Normalalegenda reala je napisao/la: Emireee jesi bar zapamtio koji su te tukli

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Normalalegenda reala je napisao/la: Emireee jesi bar zapamtio koji su te tukli
Eh ima mrak, on mu može svaštaEmir ZENICA je napisao/la:Normalalegenda reala je napisao/la: Emireee jesi bar zapamtio koji su te tuklial meda mu ne mogu
drot jelegenda reala je napisao/la:
Eh ima mrak, on mu može svašta![]()
![]()
Pa jesi ozbiljno udaren dobro, ili male ogrebotine ???
Emir huligansamir_tm87 je napisao/la:ja emira sto vam baca bombe
Tu smo tidanguba je napisao/la:dje ste?
Pa šta ima veze, i on je od krvi i mesaEmir ZENICA je napisao/la:drot je![]()
Ma rasjecena glava,3-4 konca trebo al nisam dao![]()
![]()
jbg
Izgleda da se oženioHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta nam je sa ministrom aka insideromNema ga na chatu odavno
Vala kad vidim kakva je ova policija, nemoguće da su tako zajebani likovi u ZeniciEmir ZENICA je napisao/la:Legendo,ma nista ja njemu ne mogu haha,a da ga tuzim rekli bi da sam bio dole i svasta bi mi natovarili haha,dobro je i ovako
E kad bi vidio kod nas, kaki svakakvih ima policajacaEmir ZENICA je napisao/la:Legendo,najgora je zenicka policija,sve seljaci mamu im haha ..A normalno da mu to necu zaboraviti haha..ma citao sam danas,htio sam se registrovat,al jbg nisam haha izrezirano sve,al neka
dobroo ste me čuli oni hodajuu u štiklaamaaharebianconero je napisao/la:u buljuu se trpajuu kinezii tranvestitiii
Ma i nasi su da te Bog sacuva,al kad je utakmica maksimalno su naostreni i vec 4-5 utakmica nam probleme prave A seljaci su samo takvi.legenda reala je napisao/la:
E kad bi vidio kod nas, kaki svakakvih ima policajaca![]()
![]()
I hoće da im se izravnjaju primanja sa Sarajevskom policijom, a nemaju nikakog posla, šetaju po gradu i to im je to![]()
Čito sam i ja, nisam ništa komentariso, samo je KDN i ona na strani policije, vjerovatno rade u policiji![]()