FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

tech
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la tech » 13 mar 2012, 00:40

:lol: :mrgreen: ludi Puyol postavio ovo na svom fejsu. Garant ga je on i natjerao da stane na gol i uslikao ga :D
Eto ako se Valdes ozljedi i ako zafali golmana, može Messi i to odraditi - nije nikakav problem :mrgreen:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 mar 2012, 11:43

tech je napisao/la::lol: :mrgreen: ludi Puyol postavio ovo na svom fejsu. Garant ga je on i natjerao da stane na gol i uslikao ga :D
Eto ako se Valdes ozljedi i ako zafali golmana, može Messi i to odraditi - nije nikakav problem :mrgreen:
:D Moze ako je ovo odbranio, ali sa slike se to ne vidi. Sto se mene tice ja bih volio da Pinto bude prvi golman barse 8-)
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 mar 2012, 11:48

tech je napisao/la::lol: :mrgreen: ludi Puyol postavio ovo na svom fejsu. Garant ga je on i natjerao da stane na gol i uslikao ga :D
A sto je najzanimljivije onda bi imali najboljeg golmana svih vremena. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 13 mar 2012, 13:31

Nije vam los golman,samo ga nebi bilo problema lobovati na liniji, :lol: Luda slika...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 13 mar 2012, 13:44

17/03/12 Sevilla - Barcelona
20/03/12 Barcelona - Granada
24/03/12 Mallorca - Barcelona
01/04/12 Barcelona - Athletic Bilbao
08/04/12 Real Zaragoza - Barcelona
11/04/12 Barcelona - Getafe
15/04/12 Levante - Barcelona
22/04/12 Barcelona - Real Madrid
29/04/12 Rayo Vallecano - Barcelona
02/05/12 Barcelona - Málaga
06/05/12 Barcelona - Espanyol
13/05/12 Real Betis - Barcelona

po meni još imamo samo jedno teško gostovanje... to je u subotu protiv seville ostalo bi trebalo biti lagano možda bi još izdvojio betis i rayo... ali kako igramo ove sezone u gostima onda je sve teško :roll:

dok real ima iz vrha bilbao, atletico, osasunu i na nou camp gdje dolaze po novu peticu, a u donjem dijelu tabele villareal i granadu u predzadnjem kolu koji će se vjerovatno boriti za opstanak ( i gdje očekujem da će real baš tu izgubiti titulu :lol: :lol: :lol: )... bilo bi lijepo kad bi i oni koji put kiksali onako malo da se zakuha :D :D naravno ako sudije dozvole ali kako su sudili do sada onda je to nemoguće... :roll:

p.s opet su nam bili namjestili espanyol u predzadnjem kolu da nam ukradu titulu :evil:

i za kraj malo magije od najboljeg igrača svih vremena
[youtube][/youtube]

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 mar 2012, 14:33

Ja mislim da cete protiv Sevilje dobiti 2 crvena kartona, bice sumnjiv penal za Sevilju kojim ce izjednaciti, a vama ce ponistiti 2 cista gola, a na kraju ce biti 1:1... :mrgreen:
Informacija friska, maloprije stigla iz Spanske sudijske organizacije. Hoce Real da sto prije osigura i teoretski prvo mjesto kako bi priliku dao mladjim igracima, a najbolje cuvao za LP... :mrgreen:

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 13 mar 2012, 14:37

Ma za Barcu je svako gostovanje teško, osim na Bernabeu gdje se redovno uzimaju bodovi jer se ekipa motiviše za tu tekmu.
Mislim da se mora u potpunosti promjeniti pristup u ovim "manjim" utakmicama - kao što Real i Mourinho rade. On svoje igrace naloži i našpanuje protiv Betisa, Raya ili Mallorce kao da igraju finale Lige Prvaka, zato i pobjeđuje te tekme i zato jesu 10 bodova u prednosti.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 mar 2012, 14:47

tech je napisao/la:Ma za Barcu je svako gostovanje teško, osim na Bernabeu gdje se redovno uzimaju bodovi jer se ekipa motiviše za tu tekmu.
Mislim da se mora u potpunosti promjeniti pristup u ovim "manjim" utakmicama - kao što Real i Mourinho rade. On svoje igrace naloži i našpanuje protiv Betisa, Raya ili Mallorce kao da igraju finale Lige Prvaka, zato i pobjeđuje te tekme i zato jesu 10 bodova u prednosti.
E konacno neko da napise pravu istinu o ovih 10 bodova razlika.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 13 mar 2012, 16:25

Harrison je napisao/la:
tech je napisao/la:Ma za Barcu je svako gostovanje teško, osim na Bernabeu gdje se redovno uzimaju bodovi jer se ekipa motiviše za tu tekmu.
koga ubjedjujes, nas ili sebe ?
ser del barça es el millor que hi ha !

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 13 mar 2012, 16:28

Harrison je napisao/la:
Treba tu i dodati i listu ozljeđenih igraca Barce ove sezone, plus 3-4 tekme gdje su sudije zakinule Barcu svojim odlukama i 3-4 tekme gdje su sudije pogurale Real.
Ali što kaže Xavi : " Mi smo samokritični i ako smo ispod Madrida, to je zato što ove godine stvari nismo napravili tako dobro kao prošle godine."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 13 mar 2012, 21:42

Harrison je napisao/la:
Sve je to tako ali tu postoji jos jedna kvaka.... spanuje ih od straha od Barcelone a ne od snage malih klubova. Ni sad mu nije jasno da ce osvojiti premijeru. Koji strahovi :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 mar 2012, 08:47

@tech jedini nije pricao o sudijama i zato kapa dolje.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 mar 2012, 11:10

Harrison je napisao/la:@tech jedini nije pricao o sudijama i zato kapa dolje.
Nije ni Pep prico kad je trebo jer je bio gospodin pa sad zaostajemo 10 a ne 2 boda....

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 14 mar 2012, 12:50

Da, ali Pep nije na ovom forumu i ne diskutuje sa nama.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 mar 2012, 12:45

sta vi mislite braco culesi :D,koga je najbolje dobit ,koje su vam zelje u cetvrtfinalu,ja bi il najtezeg il najlakseg protivnika ,il apoel da lagani trening odradimo i spremimo se za polufinale,il reala odma da dobijemo pa krvit se :mrgreen: ,uglavnom volio bi sa realom prije finala ,bolje u dvije utakmice sa realom po meni ,u onoj jednoj npr u finalu ak bi se sastali tu na hinjaka mogu nesh ko u kupu dobit a vako u dvije tekme po meni tu vise sanse imamo od njih da prodjemo :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 mar 2012, 13:05

Apoel kaze razum. :mrgreen: Mada bi volio i Chelsea, zazelio sam se tih utakmica 8-)
Don't hate what you don't understand.

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 15 mar 2012, 13:46

barca_87 je napisao/la:sta vi mislite braco culesi :D,koga je najbolje dobit ,koje su vam zelje u cetvrtfinalu,ja bi il najtezeg il najlakseg protivnika ,il apoel da lagani trening odradimo i spremimo se za polufinale,il reala odma da dobijemo pa krvit se :mrgreen: ,uglavnom volio bi sa realom prije finala ,bolje u dvije utakmice sa realom po meni ,u onoj jednoj npr u finalu ak bi se sastali tu na hinjaka mogu nesh ko u kupu dobit a vako u dvije tekme po meni tu vise sanse imamo od njih da prodjemo :)
dobit ćemo chelsea zbog ovreba ili će chelsea real zbog mourinha... ne znam zašto sam siguran u to...
a iskreno i ja bi volio real da ih se riješimo što prije :D

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 15 mar 2012, 14:01

Eric Abidal ponovo vodi bitku za život ! Iako je uklonio tumor prošle godine nažalost jetra neće izdržati pa mora na transplataciju, operacija će biti obavljena za 2 sedmice . Animo Abidal.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 mar 2012, 14:16

adas_barca je napisao/la:Eric Abidal ponovo vodi bitku za život ! Iako je uklonio tumor prošle godine nažalost jetra neće izdržati pa mora na transplataciju, operacija će biti obavljena za 2 sedmice . Animo Abidal.
Gdje si ovo pročitao? Jel' istina ovo? :|

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 mar 2012, 14:18

mandraX je napisao/la: Gdje si ovo pročitao? Jel' istina ovo? :|
Istina je. Evo sad citam na EMD :(
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.