RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Duraković: Bit ću najsretniji ukoliko Velež osvoji Kup BiH
Da će biti veliko pojačanje na putu do Premier lige, Dženan Duraković pokazao je već na prvim mečevima u dresu Rudara iz Kaknja. Bezkompromisni vezista imao je zapaženu ulogu u Buzinom timu na otvaranju proljeća, gdje su Kakanjci remizirali sa Jedinstvom na gostovanju u Bihaću.
„Bili smo bliže trijumfu nego naš domaćin, ali je na kraju završilo remijem, čime nismo nezadovoljni. Trenutno smo pet bodova udaljeni od lidera, što nije nedostižno,“ govori Duraković u razgovoru za naš portal.
Rudar će u narednom kolu gostovati u Mionici kod Omladinca. U timu neće biti stopera Admira Kubata.
„Kubat je jedan od naših najvažnijih igrača i sigurno će se osjetiti njegovo neigranje. Bez obizra na sve cilj je ostvariti trijumf u Mionici i približiti se samom vrhu.“
Duraković je nakon odlaska iz Veleža i dalje ostao uz svoj klub. Redovno prati dešavanja i igre matičnog kluba.
„Gdje god da igrao Velež će biti moja najveća ljubav i klub za koji navijam. Drago mi je što je proljeće otvoreno bodom u Zenici, a nadam se i da će moji donedavni saigrači u srijedu u Širokom Brijegu napraviti dobar posao i približiti se finalu Kupa BiH. Bio bih najsretniji čovjek na svijetu ukoliko bi Velež osvojio Kup,“ izjavio je Duraković.
Da će biti veliko pojačanje na putu do Premier lige, Dženan Duraković pokazao je već na prvim mečevima u dresu Rudara iz Kaknja. Bezkompromisni vezista imao je zapaženu ulogu u Buzinom timu na otvaranju proljeća, gdje su Kakanjci remizirali sa Jedinstvom na gostovanju u Bihaću.
„Bili smo bliže trijumfu nego naš domaćin, ali je na kraju završilo remijem, čime nismo nezadovoljni. Trenutno smo pet bodova udaljeni od lidera, što nije nedostižno,“ govori Duraković u razgovoru za naš portal.
Rudar će u narednom kolu gostovati u Mionici kod Omladinca. U timu neće biti stopera Admira Kubata.
„Kubat je jedan od naših najvažnijih igrača i sigurno će se osjetiti njegovo neigranje. Bez obizra na sve cilj je ostvariti trijumf u Mionici i približiti se samom vrhu.“
Duraković je nakon odlaska iz Veleža i dalje ostao uz svoj klub. Redovno prati dešavanja i igre matičnog kluba.
„Gdje god da igrao Velež će biti moja najveća ljubav i klub za koji navijam. Drago mi je što je proljeće otvoreno bodom u Zenici, a nadam se i da će moji donedavni saigrači u srijedu u Širokom Brijegu napraviti dobar posao i približiti se finalu Kupa BiH. Bio bih najsretniji čovjek na svijetu ukoliko bi Velež osvojio Kup,“ izjavio je Duraković.
-
- Kontakt:
sutra u 15 h na musali druzenje s igracima pred polazak u siroki.....
dodjimo u sto vecem broju

dodjimo u sto vecem broju

VELEZDOGROBA je napisao/la:sutra u 15 h na musali druzenje s igracima pred polazak u siroki.....
dodjimo u sto vecem broju![]()
![]()
nemojte se zapit zajedno

- el-fighter
- Kontakt:
Da se i Durakovic nece, kao i Demic, vratiti i naci neki razlog zasto je on otisao. Govorilo se da ce u Sarajevu i na kraju zavrsi u Rudaru iz Kaknja
Sutra dati podrsku igracima pred polazak, jednim golom gore ili minimalnim porazom ostajemo u igri za finale.
FORZA VELEZ

Sutra dati podrsku igracima pred polazak, jednim golom gore ili minimalnim porazom ostajemo u igri za finale.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Akcija "Rođenim za rođendan", koju su pokrenuli vjerni navijači mostarskog Veleža, a koja za cilj ima kupovinu autobusa već je polučila konkretne rezultate. Mostarci koji su u Sjedinjenim američkim državama sakupili su 20.000 dolara, a značajniji odaziv donatora očekuje se 7. aprila za kada je zakazana "Crvena veče".
Vjerni navijači Veleža koji su daleko od rodne grude žele pomoći voljenom klubu. Akciju su podržali navijači Veleža i sa drugih "meridijana i paralela", a ukoliko uspiju kupiti autobus to će bez sumnje biti veliki poklon i gest vrijedan svake pažnje.
Vjerni navijači Veleža koji su daleko od rodne grude žele pomoći voljenom klubu. Akciju su podržali navijači Veleža i sa drugih "meridijana i paralela", a ukoliko uspiju kupiti autobus to će bez sumnje biti veliki poklon i gest vrijedan svake pažnje.
Jel bio iko na treningu ? Kako imam dobar osjecaj pred sutrasnju utakmicu , to nije normalno
nadam se da ce na dobro izaci 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
-
- Kontakt:
Nadam se da ce nam ovi momci osvijetlati obraz!! Bandovic,Bobic,Mahinic,Ceric,Kajtaz,Lakicevic,Jugo,Zvonic,Demic,Hajdarovic,Pehlic,Hiros,Hebibovic,Brkovic,
Okic,Kodro,Serdarevic,Cemalovic,Merzic.
Sutra povoljan rezultat,i onda svi idemo u Vrapcice da bodrimo nase momke !!!! Naprijed rodjeniiiii
Okic,Kodro,Serdarevic,Cemalovic,Merzic.
Sutra povoljan rezultat,i onda svi idemo u Vrapcice da bodrimo nase momke !!!! Naprijed rodjeniiiii

-
- Kontakt:
ovo sam procitao na stranici sc....,ba
i prenio
drag mi je ako je veca cifra skupljena,
koliko kosta bus??
i prenio
drag mi je ako je veca cifra skupljena,
koliko kosta bus??
-
- Kontakt:
Skupljeno je skoro 23 000 dolara u SAD a u Europi je skupljeno do sada oko 7000 eura excl. Skandinavija a odatle se najvise ocekuje jer kako kazu kuponi idu ko halvaVELEZDOGROBA je napisao/la:Akcija "Rođenim za rođendan", koju su pokrenuli vjerni navijači mostarskog Veleža, a koja za cilj ima kupovinu autobusa već je polučila konkretne rezultate. Mostarci koji su u Sjedinjenim američkim državama sakupili su 20.000 dolara, a značajniji odaziv donatora očekuje se 7. aprila za kada je zakazana "Crvena veče".

Zamolio bi i ovim putem bivse Velezovce da obavjeste tate i mame gdje se budu mogli kupiti kuponi jer nesumnja u njih da bi ovu sansu porpustili ...
..
Smrt Fasizmu
Anti Nakarada
-
- Kontakt:
Ovo je stanje do 11.03.2012stampy je napisao/la:Ovo što je Eagles_OldSchool rekao
pretvoreno u marke izađe 47.980 KM
UKUPNO:
4929,20 EURA
145 USA dolara
49,47 Engleskih funti
50 Kanadskih dolara
800 Svedskih kruna
270 Australijskih dolara
5120 Norveskih kruna
100 Svicarskih franaka
i racunaj jos 23 000 dolara SAD
Ima jos Update od danas koji je znatno veci ali nisam mogao naci sad kad se sve pretvori izade oko 22 600 eura ...
Zadnja izmjena: Eagles_OldSchool, dana/u 14 mar 2012, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Anti Nakarada
Ma bit ce 70 000 KM na kraju skupljeno.
Zaista sam pozitivno ne iznenadjen nego imponiran ovim fanatizmom. Ovo nema nigdje , neopisivo. Nesto puno vise je postignuto ovom akcijom od same sume koja se skuplja.
Zaista sam pozitivno ne iznenadjen nego imponiran ovim fanatizmom. Ovo nema nigdje , neopisivo. Nesto puno vise je postignuto ovom akcijom od same sume koja se skuplja.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
bez provokacije, ali zasto rodeni stagniraju na tribini,nekad ih ima nekad nema, moze i na pp svejedno..bas bi trebali vi kao nekad jaka grupa pokusati se vratiti na stare staze slavekimbo je napisao/la:Ma bit ce 70 000 KM na kraju skupljeno.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
kimbo je napisao/la:Ma bit ce 70 000 KM na kraju skupljeno.
Kimbo u Holandiji se ocekuje oko 15 000 eura da ce se skupiti ... Samo se ide da se sala i muzika izrefa a ostalo sve za Velez .. Gosti ce biti Miso Maric, Senad Music, Adnan Pintul, Dusko Bajevic, Darije Kalezic Mili Hadziabdic, Tana, Kada, Mostar Sevdah, Miso & Sandi i jos neka grupa meni se cini Old Bridge. Pozvana su jos trojica Legendi Veleza ceka se njihov odgovor jer imaju nekih obaveza a i da nedodu ucestvovace naravno u ovoj akciji ...
Nazalost zbog obaveza nece moci doci Zeljko Samardzic ali zato se spremaju mnoga iznenadenja

Tokom cijele vecer prisutni ce ima mogucnost da vide citavu istoriju veleza njegove isjecke utakmica na platnu (na vise zidova) njegovu armiju itd itd zato ljudi podrzite ovo nije bitno koliko, pare ce se skupiti ali nek se vidi da nas ima i da Velez nikad nece umrijeti ma koliko god dusmani pokusavali ... Jedna stvar me raduje da oko 30 % a mozda i vise ljudi je donator iz Bosne i drugih drzava bivse nam drzave i svi su rijeci hvale kako za nas Velez tako za ovu akciju ...
Forza Velez
Anti Nakarada
@Eagles_OldSchool
Fino , fino. Samo kulturno, sistematski i hrabro. A prije svega posteno !!!
Fino , fino. Samo kulturno, sistematski i hrabro. A prije svega posteno !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
vazda ce raja za Velez dati, samo je bitno povjerenje da te pare odu za ono sto su namjerene a nesto trece.
-
- Kontakt:
Upravo razlog zašto bus a ne novac je da se izbriše ta sumnja za lovu.
Dalje, ko ne bude mogao na Crvenu Noć nek pošalje ček od sebe da opet podrži. Ja bar tako planiram sad za sad. Nema veze, ko je poslao jednom može opet.
A donatora po SAD koji su potekli iz mjesta izvan Mostara je oko 70-75%. Čak šta više mislim da broj mjesta odakle donatori dolaze je oko 50-55 gradova unutar i van BiH (to ne ubrajamo Mostarce po dijaspori). Ima donatora iz Zemuna, Rijeke, Doboja, Bos. Novog, Sarajeva, Travnika, Foče, Zenice itd... Njih je 70tak %.
I na kraju, kad se već ovoliko skupilo, ne treba se grebat za 5000 maraka gore dole, treba ići na nov bus, pod garancijom, sa 30+ sjedišta da kad se bude išlo za na pripreme sljedeći put, da Velež više ne troši na avionske karte, nego da ima sve. Kako je krenulo, to je sad izvodljivo.
A da ne govorimo to da nov bus može Veležu štediti novac još 15 godina na prevoznim troškovima.
Dalje, ko ne bude mogao na Crvenu Noć nek pošalje ček od sebe da opet podrži. Ja bar tako planiram sad za sad. Nema veze, ko je poslao jednom može opet.
A donatora po SAD koji su potekli iz mjesta izvan Mostara je oko 70-75%. Čak šta više mislim da broj mjesta odakle donatori dolaze je oko 50-55 gradova unutar i van BiH (to ne ubrajamo Mostarce po dijaspori). Ima donatora iz Zemuna, Rijeke, Doboja, Bos. Novog, Sarajeva, Travnika, Foče, Zenice itd... Njih je 70tak %.
I na kraju, kad se već ovoliko skupilo, ne treba se grebat za 5000 maraka gore dole, treba ići na nov bus, pod garancijom, sa 30+ sjedišta da kad se bude išlo za na pripreme sljedeći put, da Velež više ne troši na avionske karte, nego da ima sve. Kako je krenulo, to je sad izvodljivo.
A da ne govorimo to da nov bus može Veležu štediti novac još 15 godina na prevoznim troškovima.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
I još jedna stvar, kad već pričamo o konkretnoj podršci Veležu i organizaciji Rođenih po svijetu, dvije stvari:
1) nek svak ovdje uplati ili donatorsku ili člansku Fk Velež (http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;)
2) nakon što si postao član ili donator, učlani se na http://www.rodjeni.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false; (pristup dozvoljen samo provjerenoj raji, to jest članovima i donatorima kluba) pa da se dogovaramo za daljnje akcije.
Na ovakve forume može i prijatelj i dušmanin doć, a za detalje akcija treba povjerenje i provjerena ekipa i vi koji ste voljni posječivat forume, bolje onda dođite na rodjeni.com/forum pa da imate pristup svim informacijama od provjerene raje.
1) nek svak ovdje uplati ili donatorsku ili člansku Fk Velež (http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;)
2) nakon što si postao član ili donator, učlani se na http://www.rodjeni.com/forum" onclick="window.open(this.href);return false; (pristup dozvoljen samo provjerenoj raji, to jest članovima i donatorima kluba) pa da se dogovaramo za daljnje akcije.
Na ovakve forume može i prijatelj i dušmanin doć, a za detalje akcija treba povjerenje i provjerena ekipa i vi koji ste voljni posječivat forume, bolje onda dođite na rodjeni.com/forum pa da imate pristup svim informacijama od provjerene raje.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.