FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

travnicanin
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la travnicanin » 12 mar 2012, 18:17

UPS je napisao/la:Da je Boris Raspudić igrač Želje ili Sarajeva u Nogometnom / Fudbalskom savezu BiH do sada smanjili bi mu kaznu, tvrdi Radmilo Šipovac, direktor FK Borac.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zaso imam dojam da je sarajevo u ovoj izjavi spomenuto reda radi, vise po politickoj liniji :D a stvarni krivci, zna se ko su ;)
Ma pusti ovog nacionalistu i alkosa, taj lik je sjebo bruku ljudi u Borcu, otjerao ljude poput Špice koje su legende Borca, ma idiot klasični.
Da se nadovežem ovo za Tuzlake i ako nije tema, imam gore nekoliko prijatelja i to su sve extra ljudi, Tuzla će uvjek biti grad samo ih jebu ove pridošlice koje su nažalost zauzeli klub i sad uništavaju sve što se godinama napravilo, šteta, bio je to veliki klub, nadam se da će biti ponovo

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 12 mar 2012, 18:41

Io_Sono_Interista je napisao/la:niko nikom niti treba niti moze zabranit za koga ce da navija,pa odakle god da bio,ali prozivat na osnovu par pojedinaca sve Tuzlake seljacima i da su gamad,pa sta to u ostalim mjestima nema indijanaca sve neka fina gradska raja,pocev od njegovih Zivinica i npr. Lukavca,kao sto hari rece Tuzla im je sve dala,ovdje se skoluju,rade,studiraju i kad odu u svoje mjesto pljuju po Tz,samo malo postovanja niko ne trazi nista vise :!: ili budi mudonja pa kad dodjes u Tz odvali to nekom u lice i reci,a ne ovako krijes se kad dodjes u Tz,krijes se kad dodjes na Tusanj i onda svoje frustracije lijecis ovdje ;)
ako cemo globalno boljih i susretljivijih ljudi od Tuzlaka i same Tuzle nema,to moze svako potvrdit,a narocito sto ovdje niko nikog ne gleda kako se zove ili odakle je,i to mnogima bode oci,ali Tuzla se nije mjenjala ni kad je bilo najteze i takva je ostala i dan danas,a ako se po pojedincima mjeri citav grad,sta ljudi misle o Sarajevu koje nazalost svaki dan je na naslovnicama crne hronike :?: ,indijanaca i kretena ima u svakom mjestu ali oni nikad ne smiju da budu mjerilo za bilo sta...
cestitke na zasluzenoj pobjedi ;)
e ovako brate kako da kazem bio sam pod utiskom nekim izvini nisu svi tuzlaci seljaci ali brate ono juce sto sam vidio zaista ono bar vecina ono je sramota zaista gadjaju covjeka pa ga udare u glavu pa pljujete po njima i sve to vjeruj u meni je kuhalo znas kako mi je bilo krivo ja jesam iz zivinica ali kako ti kazes tuzla nam da skolu poso i sve to varas se ja niti sam zavrsio skolu u tz niti imam posao u tz mislim nemam nikak al et...i kako onaj kaze zivinice male ne izgradjene ali eto tz je velika i izgradjena ali nista nije u velicininesto je u nekom odgoju... a to da dodjem u tz ida se javim medju 3000 hiljade tuzlaka da navijam za sarajevo iskreno nemam muda ali et de mi reci da li bi ti na kosevu da si u istoj situaciji smio isto reci
Samo Sarajevo

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 12 mar 2012, 18:45

harry_90 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la: druze dobio si odg privatnom porukom procitaj odg...u svakom slucajku hvala ti od srca svaka cast za velikodusnost i neka vide ovi iz tz i svi otali kakvi su ljudi u kojih venama tece krv bordo boje
Sta to ti imas protiv Tz ?? Dodjete kod nas molite za posao i skolujemo vas,a na forumima i kad se vratite kucama pljujete Tz.. ja ponosan na svoj grad,ti i jos vas hiljade mozete pricati za moj grad sta hocete,zaboli nas ..
ti ponosan na svoj grad ja ponosan na svoje selo ali iskreno fali vam odgoja cast izuzetcima ali zaista ih ima tuzlaka dno dna
Samo Sarajevo

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 12 mar 2012, 18:53

kanarinac je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
kanarinac je napisao/la: druze dobio si odg privatnom porukom procitaj odg...u svakom slucajku hvala ti od srca svaka cast za velikodusnost i neka vide ovi iz tz i svi otali kakvi su ljudi u kojih venama tece krv bordo boje
Sta to ti imas protiv Tz ?? Dodjete kod nas molite za posao i skolujemo vas,a na forumima i kad se vratite kucama pljujete Tz.. ja ponosan na svoj grad,ti i jos vas hiljade mozete pricati za moj grad sta hocete,zaboli nas ..
ti ponosan na svoj grad ja ponosan na svoje selo ali iskreno fali vam odgoja cast izuzetcima ali zaista ih ima tuzlaka dno dna
dosta više, jedva smo se izborili za državu i sad se trebamo zbog nogometa klati i mrziti, pa vidite da nas pola države gleda na nišan i nepriznaje i sad se još mi moramo međusobno mrziti, svugdje ima divljaka i seljaka, kao što ima i dobrih ljudi, nek navija svako za koga hoće ali dosta ovih uvreda

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 12 mar 2012, 18:55

Kako Sarajevo jučer poče utakmicu sa 3 napadača, a Haskić na klupi? :D U čemu je fazon, jer znam da je u 1. dijelu bio standardan.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 12 mar 2012, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 12 mar 2012, 18:55

kanarinac je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Pasa moj poslao sam ti poruku!! Pa procitaj!! Nista se ti nebrini!!!
Sve ce biti regulisano!!! Za Sarajevo se zivi!!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2012, 19:03

kanarinac je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Ja ne kazem ima ih sto su dno dana,ali ti ne mozes citavu Tuzlu stavit sa njima u isti kos ;) isto tako ja ne mogu da stavim zivinice u isti kos sa par ljudi koji su dno dna.. znaci jarane Tuzla je pojam za mnoge gradove u BiH i to vecinu boli,tako da jedan lik ili pojedinci o ovom gradu nece promjenit misljenje.. ;) samo pljujte i dalje,to je znak da smo ispred mnogih ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2012, 19:07

LjumanM95 je napisao/la:Kako Sarajevo jučer poče utakmicu sa 3 napadača, a Haskić na klupi? :D U čemu je fazon, jer znam da je u 1. dijelu bio standardan.
Pa vjerovatno ima neko bolji, jel? :mrgreen:

Haskić je dugo bio na probi u Rumuniji, pa je izgubio mjesto. Došli Matko i Krpić, koji su se nametnuli, a on je ostao bez mjesta u prvom timu.

Također, Obuća je sada klasični špic, mnogo bliže golu, što nije bio slučaj kod Pliseka.

U svakom slucaju, imamo pravo jak napad....Tu je i Suljic kao krilni napadac, tako da ce biti dosta rotacija i mogucih taktickih prilagodbi, zavisno od protivnika.

Samo da nas povrede zaobiđu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2012, 19:15

UPS je napisao/la:Da je Boris Raspudić igrač Želje ili Sarajeva u Nogometnom / Fudbalskom savezu BiH do sada smanjili bi mu kaznu, tvrdi Radmilo Šipovac, direktor FK Borac.

zaso imam dojam da je sarajevo u ovoj izjavi spomenuto reda radi, vise po politickoj liniji :D a stvarni krivci, zna se ko su ;)
Da fazon bude veci iz FKS nema ni jednog iz komiteta a iz Borca je zamjenik presjednika komiteta.
Fakat ih bruka pjano zestoko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 mar 2012, 20:18

Idemo dalje...

Sjever je čudo 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2012, 20:27

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 12 mar 2012, 20:33

jel ono torlak dobio 3 utakmice suspenzije jer je udario drota il sta je vec bilo ?

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 12 mar 2012, 20:39

I Asmir Suljic je dobio suspenziju!!!
Koliko sam ja upucen!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 mar 2012, 20:45

bordo je napisao/la:I Asmir Suljic je dobio suspenziju!!!
Koliko sam ja upucen!!!
Ima 3 zuta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2012, 20:50

Sarajlijc@ je napisao/la:
bordo je napisao/la:I Asmir Suljic je dobio suspenziju!!!
Koliko sam ja upucen!!!
Ima 3 zuta.
Ma govori za suspenziju nakon incidenta u Trebinju.

Jeste, oba su dobila kaznu. Torlak tri utakmice(jednu u kupu odradio srecom), a Suljić jednu.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 12 mar 2012, 20:52

Upravo tako!!! A ove sonje se nasle zaliti!!! Nabijem ih!!!
Ako iko povuce deblji kraj, to je Sarajevo!!! :evil:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 mar 2012, 21:31

Suljic kaznjen jer se kao hvatao za "damu"..i gestikulirao prema publici..mislim to nije niko vidjeo(bar nema snimak) ,al tako oni kazu i tako i bese.. :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 12 mar 2012, 21:43

Bas ce mo u narednim nastupima vidjeti dokle nam je ekipa.
I dokle mozemo dogurati,samo bez pompe,i pustiti ih da rade!
Samo mislim da nam je doba ekipa,a brate u Torlaku imamo
dobrog igraca i mislim da se u buducnosti treba za njega uzeti
dobra cifra! Jer je lav!!!Pravi kapiten!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 12 mar 2012, 21:58

Ja levata ,vidi se da smo mnogima trn u oku :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 12 mar 2012, 23:20

bordo je napisao/la:Lijepo je vidjeti i cuti da nas ima svugdje!!! Pozz za Zivinice!!!
Imama jedan prijedlog za tebe!!! Ja trenutno nisam u Sarajevu
posto mi supruga i djete zive vani,ali kada sam u Sarajevu
nepropustam tekmu!!!! Sta kazes na to da ti posaljem vesterunionom
na tvoje ime i prezime 100km,pa da odes na tekmu u Sarajevu!!!
Ako ti je zelja a nisi u mogucnosti materijalnoj!!!

Ozbiljan sam!!! Nije zajebancija!!! Kanarinac!!!!!
Brate svaka ti cast na suze si me natjerao svojom velikodusnoscu...I ja kad sam procitao post pozelio sam isto da uradim...Trenutno nisam u mogucnosti ali mogu ga ugostiti kad bude dolazio u sarajevo aBd...I najbolje da dodje aBd u julu kad budemo igrali ja se nadam evropske tekme...sve je to ok u premijer ligi ali kad se igraju utakmice u evropi to je prava atmosfera...ja se svaki put najezim kad prilazim stadionu i to je osjecaj koji se ne moze opisati....
Mi nikada odustati necemo...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic i 65 gostiju.