Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
jel covjek rekao primicete 3 komada,da se kladimo u napustanje foruma ako smijes?sarajlija89 je napisao/la:Eh, ado...
Imam opkladu za tebe
Blizi se derbi, u kojem cete neminovno tri komada primit.![]()
Opklada u napustanje foruma, smijes?
nadajte se vi da vam i dalje ostane zastitamandraX je napisao/la:sarajlija, okle' muda?
Dobra ponuda, mi neutralci se nadamo da ovaj interovac neće ispast' pussy, te da će prihvatit ovu ponudu
Gledam nakon ove pobjede nad Chievom, potekle su i suze kod interovaca, baš me zanima šta bi radili kad bi izvukli remi sa Juventusom, il' nedaj Bože pobjediliadointer je napisao/la:nema Bog veze sa tim,sve vam je do Pirla![]()
ja mislim da cemo vas dobit 1-0,2-1ima da Maicon opet ono OP OP OP
Bog te ne ubio ako ti znas citatSoni je napisao/la:Ne znam na osnovu cega interovi navijaci zasnivaju optimizam. Dobit ce po labrnji.
@ado jesi l' ti pristao na ovu opkladu ili ne? Dakle na pravu opkladu gdje u slucaju poraza intera napustas forum. Zelimo da cujemo to ne, kao dokaz da ne vjerujes u svoje rijeci sto pises.
ja sam govorio i prije Chieva da cemo vas prvi porazit na onom stadionuadointer je napisao/la:ko se sad izvlaci?sarajlija89 je napisao/la:
Blizi se derbi, u kojem cete neminovno tri komada primit.![]()
![]()
ajd moze i onako
@soni citaj,citaj i samo citajili je i ovo opet onako kako vama odgovara?
Dok je oni uvedu tebe vise nece bit na forumuadointer je napisao/la:ajd predlozi dok si tu Adminu nek ukljuci tapatalk aplikaciju u forumu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.