Eto ako se Valdes ozljedi i ako zafali golmana, može Messi i to odraditi - nije nikakav problem

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
tech je napisao/la:![]()
ludi Puyol postavio ovo na svom fejsu. Garant ga je on i natjerao da stane na gol i uslikao ga
![]()
Eto ako se Valdes ozljedi i ako zafali golmana, može Messi i to odraditi - nije nikakav problem
A sto je najzanimljivije onda bi imali najboljeg golmana svih vremena.tech je napisao/la:![]()
ludi Puyol postavio ovo na svom fejsu. Garant ga je on i natjerao da stane na gol i uslikao ga
![]()
E konacno neko da napise pravu istinu o ovih 10 bodova razlika.tech je napisao/la:Ma za Barcu je svako gostovanje teško, osim na Bernabeu gdje se redovno uzimaju bodovi jer se ekipa motiviše za tu tekmu.
Mislim da se mora u potpunosti promjeniti pristup u ovim "manjim" utakmicama - kao što Real i Mourinho rade. On svoje igrace naloži i našpanuje protiv Betisa, Raya ili Mallorce kao da igraju finale Lige Prvaka, zato i pobjeđuje te tekme i zato jesu 10 bodova u prednosti.
koga ubjedjujes, nas ili sebe ?Harrison je napisao/la:E konacno neko da napise pravu istinu o ovih 10 bodova razlika.tech je napisao/la:Ma za Barcu je svako gostovanje teško, osim na Bernabeu gdje se redovno uzimaju bodovi jer se ekipa motiviše za tu tekmu.
Mislim da se mora u potpunosti promjeniti pristup u ovim "manjim" utakmicama - kao što Real i Mourinho rade. On svoje igrace naloži i našpanuje protiv Betisa, Raya ili Mallorce kao da igraju finale Lige Prvaka, zato i pobjeđuje te tekme i zato jesu 10 bodova u prednosti.
Treba tu i dodati i listu ozljeđenih igraca Barce ove sezone, plus 3-4 tekme gdje su sudije zakinule Barcu svojim odlukama i 3-4 tekme gdje su sudije pogurale Real.Harrison je napisao/la:E konacno neko da napise pravu istinu o ovih 10 bodova razlika.tech je napisao/la:Ma za Barcu je svako gostovanje teško, osim na Bernabeu gdje se redovno uzimaju bodovi jer se ekipa motiviše za tu tekmu.
Sve je to tako ali tu postoji jos jedna kvaka.... spanuje ih od straha od Barcelone a ne od snage malih klubova. Ni sad mu nije jasno da ce osvojiti premijeru. Koji strahoviHarrison je napisao/la:E konacno neko da napise pravu istinu o ovih 10 bodova razlika.tech je napisao/la:Ma za Barcu je svako gostovanje teško, osim na Bernabeu gdje se redovno uzimaju bodovi jer se ekipa motiviše za tu tekmu.
Nije ni Pep prico kad je trebo jer je bio gospodin pa sad zaostajemo 10 a ne 2 boda....Harrison je napisao/la:@tech jedini nije pricao o sudijama i zato kapa dolje.
dobit ćemo chelsea zbog ovreba ili će chelsea real zbog mourinha... ne znam zašto sam siguran u to...barca_87 je napisao/la:sta vi mislite braco culesi,koga je najbolje dobit ,koje su vam zelje u cetvrtfinalu,ja bi il najtezeg il najlakseg protivnika ,il apoel da lagani trening odradimo i spremimo se za polufinale,il reala odma da dobijemo pa krvit se
,uglavnom volio bi sa realom prije finala ,bolje u dvije utakmice sa realom po meni ,u onoj jednoj npr u finalu ak bi se sastali tu na hinjaka mogu nesh ko u kupu dobit a vako u dvije tekme po meni tu vise sanse imamo od njih da prodjemo
Gdje si ovo pročitao? Jel' istina ovo?adas_barca je napisao/la:Eric Abidal ponovo vodi bitku za život ! Iako je uklonio tumor prošle godine nažalost jetra neće izdržati pa mora na transplataciju, operacija će biti obavljena za 2 sedmice . Animo Abidal.
Istina je. Evo sad citam na EMDmandraX je napisao/la: Gdje si ovo pročitao? Jel' istina ovo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.