Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
izgleda da je turska zaboravila da nemaju ama baš nikakvu prednosti ni sa jednom ekipom....od španije sve izgubila , a mi i belgijanci se imamo bar čemu nadati...belgijom neriješeno kod kuće i idu im u goste, nad nama minimalna pobjeda s tim da mi imamo go u gostima i opet kod nas u goste , a da ne govorim kako su estonijom igrali 0-0.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
Ako dobijemo 6 bodova iz ove 2 utakmice automatski znaci da smo dovoljno kvalitetni da idemo u baraz. Imam osjecaj da ce Džekson harati u ove 2 tekme 

- Edo Baajka
- Kontakt:
Pa ljudi moji,
turci da dobiju estonce i mi armence imat cemo i dalje 4 boda prednost.
Ako turke dobijemo u Zenici mi smo prosli!!
Jer imamo onda 7 Bodova prednost.
A turci maximalno mogu uzet u zadnje dvije utakmice 6!
Znaci Baraz garantovan ako uzmemo 6 boda!!!
HAJMO BOSNOOO.....HAJMO HERCEGOVINOO...!!
- NoName
- Kontakt:
Ali u tom slučaju možemo biti najlošija drugoplasirana i ne otići u baraž. Treba imati makar 19 bodova, 18 nije dovoljno.Edo Baajka je napisao/la:Pa ljudi moji,
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
rijesili bi se mi brate turske,al ostaje nam belgija koja bi imala 5 bodova manje pred zadnje 2 utakmice......tako da ipak nije teoretski zagarantovan(tj ako bi belgijanci pobijedili ove dvije utakmice)....al onda bi nam bio dovoljan bod protiv estonije da i teoretski osiguramo baraz!Edo Baajka je napisao/la:Pa ljudi moji,

- Principatus
- Kontakt:
Turska u napadu stvarno jeste sve, ali nije efikasna. Jednostavno se oslonjaju na borbenost, jako posjedovanje lopte i onda tucu po ili okolo goala dok lopta ne uleti nekako. Dakle ako se dozvoli da dominiraju teren i da stvaraju mnogo sansi, da naprave paniku u nasoj ekipi, a to im je potrebno, oni ce loptu vec nekako progurati u mrezu. U jakom kontrastu prema tome stoji nasa reprezentacija, kada se pogleda utakmica u Belgiji gdje je domacin imao po opticnom utisku veliku kontrolu igre, a primao iz napada u napad golcine. Pa cak u Turskoj gdje je nas spic bio odsjecen i gdje je lopta tesko izlazila iz nase polovine, bilo je osim naseg jednog goala prilika gdje su turci mogli primiti jos jedan.
6 goals su turci do sada dali, 5 primili. Mi smo zabili 3x vise nego oni. To nije slucajno. Dzeko, Ibisevic a i Misimovic je postao opasan za protivnickog goalmana. Oni moraju dakle ocekivati da ce u Zenici dobiti najmanje jedan, mozda dva. Hoce li uspjeti to da izravnaju?
Sve u svemu ce to biti teska utakmica, oni stoje sa ledjima uz zid i moraju nas poraziti. Ako ovdje ne budemo igrali do zadnje minute. O tome bolje ne treba razmisljati, moramo igrati kao Njemci protiv Turske, 3-4 napada na goal, 3 pogodka i gotova prica.
6 goals su turci do sada dali, 5 primili. Mi smo zabili 3x vise nego oni. To nije slucajno. Dzeko, Ibisevic a i Misimovic je postao opasan za protivnickog goalmana. Oni moraju dakle ocekivati da ce u Zenici dobiti najmanje jedan, mozda dva. Hoce li uspjeti to da izravnaju?
Sve u svemu ce to biti teska utakmica, oni stoje sa ledjima uz zid i moraju nas poraziti. Ako ovdje ne budemo igrali do zadnje minute. O tome bolje ne treba razmisljati, moramo igrati kao Njemci protiv Turske, 3-4 napada na goal, 3 pogodka i gotova prica.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
zao mi je momci al niste u pravu!!!
zao mi je momci al niste u pravu!!!

- Principatus
- Kontakt:
Hehe pa sada neka sjednu i komponuju novu pjesmu, naprimjer nesto kao: "Zaaaa zaaa zaajebali smo see...".
Pjesma pokazuje kakvo je misljenje bilo prije utakmice protiv Belgije.
Ipak mi jos nismo u barazu a ni na SP, to tek tada treba uzeti za gotovo kada nasi igraci istrce na jedan stadion JAR. Zasada samo postoji Armenija a poslije njih Turci.
Pjesma pokazuje kakvo je misljenje bilo prije utakmice protiv Belgije.
Ipak mi jos nismo u barazu a ni na SP, to tek tada treba uzeti za gotovo kada nasi igraci istrce na jedan stadion JAR. Zasada samo postoji Armenija a poslije njih Turci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Turke samo treba poceti provocirati i igrati zesce na njih (udarati ih doslovno)..Oni ce uzvratiti i dobiti crveni sigurno...Nasi ih trebaju samo isprovocirati da puknu i onda im natrpatimrezu...
Turska je prosjecna ekipa..U napadu im igraju Nihat i Semih koji su bili van terena pola godine...Nemaju oni sta traziti u Zenici..jedino nas nasa odbrana moze ukopati....
Turska je prosjecna ekipa..U napadu im igraju Nihat i Semih koji su bili van terena pola godine...Nemaju oni sta traziti u Zenici..jedino nas nasa odbrana moze ukopati....

Senijad Ibricic
Sanel Jahic
Miralem Pjanic
Samir Muratovic
Safet Nadarevic
Nemanja Supic
Emir Spahic
Dzemal Berberovic
Dario Damjanovic
Adnan Mravac
Ljudi ja nađe ovu listu na netu igrača kojima prijeti neigranje protiv turske.
Je li moguće da nam ovoliko igrača ima žuti nad glavom????
Sanel Jahic
Miralem Pjanic
Samir Muratovic
Safet Nadarevic
Nemanja Supic
Emir Spahic
Dzemal Berberovic
Dario Damjanovic
Adnan Mravac
Ljudi ja nađe ovu listu na netu igrača kojima prijeti neigranje protiv turske.
Je li moguće da nam ovoliko igrača ima žuti nad glavom????
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
- Edo Baajka
- Kontakt:
Supic, Spahic, Nadarevic, Jahic, Damjanovic, Mravac, Muratovic, Ibricic, Pjanic.am333 je napisao/la:jedno pitanje....kome zbog žutih prijeti neigranje protiv turske????
Da, devet igraca je u opasnosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I onda nemojte pljuvati po Ciri ako izvede neki "cudan" sastav......Puno je ovo igraca kojima prijeti suspenzija...Uzas....
FUJ, e onda se nadam nekakvim brzim golovima u Armeniji pa da onda zaciganimo i umrtvimo igru po mogućnosti bez žutih kartona
-Sasha Vugdalich
-Sasha Vugdalich
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Neka Turci misle da su velesila, njihovo je da misle. A onda kad nam aBd dodju nece ih ni tri Sultana Mehmeda Fatiha spasit 

NoName je napisao/la:4 boda ne osigurava baraž ali je dobar put ka tome. 7 bodova iz 4 utakmice osigurava ako 1 bod bude protiv Turske.deni_m1312 je napisao/la:ako odigramo neresijeno protiv turske imacemo vjerovatno i dalje 4 boda prednosti nad njima i to nije dovoljno da teoretski osiguramo baraz.onda bi moralipobijedit estoniju da se ne bi vadili protiv spanije,a tad bi turci imali bolji medjusobni omjer protiv nas!!NK_Nemila je napisao/la:Nisam otkrio toplu vodu, ali trebaju nam 4 poena iz ove dvije utakmice da osiguramo baraz!!!!!
a da ne pricamo o belgijancima kojima bjezimo 5 bodova i kojih se isto tako ne bi rijesili do zadnjeg kola ukoliko bi oni pobjedili sve svoje utakmice...tako da nam ni 6 bodova iz ove dvije utakmice ne garantira baraz,a kamoli 4!
Ovo tvoje što sam povećao nema veze. Prvo bodovi, zatim gol razlika a tek treće je međusobni omjer.
Jermenija:
-----DŽEKO---MUSLIMOVIĆ----
----------PJANIĆ------------
---SALIHOVIĆ---BAJRAMOVIĆ---
---------RAHIMIĆ------------
-JAHIĆ--------------VLADAVIĆ-
-----NADAREVIĆ--SPAHIĆ------
-----------BEGOVIĆ----------
Turska:
-------------------DŽEKO-------------------
-----------IBRIČIĆ---MISIMOVIĆ---------
-----------RAHIMIĆ---MURATOVIĆ---------
-SALIHOVIĆ-------------------------JAHIĆ-
---NADAREVIĆ--DAMJANOVIĆ--SPAHIĆ---
-----------BEGOVIĆ--------------------------
pa gdje ti je vedo?

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- rob do bagro
- Kontakt:
bice vrlo teska tekma sa turcima...jos ako neko pozuti stvarno ce biti prejebeno...u toj utakmici nece biti puno golova,presudice neko a to je nas EDIN DZEKO koji ce im ga suknut 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
MOŽEMO MI pricati sta ocemo, Ciro za na golu sprema Supica koji mjesec i po dana nema kluba i trenira na grbavici, bez utakmica, dok momak koji brani protiv manchestera i arsenala na onakvom stadionu sjedi na klupi... supicu svaka cast, ali ni protiv belgije nije imao nekih intervencija i taj kredit pada u vodu zato sto je otpusten u klubu i toliko vremena ga niko nece, to govori kakav je kvalitet i da izvinete
4-IN-A-ROW
mene je strah ovih utakmica iskrenoo. poznavajuci nas kiksacemo negdje... jer svaki ciklus smo kiksali bezveze utakmice. bas me strah nekako...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Mene je vise strah ove utakmice u Armeniji nego protiv "brace",mi skoro uvjek slabo igramo ove tzv,"male" utakmice,hajde da me demantuju nasi igraci.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.