Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la soko » 03 sep 2009, 00:09

harishp je napisao/la:To je apsolutna laz.Neki dan je ibrahimson sam izjavio na Alfabetu svedskim novinama.da nikada nije bio u dilemi za koga ce zaigrati.i da su price iz saveza BIH samo izmisljotine.Cova je veci Svedzanin i od kralja Svedske :roll:
Ma bio je Ibra tu molio da igra za BiH, ali mu nisu dali. :shock:
Mi nismo ni jednog izgubili.
Pjanic je htio igrati, igra. Begovic da je htio za Kanadu igrao bi tamo tako da ne treba o tome diskutovati.
Mozda Subotica, da smo ga pod snajperom drzali citav zivot mozda bi igrao za nas. Ostali sto su otisili kod komsija isto tako.
Cek cek, onaj Jakupovic. A lik htio za Svicu, bolje tamo.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 03 sep 2009, 00:13

bandit je napisao/la:
zehro je napisao/la: Munja da je toliko nesposoban pa da nezna dvije koke cuvat nebi bio tu gdje je sada..........a vidi se jaro gdje ti tavoris...stoga koke za priuzu pa na livadu....

.... utipka @zehro i ode gledat' crtane .... :roll:
koke za priuzu!!!!? sta to znaci? :o :o :shock:
asmir begovic je dobar golman i treba da brani....
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 sep 2009, 00:16

Ma dobar je Bega... Begovski brani. Ali nebih se miješao u ćirin posao, koga da stavi na gol
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 03 sep 2009, 20:02

evo ljudi informacije asmir begovic ne bit na golu protiv armenije..a vedo i dzeko u napad...imate u dnevne novine ***
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 03 sep 2009, 20:03

miralem444 je napisao/la:evo ljudi informacije asmir begovic ne bit na golu protiv armenije..a vedo i dzeko u napad...imate u dnevne novine ***
ja sad gledo na dnevniku da ciro jos nije odlucio za golmane ni za napad

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 sep 2009, 20:07

Ovaj put se ne treba zivcirati zbog formacije, postave igraca itd. na kraju moze sve moguce ispasti, a protiv Turske ce ionako samo kruziti dezinformacije. Ako ce Begovic vec sada igrati, svaka mu cast, valjda se dokazao, nemam jos misljenje o njemu, tako da ne mogu reci da li je to dobra ili losa vijest. Pokazat ce se.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 03 sep 2009, 20:13

Ma ne moze bas Ciro tako javno odmah reci da ce Asmir braniti,iz razloga sto bi njemu dao do znanja da je toliko dobar da se ne mora ni truditi,i da ce biti na golu...ovako ce se vise truditi ,i koncentrirati na iduce meceve,a i ne moze odmah dat Supicu do znanja da je smijesan golman,koji ce nakon ove dvije utakmice otici u zaborav,ipak je momak bio tu kad je trebalo!
Tako da se ne moramo sekirati,branice nam golman koji je najbolji u ovom trenutku ,i to je to ...ubuduce ce na se na golu razmjenjivati Keno i Asmir,i to je to ..a ,Supic ce zavrsiti u nekom od nasih klubova,jer je definitivno najslabiji golman kojeg je imala ova reprezentacija..naravno poslije Turkovica!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 03 sep 2009, 20:38

velez_mostar je napisao/la:Ma ne moze bas Ciro tako javno odmah reci da ce Asmir braniti,iz razloga sto bi njemu dao do znanja da je toliko dobar da se ne mora ni truditi,i da ce biti na golu...ovako ce se vise truditi ,i koncentrirati na iduce meceve,a i ne moze odmah dat Supicu do znanja da je smijesan golman,koji ce nakon ove dvije utakmice otici u zaborav,ipak je momak bio tu kad je trebalo!
Tako da se ne moramo sekirati,branice nam golman koji je najbolji u ovom trenutku ,i to je to ...ubuduce ce na se na golu razmjenjivati Keno i Asmir,i to je to ..a ,Supic ce zavrsiti u nekom od nasih klubova,jer je definitivno najslabiji golman kojeg je imala ova reprezentacija..naravno poslije Turkovica!
On je rodjen za hrkljus.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2009, 20:42

džakailibu je napisao/la:
bandit je napisao/la:
zehro je napisao/la: Munja da je toliko nesposoban pa da nezna dvije koke cuvat nebi bio tu gdje je sada..........a vidi se jaro gdje ti tavoris...stoga koke za priuzu pa na livadu....

.... utipka @zehro i ode gledat' crtane .... :roll:
koke za priuzu!!!!? sta to znaci? :o :o :shock:
asmir begovic je dobar golman i treba da brani....
Koka je koka,a priuza je priuza jel kontas sad :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 03 sep 2009, 21:40

Volio bih njega vidjeti medju stativama, djeluje sigurnije od Juhe :D
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

sencho
Kontakt:

Post Postao/la sencho » 04 sep 2009, 01:19

zehro je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ma,Munib je jedan nesposobni ,polupismeni kreten kojem ja ne bih dao 2 koke nacrtane da ih cuva ,uz to je jako nerjecit,ima velikih problema sa osnovnim kodeksom ponasanja (x puta daje neku izjavu uz cigaretu),zatim ima problema sa fonetikom,uz to je i kvalitetno ruzan.
Klasicni primjer jednog ratnog profitera,koji je iskoristio situaciju,uvukao se u supak onima kojima je trebao,dosao na poziciju ,i ne bi ga tenkom otjerao.Sto je najgore ,nema to kapi obraza,nema to morala trunke,to je tako bezobrazno ,,i licemjerno stvorenje ,da je to jako tesko naci.Uz to moram ga i nazvat balijom,pravim onim bosnjakom koji trpa sebi u djep,ne gledajuci sta nacija misli o tome,ali se smije ,i zajedno sa ostalim dusmanima suti,muli ,i radi svoj posao.
Dabogda se on ujutro ne probudio,sto se mene tice,i za ovo sto je Asmira doveo,pa on je samo poslao zahtjev,i nista vise,pa to je najmanje sto je mogao uraditi!
Ali,ovo mi je najjace :"sta ces bola nebio u Beogradu"??????
Munja da je toliko nesposoban pa da nezna dvije koke cuvat nebi bio tu gdje je sada..........a vidi se jaro gdje ti tavoris...stoga koke za priuzu pa na livadu....
Iz kojeg sela moras biti da skontas ove tvoje medjedske fore?? :mrgreen:
Nemoj vise davati nikakve izjave...medo trenutno nije on line...kada ga sretnem u sumi reci cu mu da si ga trazio...usput tema je Asmir Begovic...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 04 sep 2009, 01:24

Bega je maaaaajstor.
Željo i samo Željo...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 04 sep 2009, 01:28

Vidjet ćemo dali će mu Ćiro ukazati povjerenje protiv Armenije, ako Bega bude branio i pokaže se dobro, mislim da će Supić dolaziti na okupljanja samo kad neko od golmana bude povrijeđen.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 04 sep 2009, 01:37

Hem što čojek dobro brani, hem što je pametan... Mašala Rodila Majke Hercegovca
Željo i samo Željo...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 04 sep 2009, 02:05

sencho je napisao/la:
zehro je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ma,Munib je jedan nesposobni ,polupismeni kreten kojem ja ne bih dao 2 koke nacrtane da ih cuva ,uz to je jako nerjecit,ima velikih problema sa osnovnim kodeksom ponasanja (x puta daje neku izjavu uz cigaretu),zatim ima problema sa fonetikom,uz to je i kvalitetno ruzan.
Klasicni primjer jednog ratnog profitera,koji je iskoristio situaciju,uvukao se u supak onima kojima je trebao,dosao na poziciju ,i ne bi ga tenkom otjerao.Sto je najgore ,nema to kapi obraza,nema to morala trunke,to je tako bezobrazno ,,i licemjerno stvorenje ,da je to jako tesko naci.Uz to moram ga i nazvat balijom,pravim onim bosnjakom koji trpa sebi u djep,ne gledajuci sta nacija misli o tome,ali se smije ,i zajedno sa ostalim dusmanima suti,muli ,i radi svoj posao.
Dabogda se on ujutro ne probudio,sto se mene tice,i za ovo sto je Asmira doveo,pa on je samo poslao zahtjev,i nista vise,pa to je najmanje sto je mogao uraditi!
Ali,ovo mi je najjace :"sta ces bola nebio u Beogradu"??????
Munja da je toliko nesposoban pa da nezna dvije koke cuvat nebi bio tu gdje je sada..........a vidi se jaro gdje ti tavoris...stoga koke za priuzu pa na livadu....
Iz kojeg sela moras biti da skontas ove tvoje medjedske fore?? :mrgreen:
Nemoj vise davati nikakve izjave...medo trenutno nije on line...kada ga sretnem u sumi reci cu mu da si ga trazio...usput tema je Asmir Begovic...
Tek vidjeh da je "zehro" ostavio neki komentar na moj post,hahahaha...neke koke spominje,priuze...zehro,zehro ,rodila te majka...a,sto se nasmijah...sta su priuze majstore?Zar ima struje u tvom selu?Da ne spominjem internet,a svasta...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 04 sep 2009, 02:25

Bolje bi bilo kada bi Begovic zapoceo utakmicu protiv Armenije. Supic nema kluba vec mjesec dana i ne uliva bas mnogo samopouzdanja. Prosjecan golman, nista vise.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 sep 2009, 03:07

Meni uopste nije bitno ko ce braniti. Bitno je da onaj golman koji pocne tekmu, da sve od sebe, ostavi srce na terenu, i na kraju krajeva sacuva svoj gol. A to koji je golman bolji, to me ne zanima. Hocu rezultate od njih, a ti rezultati ce pokazati koji je golman dorastao reprezentaciji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 04 sep 2009, 03:22

Ma meni je nekako idealna ova situacija da se stavi Begovic na gol protiv Armenije.Taman da stekne neko reprezentativno iskustvo prije Turske..Sad da ce biti neki pritisak na nas gol brate bas sumnjam..
Meni je nekako onaj Supic suveli pravo.Svaka njemu cast al ja pretrnem kad mu neko vrati loptu,a jos mi se nije nesto aman pokazao u onim prijateljskim utakmicama..

mukesh80
Kontakt:

Post Postao/la mukesh80 » 04 sep 2009, 03:23

Tarik14 je napisao/la:Bolje bi bilo kada bi Begovic zapoceo utakmicu protiv Armenije. Supic nema kluba vec mjesec dana i ne uliva bas mnogo samopouzdanja. Prosjecan golman, nista vise.
u pravu si, mozda begovic zabije i go

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 sep 2009, 05:30

Ma neka on brani da ima jedan nastup za nas i to je to.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.