FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 13 mar 2012, 23:35

BEZ Obzira na sve, uprava pocinje da me nervira...
Osim - drugo ime za Želju !

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 13 mar 2012, 23:36

xxl basket je napisao/la:necu puno pametovati samo cu reci onaj ko kuka radi 8 KM nek i ne dolazi , 90% mojih jarana bili pitari ili manijaci ne rade i nemaju platu ali zato imaju svaki dan za cigare 3 marke i za kafu 1.5 KM do 2 to je 5 tako da prica nema se nikako ne stoji godinama je tako s kafom i cigarama ... kome su cigare i ta kafa bitnija od Zelje neka ne dolazi nikako , druga stvar s Osimom se u potpunosti slazem da smo hafifni , klub je oborio sve rekorde u pobjedama , imamo najskuplju i najbolju ekipu u zadnjih 5 godina i umjesto da se otimamo za karte da nema mjesta na Grbavici mi napunimo 3 000 ... sad se ljudi vade na pricu za 3 marke nas zakidaju kao 3 marke su nesto ne znam koliko ... morate shvatiti da se za 3 dana morao ocistiti sav snijeg postojeci na tribini i plus platiti obezvbjedjenje i jos dosta stvaro jednostavno se ne isplati jer ce se svakako istopiti do slijedece domace tekme... da ne duzim ko zivi za Zelju sutra ce naci svoje mjesto na Sjeveru ovi ostali koji traze najmanju sitnicu da kritikuju i razloge da ne dodju ko uvrijedjene mlade nam i ne trebaju
Još da ti i idol tako misli, pa da je zadovoljan sa 2.000 gledalaca... A ne da kuka svako malo kako podrška ne valja, dok prave navijače budalama.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 13 mar 2012, 23:42

Gospodine,decko,ljudino i sta sad da se radi,mijenja li ista sto je polufinale kupa a ne ''obicna'' tekma.Treba li sada da se stvara neka bura u klubu radi toga,klubu koji se koliko toliko sklonio sa ivice na kojoj je bio,da se pravi nervoza u ekipi koja rusi sve rekorde,ne kazem ja da je sve bajno ali da se uradi,daj prijedlog buraz!
AMAR OSIM!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 13 mar 2012, 23:44

A podrska i ne prati rezultate ove polusezone to nije naprdjivanje nego cinjenica!
AMAR OSIM!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 mar 2012, 23:44

Da se nadovezem,mene vise boli to sto igramo,nikad bolje,znaci 18 tekmi bez poraza,a ljudi nigdje,sve manje i manje,jel treba sta djeliti da se navuce raja?
Evo uredu sad,ova situacija s jugom,pa sad i karta za sjever,vala mogli su pustiti ulaz s godisnjim,sto jest jest,al sta je tu je. Mene je licno uhvatilo u nekom raskoraku,al za zelju se rodila lova.Ali problem je recimo prosla polusezona kad je sve pocelo,npr.zadnja utakmica sezone,protiv leotara,jbt jesenji prvaci nakon toliko vremena i niz nepobjedivosti i neka sacica raje,ko sto neko rece "nas standardnih"
nije ok,podjimo prvo od sebe samih,pa onda da opalimo po upravi i marketingu

I pitanje za sve one koji ne dolaze iz ovih ili onih razloga : "Jel vas imalo stid?"

ARmAn1i
Kontakt:

Post Postao/la ARmAn1i » 13 mar 2012, 23:46

Semper je napisao/la:Nisi upravu prošle godine je protiv Olimpica bio 5 upravo zbog toga što je jug bio zatvoren. Zar mi navijači da kompenziramo gubitke kluba jer uprava nije sposbna za 2 mjeseca da napravi uvjete za održavanje utakmice?
a evo kako to neki rade...

Navijači njemačkog drugoligaša Dynamo Dresdena su svoju privrženost voljenom klubu iskazali na nevjerovatan način.

Naime, vjerni fanovi Dynama su kupili sve ulaznice za utakmicu druge lige sa Ingolstatom, iako navijačima nije dozvoljeno da prisustvuju tom meču zbog nereda na kup utkmici sa Borussijom iz Dortmunda.

Stadion Dynama ima kapacitet 32.066 mesta i navijači su kupili sve karte u znak solidarnosti sa klubom.

ovo je cisto komparacije radi.
za mene je ovo stvarno za nepovjerovati.

btw slazem se vezano za jug, cisti amaterizam, da Zeljo posluje kao firma za ovakv propust bi odgovorni fino dobili otkaz, al tako nam je kako je..
Zadnja izmjena: ARmAn1i, dana/u 13 mar 2012, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 13 mar 2012, 23:46

csh je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
csh je napisao/la:Mislio sam na ligu,i utakmice inace!
Inače je jug otvoren. Ovo nije inače-situacija.
csh je napisao/la:Sjever je uvijek 8,ljudi koji vam je vise,zasto sad odjednom preseravate.Nisam ni ja sretan zbog ne zalaganja ljudi koji su morali odraditi posao da osposobe jug ali sta je tu je.
:!:
Ti si više debatant od smajlija i znakova vidim. :? Sjever nije UVIJEK 8. Ljudi su ti to već rekli. Koliko treba puta ponovit da zatvoren Jug mijenja situaciju. Minimalac raste sa 5 na 8. To ranije(Olimpic kući) nije bila praksa! Eto, probaj usvojit nešto od ovoga, pa se javi, da se ne vrtimo u krug.[/quote]

Sjever je 8km ima več dugo. Koliko vi pratite utakmice da mi je znati ?
Potpis!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 13 mar 2012, 23:48

Podrška upravi da osposobe jug do maja bar :roll: Kao da čiste Igman, a ne tribinu...

Neko se dotakao navijanja. Fakat je više za povratiti kad čuješ "svetu stranu" ili od onog plagijatora i licemjera, plus navijača sarajva "jednu jedinu". Odavno nisam u navijačkom fazonu i zaboli me za to, ali me nekako srce boli zbog tog seljakluka.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 13 mar 2012, 23:51

csh je napisao/la:Gospodine,decko,ljudino i sta sad da se radi,mijenja li ista sto je polufinale kupa a ne ''obicna'' tekma.Treba li sada da se stvara neka bura u klubu radi toga,klubu koji se koliko toliko sklonio sa ivice na kojoj je bio,da se pravi nervoza u ekipi koja rusi sve rekorde,ne kazem ja da je sve bajno ali da se uradi,daj prijedlog buraz!
Evo prijedloga. Napiše se na forumu kad nešto ne valja, kaže se tim ljudima u klubu kad im ne valjda odnos. Da im se do znanja da nismo stoka. Ne pravim ja negativnu atmosferu kad kažem(istinu) da je nešto negativno, već onaj ko ga je napravio negativnim. Atmosferu narušava njihova lijenost i bezobrazluk, a ne ja, koji ga primijetim.

A podrška ne prati rezultate, ako se gledaju ranije sezone. Ali ako gledaš inače kvalitet fudbala i broj gledalaca(navijanje), mi smo još uvijek apsolutni fenomen. Ali eto, da može bolje, znamo da može. Glavni razlog je zasićenost navijača i neka opšta stagnacija kluba(u vrhu BiH). Treba praviti neke evropske pomake, jer su se pomakle i ambicije navijača-simpatizera. Valjda tako to biva. Porto osvoji Ligu šampiona i sljedeće sezone poluprazan stadion protiv Chelseaja. Tako to hoda.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 13 mar 2012, 23:54

Sve je to stvar principa, a ne te 3 marke za koliko je skuplja karta. Zna se da je jug naša tribina, Uprava kluba je ponizila na neki način sve nas navijače ovim potezom da se ne očisti jug, ponjeli su se prema nama bez imalo poštovanja, znaju nas pozivati na pressicama kako smo im potrebni, a niko od njih nije razmišljao o tome da je za nas malo ponižavajuće navijati za sjevera (barem za mene jeste) iako svi znamo da je jug naša tribina. To je fazon. Uopšte ih nije briga za nama, da kojim slučajem u subotu igramo opet kući, opet bi se pričala ista priča, poduzeli smo sve da se očisti jug ovo-ono, a mi bi opet gledali utakmicu sa sjevera.

Stojim na sjeveru i buljim u prazni jug i pjevam pjesmu: "Jug, jug, jug, jug je samo jedan." Ima li to smisla?

Poniženi smo i izgnorisani totalno, priča se kako smo mi hafifni, što je istina, a šta tek reći za Upravu koja nije u stanju da očisti par tona snijega za 10 dana.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 13 mar 2012, 23:57

Ja sad ako se iznerviram, otići ću do stadiona i izbacit sav snijeg sa Juga tamo iza gola. Očistio bih ga do utakmice.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 13 mar 2012, 23:57

Prinudjen je napisao/la:
csh je napisao/la:Gospodine,decko,ljudino i sta sad da se radi,mijenja li ista sto je polufinale kupa a ne ''obicna'' tekma.Treba li sada da se stvara neka bura u klubu radi toga,klubu koji se koliko toliko sklonio sa ivice na kojoj je bio,da se pravi nervoza u ekipi koja rusi sve rekorde,ne kazem ja da je sve bajno ali da se uradi,daj prijedlog buraz!
Evo prijedloga. Napiše se na forumu kad nešto ne valja, kaže se tim ljudima u klubu kad im ne valjda odnos. Da im se do znanja da nismo stoka. Ne pravim ja negativnu atmosferu kad kažem(istinu) da je nešto negativno, već onaj ko ga je napravio negativnim. Atmosferu narušava njihova lijenost i bezobrazluk, a ne ja, koji ga primijetim.

A podrška ne prati rezultate, ako se gledaju ranije sezone. Ali ako gledaš inače kvalitet fudbala i broj gledalaca(navijanje), mi smo još uvijek apsolutni fenomen. Ali eto, da može bolje, znamo da može. Glavni razlog je zasićenost navijača i neka opšta stagnacija kluba(u vrhu BiH). Treba praviti neke evropske pomake, jer su se pomakle i ambicije navijača-simpatizera. Valjda tako to biva. Porto osvoji Ligu šampiona i sljedeće sezone poluprazan stadion protiv Chelseaja. Tako to hoda.
Slazem se sa svim sto si napisao sa svakim slovom.Ali jeli licemjerno od nas ovdje pisati i ne raditi nista bas kao i oni,ako si vec,a vidim da jesi ozbiljan u vezi ovoga odes do kluba kazes da prestavljas svoju ulicu,haustor ili nebitno i izneses misljenje.Ja ne zelim da se ovdje ili bilo gdje siri losa atmosfera jer ovo je balkan i lako sve puca i kad sve najbolje izgleda,treba poduzeti a ne samo pisati,ovo se ne odnosi na tebe nego na sve nas!
AMAR OSIM!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 mar 2012, 00:05

csh je napisao/la: Slazem se sa svim sto si napisao sa svakim slovom.Ali jeli licemjerno od nas ovdje pisati i ne raditi nista bas kao i oni,ako si vec,a vidim da jesi ozbiljan u vezi ovoga odes do kluba kazes da prestavljas svoju ulicu,haustor ili nebitno i izneses misljenje.Ja ne zelim da se ovdje ili bilo gdje siri losa atmosfera jer ovo je balkan i lako sve puca i kad sve najbolje izgleda,treba poduzeti a ne samo pisati,ovo se ne odnosi na tebe nego na sve nas!
dobro podebljaj ovo "ovo je balkan i lako sve puca i kad sve najbolje izgleda"

sta da imamo,nedo bog probleme od prije 5-6g?

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 14 mar 2012, 00:09

Protiv te zapaljive svijesti se i treba boriti i protiv bilo kakvog radikalizma. Ne vidim zašto ne bih mogao napisati nešto što mi smeta, a da to ne znači linčovanje grješnika. Opet, ja to ne radim da bismo potjerali sve iz kluba, već makar da znaju da među nama ima i svjesnih i da znaju da zaslužujemo puno poštovanje! Ja bih rado šutio, ako će sve bit savršeno. Ali ako me neko vrijeđa, onda mu šutnja može značiti samo odobravanje da nastavi i može samo misliti da sam toliko jadan, da ni ne mislim da zavrijeđujem poštovanje. Aminovanje bezobrazluka, koji košta i klub.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 14 mar 2012, 00:10

ja ne vidim iskreno da je raja zasicena,raja je cak zaludenija Željom nego inace, pogledajte kako malo raji treba, ne moze neko reci ne trebaju nam sminkeri itd.treba nam svaki covjek, a kako privuci sve te ljude.Sjetite se bojca kad smo ih digli 4:2 najavili spektakl,par poziva kroz novine,tifa i stadion krcat, znaci samo poziva,malo truda oko navijaca da vide da su dobrodosli, da se prema njima ne odnosi kao prema zadnjoj stoci,sto je slucaj sad,izrazavam jako gadenje prema ovim ljudima u upravi zaista a i izjave Amara nekad nikako da skontam :roll: :roll: ..nadati se boljem, sarajlija ne mozemo se mi vaditi stalno na situaciji od prije 5-6 godina, ako cemo se vaditi stalno na to onda cemo vjecno stagnirati i ostati u mjestu, sad Željo treba da izvuce taj korak naprijed kad ima rezultate, da se pozabavi problemom odbacenosti navijaca, i pitanjem stadiona
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 14 mar 2012, 00:22

Ljudi u klubu ako misle imati posjetu od pretprosle godine a samim tim i vece prihode pod hitno trebaju odraditi neku marketinšku kampanju, i pored toga sto razvaljujemo, i pored toga sto smo prvi i pored toga sto smo u polufinalu KUP-a posjeta je enormno slaba, fakat svako normalan kad bi sjeo i razmislio zbog čega je to tako mislim da ne bi znao odgovoriti, ovaj iz BL. poredi cijene karata na njihovim tekmama koja je 3KM i cijenu nasih karata koja je dosta veca za sve tribine a negleda standard koji ima SA. i BL. a takodjer ne moze se porediti Željo sa Borcem u mnogim segmentima od zanimljivosti gledanja do veličine kluba (bez uvrede).

Sjever prima 8.000 a ne 5.000 kao sto neko napisa, sutra isto očekujem slabu posjetu prvenstveno jer je radni dan, ja kako sam shvatio jos nije odlučeno za jug, ako grijesim neka me neko ispravi, kako sam ja shvatio ujutro dolaze mupovci da pogledaju tribinu i ako odluče pustiti je u "promet" ne kontam sta je sa kartama kao sto rece jedan forumaš, fakat No.1 smo po svemu a opet imamo nekih nazovi problema koji sputavaju raju u uživanju trenutačnih rezultata
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 14 mar 2012, 00:24

Nema više te gladi kod simpatizera za titulama. Ne znam šta je tu mistika. Ima gladi za jačim evropskim rezultatima. Ciljevi su se pomjerili. Kad toga bude, eto ih nazad. Prosto k'o pasulj.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 14 mar 2012, 00:25

SkyWallker je napisao/la:Ljudi u klubu ako misle imati posjetu od pretprosle godine a samim tim i vece prihode pod hitno trebaju odraditi neku marketinšku kampanju, i pored toga sto razvaljujemo, i pored toga sto smo prvi i pored toga sto smo u polufinalu KUP-a posjeta je enormno slaba, fakat svako normalan kad bi sjeo i razmislio zbog čega je to tako mislim da ne bi znao odgovoriti, ovaj iz BL. poredi cijene karata na njihovim tekmama koja je 3KM i cijenu nasih karata koja je dosta veca za sve tribine a negleda standard koji ima SA. i BL. a takodjer ne moze se porediti Željo sa Borcem u mnogim segmentima od zanimljivosti gledanja do veličine kluba (bez uvrede).

Sjever prima 8.000 a ne 5.000 kao sto neko napisa, sutra isto očekujem slabu posjetu prvenstveno jer je radni dan, ja kako sam shvatio jos nije odlučeno za jug, ako grijesim neka me neko ispravi, kako sam ja shvatio ujutro dolaze mupovci da pogledaju tribinu i ako odluče pustiti je u "promet" ne kontam sta je sa kartama kao sto rece jedan forumaš, fakat No.1 smo po svemu a opet imamo nekih nazovi problema koji sputavaju raju u uživanju trenutačnih rezultata
Ima pet hiljada stolica i više nema.
Potpis!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 14 mar 2012, 00:28

Aldinn1 je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:Ljudi u klubu ako misle imati posjetu od pretprosle godine a samim tim i vece prihode pod hitno trebaju odraditi neku marketinšku kampanju, i pored toga sto razvaljujemo, i pored toga sto smo prvi i pored toga sto smo u polufinalu KUP-a posjeta je enormno slaba, fakat svako normalan kad bi sjeo i razmislio zbog čega je to tako mislim da ne bi znao odgovoriti, ovaj iz BL. poredi cijene karata na njihovim tekmama koja je 3KM i cijenu nasih karata koja je dosta veca za sve tribine a negleda standard koji ima SA. i BL. a takodjer ne moze se porediti Željo sa Borcem u mnogim segmentima od zanimljivosti gledanja do veličine kluba (bez uvrede).

Kakve veze imaju stolice !? stolice su bitne kada igras u Evropi, u PL. to nema nikakve veze, mozes na tribini imati 500.stolica a pustiti 5.000 karata u prodaju normalno ako tribina moze primiti toliko ljudi, govorim o tribini koliko moze primiti navijača a ne o broju stolica :D ;)
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 14 mar 2012, 00:28

Aldinn1 je napisao/la:

5.000 i nesto stolica kada su postavljene na komplet tribinu zajedno s obje zdenke , imate maketu i na sjevernoj tribini i na zapadnoj ko ne vjeruje ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Proximic i 18 gostiju.