A to što je naš drugi tim jači od pola ove lige niko i ne spominje.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Haha, baš sam to komentarisao, primi je k'o Xaviniho1987 je napisao/la:Svraka: Iznenađujuće sam dobro primio loptu kod gola![]()
Svake godine plasiraju pricu kako su oni "najjci tim u drzavi", a daleko su oni od toga. Uvijek im je neko drug kriv za neuspjeh pocevsi od sudija pa cak i savez za noramlizaciju i Ivica Osim.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma tipična pitarska priča, uvijek je žrtva jadno malo saraj'vo.![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;Elegant je napisao/la:Svake godine plasiraju pricu kako su oni "najjci tim u drzavi", a daleko su oni od toga. Uvijek im je neko drug kriv za neuspjeh pocevsi od sudija pa cak i savez za noramlizaciju i Ivica Osim.Bianconeri1988 je napisao/la:Ma tipična pitarska priča, uvijek je žrtva jadno malo saraj'vo.![]()
Sa pravom smijem reci da su u BiH najjaci Zeljo i Siroki, Sarajevo i Borac su tu negdje.
Ja sam inače skeptičan po pitanju navijača na Grbavici. Prije Širokog sam rekao maksimalno 5 milja i tako je otprilike i bilo. Mažda čak i više. Zapad plus sjever i sve stepenice između stolica sjevera.KB-TM87 je napisao/la:ne trolajte temu bezveze...
Protiv Borca očekujem 3-4 hiljade maksimalno. Samo da teren bude dobar i nemaju šanse banjalučke curice...
Ma kakvih 8 milja... Što se Juga tiče zaista ne znam, prema onome što ja znam dolazilo je par Radovih kamiona i odvalačili su i kao čistilo se još malo, a s druge strane opet se priča da neće biti otvoren...avlami97 je napisao/la:Ja sam inače skeptičan po pitanju navijača na Grbavici. Prije Širokog sam rekao maksimalno 5 milja i tako je otprilike i bilo. Mažda čak i više. Zapad plus sjever i sve stepenice između stolica sjevera.
Bez obzira što se igra u srijedu, nadam se bar 8 milja, ako bude jug u funkciji i bude lijepo vrijeme.
Prva sam smjena, neću bježatiBianconeri1988 je napisao/la:Ako nas protiv Borca bude kao u subotu ja zadovoljan.
Školaci će masovno bježati sa zadnja 2 na utakmicu.![]()
![]()
kakve to veze ima sa ovom temomLomimGaUDzungli je napisao/la:Čuj ovog što priča nebuloze
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-pr ... logu/76466" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa ovo je tema o prvacima.ljiljan89 je napisao/la:kakve to veze ima sa ovom temomLomimGaUDzungli je napisao/la:Čuj ovog što priča nebuloze
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-pr ... logu/76466" onclick="window.open(this.href);return false;
bezveze bi samo zapoceo raspravu, a to ne vodi nicemo..ustvari vodi u banovice. pisi o zelji konkretnoLomimGaUDzungli je napisao/la:Pa ovo je tema o prvacima.ljiljan89 je napisao/la:kakve to veze ima sa ovom temomLomimGaUDzungli je napisao/la:Čuj ovog što priča nebuloze
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, drzgemboadislic, Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, Levin, Pablo11 i 90 gostiju.