Ili 13.35 u Williamsu.hodža je napisao/la:svaka častLomimGaUDzungli je napisao/la:Sutra na Bašića, Gorčića i Janowicza![]()
kvota 10 ko od šale skinuta![]()
šta sutra ?
Sutra nam ne igraju glavni aduti, pa možemo ovako serverski.
Brands, Albot, Oswald
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ili 13.35 u Williamsu.hodža je napisao/la:svaka častLomimGaUDzungli je napisao/la:Sutra na Bašića, Gorčića i Janowicza![]()
šta sutra ?
ŠtetaClaus je napisao/la:Arsenal - Newcastle(d/n) DA
St.Pauli - Karlsruhe 1
Trabzon - Sivasspor 1
Villarreal - Getafe 1x
Što se tiče Villarreala, to sam stavio kao siguricu. Ne vjerujem da Getafe ima kvalitet za pobjedu, a Žuta podmornica je itekako gladna uspjeha i prijeko potrebnim bodova spasa.
jbg, premier mi bio usputLomimGaUDzungli je napisao/la:Ili 13.35 u Williamsu.hodža je napisao/la:svaka častLomimGaUDzungli je napisao/la:Sutra na Bašića, Gorčića i Janowicza![]()
šta sutra ?
Sutra nam ne igraju glavni aduti, pa možemo ovako serverski.
Brands, Albot, Oswald
Sto je najgore pobjeda ili remi bar im treba ko nikad.. ode kesh ko oni u segundumandraX je napisao/la:ŠtetaClaus je napisao/la:Arsenal - Newcastle(d/n) DA
St.Pauli - Karlsruhe 1
Trabzon - Sivasspor 1
Villarreal - Getafe 1x
Što se tiče Villarreala, to sam stavio kao siguricu. Ne vjerujem da Getafe ima kvalitet za pobjedu, a Žuta podmornica je itekako gladna uspjeha i prijeko potrebnim bodova spasa.
Tiket dobitan,singl rezultat prosao,i skinuo sam prelaz Trabzona 2/1 uz odigrana jos dva tri za danas.. nisam zelio da pisem,jer ocigledno nekima smeta sto ja postiram te prelazeharry_90 je napisao/la:Arsenal - Newcastle 3+
Apoel - Paralimni 1
Astra - Mioveni 1
Villareal daje gol
St.Pauli - Karlsruhe 1
4.02 na 5 km 20.10
Singlovi : rezultati meca da probamo
Trabzon - Sivaspor 2:1
Ma šalim se, neka svatko piše šta hoće...Mont0 je napisao/la:Ne znam za tebe buraz, ali ja sam dosta puta odigrao ono sta on napise i prosao. Naravno, svaku njegovu i svaciju analizu izanaliziram opeti ne igram bas sve sta drugi pisu, osim kad onaj lik Suicidesquad napise par. Na njegov par vazda ide all in
Htjela i ja isto napisatVanBasten je napisao/la:Pintole, burazeru, ne bilo ti naređeno. Hajde nabaci koji, ali ono s jačim kvotama.
Nisu ni kladionice toliko naivne.bob je napisao/la:mozda i kartoni over ako bude granica 3,5
Consigliere je napisao/la:Proslo u prvom! Jos Chicago...Consigliere je napisao/la:Arsenal- Newcastle odg 1.70
Villareal- Getafe odg 1.65
Bullsi- Knicksi 1 1.25
3.51
reds je napisao/la:Liverpool - Everton z1 (manje od 3 gola) , kvota 1,75 (u premieru)
Gol razlika Liverpoola kući u 13 mečeva 15-10, Evertona na strani 13-15. Na mečevima ova dva tima ove sezone pada daleko najmanje golova, 2.07 tačno po meču. Također u posljednjih 10 mečeva samo jednom je bilo više od 3 gola. Prošle sezone u prvom derbiju Kinga poslije povratka na klupu Liverpoola kada je bilo 2:2 na Anfieldu. Ipak s obzirom da se u derbi mečevima nikad ne zna, ovaj par uzeti sa malom dozom rezervisanosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.