http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /komentari
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pa dobro mora te biti strah...jer da imamo 6 bodova iz ovih utakmica nema razloga da te bude strah ičega...ne idemo nigdje i to je to ...a ovako prvi put imamo šansu realnu da se plasiramo a na kraju krajeva i da popravimo rang za idući euroadnan_hz je napisao/la:mene je strah ovih utakmica iskrenoo. poznavajuci nas kiksacemo negdje... jer svaki ciklus smo kiksali bezveze utakmice. bas me strah nekako...
Na klupi za rezerve. Još uvijek nije spreman, Muslimović je dosta bolji trenutno. Igrati mogu samo najbolji a Vedo, na žalost, trenutno to nije.Elddar je napisao/la:pa gdje ti je vedo?
vedo treba igrat jer je muslimovic se tek oporavio ....a to sto je dao gol sad protiv famosa nista ne znaci ko ce pocet utakmicu...NoName je napisao/la:Na klupi za rezerve. Još uvijek nije spreman, Muslimović je dosta bolji trenutno. Igrati mogu samo najbolji a Vedo, na žalost, trenutno to nije.Elddar je napisao/la:pa gdje ti je vedo?
Miralem se jutros umio vrucom vodom......miralem444 je napisao/la:vedo treba igrat jer je muslimovic se tek oporavio ....a to sto je dao gol sad protiv famosa nista ne znaci ko ce pocet utakmicu...NoName je napisao/la:Na klupi za rezerve. Još uvijek nije spreman, Muslimović je dosta bolji trenutno. Igrati mogu samo najbolji a Vedo, na žalost, trenutno to nije.Elddar je napisao/la:pa gdje ti je vedo?
pa ljudi moji jel vi ovo primjecujete kako zajednistvo kakv vjera vlada u nasima igracima da konacno mogu da su pravi...u sto je i nesumnjam...jest ih ciro nabrijo bravo cironi svaka ti bila ...samo naprijed...ako prodemo na svijecko prvenstvo ciro od mene kao nagradu dobijas pet treba ima da budes citavu noc ko u haremu..ko sejk...eto...samo da prodemo..
Supic, Spahic, Nadarevic, Jahic, Damjanovic, Mravac, Muratovic, Ibricic, Pjanic.jasmin_29 je napisao/la:ejjj raja zna li neko tacno kojim igracima prijeti drugi zuti karton...ako neko zna zamolio bih da napise...unaprijed hvala
auu cijela odbranadeni_m1312 je napisao/la:Supic, Spahic, Nadarevic, Jahic, Damjanovic, Mravac, Muratovic, Ibricic, Pjanic.jasmin_29 je napisao/la:ejjj raja zna li neko tacno kojim igracima prijeti drugi zuti karton...ako neko zna zamolio bih da napise...unaprijed hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.