FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 12 mar 2012, 15:52

Baselasi se pravo uzdigli i daju neke neprimjerene izjave, pa tako trener Vogel kaze da se Basel ne boji Bayerna ni po kom osnovu dok stoper Dragovic veli da svi znamo da Gomez nije veliki igrac. Mozda su i jedan i drugi u pravu ali ni jednog trenutka ne smiju zaboraviti ko je Bayern i kakav im je mentalitet, pogotovo sto se tice Europe.
Preporucio bih im da pogledaju nekoliko utakmica od prije dvije sezone, kao npr. onu protiv Juventusa ili dvomec sa Unitedom.

Dragovic ce se siguran sam sutra uvjeriti s kim ima posla. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 12 mar 2012, 16:05

Ljudi vi kako hocete al ja sam sanjao da cemo proci i to rezulatatom 6-1 :D :D :D :D
Ali sto je cudno u regularnom toku je bilo 1-0 pa su se igrali produzeci,Gomez zabija pred kraj utakmice :D
U prvom produzetku Kroos zabija jos 2 puta te Gomez jos jednom,i onda u drugom produzetku jos jednom Muller i jedan autogol Basela,strelca za njih se ne sjecam :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 mar 2012, 18:39

van gall je napisao/la:Ljudi vi kako hocete al ja sam sanjao da cemo proci i to rezulatatom 6-1 :D :D :D :D
Ali sto je cudno u regularnom toku je bilo 1-0 pa su se igrali produzeci,Gomez zabija pred kraj utakmice :D
U prvom produzetku Kroos zabija jos 2 puta te Gomez jos jednom,i onda u drugom produzetku jos jednom Muller i jedan autogol Basela,strelca za njih se ne sjecam :D :D :D
Zanimljiv ti san, samo što bi nam ovakav razvoj situacije dobro pokidao živce a onda nas odveo u ekstazu... :lol: :lol: Pa čuj tek na kraju regularnog toka Gomez zabija....Ufff :lol: :lol: :lol: A onda 5 golova u produžecima zabijamooo....Znači prvog gubljenje živaca pa ludilo.... :lol: :lol:

E radije onda potpisujem 2:0 u regularnom toku nego ovih 6-1 nakon produžetaka :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 12 mar 2012, 21:09

The Fun Starts Here!!!
[youtube][/youtube]

Nije bitno hoće li se san ispuniti ili ne, po meni dosta 3:1, da bude ono malo trilera, živaca i puno slavlja na kraju :D
Sent from my Philips Smart TV.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 12 mar 2012, 21:14

Uffff!!! Mislim da smo dovoljno iskusni,i nadam se pobjedi,ako BOG da!!!
Ko ce cekati do sutra!!!!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 mar 2012, 23:29

Samo da ne bude kao protiv Intera prosle godine, Bayern igra bolje x puta i na kraju izgubi,stvarno tesko bi se podnijelo jos jedno ispadanje od objektivno slabijeg kluba.Zato sutra Bavarci zdusno navijajte.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 mar 2012, 23:37

Sutra po pobjedu i nadam se uvjerljivu, Basel će da izgleda kao :

slika :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 12 mar 2012, 23:57

Hajmo okrenut temu u pravom smjeru, pustite se tih diskusija, tako to sad može ići u nedogled....

Inače na treningu je Gomez sudjelovao punom parom i trebao bi sutra nastupit...
Za sad se špekuliše da li će Schweinsteiger igrat od početka, ali u svakom slučaju ako utakmicu započne i na klupi, njegovo će prisustvo u kadru biti opet psihološki značajno, a onda bi priliku dobio poslije, ako ne bi sve išlo po planu...

Inače ni Jupp ne želi otkriti sve karte....

Nama treba brz pogodak, velika agresivnost i pritisak od samog starta i onda zime nema :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 mar 2012, 00:01

@damir_bvb ,,malo se vadis s tim da si ti htio postici nesto ko fol da nam porucis da ovakve stvari ne radimo heh :roll: ,a vise si to postavio da nama Bavarcima napakostis i narugas,smatram da se slika treba obrisati,potrazio sam na fb ovo ali nema nista,volio bi znati gdje se ova slika pojavila,uzasno je to kako se neki ljudi mogu saliti na ovakav nacin (mislim na sliku),, :(
VOLIM BAYERN

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 mar 2012, 00:04

@ Damir_BvB sve cool

@ Effe
Prema mome skromnom misljenju Schwenini bi ipak trebao da udje nekada kasnije ili mozda ukoliko nedaj boze rezultat bude nepovoljan onda ga ranije ubaciti, jer imao sam osjecaj kada je usao protiv Hoffenheima da je ipak usporio igru,sto je vjerovatno proisteklo iz njegove nesto duze povrede. Tako da Stavio bih Kroosa i Gustava na sestice i kao sto kazes treba ganjati brzi gol , medjutim morat ce se takodjer velika paznja posvetiti odbrani da se slucajno nebi primio kakav gol iz kontre. Basel ce se braniti to treba da svima bude jasno, tako da bit ce jako tesko ali ipak se nadam pobjedi i prolazu Bayerna.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 13 mar 2012, 00:05

@ Sarmas

Meni kaze Bot onaj ko je prozvan ZLATNOM KANTOM ma bravo doktore ! Kakva crna provokacija bolan . Vidim evo ti si prvi krenuo sa slikama kako ce Bazel izgledat, i iz tog razloga sam htio objavit sliku ne ukusne sale od strane Bayernovih navijaca, i da se takva stvar ne desi kod nas samo sam to htio ucinit. I da vjeruj m takvim kao sto si ti imam sta navodit jer nisi dzaba ZLATNA KANTA ;) radi takvih se to postavi i pojasni . A sta cu vas bolan provocirat, pa sami ste od sebe iz provocirani na -5 . Zar trebam bilo sta ja jos tu provicirat . I da mi je bila namjera provocirat ne bih nasao nesto sto vrijedja moju vjeru i moj narod ;) . Samo sam zeljeo da do takvih stvari ne bi slucajno doslo ovdje .

@ Isakovich

Nemam se ja sta vama rugat jer ovo nije djelo vase vec nekih idiota glupana mangupa koji veze nemaju sa fudbalom . A sto se tice ruganja prkosa i svega tog dovoljno je da vam samo kazem pogledajte na tabelu i zadnje 3 utakmice BvB- FcB, i jos neke sitnice tako da sve am osim tog htio postic . Jer kao prvo ovo je bila uvreda za moju vjeru i moj narod . Tako da ne stvaraj krivu sliku o meni i ne dozvoli da ti Sarma puni glavu svojim komenrarima koji su zasluzili Zlatnu kantuu .
BvB Echte Liebe !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 mar 2012, 00:08

@bundesliga: Naravno da ne smijemo zanemarit odbranu, ali treba krenut onako angažovano, čvrsto , agresivno s presingom kao protiv Hoffenheima i onda će Basel biti prisiljen da pravi greške. Brz gol bi dosta značio, a naravno da bi Schweinsteiger poslije dosta značio, ako ne bi uspjeli s brzim golom pa ne daj Bože primimo gol i zakuha se ili ako dugo stoji bez golova i slične varijante.
Mislim ja ipak da ćemo doći do tog brzog gola, da ćemo prisilit Basel na greške a potrebno samopouzdanje ekipa sad ima nakon utakmice s Hoffenheimom.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 mar 2012, 00:09

Mogući sastav za sutrašnji meč : Neuer - Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba - Luiz Gustavo, Kroos - Robben, T. Müller, Ribery - Gomez,... 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 mar 2012, 00:16

Ne treba da se bojimo za presing jer ce isti biti konstantno pravljen od strane igraca Bayerna u to sam siguran, samo se nadam da ce Bavarci ponoviti slicnu ili cak bolju igru nego li je to bio slucaj s Hoffenheimom, te da nece promasivati prilike , jer svaka prilika ce biti zlata vrijedna.Ja ocekujem bunker Svicaraca , medjutim nisu mi oni neka ekipa za takav stil igre (bez uvrede) , tako da tesko da ce bunkerom bilo sta postici , a pogotovo ako se otvore protiv Baye na Allianz Areni sto je u domenu naucne fantastike.Bilo kako bilo , sudbina je u Bayinim rukama , a nama ostaje samo da cvrsto vjerujemo u prolaz , te ce na taj nacin Bayern ici dalje medju 8 najboljih gdje mu je i mjesto.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 mar 2012, 00:25

Smatram da bi sutra trebali izaci sa istom postavom kao i protiv hoffe i ciniti istu stvar u napadu,a naravno odbrana mora da bude na nivou jer Basel ima decke koji mogu da zabiju iz kontre i polu-kontre...i onakvi kiksevi kao sto je L.Gustavo uradio na zadnjoj tekmi nisu potrebni...
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 mar 2012, 00:28

Bundesliga je napisao/la: te ce na taj nacin Bayern ici dalje medju 8 najboljih gdje mu je i mjesto.
Pa ovo je upravo i ključno tu nam je i mjesto, a to i moramo ostvarit jer imamo protivnika protiv sebe od kojeg smo po svim elementima kvalitetniji. Mnogo toga mora poći naopako da mi ne prođemo, s tim se i stručnjaci u Njemačkoj slažu. Četvrtfinale je neki obavezni cilj Bayerna , gotovo uvijek i mi onda ako to ostvarimo možemo reći da smo taj neki osnovni cilj u Ligi prvaka postigli. Onaj najveći jeste finale, osvajanje te evropske titule, ali idemo od runde do runde i ovo je sutra obaveza. Tačnije danas, večeras :) U ovoj utakmici nema izgovora, a još je bitno da nam se ne desi da opet ispadnemo u osmini finala, jeste da smo prije 2 god. bili i u finalu, ali sad je nakon prošle sezone prolaz u četvrtfinale obaveza.

Jako je bitno što ekipa ne igra protiv Juppa, znači neki nesporazuma na relaciji trener-igrači nema i igači su još vratili sigurnost susretom protiv Hoffenheima, tako da mnogo toga govori u naš prilog. Mnogo bi veće šanse Basela bile da mi nismo odigrali u subotu kako smo odigrali i da se još priča o toj velikoj krizi.
A sutra može biti definitivni preokret u pravom smjeru...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 13 mar 2012, 00:34

effe_sa je napisao/la:Mislim ja
Ama misli ti šta god hoćeš, mene to ne zanima. :lol:
Nema se tu šta misliti, Hoffi smo predvidjeli rešetanje, blamažu, a ove Švicarce čeka, u najmanju ruku, jedno razmontiravanje. :D

Eh taj Luković će vidjeti ko je Gomez, će ga sanjati.

Sve na stranu, hajmo ozbiljno, realno gledati.
Kakve šanse imaju u našoj avliji :? :arrow: apsolutno nikakve, a vjerujte kada Švicarci izađu na teren i dožive jednu neviđenu koreografiju, ima da padnu u trans, ima da ih nema.

I da kažem jednu promjenu, Rafinha mora izgubiti mjesto, jer Alaba je bolji igrač, bekovsku poziciju moramo graditi na Alabi. Alaba je defanzivno dosta jak, dosta jači od Rafinhe, a Bogami u ofanzivi ne mogu reći da je Rafinha bolji, u najmanju ruku su tu negdje, samo što je Alaba mlad, naše gore list, Alaba je naša budućnost, ama dosta :!: , Alaba je bolji igrač, nema dalje.

Rekao bih da imamo jednu od najboljih odbrana na svijetu, sasvim objektivno. :|

Pitanje koliko u ovom trenutku može general Basti. :?
Da se mene pita, rekao bih da je prerizično krenuti s njim, rekao bih da se subotnja postava ne treba mijenjati.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 13 mar 2012, 00:39

Omerbavarac je napisao/la:dok stoper Dragovic veli da svi znamo da Gomez nije veliki igrac.
Joj kako bih volio da mu Gomez slomi kicmu svojim cuvenim laznjakom, i jos cuvenijim nadljudskim trzajima tijela. :mrgreen:
Omerbavarac je napisao/la: Mozda su i jedan i drugi u pravu
Ma nisu i tacka! Il' uzvicnik? :?
Bundesliga je napisao/la:te da nece promasivati prilike
Ovo je najvaznije.
Ne brinem se ja za igru Bayerna, samo da bude realizacije. Ona je kljuc svega.
Ako povedemo u uvodnom dijelu utakmice, Svicarci ce zavrsiti kao na slici koju je Saurman postavio. U to sam siguran. 8-)
Damir_BvB je napisao/la:A sta cu vas bolan provocirat, pa sami ste od sebe iz provocirani na -5 . Zar trebam bilo sta ja jos tu provicirat .
Lose, lose.
Mozes ti to i bolje Damire. Ako si i u cemu strucan onda su to provokacije. Ovo sto si ovdje pokusao prodati, je ispod tvog provokatorskog nivoa. ;)
effe_sa je napisao/la:igači su još vratili sigurnost susretom protiv Hoffenheima, tako da mnogo toga govori u naš prilog.
Da nismo dobili Hoffenheim, ne bih bio toliki optimist.
Ono sto ti vrlo cesto volis naglasiti je taj psiholoski faktor, a on je u mnogo slucajeva presudan. Samopouzdanje je sada sigurno na visokom nivou, jer ne pobjedjuje se bas svaki dan 6 razlike. :)
Ove izjave Baselovih igraca bi trebale biti jos veca motivacija, tako da mislim da se Barcinoj braci po dresovima ne pise dobro. 8-)

P.S.
Opet taj Klare. :evil:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 mar 2012, 00:41

Pa predvidio sam da ćemo Hoffu oderat :) Ne znam dal da se opet toliko protežem kroz prozor? Reko da me vrat ne zaboli.....A onda mi definitivno treba fizioterapeut, ali ženski naravno :D :D :D
Ma može ista postava, a general Basti nek poslije uđe ili nek se štedi za vrući teren u Berlinu, valja Herthu savladat i definitivno pokazat znak u borbi za titulu....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 mar 2012, 00:43

JetSet_Hantraga je napisao/la: Joj kako bih volio da mu Gomez slomi kicmu svojim cuvenim laznjakom, i jos cuvenijim nadljudskim trzajima tijela. :mrgreen:
Slažem se, ma Gomo će ga otrest ko slinuu :lol:
Al kod ove rečenice sam tvoje morao još jednom gore prema nicku pogledat, vidim Hantro, a rečenica ima sve elemente Klaretove rečenice :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.