Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

secer
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la secer » 03 sep 2009, 06:51

neko_iz_mase je napisao/la:2 puta po 45 min.
opaaa...prokleti ciras uvodi nova pravila :evil: :lol: :lol:

sto se tice terima, naravno da nije najbolji trener, ali da je medju 5 najboljih trenera reprezentacija to stoji.
ako je nas sviro dobar motivator(na zalost to mu je i jedino) onda je fatih ekstra motivator jos je "malo" energicni od svire :) Lud je 100%, a ko je gledao zadnje ep zna o cemu govorim.
turska nema kvalitetnog igraca ala dzeko ili miske, ali su kao kolektiv zemlja.
sad, ako nemaju pojedinaca ala messi i sl., ko je zasluzan da im je tim jak?
to sto van turske nije uradio mnogo mogu povezati sa svirom.
jos davno je jedan kolega sa foruma rekao kako je ciri glavna prepreka bila to sto nije mogao ono sto ima u glavi iznjeti npr. na francuskom, tako i ovaj.
gledao sam ih protiv spanije u turskoj..pa to je do tada jedina repka koja je izasla na mejdan spaniji i nadigrala je.
nesretan poraz, dobro za nas i to je to.
valjda im je najveca prednost to sto im igraci igraju zajedno u klubovima i to je upravo ono sto sviri ne mogu oprostit i sto ga u mojim ocima cini maim.
covjece koje je bogatstvo imati igrace koji igraju zajedno u klubu.
miske i dzeko, salihovic i vedo..sila.
sjecam se intervjua sa sejom i vedom kada vedo kaze kako zna napamet gdje idu sejine lopte, a sejo, opet, zna napamet gdje vedo stoji(kometa s lijeva koja pogadja vedu u glavu)
ali, ali, imamo mi tu sviru koji ce razyebati tandem pa jednog od najboljih ofanzivnih ljevica svijeta staviti na beka :evil:
kakav god da je hrgovic treba da igra jer nam je sejo itekako potrebniji u napadu.
sto se tice rezultata ne znam sta da kazem..
svi pratimo klubove u kojima igraju nasi najbolji i vidimo da jos nisu u formi od prosle sezone i to bi se moglo prenjeti na repku pa da u slijedecim tekmama vidimo malo golova.
opet, mozda dzeko i vedo bas prokinu protiv armenije, pa ako se to desi natrpace i njih ali i tursku.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 08:04

Da zakljucimo ovo, treba dati sansu Hrgovicu na lijevom beku od pocetka (ali ne sto je zasluzio nego STO NEMAMO drugog igraca trenutno na toj poziciji) a Salihovicu dati da igra u ofanzivi kao veznjak...

Kontam ako smo spali na to da se branimo od Armenije da nam nije ni mjesto u barazu jer Armenija postigne gol svake naredne godine.....Dakle u ofanzivi Salihovic, Pjanic (Ibricic) te Dzeko i Ibisevic (Muslimovic u drugom pol) bi trebali biti i vise nego dovoljni da u svakoj varijanti damo gol vise nego Armenija....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2009, 08:11

Hrgoviću se ne treba dati šansa nikako. Ako će Seju gurnuti naprijed onda Vladavić može boka da zatvori bez problema, puno bolje nego Hrgović.

Neko me upita: Gledao sam utakmicu protiv Irana i meni je Mravac bio jedan od najboljih. A sad, imam ja nešto i dioptrije :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 08:19

NoName je napisao/la:Hrgoviću se ne treba dati šansa nikako. Ako će Seju gurnuti naprijed onda Vladavić može boka da zatvori bez problema, puno bolje nego Hrgović.

Neko me upita: Gledao sam utakmicu protiv Irana i meni je Mravac bio jedan od najboljih. A sad, imam ja nešto i dioptrije :mrgreen:
Kontrola jarane pod hitno kod najboljeg doktora za ocne bolesti..... :D

Zezam se, Mravac i Pandza su ok momci, ali ipak za klupe, no svaka im cast, uvijek se odazovu i daju svoj maksimum, pa Boze moj, ne mozes od njih dvojice ocekivati da igraju kao Vidic u odbrani....

Ha ja, ne mozes ficu natjerat da vozi 180 km/h. ni po ravnom, ni uzbrdo a ni nizbrdo....Mozes gas zakovati ekserom ali nema teorije da vozi 180.... :D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 sep 2009, 08:20

Adnan je i po meni odlicno odigrao protiv Irana.
A nemojte pricati vise o Vladavicu na beku, molim vas...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2009, 08:23

ackeey je napisao/la:Adnan je i po meni odlicno odigrao protiv Irana.
Obrazloži za Vladavića, molim te. Ja nikad nisam razmišljao o ovakvoj opciji ali nakon jučerašnje utakmice (koja, uzgred, malo znači), hmmmm. Igra frajer dobro, brz, dobra kontrola lopte...Po meni, porediti Hrgovića i Vladavića je otprilike kao porediti Džeku i Pantelića :mrgreen:

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 08:24

Ma Barbareza na beka i problem rijesen..Samo da mu Ciro posalje poziv..... :D

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 sep 2009, 08:27

Ma jeste brz, jeste prodoran, jeste borac, ali to mu jednostavno nije prirodna pozicija...
A znam da bi on to korektno odradio, to je sigurno, ali mislim da nemamo pravo sa njim krpati rupe...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 08:31

NK_Nemila je napisao/la:Ma Barbareza na beka i problem rijesen..Samo da mu Ciro posalje poziv..... :D

Mogao je eventualno zvati i Vedina Musica..Nego sta je sa Musicem, kad je on igrao zadnju tekmu za repku i igra li on vise aktivno???

Mogao je Ciro njega zvati.....

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 03 sep 2009, 08:41

ackeey je napisao/la:Adnan je i po meni odlicno odigrao protiv Irana.
Zašto, pa protiv Španije je odigrao, po mom skromnom mišljenju, dobru utakmicu. Čak je i Džeki stvorio priliku utakmice. Mislim da će Vlada na desni bok u Jerevanu.

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 03 sep 2009, 09:03

Da li neko zna koje ce nam sudije sudit u Armeniji i u Zenici :?:
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 sep 2009, 09:24

gazija87 je napisao/la:Da li neko zna koje ce nam sudije sudit u Armeniji i u Zenici :?:
u Armeniji nam sudi onaj nekakav holanđanin sto se raduje kad jedan tim postigne gol, i sto priznaje neregularne a poništava regularne golove....a za Tursku još ne znam

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 03 sep 2009, 09:35

hilmo je napisao/la:
gazija87 je napisao/la:Da li neko zna koje ce nam sudije sudit u Armeniji i u Zenici :?:
u Armeniji nam sudi onaj nekakav holanđanin sto se raduje kad jedan tim postigne gol, i sto priznaje neregularne a poništava regularne golove....a za Tursku još ne znam
Nadam se da će se radovati našim golovima :mrgreen:
Please

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 09:54

Nisam otkrio toplu vodu, ali trebaju nam 4 poena iz ove dvije utakmice da osiguramo baraz!!!!!

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 03 sep 2009, 10:07

jedno pitanje....kome zbog žutih prijeti neigranje protiv turske????
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 03 sep 2009, 10:08

NK_Nemila je napisao/la:Nisam otkrio toplu vodu, ali trebaju nam 4 poena iz ove dvije utakmice da osiguramo baraz!!!!!
ako odigramo neresijeno protiv turske imacemo vjerovatno i dalje 4 boda prednosti nad njima i to nije dovoljno da teoretski osiguramo baraz.onda bi moralipobijedit estoniju da se ne bi vadili protiv spanije,a tad bi turci imali bolji medjusobni omjer protiv nas!!

a da ne pricamo o belgijancima kojima bjezimo 5 bodova i kojih se isto tako ne bi rijesili do utakmice sa estonijom ukoliko bi oni pobjedili sve svoje utakmice...tako da nam ni 6 bodova iz ove dvije utakmice ne garantira baraz,a kamoli 4!
Zadnja izmjena: deni_m1312, dana/u 03 sep 2009, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 03 sep 2009, 10:09

joj pa turcini neznate sta vas ceka....nasi ste i boziji...pa moji debili turski jedni ceka vas dzeko i ibisevic....realno turka nema napada kao sto ga mi imamo...turska od nas samo ima bolju odbranu i nasta drugo...oni nemaju igraca kao sto je misimovic...i u misketu ja vidim nasu veliku prednost..
Zadnja izmjena: miralem444, dana/u 03 sep 2009, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 sep 2009, 10:10

ma pobjedit armeniju i tursku i rahat smo :P
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2009, 10:16

deni_m1312 je napisao/la:
NK_Nemila je napisao/la:Nisam otkrio toplu vodu, ali trebaju nam 4 poena iz ove dvije utakmice da osiguramo baraz!!!!!
ako odigramo neresijeno protiv turske imacemo vjerovatno i dalje 4 boda prednosti nad njima i to nije dovoljno da teoretski osiguramo baraz.onda bi moralipobijedit estoniju da se ne bi vadili protiv spanije,a tad bi turci imali bolji medjusobni omjer protiv nas!!

a da ne pricamo o belgijancima kojima bjezimo 5 bodova i kojih se isto tako ne bi rijesili do zadnjeg kola ukoliko bi oni pobjedili sve svoje utakmice...tako da nam ni 6 bodova iz ove dvije utakmice ne garantira baraz,a kamoli 4!
4 boda ne osigurava baraž ali je dobar put ka tome. 7 bodova iz 4 utakmice osigurava ako 1 bod bude protiv Turske.

Ovo tvoje što sam povećao nema veze. Prvo bodovi, zatim gol razlika a tek treće je međusobni omjer.

Jermenija:

-----DŽEKO---MUSLIMOVIĆ----
----------PJANIĆ------------
---SALIHOVIĆ---BAJRAMOVIĆ---
---------RAHIMIĆ------------
-JAHIĆ--------------VLADAVIĆ-
-----NADAREVIĆ--SPAHIĆ------
-----------BEGOVIĆ----------

Turska:

-------------------DŽEKO-------------------
-----------IBRIČIĆ---MISIMOVIĆ---------
-----------RAHIMIĆ---MURATOVIĆ---------
-SALIHOVIĆ-------------------------JAHIĆ-
---NADAREVIĆ--DAMJANOVIĆ--SPAHIĆ---
-----------BEGOVIĆ--------------------------
Zadnja izmjena: NoName, dana/u 03 sep 2009, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 03 sep 2009, 10:18

NoName je napisao/la:
deni_m1312 je napisao/la:

a da ne pricamo o belgijancima kojima bjezimo 5 bodova i kojih se isto tako ne bi rijesili do zadnjeg kola ukoliko bi oni pobjedili sve svoje utakmice...tako da nam ni 6 bodova iz ove dvije utakmice ne garantira baraz,a kamoli 4!
4 boda ne osigurava baraž ali je dobar put ka tome. 7 bodova iz 4 utakmice osigurava ako 1 bod bude protiv Turske.

Ovo tvoje što sam povećao nema veze. Prvo bodovi, zatim gol razlika a tek treće je međusobni omjer.
ja sam mislio da poslije bodova ide kakvi smo bili u medjusobnom omjeru,al ovo je onda jos i bolje...malo ko u cijelim kvalifikacijama ima bolju gol razliku od nas!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.