Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Nije mi jasno kako ovaj mali iz Francuske, Dženan Kurtić ima mjesta u U-20 reprezentaciji jedne velesile kao što je Francuska, a kod nas prošle godine nije mogao ući ni u takmičarsku ekipu u zaista smiješnoj konkurenciji, ovo je pravo ko lud, zbunjen, normalan, samo ne kontam šta je ko od toga u ovom slučaju.
tamo najvecu ulogu igra talenat, a kod nas babo igraca.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
- Kontakt:
Kako je prošlo drugo okupljanje kadeta...
KK Zrinjski /Marin Gilja,Ante šaravanja/,KK Hemofarm / Nikola Lakić/, KK Maglaj /Benjamin Čajić/, KK Basket 2000 /Marko Radić,Stefan Vuković/, KK Sloboda /Ismar Salihović,Jasmin Jakupović/, KK Bijeljina Plus /Ognjen Drljača, David Vasić/, KK Kengur /Benjamin Čišić,Kerim Ekmečić, Stefan Blitvar/, KK Mladost /Njegoš Vidović, Đorđe Aleksić/, KK Sloboda 73 /Đorđe Beronja, KK Spars Mostar / Edis Safro, Haris Safro/, KK Bosna XXL /Danijel Alagić/, KK Radnički /Amin Sijerčić/.
Gačić bio u Londonu na Jordanovom kampu..
http://www.eurohopes.com/news/1610/who- ... r-updated/" onclick="window.open(this.href);return false;
i nažalost nije prošao za Charlottu
http://www.eurohopes.com/news/1612/who- ... charlotte/" onclick="window.open(this.href);return false;
KK Zrinjski /Marin Gilja,Ante šaravanja/,KK Hemofarm / Nikola Lakić/, KK Maglaj /Benjamin Čajić/, KK Basket 2000 /Marko Radić,Stefan Vuković/, KK Sloboda /Ismar Salihović,Jasmin Jakupović/, KK Bijeljina Plus /Ognjen Drljača, David Vasić/, KK Kengur /Benjamin Čišić,Kerim Ekmečić, Stefan Blitvar/, KK Mladost /Njegoš Vidović, Đorđe Aleksić/, KK Sloboda 73 /Đorđe Beronja, KK Spars Mostar / Edis Safro, Haris Safro/, KK Bosna XXL /Danijel Alagić/, KK Radnički /Amin Sijerčić/.
http://www.eurohopes.com/news/1610/who- ... r-updated/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eurohopes.com/news/1612/who- ... charlotte/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Kako na to gledaju Marković i Firić?KK_Bosna je napisao/la:tamo najvecu ulogu igra talenat, a kod nas babo igraca.

Polahko, sad cemo da vidimo kako ce nasi mladi igraci da igraju. Ipak smo postali iole ozbiljan Savez.
KK_Bosna, Harune mi te volimooo

KK_Bosna, Harune mi te volimooo

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
moze li neko dati informacije o danasnjem okupljanju U-18 repke i slike sa treninga ako iko prati 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Polahko, sad cemo da vidimo kako ce nasi mladi igraci da igraju. Ipak smo postali iole ozbiljan Savez.
KK_Bosna, Harune mi te volimooo![]()
![]()
KK Radnički /Amin Sijerčić/.
Ovo je onaj mali što je bio na probi nekoj u Bosni, tamo kod vas, što si mi govorio da si čuo da je pravo dobar

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa moj legenda, zar ti sumnjas u moje informacije, a jos vise u mene

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo djete znam ba od kad se rodilo, a gledaj ga i do reprezentacije stigoneno#4 je napisao/la:Pa moj legenda, zar ti sumnjas u moje informacije, a jos vise u mene![]()

Šta radiš, nedaš se vidjeti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nista vala, bilo se na nekom putovanju u Ceskoj, cak je bilo i sugradjanki ti na putovanju s namalegenda reala je napisao/la:Ovo djete znam ba od kad se rodilo, a gledaj ga i do reprezentacije stigoneno#4 je napisao/la:Pa moj legenda, zar ti sumnjas u moje informacije, a jos vise u mene![]()
![]()
![]()
Šta radiš, nedaš se vidjeti

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- legenda reala
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Nista vala, bilo se na nekom putovanju u Ceskoj, cak je bilo i sugradjanki ti na putovanju s namalegenda reala je napisao/la:Ovo djete znam ba od kad se rodilo, a gledaj ga i do reprezentacije stigoneno#4 je napisao/la:Pa moj legenda, zar ti sumnjas u moje informacije, a jos vise u mene![]()
![]()
![]()
Šta radiš, nedaš se vidjeti![]()
![]()
Čuo sam da si glavni za ta putovanja , jesu bar kake dobre

mislio sam na prethodnog "strucnjaka" na klupi U20 repkebosanskilonac je napisao/la:Kako na to gledaju Marković i Firić?KK_Bosna je napisao/la:tamo najvecu ulogu igra talenat, a kod nas babo igraca.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Interesuje me sta ce da se desi sa igracima iz Sparsa, pogotovo sa Vrapcem. Da li ce jos jedna godina u A1, ili ce biti neko drugo rjesenje, jer ove godine se zavrsava sa juniorskim stazem.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Re: BiH kosarkasi - Litvanija 2011.
Bilo bi najbolje da se selimovic dogovori da ovaj odigra koju sezonu u bosni (zajedno sa glogovcem) pa onda ako se dokazu neka ih prodaju i podjele lovu jer trenutno u ovoj situaciji nece dobiti neku lovu za njih a ostaviti ce prostor za razvoj buze&co, ali ...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Ima li šta novoga oko prvoaprilskog okupljana kadeta i juniora, samo da nije prvoaprilska šala?
I jedan prijedlog moderatoru, mislim da nebi bilo loše otvoriti nove teme vezano za kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH!? Ovo ljeto i jedni i drugi igraju evropski šampionat pa će se i puno pisati o njima! A i bilo bi preglednije, ova tema je posvećena pojedincima, mladim i potencijalnim reprezentativcima, pa neka tako i ostane!?
Jel tako

I jedan prijedlog moderatoru, mislim da nebi bilo loše otvoriti nove teme vezano za kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH!? Ovo ljeto i jedni i drugi igraju evropski šampionat pa će se i puno pisati o njima! A i bilo bi preglednije, ova tema je posvećena pojedincima, mladim i potencijalnim reprezentativcima, pa neka tako i ostane!?
Jel tako

Todorovic 12 ,Kuzmic 8 poena u pobjedi svog tima nad Melilom
- bosanac035
- Kontakt:
Ma zaebi NBA skaute, ti u Evropi ne znaju pronaći igrača, čak i u Americi u 70% slučajeva naprave lošu procjenu... Tako da i nije neka šteta što Sandro ne ide u Charlotte...bosanskilonac je napisao/la:Kako je prošlo drugo okupljanje kadeta...

I Love this game !!!
Svako moze otvoriti topicbosanskilonac je napisao/la:Ima li šta novoga oko prvoaprilskog okupljana kadeta i juniora, samo da nije prvoaprilska šala?![]()
Jel tako

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Emir Sulejmanovic izabran u petorku memorijalnog turnira Luka Stančić iako je Olimpija zauzela 4 mjesto,bosna sedma
-
- Kontakt:
http://www.eurohopes.com/news/1615/akpi ... n-for-me-/" onclick="window.open(this.href);return false; ovaj decko Bosanac i jedan od finijih igraca bi mogao da bude.
Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.