Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

rob do bagro
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la rob do bagro » 03 sep 2009, 11:13

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 03 sep 2009, 11:15

adnan_hz je napisao/la:mene je strah ovih utakmica iskrenoo. poznavajuci nas kiksacemo negdje... jer svaki ciklus smo kiksali bezveze utakmice. bas me strah nekako...
Pa dobro mora te biti strah...jer da imamo 6 bodova iz ovih utakmica nema razloga da te bude strah ičega...ne idemo nigdje i to je to ...a ovako prvi put imamo šansu realnu da se plasiramo a na kraju krajeva i da popravimo rang za idući euro
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 11:16

Jos 2 dana i 5-6 sati...Koja me trema drma..Ne mogu da docekam....Samo da Armeniju nekako preskocimo (makar golom u 90. minuti) i onda ce se Turcima gace tresti od straha i treme na Bilinom Polju a nasi ce im ga zavuci opusteno, bas kao i protiv Belgije....

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 03 sep 2009, 11:19

strah me je utakmice u Armeniji, ne toliko zbog rezultata (jer ocekujem rutinsku pobjedu jer omjer snaga BiH i Armenije necu ni da diskutujem) vec zbog zutih kartona.

9 igraca prijeti drugi zuti karton, vecina od tih su kljucni igraci ... :?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 03 sep 2009, 11:23

ma ljudi mi smo dobri, ma šta dobri mi smo super, a najbolji kad smo motivisani, a imamo pravog čovjeka za motivaciju. Sa armenijom čemo lakše nego što mislimo, a sa Turcima nekako. Ipak njima gori pod nogama, a ne nama.....
E da još imamo Marjana bio bih ubijeđen da čemo razbiti i jedne i deruge, jer i on je pogonska sila ove repke....
Hajmo momci uljepšajte nam život..........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 03 sep 2009, 11:24

EDIN DZEKO SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU
VEDAD IBISEVIC PLAVOOKI BOMBARDER
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 03 sep 2009, 11:26

valjda pobjec iz skole u srijedu :P
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2009, 11:28

Elddar je napisao/la:pa gdje ti je vedo? :evil:
Na klupi za rezerve. Još uvijek nije spreman, Muslimović je dosta bolji trenutno. Igrati mogu samo najbolji a Vedo, na žalost, trenutno to nije.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 03 sep 2009, 11:32

NoName je napisao/la:
Na klupi za rezerve. Još uvijek nije spreman, Muslimović je dosta bolji trenutno. Igrati mogu samo najbolji a Vedo, na žalost, trenutno to nije.
vedo treba igrat jer je muslimovic se tek oporavio ....a to sto je dao gol sad protiv famosa nista ne znaci ko ce pocet utakmicu...
pa ljudi moji jel vi ovo primjecujete kako zajednistvo kakv vjera vlada u nasima igracima da konacno mogu da su pravi...u sto je i nesumnjam...jest ih ciro nabrijo bravo cironi svaka ti bila ...samo naprijed...ako prodemo na svijecko prvenstvo ciro od mene kao nagradu dobijas pet treba ima da budes citavu noc ko u haremu..ko sejk...eto...samo da prodemo..

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 11:37

miralem444 je napisao/la:
NoName je napisao/la:
vedo treba igrat jer je muslimovic se tek oporavio ....a to sto je dao gol sad protiv famosa nista ne znaci ko ce pocet utakmicu...
pa ljudi moji jel vi ovo primjecujete kako zajednistvo kakv vjera vlada u nasima igracima da konacno mogu da su pravi...u sto je i nesumnjam...jest ih ciro nabrijo bravo cironi svaka ti bila ...samo naprijed...ako prodemo na svijecko prvenstvo ciro od mene kao nagradu dobijas pet treba ima da budes citavu noc ko u haremu..ko sejk...eto...samo da prodemo..
Miralem se jutros umio vrucom vodom...... :D :D

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 03 sep 2009, 11:37

Ljudi ko još nije nek da glas podrške Marjanu bez njega mi nismo ista ekipa. Unaprijed hvala svima.......
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 03 sep 2009, 11:38

Koji su optimisti ovi Turci....uuu nadam se da ćemo ih ono bolno spustiti na zemlju. Čuj oni ko kakvi očekuju 12 bodova i govore da smo mi pod pritiskom, pod kakvim su oni pritiskom kad znaju da su velike šanse da SP neće vidjeti i dobro znaju kako će onda Turski mediji udariti po njima.

Nego treba im odmah pri ulasku na teren pokazati gdje su došli. U grotlo! 90 minuta bezrezervne podrške, ono maksimalno, što više zviždati kada oni imaju loptu tako da im se sjeku noge a tada će više i griješiti.

Samo da navijači ispoštuju svoje maksimalno i da navijaju 90 min. onda neće bitzi problema. Znalo je se desiti da jedan period igre navijači kao da zaspaju, odnosno manje se čuju i često smo tada onako "u mirnoći" primali golove.
Znači samo da grmi.

Nad nama nebo ima da gori! Samo tako ući u ovu utakmicu!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 03 sep 2009, 11:41

pa ljudi moji jel vi ovo primjecujete kako zajednistvo kakv vjera vlada u nasima igracima da konacno mogu da su pravi...u sto je i nesumnjam...jest ih ciro nabrijo bravo cironi svaka ti bila ...samo naprijed...ako prodemo na svijecko prvenstvo ciro od mene kao nagradu dobijas pet treba ima da budes citavu noc ko u haremu..ko sejk...eto...samo da prodemo..[/quote]

Miralem se jutros umio vrucom vodom...... :D :D[/quote]

hehehe...ma samo da mi prodemo....na svijecko prvenstvo...ma ima ciro da hebe u bosni sta mu dusi volja...samo prstom da uperi i to je to...

BB BiH
Kontakt:

Post Postao/la BB BiH » 03 sep 2009, 11:42

ma ovaj tekst(o Turcima) na ss.ba je Ciro narucio :D

da ispadne kao da Turci misle da su neki zaje..ni i da to nasi momci procitaju i na to se napale :D i onda u Ze. da im nasi poderu prkno :o :D
BB BiH

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 11:50

Cuj svijecko prvenstvo hahahahahah Miraleme, Miraleme...

Nego de ti nama reci ima li sta na glavu ovih dana??

jasmin_29
Kontakt:

Post Postao/la jasmin_29 » 03 sep 2009, 12:00

ejjj raja zna li neko tacno kojim igracima prijeti drugi zuti karton...ako neko zna zamolio bih da napise...unaprijed hvala

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 03 sep 2009, 12:04

jasmin_29 je napisao/la:ejjj raja zna li neko tacno kojim igracima prijeti drugi zuti karton...ako neko zna zamolio bih da napise...unaprijed hvala
Supic, Spahic, Nadarevic, Jahic, Damjanovic, Mravac, Muratovic, Ibricic, Pjanic. :!:

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 03 sep 2009, 12:16

deni_m1312 je napisao/la:
jasmin_29 je napisao/la:ejjj raja zna li neko tacno kojim igracima prijeti drugi zuti karton...ako neko zna zamolio bih da napise...unaprijed hvala
Supic, Spahic, Nadarevic, Jahic, Damjanovic, Mravac, Muratovic, Ibricic, Pjanic. :!:
auu cijela odbrana :?

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 03 sep 2009, 12:17

evo ovdje imate koji igrači turske imaju žute kartone
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... stics.html

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 sep 2009, 12:17

na mnogim forumima se vec danima cita ista prica, rasturicemo armence, turci ce goriti u paklu zenice itd itd... no kako se utakmice primicu sve sam manje i manje optimistican...

prije svega, zabrinjavaju me nebuloze cirolinija.. da je trener kojem se mozes ulizivanjem uslepati u ekipu, to sam znao... ali ocekujem, da kada je kvalitet ipak ocigledan, da kvalitetniji igrac ipak igra umjesto ulizivaca... mislim, ne tvrdim da mu se neko ulizuje odnosno ne, mislim prvenstveno na njegove miljenike tipa muratovic, ibricic... mozda je muratovic karakteran covjek, ljudina i sve to, ali zar da on ima prednost nad zlatanom bajramovicem na zadnjem veznom(kad je spreman)... pa to muratovicu nije ni prirodna pozicija... a bajramovic je klasa od igraca, iako je duga pauza bila, ostao je osjecaj i kvalitet u njemu, vidjelo se na svim njegovim utakmicama... nadalje, eto corbic ce braniti izgleda protiv armenije... kojim zaslugama? mislim, svaka povratna lopta ka njemu je za bismille jer covjek ne zna izbit loptu, malo je rec... i ovako mi izgleda trom i nepokretan... ali i njega je ciro ocigledno zgotivio... begovic s druge strane je tek dosao vjerovatno je ono malo povucen, sutljiv i pokusava da odradi svoj posao... ko zna, mozda se i varam, ali mi se cini da ce corbic na go.

treca stvar sto me brine su ibisevic i dzeko... ko je gledao utakmice (al objektivno a ne kroz bh naocale, posmatrajuci svoje dijamante i zmajeve) bundeslige mogao je primjetiti da su nam napadaci u bedaku zescem... iskreno, dzeko mi je poceo toliko sa svojim ponasanjem ici na zivce da je to nevjerovatno... momak koji nikad, apsolutno nikad nije bio sebican (izuzev mozda jedne ili dvije utakmice pred kraj prosle sezone), pokusava jako cesto nekakve prodore kroz tri-cetiri igraca pa se onda provali... ok, proslo mu je jednom ili dvaput (protiv bajerna recimo) ali to nije to.. to nije vise onaj igrac koji se stavljao u sluzbu wolfsburga. tada je bio definitivno najbolji. ne znam koliko je do novog trenera i novog sistema ali se ne cini dobro. takodjer je postao jako nervozan i svako malo se svadja i gestikulise... opet bubice, on je sad kao zvijezda pa je svaki duel s njim najmanje faul... mislim, vrhunski je igrac samo zato sto se trudi i bori i grize i radi svoj posao a ne mahala sa sudijom... ako mu to oduzmes, nestaje ta njegova klasa..

ibisevic s druge strane nema problema sa sebicnoscu ali se stedi do te granice u duelima da je to presmijesno.. pa mislim da ima jedan od najlosijih skorova kad su dobijeni dueli napadaca u pitanju, u bundesligi... jednostavno uzas. ja ne znam jel to posljedica povrede i tog podsvjesnog straha, ali ovaj ibisevic kojeg smo do sad gledali u ovoj sezoni nije za prve postave. u napadu, u zavrsnici je mlitav i neprecizan, krasi ga sve ono sto ga je krasilo one sezone kad je u hoffenheimu bio predmet zafrkancije.. sada naravno ima veliki kredit kod navijaca i svi ocekuju da dodje barem dijelom u staru formu ali se ne zivi od proslosti pa ce tako i ibi morati da podigne svoju formu, da se naostri ili mu ne gine klupa u hoffenheimu... salihovic mi ove godine takodjer ne izgleda dobar, ali nije tako kriticno.. mislim da od njega ne treba ocekivati u reprezentaciji velike stvari, ima i on odredjenu klasu ali su mu mane sto je spor i sto desnom nogom ne zna prakticno nista. samim time je sebe strasno limitirao kao igraca...

sve u svemu, nisu nam igraci u top formi pa ne treba da bradom paramo oblake i ocekujemo cuda... ako se budu maksimalno trudili a ne nesto kalkulisali i stedili, onda ce i rezultat biti na nivou.. sve ostalo bi moglo biti kobno po nas...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.