Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Babo Miske i njegova Brazilska djeca ! Svaka cast majstore !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
dobra partija
al kad skide dres, ispade bojler
a Alves ko isklesan pored njega 

al kad skide dres, ispade bojler

FORZA MARŠAL !!!
Miske k'o konobar pred penziju sa bojlerom
... ali je fakat lik... 'beš Neymara... Miske king! 

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Miske Dzeki, Dzeko Misketu, ovo je klasika nase generacije :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Sta bi Miske? nema te ni na mapi?
sta rusi uradise od ovakvog talentovanog playmakera, boze sacuvaj..
Dali neko zna dali Miske ima neke ponude iz Bundesa? ili ?

G BUSSA BUSS
Najveću grešku je napravio kad je odlučio otići iz Wolfsburga ako je već morao ići onda je mogao izabrati neki klub iz Bundeslige gdje će nastaviti karijeru ali ne, poletio čovjek za parama u ni manje ni više nego raspadnuti Galatasaray.Hase10 je napisao/la:Sta bi Miske? nema te ni na mapi?![]()
![]()
Pošto tamo nije mogao izboriti prvu postavu bacio je priču kako ga je Hagi uzeo na zub, eh onda pravi još jedan bum transfer u Dinamo iz Moskve naravno ni tamo nije uspio izboriti prvih 11 ponajviše zahvaljujući svojoj fizičkoj nespremi.Ukoliko ne bude igrao onda je logično da sjedi na klupi u repki i prepusti mjesto drugim igračima koji igraju za svoje klubove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zvjezdan se nalazi na vrhu liste želja njemačkog kluba, a realizacija transfera se očekuje već u ljetnom prelaznom roku.
Izgleda da Hoffenheim ne može bez Bosanaca. Nakon što su ostali bez Ibiševića i dok se Salihović nalazi na izlaznim vratima, bacili su oko na njihovog reprezentativnog kolegu Misimovića.
Prema pisanju ruskih medija, spremni su platiti 5 miliona eura moskovskom Dinamu, koji ni u nastavku sezone ne računa ništa ozbiljnije na našeg fantazistu.
Povratak Misimovića u Bundesligu je za njega najbolja opcija. Hoffenheim je već poslao ponudu Dinamu, kojem nije u interesu da ima fudbalera sa značajnim primanjima, kojeg će koristiti u posljednih 10 minuta utakmice, rekao je jedan od ruskih menadžera portalu Lifesports.
Miske je u Dinamo iz Galatasaraya došao za 4,5 miliona eura, a od 25 utakmica koje je odigrao ove sezone u Rusiji, počeo je tek 11 i pritom postigao 3 pogotka, od čega dva sa bijele tačke.
Očekivalo se da će igrač njegovog kalibra biti ključan za tim, ali u stvarnosti je ispalo drugačije. Jasno je da se nešto mora poduzeti, jer on nije kupljen da bi sjedio na klupi, kazao je ruskim kolegama bivši sportski direktor Dinama Konstantin Sarsania.
Misimoviću ugovor sa Moskovljanima ističe na ljeto 2014. godine, a pretpostavlja se da će ga teško pustiti za iznos manji od 6 miliona eura.
Izgleda da Hoffenheim ne može bez Bosanaca. Nakon što su ostali bez Ibiševića i dok se Salihović nalazi na izlaznim vratima, bacili su oko na njihovog reprezentativnog kolegu Misimovića.
Prema pisanju ruskih medija, spremni su platiti 5 miliona eura moskovskom Dinamu, koji ni u nastavku sezone ne računa ništa ozbiljnije na našeg fantazistu.
Povratak Misimovića u Bundesligu je za njega najbolja opcija. Hoffenheim je već poslao ponudu Dinamu, kojem nije u interesu da ima fudbalera sa značajnim primanjima, kojeg će koristiti u posljednih 10 minuta utakmice, rekao je jedan od ruskih menadžera portalu Lifesports.
Miske je u Dinamo iz Galatasaraya došao za 4,5 miliona eura, a od 25 utakmica koje je odigrao ove sezone u Rusiji, počeo je tek 11 i pritom postigao 3 pogotka, od čega dva sa bijele tačke.
Očekivalo se da će igrač njegovog kalibra biti ključan za tim, ali u stvarnosti je ispalo drugačije. Jasno je da se nešto mora poduzeti, jer on nije kupljen da bi sjedio na klupi, kazao je ruskim kolegama bivši sportski direktor Dinama Konstantin Sarsania.
Misimoviću ugovor sa Moskovljanima ističe na ljeto 2014. godine, a pretpostavlja se da će ga teško pustiti za iznos manji od 6 miliona eura.
Minulo kolo ruske Lige za prvaka obilježio je remi (1:1) između drugoplasiranog CSKA i moskovskog Dinama. Iako smo se nadali da ćemo na sredini terena gledati duele Elvira Rahimića i Zvjezdana Misimovića, to se ipak nije dogodilo, jer naših reprezentativaci nisu upisali nove nastupe.
Dajem sve od sebe
Rahimić nije bio ni među prijavljenim igračima, a Misimović je meč odgledao sa klupe za rezerve.
- Zdrav sam i spreman sto posto, ali opet "grijem" klupu - kaže Misimović.
Očekujete li konačno da ćete dobiti više prostora za igru?
- Normalno da očekujem. Na treninzima dajem sve od sebe da se nametnem, međutim, ne znam zašto ne igram? Ako kojim slučajem ovako ostane do ljeta, morat ću ozbiljno razgovarati sa pretpostavljenim, ali i dobro razmisliti, o mome statusu.
Znači li to da već sada razmišljate o odlasku?
- Sve opcije ćemo vidjeti naljeto. Ipak, sada je nemoguće otići jer je završen prijelazni rok. Međutim, ovako više neće moći ići dalje.
Jesenas su Vas optuživali da imate viška kilograma, o čemu smo imali priliku čitati i na zvaničnom klupskom veb sajtu Moskovljana, međutim, sada to nije slučaj.
- Ma i te prošlogodišnje optužbe su gluposti. Jednostavno, to je samo traženje nekog izgovora. Ako neko želi realno gledati na stvari, onda ne bi trebalo biti sumnje ni u moju fizičku spremu, ni u moj kvalitete. Ne, ne znam pravi razlog zašto ne igram, jer mi to niko ne govori, ali šta je tu je - sačekat ću do ljeta. A onda ću znati više, odnosno šta i kako dalje.
Liga prvaka
Dinamo blizu drugog mjesta koje vodi u Ligu prvaka.
- Nismo daleko od pozicije broj dva, ali treba imati u vidu i to da su nam i svi ostali klubovi, osim možda osmoplasiranog Kubana, blizu, za petama. Veća vjerovatnoća je da oni mogu napraviti prodor prema naprijed, nego CSKA nazad. Vidjet ćemo... Rasplet će, u svakom slučaju, biti zanimljiv.
Ipak, sve je u Vašim rukama.
- Tačno, ali svaka naredna utakmica je, tako da kažem, kvalifikaciona ili odlučujuća. Bit će nam mnogo teško, za kraj kaže Misimović.
Rahimić nije u kadru
Zašto među 18 prijavljenih igrača CSKA za duel sa Dinamom nije bilo Rahimića?
- Jednostavno, trener ga nije uvrstio u kadar. Ne, nije u pitanju povreda, suspenzija ili nešto slično, kaže Misimović i dodaje da je redovno u kontaktu sa našim najiskusnijim reprezentativcem.
(iz Havaza
)
Dajem sve od sebe
Rahimić nije bio ni među prijavljenim igračima, a Misimović je meč odgledao sa klupe za rezerve.
- Zdrav sam i spreman sto posto, ali opet "grijem" klupu - kaže Misimović.
Očekujete li konačno da ćete dobiti više prostora za igru?
- Normalno da očekujem. Na treninzima dajem sve od sebe da se nametnem, međutim, ne znam zašto ne igram? Ako kojim slučajem ovako ostane do ljeta, morat ću ozbiljno razgovarati sa pretpostavljenim, ali i dobro razmisliti, o mome statusu.
Znači li to da već sada razmišljate o odlasku?
- Sve opcije ćemo vidjeti naljeto. Ipak, sada je nemoguće otići jer je završen prijelazni rok. Međutim, ovako više neće moći ići dalje.
Jesenas su Vas optuživali da imate viška kilograma, o čemu smo imali priliku čitati i na zvaničnom klupskom veb sajtu Moskovljana, međutim, sada to nije slučaj.
- Ma i te prošlogodišnje optužbe su gluposti. Jednostavno, to je samo traženje nekog izgovora. Ako neko želi realno gledati na stvari, onda ne bi trebalo biti sumnje ni u moju fizičku spremu, ni u moj kvalitete. Ne, ne znam pravi razlog zašto ne igram, jer mi to niko ne govori, ali šta je tu je - sačekat ću do ljeta. A onda ću znati više, odnosno šta i kako dalje.
Liga prvaka
Dinamo blizu drugog mjesta koje vodi u Ligu prvaka.
- Nismo daleko od pozicije broj dva, ali treba imati u vidu i to da su nam i svi ostali klubovi, osim možda osmoplasiranog Kubana, blizu, za petama. Veća vjerovatnoća je da oni mogu napraviti prodor prema naprijed, nego CSKA nazad. Vidjet ćemo... Rasplet će, u svakom slučaju, biti zanimljiv.
Ipak, sve je u Vašim rukama.
- Tačno, ali svaka naredna utakmica je, tako da kažem, kvalifikaciona ili odlučujuća. Bit će nam mnogo teško, za kraj kaže Misimović.
Rahimić nije u kadru
Zašto među 18 prijavljenih igrača CSKA za duel sa Dinamom nije bilo Rahimića?
- Jednostavno, trener ga nije uvrstio u kadar. Ne, nije u pitanju povreda, suspenzija ili nešto slično, kaže Misimović i dodaje da je redovno u kontaktu sa našim najiskusnijim reprezentativcem.
(iz Havaza

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ti tacno kao da si prespavao par zimskih snova to u vezi Misketa.Saurman je napisao/la:Najveću grešku je napravio kad je odlučio otići iz Wolfsburga ako je već morao ići onda je mogao izabrati neki klub iz Bundeslige gdje će nastaviti karijeru ali ne, poletio čovjek za parama u ni manje ni više nego raspadnuti Galatasaray.Hase10 je napisao/la:Sta bi Miske? nema te ni na mapi?![]()
![]()
Pošto tamo nije mogao izboriti prvu postavu bacio je priču kako ga je Hagi uzeo na zub, eh onda pravi još jedan bum transfer u Dinamo iz Moskve naravno ni tamo nije uspio izboriti prvih 11 ponajviše zahvaljujući svojoj fizičkoj nespremi.Ukoliko ne bude igrao onda je logično da sjedi na klupi u repki i prepusti mjesto drugim igračima koji igraju za svoje klubove.
Onaj konj od brace kobasicara je uradio shjajnu stavr i kupio Diega

Drugo taj isti konj je bahato zvaljio kako Miske moze otici samo iz BL,nikako drugacije.
Kasnije je nagadjanje koje ni ti ,ni neko drugi tacno ne zna u cemu je fol.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hoeness i Hagi su Misimovica kostali dosta toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Toliko o nasim ambicijama za SP 2014!mokhe je napisao/la:Zašto među 18 prijavljenih igrača CSKA za duel sa Dinamom nije bilo Rahimića?
(iz Havaza)
Imamo mi strucnjaka koji ce za 3 dana rada sa igracem nadoknaditi trogodisnje ne igranje tog igraca u klubu...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
I opet bolje odigraju u repci od nekih koji cjelo vrijeme igraju u klubovima.
Da ne govorim o potencionalnim(ned'o bog nikome)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tooo Miske, bjezi iz Rusije!
Ovako trebaju nasi igraci da se ponasaju, udariti rukom u stol, i reci, nece vise ovako, a ne kao neki samo sute i sjede na klupi.
Miske hajd u Bundesligu ponovo, tu si general!
Ovako trebaju nasi igraci da se ponasaju, udariti rukom u stol, i reci, nece vise ovako, a ne kao neki samo sute i sjede na klupi.
Miske hajd u Bundesligu ponovo, tu si general!
G BUSSA BUSS
-
- Kontakt:
Ma daj ba, i ti Harise pretjerujes. Pa znas da bi Scuk, Ljevakovic, Golic razvalili Misimovica, Medunjanina, Rahimica, Salihovicaharishp je napisao/la:I opet bolje odigraju u repci od nekih koji cjelo vrijeme igraju u klubovima.

Misimovića i Medunjanina, što se tiče trke, moja rahmetli nana bi razvalila. Što se tiče tehnike, Miske je tu nenadjebiv ali nažalost, prošla su vremena u kojima si mogao rješavati utakmice čekajući loptu da se doguzelja do tebe. Danas niko u svojoj ekipi neće neradnika za kojeg će rintati ostalih 10 ljudi.
- molotovljev
Dobro,sta hoces da kazes?dilajla je napisao/la:Misimovića i Medunjanina, što se tiče trke, moja rahmetli nana bi razvalila. Što se tiče tehnike, Miske je tu nenadjebiv ali nažalost, prošla su vremena u kojima si mogao rješavati utakmice čekajući loptu da se doguzelja do tebe. Danas niko u svojoj ekipi neće neradnika za kojeg će rintati ostalih 10 ljudi.
F.K.SARAJEVO
[youtube][/youtube]molotovljev je napisao/la:Dobro,sta hoces da kazes?dilajla je napisao/la:Misimovića i Medunjanina, što se tiče trke, moja rahmetli nana bi razvalila. Što se tiče tehnike, Miske je tu nenadjebiv ali nažalost, prošla su vremena u kojima si mogao rješavati utakmice čekajući loptu da se doguzelja do tebe. Danas niko u svojoj ekipi neće neradnika za kojeg će rintati ostalih 10 ljudi.
U pravu si za određeni dio posta, ali iz drugog dijela mogu pročitati da misliš da Miske nema više šta tražiti u ekipi. Vjerujem da si gledao meč sa Brazilcima, u kojem je Miske odlično odigrao i trčao vrlo dobro i bilo ga je svugdje. Dakle, to govori da radi na sebi i formi, te da je svjestan situacije u kojoj je i on i reprezentacija ako se osloni na njega ovakvog.dilajla je napisao/la:[youtube][/youtube]molotovljev je napisao/la:Dobro,sta hoces da kazes?dilajla je napisao/la:Misimovića i Medunjanina, što se tiče trke, moja rahmetli nana bi razvalila. Što se tiče tehnike, Miske je tu nenadjebiv ali nažalost, prošla su vremena u kojima si mogao rješavati utakmice čekajući loptu da se doguzelja do tebe. Danas niko u svojoj ekipi neće neradnika za kojeg će rintati ostalih 10 ljudi.
Ja sam 100% za to pravilo: trči i igraj! Ali, Misimovićeva jedna lopta sa očima može donijeti često mnogo više od stotine kilometara nekih drugih igrača. Mislim da ono ima još mnogo da kaže u dresu reprezentacije, a nadam se i nekom evropskom klubu. Može on još da igra vrlo dobro, a ako ode u Bundesligu, mi dobijamo našeg starog Misketa nazad. Treba njemu jedan Magath ili neko poput Felixa, i there you go.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.