Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Nemoj se zavaravati , izgleda Jimm babino nasljedsvo hoce jos da poveca , uprkos sto lakersi imaju najveci TV ugovor svih vremena + imaju poslije NY najskuplje karte i najbolje sponzore , on kao nesta stedi i vjeruj mi nece otpustiti Browna dok mu ne istekne ugovoramerosm je napisao/la:Na kraju pobjeda nakon 2 porduzetka i jedina pozitivna cinjenica je da smo uspjeli nadoknaditi zaostatak od 17 poena, ali ovo se moralo rjesiti u u regularnih 48 minuta jer su Grizzliesi igrali bez njihova dva najbolja igraca i nadam se da ova pobjeda FO nece zamazati oci. Potreban je PG i jedan igrac na trojki, i treba vidjeti hoce li se sta dogoditi u narednim danima.
Brown je najgori trener u historiji Lakersa, jer je covjek nikako da igracima rasporedi minute. Bryant je igrao cijelu posljednju cetvrtinu i dva porduzetka bez odmora i sto cemo skupo platiti sutra u New Orleansu i u PO. Nekako sam ubjedjen da on nece jos dugo izdrzati na klupi Lakersa.
zar on ima i gram mozga?amerosm je napisao/la:Bez obzira kako se ovo zavrsilo Brown mora poceti koristiti mozak.
adnan24 je napisao/la:Jos par sati da se nesto napravi...dajte nam bar Sessionsa![]()
P.S.Bynum>Howard
majestic24 je napisao/la:Ako dolazi Beasley,onda se mogu komotno rijesiti McRobertsa
Samo,bili bi jaki definitivno.
Volio bih da Sessionsa dodje. Yebo ih vise i taj jedan pick.
Ja cu gledati utakmicu, sigurno ce gledati @kobe, @neno#4 i @KK_Bosna, a za Adnana i ostale nisam siguran.majestic24 je napisao/la:Hoce li biti koga online veceras??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.