Pa na fkvelez live su bile samo domace utakmice i to je odlicno za raju iz inostranstvaBorg je napisao/la:Jesmo - nismo na službenoj nego na fkvelezlive, i nismo sa strane nego domaće.vm22 je napisao/la:Pa napredujemo, ipak ovo nikad nismo imali na stranici
Par puta sam gledao te internet prenose koji su jako dobri
e zato mi je sad toliko komičan ovaj snimak
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- el-fighter
- Kontakt:
Vec sa prvom tekmom se vidi da momci koji vode stranicu rade dobar posao. Pohvale za trud i samo tako nastavite.kimbo je napisao/la:E ovo je vec servis navijacima i gotiva. Neko se potrudio da to sve obradi i postavi na oficijalnu. Svaka cast za ovo !!!!!ammarc je napisao/la:Ima snimak utakmice na stranici.
Srecu cine male stvari
Primismo supacki go tko je ono u odbrani onako zaspao. Pehlic se vidi da je dobar , Brkovic isto tako.
Sada se treba okrenuti Sirokom i gostovanju kod njih u okviru Kupa. Ne treba napominjati da su kvalitetnija ekipa, ali dobrim zalaganjem mozemo do pozitivnog rezultata gore. Da se razumijemo, za mene bi i poraz od 1-0 ili 2-1 bio itekako dobar rezultat jer drugu tekmu igramo kuci i svasta je moguce.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ako bi morali igrati na drugom stadionu kad bi izborili Evropu, ima jedan blizi stadion koji ispunjava uslove za Evropu na kojem bi igrali.bekicamir je napisao/la:Kako su vam dobri odnosi sa upravom NK Siroki Brijeg jos cete igrati europu na Pecari ako je izborite kroz kup a veoma ste blizu tom cilju!
Sretno!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Najbolje je u Sarajevu igrat ( najsigurnije ) 

-
- Kontakt:
Prvo treba skocit pa reci hop.
Sto? Da nas Siroki nagrdi 3:0 sad odma?
Sta god da se desi s Velezom u kupu, klub se stabilizuje i milslim da uz tu stabilizaciju ce ubrzo doci i ta vjestacka trava a mozda i reflektori za stadion a mozda i nova tribina (to jest produzetak one male). Nesto ce definitivno bit sa stadionom jer mislim da Velez nije prestao sa izgradnjom tu. Tako da i ako se kvalifikujemo, mislim da necemo nigdje drugo igrat nego na svom stadionu (to jest na manjem od dva Velezova stadiona).
Sto? Da nas Siroki nagrdi 3:0 sad odma?

Sta god da se desi s Velezom u kupu, klub se stabilizuje i milslim da uz tu stabilizaciju ce ubrzo doci i ta vjestacka trava a mozda i reflektori za stadion a mozda i nova tribina (to jest produzetak one male). Nesto ce definitivno bit sa stadionom jer mislim da Velez nije prestao sa izgradnjom tu. Tako da i ako se kvalifikujemo, mislim da necemo nigdje drugo igrat nego na svom stadionu (to jest na manjem od dva Velezova stadiona).

http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
14.03.2012 | 18.00 NK Široki Brijeg - FK Velež (1/2 Kup BiH) uzivo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevine, BHT ili onaj portal sto redovno prenosi Sirokog kuci?
Sve do 4 razlike u srijedu je podnosljivo, to smo do sada protiv njih uspjevali vratiti
Sve do 4 razlike u srijedu je podnosljivo, to smo do sada protiv njih uspjevali vratiti

Support Velez, It's logical! ★
kakav BHT..oni prenose zeljo-boracMont0 je napisao/la:Kevine, BHT ili onaj portal sto redovno prenosi Sirokog kuci?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kako se zove onaj portal gdje Sirokog prenose ? Jednom sam gledo kad je bilo Siroki-Velez zaboravio sam kako se zove..Kevin je napisao/la:14.03.2012 | 18.00 NK Široki Brijeg - FK Velež (1/2 Kup BiH) uzivo
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
HvalaŠB_Fidelis je napisao/la:Hercegovina live.

jel se šta plaća za ovaj prenos?
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
nenem73 je napisao/la:jel se šta plaća za ovaj prenos?
posto ce,predpostavljam, dosta navijaca doci na ovu stranicu da gleda utakmicu,bojim se da ne bude smrzavala ili da slika prekida(nekoliko puta je do sada tako bilo kada je puno ljudi prisutno)Valjalo bi da neko,ko to moze od nasih uciniti,preuzme sliku sa ove stranice i postavi recimo na justin tv ili sopcast da malo rastereti tu stranicu ali i da kvalitet prenosa bude bolji
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Oni i prenose preko nekog od tih servisa, pitanje je kakav signal uploadaju sa stadiona (koji kvalitet).rodjak je napisao/la:posto ce,predpostavljam, dosta navijaca doci na ovu stranicu da gleda utakmicu,bojim se da ne bude smrzavala ili da slika prekida(nekoliko puta je do sada tako bilo kada je puno ljudi prisutno)Valjalo bi da neko,ko to moze od nasih uciniti,preuzme sliku sa ove stranice i postavi recimo na justin tv ili sopcast da malo rastereti tu stranicu ali i da kvalitet prenosa bude bolji![]()
FORZA VELEZ
Tako da nemože biti bolje nego što ga sa Pecare pošalju

A pošto je besplatno ograničen je broj korisnika zato dođe do povremenih zastoja slike.
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Svugdje ti to bude, to je normalno
-
- Kontakt:
svi koji su u mogucnosti nadam se da ce biti na pecari
ja prvi idem
nema organizovano ali po prici bice nas punooo
ja prvi idem
nema organizovano ali po prici bice nas punooo
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
bice bakljada na pecari ako dadnemo gol 

Najbitnije nam je da gol postignemo, pa hoće li završiti to sa 0:1,1:1,2:1 nebitno. Siguran sam da možemo kući nadoknaditi bilo koji zaostatak ako imamo gol na računu iz Širokog.
Who dares, wins !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.