!
PS:

normalno da ti je drago da je Inter ispao jer bi ti poslije duela i sa ovakvim Interom kompleksi jos vise porasli :oops:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2012, 17:48

Io_Sono_Interista je napisao/la: normalno da ti je drago da je Inter ispao jer bi ti poslije duela i sa ovakvim Interom kompleksi jos vise porasli :oops:
Lako moguće...sam to nema veze sa kompleksom nego sa zdravim razumom. Ak si Bayern ili švaba onda rađe igraš sa marsejom nego Interom ili Talijanom, jer nas oni prođu i kad ne zaslužuju i kad su 6 puta lošiji...

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 14 mar 2012, 18:43

Io_Sono_Interista je napisao/la: normalno da ti je drago da je Inter ispao jer bi ti poslije duela i sa ovakvim Interom kompleksi jos vise porasli :oops:
Lako moguće...sam to nema veze sa kompleksom nego sa zdravim razumom. Ak si Bayern ili švaba onda rađe igraš sa marsejom nego Interom ili Talijanom, jer nas oni prođu i kad ne zaslužuju i kad su 6 puta lošiji...
nije kompleks :? pa kad god Inter kiksa prvi si ovdje,a kad prodje cista sreca a ne kvalitet,i plus nazivanje raznim imenima,a mozda i ja grijesim mozda to i jest tvoj zdrav razum :?
dobili smo vas u finalu na "srecu",jedva si cekao na uzvrat od bavarskog giganta,docekali ste vrlo brzo taj uzvrat i opet isti scenarij,koliko puta vas treba pobijediti losiji protivnik da bi prestao ovdje pisati gluposti :?: :oops:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 14 mar 2012, 23:21

Io_Sono_Interista je napisao/la: nije kompleks :? pa kad god Inter kiksa prvi si ovdje,a kad prodje cista sreca a ne kvalitet,i plus nazivanje raznim imenima,a mozda i ja grijesim mozda to i jest tvoj zdrav razum :?
dobili smo vas u finalu na "srecu",jedva si cekao na uzvrat od bavarskog giganta,docekali ste vrlo brzo taj uzvrat i opet isti scenarij,koliko puta vas treba pobijediti losiji protivnik da bi prestao ovdje pisati gluposti :?: :oops:
Vidim da nisi skužio što sam napisao. Muči te moja formulacija rečenice jer vezni I mjenja konstatciju totalno. Znači pobjeda nas I kad nisu bolj itd...Što ne isključuje da nas pobjede kad su bolji i kad to zasluže kao što je bilo u finalu...

No bilo kak bilo sad bumo morali protiv Milana, htjeli mi to ili ne!

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 15 mar 2012, 00:18

tesko je tebe skuzit a vjerujem i da sam sebe nekad ne kuzis...
nikakvu nemam mucninu sa formulacijom recenice,kad te neko pobijedi a narocito izbaci u dvomecu u tom trenutku je bolji,neko igra lijepo za oko sa puno sansi a neko ne toliko lijepo za oko ali efikasno,ali uvijek se broji ono na semaforu i ono je jedino relavantno ko je bolji...
a jedini razlog sto sam ti se uopste obratio je tvoj pogrdni naziv koji je dole vec citiran a koji jos uvijek stoji a vjerujem da je neko od nas napisao da je lopovski klub na 2. mjestu Serie A da bi u najkracem roku bilo obrisano ;)

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 mar 2012, 19:02

penal za Udinese i crveni 8-)

edit:goooooool Di Nataleeeeee!! 8-)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 mar 2012, 19:04

To, bianconeri!

Igrao sma keca na kladionici! :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.