care te godine ja sam pratio NCCA i Williamsa posebno u Illinoisu, pa vjeruj mi da je za tadasnji Illinois koji je igrao final four najbolji igrac bio D Brown...ja danas ne znam ni gdje on igra u pm i imali g auopste...vidjeo sam ga cini mi se Washingtonu i Sunsima...tako da ni ja tad nebi prije uzeo Williamsa nego nekog drugog..mislim nije bio los bio je dobar, ali kazem da ga je recimo za Illinois bolji bio Brown koji se u NBA nije eto ni snasao, za razliku od Williamsadelpiero20 je napisao/la:ma nez, prvo su se ovi moji zafrkali kad su vec imali taj prvi pick, sta im bi pa da izaberu bogutaKK_Bosna je napisao/la:mislim da nijedan GM nije glup pa da uzme jednog divljaka i jednog invalida... dobro, mozda je samo kupchak to u stanju dovestidelpiero20 je napisao/la:Bilo bi dobro kada bi ovi moji Bucksi pokusali odraditi neki realan trade ili dva za Boguta i Jacksona...bio je tad valjda i c.paul i d.williams
mada je taj draft izgleda imao dosta promasaja tipa ike diogu ili sean may
![]()
bogut je invalid sa velikim ugovorom sad, a jackson je nas propali pokusaj scorera jer puca ispod 0.400 iz igre
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Rockets OKC Comeback
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;!
[youtube][/youtube]
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Svaka čast, uvijek sam volio comebackove, posebno protiv favoritaZeljovac_1921 je napisao/la:Rockets OKC Comeback
[youtube][/youtube]

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
Kakve dvije tekme nocas!
Orlando savladao Heat
Jbg, Wade nije imao srece u onom pokusaju za pobjedu, izasla lopta iz kosa... LeBron malo kocio.. jbg, nekad se i izgubiti mora.
Lakersi se ponovo provukli preko Kobea, ponovo gubili 5 razlike na 2:40 do kraja ali ponovo je tata Kobe uzeo loptu u ruke. Bilo mi je zanimljivo gledati 2 Gasola
Orlando savladao Heat

Lakersi se ponovo provukli preko Kobea, ponovo gubili 5 razlike na 2:40 do kraja ali ponovo je tata Kobe uzeo loptu u ruke. Bilo mi je zanimljivo gledati 2 Gasola

- delpiero20
- Kontakt:
odlicno, dobili smo M.Ellisa, odlicno mi je to...volim da imamo jos jednog igraca pored Jenningsa koji ima skils
Uz to jos Ekpe Udoha kao rolle playera i K.Browna da sjedi na tribinama
Dali Boguta s kojim GS dosta riskira jer je momak podlozan povredama, a i iako uvijek ima solidne statistike on opet nije igrac koji ti moze podici toliko nivo igre i na kojem treba graditi ekipu iako je po meni opet super centar
Dali isto matorog Jacksona koji je kod nas bio tu, a nije ni igrao...iako je kvalitetan, njegovo je proslo
Sad bas cekam da vidim sta ce da bude, Jenningsu ce se ovo svidjeti sigurno jer je trazio pojacanje i mozda bude i produzio ugovor nekad tamo
Kad pocnu ubadat on i Ellis, ma drama...ne mogu opisat koliko mi je drago da i Milwaukee postane malo zafrkan
Jos kad se pogleda da Jackson ima jos 1,5 god ugovora, a Brown koji ima ugovor od 8 mil ide na ljeto u free to nam dobro dodje jer nam se otvara 8 mil i mozemo dati visegodisnji ugovoro Ersanu Ilyasovi

Uz to jos Ekpe Udoha kao rolle playera i K.Browna da sjedi na tribinama

Dali Boguta s kojim GS dosta riskira jer je momak podlozan povredama, a i iako uvijek ima solidne statistike on opet nije igrac koji ti moze podici toliko nivo igre i na kojem treba graditi ekipu iako je po meni opet super centar
Dali isto matorog Jacksona koji je kod nas bio tu, a nije ni igrao...iako je kvalitetan, njegovo je proslo
Sad bas cekam da vidim sta ce da bude, Jenningsu ce se ovo svidjeti sigurno jer je trazio pojacanje i mozda bude i produzio ugovor nekad tamo
Kad pocnu ubadat on i Ellis, ma drama...ne mogu opisat koliko mi je drago da i Milwaukee postane malo zafrkan

Jos kad se pogleda da Jackson ima jos 1,5 god ugovora, a Brown koji ima ugovor od 8 mil ide na ljeto u free to nam dobro dodje jer nam se otvara 8 mil i mozemo dati visegodisnji ugovoro Ersanu Ilyasovi

bucksi sad imaju ogroman potencijal, na njima je sve
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Konacno su stvari jasne. Dwight zeli da ostane do kraja sezone u Magic-u, da se sprda dok ne istekne ugovor, a onda na ljeto u New Jersey.
Iako je jezeras
,Drew (istina uz 2 OT) sinoc 37 poena, 16 skokova, a pri tome 15-18 sut iz igre
i za razliku od Dwight-a covjek moze da ubaci slobodna
Ersan Ilyasova(forget Linsanity, new trend is Ersanity
), was named Eastern Conference Player of the Week for the period ending Sunday(5-11 march)
Golden State Warriors guard Monta Ellis named Western Conference Player of the Week
Iako je jezeras

Ersan Ilyasova(forget Linsanity, new trend is Ersanity

Golden State Warriors guard Monta Ellis named Western Conference Player of the Week

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ukoliko Orlando ne prihvati trade za Howarda ostat ce praznih ruku i po njih bi bilo bolje da prihvate ponudu Netsa, jer u slucaju da Orlando ne osvoji titulu (za sta su sanse minimalne) on ce promjeniti sredinu.
Bit ce zaniljivo do sutra - tacnije do 20 h - sta ce se sve desiti i vidjecemo hoce li se neke ekipe pojacati na pozicijama koje im skripe.
Bit ce zaniljivo do sutra - tacnije do 20 h - sta ce se sve desiti i vidjecemo hoce li se neke ekipe pojacati na pozicijama koje im skripe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- delpiero20
- Kontakt:
Milwaukee Bucksi imaju igrace sedmice i na Istoku i Zapadurio_Ferdy88 je napisao/la:Konacno su stvari jasne. Dwight zeli da ostane do kraja sezone u Magic-u, da se sprda dok ne istekne ugovor, a onda na ljeto u New Jersey.
Iako je jezeras,Drew (istina uz 2 OT) sinoc 37 poena, 16 skokova, a pri tome 15-18 sut iz igre
i za razliku od Dwight-a covjek moze da ubaci slobodna
![]()
Ersan Ilyasova(forget Linsanity, new trend is Ersanity), was named Eastern Conference Player of the Week for the period ending Sunday(5-11 march)
![]()

Mada je nesto previse dobro da bi bilo istinito, sad ces vidjet kad posalju Jenningsa u LA

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja ne znam na koji fazon Monta i Jennings mogu dobro izgledati zajedno. Jennings je ovome duplo gori fit nego Curry.
- delpiero20
- Kontakt:
nez nek rasporede fino lopte...Donnie Darko je napisao/la:Ja ne znam na koji fazon Monta i Jennings mogu dobro izgledati zajedno. Jennings je ovome duplo gori fit nego Curry.
uglavnom nemamo mi sirinu neku pa da je sad guzva u timu, prosle sezone smo zbog nedostatka kvalitetne dvice ili trice bili najgora ofanzivna ekipa, a jennings je bio pod pritiskom i iz igre nije mogao nikako preko 0.4, a on je trazio da mu se neko dovede i da se ojaca tim pa eto mu, a to kako ce sve da ide cemo da vidimo
Ovako ga mozda malo rastereti jer Ellis je kvalitet koji Bucksi dugo nisu imali i ne moze se desiti nista lose jer ovom timu koji se vec dugo napadacki muci ce dobro doci

KK_Bosna je napisao/la:mislim da nijedan GM nije glup pa da uzme jednog divljaka i jednog invalida... dobro, mozda je samo kupchak to u stanju dovestidelpiero20 je napisao/la:Bilo bi dobro kada bi ovi moji Bucksi pokusali odraditi neki realan trade ili dva za Boguta i Jacksona...
eto, ipak ima jos glupana... dati najboljeg igraca i top5 SG lige za ovu dvojicu patlidzana

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- delpiero20
- Kontakt:

Cekam samo da vidim hocel Jennings ostat jer navikao sam da Bucksi u zadnjih 10 godina sami sebe ukopavaju

Kad pogledam kakvi su Bucksi bili sa velikim Ray Allenom, otvorim na youtube one klipove kad je haro...trice,zakucavanje,polaganje ma sve

ovi sad Bucksi su nista...jedan je Ray Allen

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne samo on. Imao je svesrdnu pomoc u vidu Glenna Robinsona i Sama Cassella. Ovaj trojac je u to vrijeme bio jedan od najboljih u NBA ligi. Uostalom, i ono konferencijsko finale kontra 76ersa to govori.
Btw, Baker i Allen nisu dugo igrali u Bucksima. Maksimalno jednu sezonu.
Btw, Baker i Allen nisu dugo igrali u Bucksima. Maksimalno jednu sezonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- delpiero20
- Kontakt:
Igrao je Allen dosta, 6-7 godina
A to se desi LenBias kad tim ima niske pickove, a pogodi i uzme Robinsona i Allena
Kao npr Oklahoma u ovo vrijeme, kako je fino ubola Duranta i Westbrooka

A to se desi LenBias kad tim ima niske pickove, a pogodi i uzme Robinsona i Allena

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mah, znam to, al' zajedno sa Bakerom nije igrao duze od godinu dana.
Nisam ni mislio da Ray nije igrao vise od jedne sezone u Bucksima, kad je tamo bukvalno i izgradio svoje ime (ne racunajuci onaj film sa Denzelom). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- delpiero20
- Kontakt:
ahaMonolog je napisao/la:Mah, znam to, al' zajedno sa Bakerom nije igrao duze od godinu dana.Nisam ni mislio da Ray nije igrao vise od jedne sezone u Bucksima, kad je tamo bukvalno i izgradio svoje ime (ne racunajuci onaj film sa Denzelom).

- Slatinash_7
- Kontakt:
da neko ne zna kako je MEM dobio Speights-a od Phille,jel preko nekih pickova ili je on stigao dzaba ?
Ako se desi ovaj trade izmedju GS i MIL,nek se NYK dobro cuvaju,ima MIL potencijala da im preuzme tu 8.poziciju...
Ocekujem LAL,BOS,CLE,MIN,HOU u akciji danas,mora se desiti nesto veliko,nije to to bez nekog velikog trade-a
Ako se desi ovaj trade izmedju GS i MIL,nek se NYK dobro cuvaju,ima MIL potencijala da im preuzme tu 8.poziciju...
Ocekujem LAL,BOS,CLE,MIN,HOU u akciji danas,mora se desiti nesto veliko,nije to to bez nekog velikog trade-a

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Wariorsi kraljevi gluposti u NBA,kako su samo djaba dali Ellisa ja budala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.