Dirala ga milicija

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Aj Pandržo ne pravi se pametan,onaj Vučić barem zna pričat nećemo ulazit u to kakav je političarlegenda reala je napisao/la:Jašta je kad sam vidio goste nisam ni gledo![]()
Dirala ga milicija![]()
Đesi Pendžeraš, odkad nam nisi navraćoGunnerS je napisao/la:zz
ma evo da vidim jel' ista raja ovdje...legenda reala je napisao/la:Đesi Pendžeraš, odkad nam nisi navraćoGunnerS je napisao/la:zz
Tu i tamo, ali pretežno je ista postavaGunnerS je napisao/la:ma evo da vidim jel' ista raja ovdje...legenda reala je napisao/la:Đesi Pendžeraš, odkad nam nisi navraćoGunnerS je napisao/la:zz
Nisam, prepusto sam mjesto mlađima, ali su negdje otišliGunnerS je napisao/la:Vidim ti vođa i dalje.
Ma ništa izgleda, lopovska poslahodža je napisao/la:Legendo, imal' šta za ono![]()
legenda reala je napisao/la:Nisam, prepusto sam mjesto mlađima, ali su negdje otišliGunnerS je napisao/la:Vidim ti vođa i dalje.
Nemoraš vjerovati, evo odo ja pozzGunnerS je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Nisam, prepusto sam mjesto mlađima, ali su negdje otišliGunnerS je napisao/la:Vidim ti vođa i dalje.
Nešto ti ne vjerujem.
legenda reala je napisao/la:Ma ništa izgleda, lopovska poslahodža je napisao/la:Legendo, imal' šta za ono![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 241 gost.