FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cala
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cala » 12 mar 2012, 09:17

postoji li nekakav katalog sa artiklima iz fan shopa?

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 12 mar 2012, 10:06

slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 mar 2012, 10:12

gavran je napisao/la:
dino lj je napisao/la:

Ma jarane jeste tesko gostovanje ali mislim da cemo dobiti,oni igraju korektno i bez sile a objekitvno smo bolji.Mislim da ove pobjede Sarajeva.Borca i Zrinjskog su nam dobro dosle,cudno ali tako je i one su nam znak da ako zelimo titulu nema opustanja ni sekunde inace cemo se hvatati za glavu.
Isto tako ova situacija oko Slobode nije nimalo naivna(Tuzlaci nemojte pogresno shvatiti) ljudi su i teskoj finansijskoj situaciji i da Bog da da izmire dug,a imam osjecaj da pojedinci iz Tuzle i nemaju volje.U slucaju njihove suspenzije brisu se osvojeni bodovi i samo je Siroki na dobitku jer je jedini dozivio poraz od Slobode a Zeljo,Borac,Zrinjski i Sarajevo(najvise 6) na zijanu jer gube osvojene bodove.Ispade da bi ova cetiri kluba trebala se sastati i skupiti lovu da im se dug isplati(mislim kao pozajmicu da neko od Slobodinih navijaca pogresno ne protumaci) pa da liga do kraja bude regularna.Problem nije naivan svi znamo sta se desilo sa kosarkaskim klubom Sloboda.
Mislim da kad prodje vise od pola prvenstva da se bodovi ne brisu nego se sve slijedece utakmice registruju sa 3:0,tako da bi imali tri boda sa strane zagarantovana.
Ma buraz nezman 100% ali nisam siguran u to iako nama i takav razvoj odgovara,jer znas da bi se na sva zvona digala halabuka od drugih timova kojima to ne odgovara odmah bi bilo stima nam Osim i komitet.volio bi kada neko sa sigurnoscu znao dali ima neki akt koji govori sta slijedi u ovakvim situacijama ali ja mislim da se svi rezultati brisu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 mar 2012, 10:22

Sad bio u fan shopu, uzeo dux i podlogu za mis. Meni licno je odlican fan shop :D
FKŽ !

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 12 mar 2012, 11:27

slika
Klikna na sliku za prikaz u punoj veličini
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 12 mar 2012, 11:41

TeaM87 je napisao/la:Sad bio u fan shopu, uzeo dux i podlogu za mis. Meni licno je odlican fan shop :D

zar imaju i podloge :) ma pusti raju oni bi sad merkator pun željinih artikala xD

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 12 mar 2012, 12:32

jug-onostalgicar je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Sad bio u fan shopu, uzeo dux i podlogu za mis. Meni licno je odlican fan shop :D

zar imaju i podloge :) ma pusti raju oni bi sad merkator pun željinih artikala xD
Ma ima svega :D
FKŽ !

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 12 mar 2012, 13:01

Odustajanje od takmičenja
Član 64.

U slučajevima kada je klub rasformiran, kada prestane sa radom ili
odustane od takmičenja u toku jesenjeg dijela prvenstva ili od završetka jesenjeg
dijela prvenstva do početka proljetnog dijela prvenstva, će biti brisan iz
takmičenja, sve njegove do tada odigrane utakmice će se smatrati kao da nisu
igrane, a naredne po rasporedu neće se registrovati po službenoj dužnosti
rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist njegovih protivnika.
U slučajevima kada se klub rasformira, prestane sa radom ili odustane od
takmičenja u toku drugog dijela takmičenja, sve njegove do tada odigrane
utakmice registrovat će se postignutim rezultom, a sve naredne utakmice po
rasporedu registrovat će se po službenoj dužnosti rezultatom 3:0 (par-forfe) u
korist njegovih protivnika.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 mar 2012, 13:10

BolanBolan je napisao/la:slika
Zašto je novinaru potreban ovaj dio: "...zahvaljujući lucidnosti Muamera Svrake, čija se igra tokom meča kretala od očajne do odlične" :?: i zatim "U istoj utakmici Svraka je bio najgori, a potom i najbolji igrač..."
Prvo, ovo je izvještaj i subjektivni komentari novinara su nepotrebni.
Drugo: po čemu je to Svraka bio najgori? Izgubio je par lopti, ništa manje od Zebe, Bekrića i Nyeme, a na onakvom terenu se to ne može ni zamjeriti. Istina mogao je biti i tragičar da smo primili gol nakon njegove izgubljene lopte, ali nismo upravo zahvaljujući NJEMU (Svraki) koji je stigao da ispravi grešku.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 12 mar 2012, 13:26

spielführer_21 je napisao/la:
BolanBolan je napisao/la:slika
Zašto je novinaru potreban ovaj dio: "...zahvaljujući lucidnosti Muamera Svrake, čija se igra tokom meča kretala od očajne do odlične" :?: i zatim "U istoj utakmici Svraka je bio najgori, a potom i najbolji igrač..."
Prvo, ovo je izvještaj i subjektivni komentari novinara su nepotrebni.
Drugo: po čemu je to Svraka bio najgori? Izgubio je par lopti, ništa manje od Zebe, Bekrića i Nyeme, a na onakvom terenu se to ne može ni zamjeriti. Istina mogao je biti i tragičar da smo primili gol nakon njegove izgubljene lopte, ali nismo upravo zahvaljujući NJEMU (Svraki) koji je stigao da ispravi grešku.
A trebalo mu je, da bi čitaoci osjetili njegovu "stručnost". Da se zna da je i on nekad igrao fudbal. A niko tu ni ne spominje užasnu ofsajd zamku naše zadnje linije, gdje im je pred očima utrčavao Ćorić, kojeg je samo Svraka ganjao. Na 5:20 na videu. Valjda su se oslonili na domaćinsko suđenje ili im je bilo mrsko trčat. U svakom slučaju, nisu smjeli ostat ukopani onako Vasilić, Bogičević i Nyema.
A to nije izvještaj, već osvrt. Samo mi nije jasno kako je Svraka ikako mogao biti i najgori na meču :) Možda kad pogriješi, pa je onda u toj sekundi predaje pogrešne lopte najgori :)

P.S. Svraka je prodao loptu na 28 metar od gola Širokog. Ne može to nikako biti opravdanje da ispadne kompletna zadnja linija.

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 12 mar 2012, 13:32

Željo u prvenstvenom nizu ima gol razliku 24:2.

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 12 mar 2012, 14:10

Bogi kralj, pokupovao sve korisno u fan shopu, od šolja do privjesaka,podmetača i na kraju za rodjendan dobio dux. i jos neke stvarčice od fan shopa :D

Jug se cisti evo od jucer, malop. ja bio dva kamiona komunalaca sa radnicima kupe snijeg i tovare :D , leda na stazi skoro i da nema, sudeci po svemu jug ce biti otvoren u srijedu.
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 mar 2012, 14:43

a sada Željezničar...

http://www.fkborac.net/sajt/novosti/a-s ... 2/03/2012/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 12 mar 2012, 15:29

kad DŽeko na ljeto iz City-ja pređe u Juve hoće li i Željo dobiti procenat :D ;)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 mar 2012, 15:32

@Prinudjen.

HVALA.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 mar 2012, 15:34

Sad s Grbavice... Prvo sam pogledo teren iz onog ćoška na sjeveru i zeleni se i čovjek jedan ide terenom i iza njega valjak, tako da mislim da ce sve biti spremljeno za Borac... A što se tiče fan shopa, veoma sam zadovoljan ponudom, uzeh majicu i dobih onaj bedž, dosta za početak. :mrgreen:

zaboravih dodat, kako sam čuo ovog lika što radi na kasi, kaže prodaja ide sjajno i da su već nove ture naručili, znači tekstil baš ide :arrow:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 12 mar 2012, 15:36

seven je napisao/la:kad DŽeko na ljeto iz City-ja pređe u Juve hoće li i Željo dobiti procenat :D ;)
Hoce.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 mar 2012, 15:38

seven je napisao/la:kad DŽeko na ljeto iz City-ja pređe u Juve hoće li i Željo dobiti procenat :D ;)
hehehh... :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 12 mar 2012, 15:52

dino lj je napisao/la:
gavran je napisao/la:
dino lj je napisao/la:

Ma jarane jeste tesko gostovanje ali mislim da cemo dobiti,oni igraju korektno i bez sile a objekitvno smo bolji.Mislim da ove pobjede Sarajeva.Borca i Zrinjskog su nam dobro dosle,cudno ali tako je i one su nam znak da ako zelimo titulu nema opustanja ni sekunde inace cemo se hvatati za glavu.
Isto tako ova situacija oko Slobode nije nimalo naivna(Tuzlaci nemojte pogresno shvatiti) ljudi su i teskoj finansijskoj situaciji i da Bog da da izmire dug,a imam osjecaj da pojedinci iz Tuzle i nemaju volje.U slucaju njihove suspenzije brisu se osvojeni bodovi i samo je Siroki na dobitku jer je jedini dozivio poraz od Slobode a Zeljo,Borac,Zrinjski i Sarajevo(najvise 6) na zijanu jer gube osvojene bodove.Ispade da bi ova cetiri kluba trebala se sastati i skupiti lovu da im se dug isplati(mislim kao pozajmicu da neko od Slobodinih navijaca pogresno ne protumaci) pa da liga do kraja bude regularna.Problem nije naivan svi znamo sta se desilo sa kosarkaskim klubom Sloboda.
Mislim da kad prodje vise od pola prvenstva da se bodovi ne brisu nego se sve slijedece utakmice registruju sa 3:0,tako da bi imali tri boda sa strane zagarantovana.
Ma buraz nezman 100% ali nisam siguran u to iako nama i takav razvoj odgovara,jer znas da bi se na sva zvona digala halabuka od drugih timova kojima to ne odgovara odmah bi bilo stima nam Osim i komitet.volio bi kada neko sa sigurnoscu znao dali ima neki akt koji govori sta slijedi u ovakvim situacijama ali ja mislim da se svi rezultati brisu.
Već su neki navijači Sarajeva počeli pričati da Osim štima Želji, te je kao sredio da Sloboda igra do 30, pa da onda je isljuče (ako ne sakupi pare), da bi Žaljo dobio 3:0. Za sve koji tako misle, samo da iznesem podatak, da je zadnja utakmica prije eventualne suspenzije i isljučenja baš ona sa Željezničarom i ta bi se trebala igrati 28. aprila, što samo dokazuje Ivicinu veličinu. Znači Željo mora odigrati utakmicu na Tušnju, pa se tek onda stiču uslovi za eventualnu suspenziju Slobode.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 12 mar 2012, 15:56

Ma šta se imamo pravdati za takve gluposti, imamo najjaču ekipu ubjedljivo i ako ne osvojimo bar jedan trofej možemo samo sebe kriviti, tako da nek pričaju šta hoće gledajmo sebe i naše igre, a ostalo nas zaboli...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.