Ma teren 10 puta bolji od onog u subotu...zlatandr je napisao/la:Kakav nam je teren, hoce li biti ista bolji nego u subotu sto je bio?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma teren 10 puta bolji od onog u subotu...zlatandr je napisao/la:Kakav nam je teren, hoce li biti ista bolji nego u subotu sto je bio?
Razmisljaj ti svojom glavom,ali loncice nemoj da lupas!Prinudjen je napisao/la:Još jedan koji misli svojom glavom. Svaka čast.jug-onostalgicar je napisao/la:dio sa vjerom se treba izbaciti iz pjesme OVO JE SEKULARNA DRZAVA!!!!
sto se tice kluba ovo sa jugom je sramotno dvoumim se bi li otisao ili ne jer je ovo za osude! i bojkota
Osim svoja očekivanja od navijača može ostaviti za kuće. Može govoriti jedino o broju gledalaca, ali i tad mu predlažem da promisli da li su možda i oni nešto imali udjela u tome. Ne možeš zatvarat pola stadiona, jer ti je mrsko očistit malo snijega, i slat stoku na skuplju tribinu, koja ti je dva dana i čistila tu jeftiniju, umjesto tebe. Pa nismo svi retardirani, iako je puno i takvih. Svi nisu. Čuj jedino zadovoljan podrškom protiv Sarajeva i Širokog. Nedavno gledam snimak utakmice iz Travnika. ORI se Željina pjesma 95 minuta krcatog dijela za gostujuće navijače. Nije se čulo nijedno skandiranje simpatizera Travnika i još nas opališe po ušima. Je li mu ni tu nije valjala podrška?!
e neka ne dolaze onda u Dolinu ako ne mogu izdvojiti piš.ljivih 5-8 km svake druge hefte. neka gledaju "bolji fudbal"nick je napisao/la:inacefindecko je napisao/la:tačno je da je naš Željo najbolji i najjači, a mala posjeta.. ne znam do čeg je to..Aldinn1 je napisao/la:Čovjek je stvarno u pravu i vidi se da je ljut na navijače. Nikad jači, nikad bolji, niko nam nije otišao, a došli nam jaki igrači i nas samo pet hiljada na Grbavici.
Stvarno sramota ..
I kaže pravi nekom stadion...
Klepamo curice tri razlike, ipak imamo najjaču ekipu u ligi ..
Ipak, neke razloge vidim i u ovom:
Istok=nije moguć pristup
Zapad=sjede samo parajlije i guzonje
Jug=tu raje i ima, ne može se reć da nema, a kad nije dobro popunjen to je najčešće radi termina
Sjever=jedina normalna tribina, ali cijena za jednog prosječnog Bosanca (navijača Želje) je velika. 8 KM je ipak malo previše, hajd za derbije, al protiv ekipa kao što su Leotar, Travnik itd. ne bi trebale bit tolike. Tako da onaj ko nema polugodišnju ili godišnju, a ne ide mu se na jug (gdje su cijene pristupačnije), nema želje da dođe.
Mislim da je i do marketinga, ovaj Fan Shop sad vadi ukupnu sliku rada marketing službe, urađen je stvarno dobar fan shop, ali me ipak malo nervira ta marketing služba Želje. Sve to izgleda neorganizovano što se marketinga tiče, a marketingom se dobijaju novi sponzori, sponzorima pare, a kad imaš više para, možeš i spustit cijene karata malo što će ti dovest raju.
Rekoh neke pomalo negativne stvari, al nadam se da mi plava braća neće zamjerit..
Usput, ponašanje uprave i samog Osima prema navijačima je ponekad bahato, moramo priznat.. Navijač se ne gleda kao navijač već kao konvertibilna marka!
jedini problem je sto sedmicno imas na tv 25 utakmica i na svakoj se vidi bolji fudbal i to je to
Istina je to da je Osim nekad bahat i da nema osječaja. Ali raja su stvarno bezobrazna i nezahvalna.inacefindecko je napisao/la:tačno je da je naš Željo najbolji i najjači, a mala posjeta.. ne znam do čeg je to..Aldinn1 je napisao/la:Čovjek je stvarno u pravu i vidi se da je ljut na navijače. Nikad jači, nikad bolji, niko nam nije otišao, a došli nam jaki igrači i nas samo pet hiljada na Grbavici.
Stvarno sramota ..
I kaže pravi nekom stadion...
Klepamo curice tri razlike, ipak imamo najjaču ekipu u ligi ..
Ipak, neke razloge vidim i u ovom:
Istok=nije moguć pristup
Zapad=sjede samo parajlije i guzonje
Jug=tu raje i ima, ne može se reć da nema, a kad nije dobro popunjen to je najčešće radi termina ili neki izbjegavaju doći radi odnosa na tribini..
Sjever=jedina normalna tribina, ali cijena za jednog prosječnog Bosanca (navijača Želje) je velika. 8 KM je ipak malo previše, hajd za derbije, al protiv ekipa kao što su Leotar, Travnik itd. ne bi trebale bit tolike. Tako da onaj ko nema polugodišnju ili godišnju, a ne ide mu se na jug (gdje su cijene pristupačnije), nema želje da dođe.
Mislim da je i do marketinga, ovaj Fan Shop sad vadi ukupnu sliku rada marketing službe, urađen je stvarno dobar fan shop, ali me ipak malo nervira ta marketing služba Želje. Sve to izgleda neorganizovano što se marketinga tiče, a marketingom se dobijaju novi sponzori, sponzorima pare, a kad imaš više para, možeš i spustit cijene karata malo što će ti dovest raju.
Rekoh neke pomalo negativne stvari, al nadam se da mi plava braća neće zamjerit..
Usput, ponašanje uprave i samog Osima prema navijačima je ponekad bahato, moramo priznat.. Navijač se ne gleda kao navijač već kao konvertibilna marka!
treba poraditi na relaciji klub - navijaci , moze se tu dosta toga napraviti npr. da svaka osnovna skola dodje po jednom besplatno na utakmicu , da imaju barem minimalan popust na godisnje tj polugodisnje za penzionere i ove mladje , isto tako dosta toga se moze povezati i sa shopom ... ima tu dosta stvari koje bi se mogle napaviti al ne mozes ti ocekivati takvo nesto od nase uprave mi smo za njih ka sto ti rece KMinacefindecko je napisao/la:8 KM je puno za prosječnog stanovnika našeg grada, ipak rijetko ko ostavlja marku po marku za Želju, jer isto tako vjerovatno skuplja marku po marku za nešto drugo..
nivo nezaposlenosti je velik, ali nije samo kod nas problem posjeta, pa i realno ni pitari nisu ništa bolji, a ni ostali klubovi nemaju neku preveliku posjetu..
slažem se da bi naša trebala bit najveća jer smo bolji nego ikad, ali treba gledati malo i realno činjenice.a i mislim da bi jug također bio puniji da se malo srede stvari na tribini, da se osjeća malo više složnosti..
ja se nadam da će biti bolje, da će uprava prestati tretirati navijača kao KM, te da će se naći način da se još više privuče narod)
pozdrav
I više od 5000 stolica ima sjever.& & ? 1926 je napisao/la:Mogu vas pitati nešto, a da ne shvatiti ko provokaciju ?![]()
Gdje vi mislite da vam stane preko 5000 ljudi ? Jug vam ne radi sutra, istoka nemate svakako( imate, ali malo k'o stoji onde). Nije valjda da na sjever može 5000 ljudi stati ?
A karta 8 km, za tribinu iza gola, a kod nas istok 3 km
Sjever prima oko pet hiljada.& & ? 1926 je napisao/la:Mogu vas pitati nešto, a da ne shvatiti ko provokaciju ?![]()
Gdje vi mislite da vam stane preko 5000 ljudi ? Jug vam ne radi sutra, istoka nemate svakako( imate, ali malo k'o stoji onde). Nije valjda da na sjever može 5000 ljudi stati ?
A karta 8 km, za tribinu iza gola, a kod nas istok 3 km
Inače je jug otvoren. Ovo nije inače-situacija.csh je napisao/la:Mislio sam na ligu,i utakmice inace!
Prinudjen je napisao/la:Inače je jug otvoren. Ovo nije inače-situacija.csh je napisao/la:Mislio sam na ligu,i utakmice inace!
csh je napisao/la:Sjever je uvijek 8,ljudi koji vam je vise,zasto sad odjednom preseravate.Nisam ni ja sretan zbog ne zalaganja ljudi koji su morali odraditi posao da osposobe jug ali sta je tu je.
Ti si više debatant od smajlija i znakova vidim.csh je napisao/la:Prinudjen je napisao/la:Inače je jug otvoren. Ovo nije inače-situacija.csh je napisao/la:Mislio sam na ligu,i utakmice inace!csh je napisao/la:Sjever je uvijek 8,ljudi koji vam je vise,zasto sad odjednom preseravate.Nisam ni ja sretan zbog ne zalaganja ljudi koji su morali odraditi posao da osposobe jug ali sta je tu je.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.