opaaa...prokleti ciras uvodi nova pravilaneko_iz_mase je napisao/la:2 puta po 45 min.

sto se tice terima, naravno da nije najbolji trener, ali da je medju 5 najboljih trenera reprezentacija to stoji.
ako je nas sviro dobar motivator(na zalost to mu je i jedino) onda je fatih ekstra motivator jos je "malo" energicni od svire

turska nema kvalitetnog igraca ala dzeko ili miske, ali su kao kolektiv zemlja.
sad, ako nemaju pojedinaca ala messi i sl., ko je zasluzan da im je tim jak?
to sto van turske nije uradio mnogo mogu povezati sa svirom.
jos davno je jedan kolega sa foruma rekao kako je ciri glavna prepreka bila to sto nije mogao ono sto ima u glavi iznjeti npr. na francuskom, tako i ovaj.
gledao sam ih protiv spanije u turskoj..pa to je do tada jedina repka koja je izasla na mejdan spaniji i nadigrala je.
nesretan poraz, dobro za nas i to je to.
valjda im je najveca prednost to sto im igraci igraju zajedno u klubovima i to je upravo ono sto sviri ne mogu oprostit i sto ga u mojim ocima cini maim.
covjece koje je bogatstvo imati igrace koji igraju zajedno u klubu.
miske i dzeko, salihovic i vedo..sila.
sjecam se intervjua sa sejom i vedom kada vedo kaze kako zna napamet gdje idu sejine lopte, a sejo, opet, zna napamet gdje vedo stoji(kometa s lijeva koja pogadja vedu u glavu)
ali, ali, imamo mi tu sviru koji ce razyebati tandem pa jednog od najboljih ofanzivnih ljevica svijeta staviti na beka

kakav god da je hrgovic treba da igra jer nam je sejo itekako potrebniji u napadu.
sto se tice rezultata ne znam sta da kazem..
svi pratimo klubove u kojima igraju nasi najbolji i vidimo da jos nisu u formi od prosle sezone i to bi se moglo prenjeti na repku pa da u slijedecim tekmama vidimo malo golova.
opet, mozda dzeko i vedo bas prokinu protiv armenije, pa ako se to desi natrpace i njih ali i tursku.