Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
e vala lazes ako moze uci djabe da ces platit i zanjega dosta preseravanjazeljo1 je napisao/la:danas cu uzet dvije karte,za mene i dijete koje moze uci djabe al cu dati 16 km jer mislim da tako pomazem svom klubu, a plata mi je 500 km
hoces da se nadjemo na kafi danas u Lorisu pa da se uvjerisbosnaaaaa je napisao/la:e vala lazes ako moze uci djabe da ces platit i zanjega dosta preseravanjazeljo1 je napisao/la:danas cu uzet dvije karte,za mene i dijete koje moze uci djabe al cu dati 16 km jer mislim da tako pomazem svom klubu, a plata mi je 500 km
ma sta se imamo nalazit zbog gluposti nego pretjerujes bratezeljo1 je napisao/la:hoces da se nadjemo na kafi danas u Lorisu pa da se uvjerisbosnaaaaa je napisao/la:e vala lazes ako moze uci djabe da ces platit i zanjega dosta preseravanjazeljo1 je napisao/la:danas cu uzet dvije karte,za mene i dijete koje moze uci djabe al cu dati 16 km jer mislim da tako pomazem svom klubu, a plata mi je 500 km
Bice gusto bice 0-3!!!MarkoDa je napisao/la:Evo odosmo se ja,Sake i sizl manizl Snoop Dogg puhnut pa na vopi pa u dolinu.Danas 2:0 Bogi i Smajic strijelci
kanidja87 je napisao/la:Bice gusto bice 0-3!!!MarkoDa je napisao/la:Evo odosmo se ja,Sake i sizl manizl Snoop Dogg puhnut pa na vopi pa u dolinu.Danas 2:0 Bogi i Smajic strijelci
dobro ajd da ne pretjerujem 0-2likusa je napisao/la:kanidja87 je napisao/la:Bice gusto bice 0-3!!!MarkoDa je napisao/la:Evo odosmo se ja,Sake i sizl manizl Snoop Dogg puhnut pa na vopi pa u dolinu.Danas 2:0 Bogi i Smajic strijelci![]()
![]()
![]()
![]()
Traži stoka poštovanje. Baš je naopaka.zeljo1 je napisao/la:Teško je biti Bog u Bosninikad raji ugodit,traze rezultate-dobiju rezultate,traze onda nesto drugo
Pet stoja plata,a jos bi i na kafu isozeljo1 je napisao/la:hoces da se nadjemo na kafi danas u Lorisu pa da se uvjerisbosnaaaaa je napisao/la:e vala lazes ako moze uci djabe da ces platit i zanjega dosta preseravanjazeljo1 je napisao/la:danas cu uzet dvije karte,za mene i dijete koje moze uci djabe al cu dati 16 km jer mislim da tako pomazem svom klubu, a plata mi je 500 km
da im ne treba za vutra-10 km onda karta ne bi izgledala skupaPrinudjen je napisao/la:Traži stoka poštovanje. Baš je naopaka.zeljo1 je napisao/la:Teško je biti Bog u Bosninikad raji ugodit,traze rezultate-dobiju rezultate,traze onda nesto drugo
![]()
A Avlamija ću samo uputiti da se prisjeti ko je pravdao skuplje ulaznice za finale sa Borcem na Grbavici. To govori ko se i oko toga pita. A tada sam branio tu odluku, jer ne igra se finale svaki dan i tako to. Pa čak i kupio nekakvu krpetinu Osvajači kupa za 10 KM. E onda mi je trebalo još par stvari da vidim potpuno nepoštovanje i da više nije fazon u marki, dvije, tri... Fazon je u tome kako nas gledaju.
BINGO ! to je to.. napokon neko pametan.. 8 za kartu, 10 da se taliszeljo1 je napisao/la:da im ne treba za vutra-10 km onda karta ne bi izgledala skupaPrinudjen je napisao/la:Traži stoka poštovanje. Baš je naopaka.zeljo1 je napisao/la:Teško je biti Bog u Bosninikad raji ugodit,traze rezultate-dobiju rezultate,traze onda nesto drugo
![]()
A Avlamija ću samo uputiti da se prisjeti ko je pravdao skuplje ulaznice za finale sa Borcem na Grbavici. To govori ko se i oko toga pita. A tada sam branio tu odluku, jer ne igra se finale svaki dan i tako to. Pa čak i kupio nekakvu krpetinu Osvajači kupa za 10 KM. E onda mi je trebalo još par stvari da vidim potpuno nepoštovanje i da više nije fazon u marki, dvije, tri... Fazon je u tome kako nas gledaju.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 42 gosta.