FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Realno ovo je cisti shabanluk....dobro kaze coek da je navijac bio bi na tribinama...frajer je seljacina zeljna paznje a usput vam je osramotio i grad i mjestane!!!
kanidja87 je napisao/la:Realno ovo je cisti shabanluk....dobro kaze coek da je navijac bio bi na tribinama...frajer je seljacina zeljna paznje a usput vam je osramotio i grad i mjestane!!!
zašto bi nečije individualno djelo osramotilo cijeli grad, nedavno se desio slučaj sa dobrnjskim koljačem i seksualnim nastranostima u jednoj fotografskoj radnji i po tvome sada bi trebali cijelo Sarajevo osuditi za divljaštvo i nastranost
Ne placas ti kartu da bi oni morali pobjedit, nego placas kartu da bi gledo utakmicu.VolimTz je napisao/la:Zašto bi platio ulaznicu kada mu se ispred kuće vidi cijeli stadion, ja nisam platio ulaznicu, ni jednu ni "drugu" (znaće ovi moji koju) a ušao sam, da platim 5 KM i gledam kako gube - nema teorije.
To drvo je u vlasništvu JUGS Tušanj, i mislim da nisu imali neki zamjerki. A to što vi želite da prikažete Tz kao grad seljaka to je druga stvar ili bolje rečeno vaša stvar. Čovjek je po meni uradio šta je trebalo nisam jednom gledao tekmu odatle, smeta i onaj stub od rasvjete a kamoli neće razgranato drvo.
Puna je Tuzla ovakvih ko ti. Zato je u prvom dijelu sezone i bilo po 150-200 ljudi na stadionu.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
sa takvim razmišljanjem tvoj klub neće daleko dogurati. plaćanjem ulaznice pomažete klubu u ovim kokuznim vremenima, i svaka je marka bitna.VolimTz je napisao/la:Zašto bi platio ulaznicu kada mu se ispred kuće vidi cijeli stadion, ja nisam platio ulaznicu, ni jednu ni "drugu" (znaće ovi moji koju) a ušao sam, da platim 5 KM i gledam kako gube - nema teorije.
A hajde obojica odakle meni marka u džepu - srednjoškolac. 
@classic - Ne kontam taj dio 150 - 200 ljudi na stadionu u prvom dijelu sezone. Svaku tekmu sam bio i biću, bez obzira na bojkote itd.

@classic - Ne kontam taj dio 150 - 200 ljudi na stadionu u prvom dijelu sezone. Svaku tekmu sam bio i biću, bez obzira na bojkote itd.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Pa pogledaj ove okolo indijance kako su odusevljeni sa njim kao da je narodni heroj, a frajer drzi motoruku u ruci i prati fudbalsku utakmicu...ne daj boze da izborite neko evropsko takmicenje ljudi bi se sprdali sa vama kad bi vidjeli ovakve stvari...seven je napisao/la:kanidja87 je napisao/la:Realno ovo je cisti shabanluk....dobro kaze coek da je navijac bio bi na tribinama...frajer je seljacina zeljna paznje a usput vam je osramotio i grad i mjestane!!!
zašto bi nečije individualno djelo osramotilo cijeli grad, nedavno se desio slučaj sa dobrnjskim koljačem i seksualnim nastranostima u jednoj fotografskoj radnji i po tvome sada bi trebali cijelo Sarajevo osuditi za divljaštvo i nastranost
kanidja87 je napisao/la:Pa pogledaj ove okolo indijance kako su odusevljeni sa njim kao da je narodni heroj, a frajer drzi motoruku u ruci i prati fudbalsku utakmicu...ne daj boze da izborite neko evropsko takmicenje ljudi bi se sprdali sa vama kad bi vidjeli ovakve stvari...seven je napisao/la:kanidja87 je napisao/la:Realno ovo je cisti shabanluk....dobro kaze coek da je navijac bio bi na tribinama...frajer je seljacina zeljna paznje a usput vam je osramotio i grad i mjestane!!!
dobro sve stoji što kažeš, samo kakve veze imaju oni sa cijelim gradom Tuzla osim što se trenutno nalaze u njemu
Desilo vam se i da vam trener Dedić fol snima raju kamerom. Čovječe pa baš kao posjelo. Nisam zlobnik i zato vam kažem, ne dopustite da vam od kluba prave cirkus, jer znam da vi navijači živite za klub.
Po mom misljenju juce nasa dva najbolja igraca Mujka i Salihovic. Mujki nemam sta zamjerovati jer nas je vadio u dvije ili tri situacije, kod gola jeste podletio pod loptu ali sta se moze... zao mi je malog salihovica sto ga ne zabi, sve je dobro uradio al ne znam odakle se stvori adilovic i odbrani cist go. Sto se tice sudjenja onako gledajuci sa tribina ne ulazeci u to da li je ili nije bio ofsajd u par navrata, imao sam osjecaj da smo mi gosti a oni domacini u najmanju ruku, e sad je druga stvar sto mi kao klub sebi ne mozemo obezbijediti normalno sudjenje 50-50 % ni kod kuce a kamoli na strani...
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
da i ja napisem koju o utakmici...
Sloboda je u zadnjih par godina u vrlo losoj situaciji ali ovo jucer je najgora Sloboda od kad je pratim(a ima tome dugo dugo godina),prije smo imali igrace koji su mogli na neki individualni kvalitet ili na autoritet da naprave nesto,ali ovo jucer je jad i cemer gdje su "pojacanja" pokazala da su dosla da uberu koju kintu ili da podnesu tuzbu jer zaboli njih qurac za Slobodom...
Smigalovic je jedini od njih u kojem je jucer bilo malo zivosti i on bi i mogao da predstavlja pojacanje,ovo ostalo je samo krpljenje i to nazalost vrlo lose krpljenje...
Vojvoda voli Slobodu i bori se sa stvarima koja nemaju veze sa trenerskim poslom,ali jucer mu ono nije trebalo jer je pobjeda Sarajeva cista i vise nego zasluzena,pa bolje je i pruziti ruku a onako se samo baca mrlja na klub,kao i Dedicevo "snimanje" kamerom,pa jbt sunce nije ono korida,Sloboda je institucija a sad je dovedena u rang klubova iz kantonalne lige...
vjerovatno cemo ostati u ligi,ali samo zato sto ce se naci dva jos gora kluba,ali to se moglo uraditi i sa nasom djecom,a ovako cemo gomilati jos vise dugovanja na ove polovnjake,i idemo u krug iz kojeg tesko ko da vidi izlaz...
Sloboda je u zadnjih par godina u vrlo losoj situaciji ali ovo jucer je najgora Sloboda od kad je pratim(a ima tome dugo dugo godina),prije smo imali igrace koji su mogli na neki individualni kvalitet ili na autoritet da naprave nesto,ali ovo jucer je jad i cemer gdje su "pojacanja" pokazala da su dosla da uberu koju kintu ili da podnesu tuzbu jer zaboli njih qurac za Slobodom...
Smigalovic je jedini od njih u kojem je jucer bilo malo zivosti i on bi i mogao da predstavlja pojacanje,ovo ostalo je samo krpljenje i to nazalost vrlo lose krpljenje...
Vojvoda voli Slobodu i bori se sa stvarima koja nemaju veze sa trenerskim poslom,ali jucer mu ono nije trebalo jer je pobjeda Sarajeva cista i vise nego zasluzena,pa bolje je i pruziti ruku a onako se samo baca mrlja na klub,kao i Dedicevo "snimanje" kamerom,pa jbt sunce nije ono korida,Sloboda je institucija a sad je dovedena u rang klubova iz kantonalne lige...
vjerovatno cemo ostati u ligi,ali samo zato sto ce se naci dva jos gora kluba,ali to se moglo uraditi i sa nasom djecom,a ovako cemo gomilati jos vise dugovanja na ove polovnjake,i idemo u krug iz kojeg tesko ko da vidi izlaz...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Nije problem to sto dodjes il ne dodjes, nije mi se svidio tvoj stav, odnostno recenica, u fazonu ""sto ja da placam kartu ako Sloboda gubi"VolimTz je napisao/la:A hajde obojica odakle meni marka u džepu - srednjoškolac.

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Nema potrebe za tim. Upravo to vi radite. Ne svi, ali ti si u toj grupi. Još samo da ti upali taj jedan kliker pa da skontaš.VolimTz je napisao/la:Zašto bi platio ulaznicu kada mu se ispred kuće vidi cijeli stadion, ja nisam platio ulaznicu, ni jednu ni "drugu" (znaće ovi moji koju) a ušao sam, da platim 5 KM i gledam kako gube - nema teorije.
To drvo je u vlasništvu JUGS Tušanj, i mislim da nisu imali neki zamjerki. A to što vi želite da prikažete Tz kao grad seljaka to je druga stvar ili bolje rečeno vaša stvar. Čovjek je po meni uradio šta je trebalo nisam jednom gledao tekmu odatle, smeta i onaj stub od rasvjete a kamoli neće razgranato drvo.
Tuzla nije grad seljaka, ali ste vi koji jeste, mnogo glasni.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Imal to kakve veze sa FK Sloboda, samo da znam cisto informativno ?
Nemam pojma odakle ti to ali eto neka ti bude, da se ne spama više.VanBasten je napisao/la:Nema potrebe za tim. Upravo to vi radite. Ne svi, ali ti si u toj grupi. Još samo da ti upali taj jedan kliker pa da skontaš.VolimTz je napisao/la:Zašto bi platio ulaznicu kada mu se ispred kuće vidi cijeli stadion, ja nisam platio ulaznicu, ni jednu ni "drugu" (znaće ovi moji koju) a ušao sam, da platim 5 KM i gledam kako gube - nema teorije.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Tamam. **** ovo baVolimTz je napisao/la:Nemam pojma odakle ti to ali eto neka ti bude, da se ne spama više.VanBasten je napisao/la:Nema potrebe za tim. Upravo to vi radite. Ne svi, ali ti si u toj grupi. Još samo da ti upali taj jedan kliker pa da skontaš.VolimTz je napisao/la:Zašto bi platio ulaznicu kada mu se ispred kuće vidi cijeli stadion, ja nisam platio ulaznicu, ni jednu ni "drugu" (znaće ovi moji koju) a ušao sam, da platim 5 KM i gledam kako gube - nema teorije.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
a de ti meni reci zasto si ti napravio nick da bi samo napisoa par postova na ovoj temi?...je li ti ne mozes pisati sa svog nicka ... Imas li ti kakav problem?...mislim ja sto god cu napisati nekom sto mi nije pravo napisat cu sa ovog nicka, a ti balavce postajes dosadan i providan...nije stvar u ovom liku i ovom oko njega, jer si ti veci coban od njih odmah da ti kazem...pa on je makar coban ali ti care svrsavas po internetu svakodnevno i to je tvoj motiv u zivotu ebiga i takve kao ti trebamo da zalimo i da pisemo o vama...nadam se da si mladji oa da te mozemo razumjeti, jer ako si kakav stari klipan onda cu te duboko zaliti, jer u svojim godinama gubis vrijeme i pises gluposti po internetukanidja87 je napisao/la: Pa pogledaj ove okolo indijance kako su odusevljeni sa njim kao da je narodni heroj, a frajer drzi motoruku u ruci i prati fudbalsku utakmicu...ne daj boze da izborite neko evropsko takmicenje ljudi bi se sprdali sa vama kad bi vidjeli ovakve stvari...

u ostlaom sta su ovi momci trebali radit kad on to radi, a u ruci drzi lik mtorku?..trebo si ti doci da mu se suprostavis ebiga mozda je coban i ugasi....nadati je je se da pored toga sto je coban nije i neki manijak koji ce te sa njom isjec

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Malo o utakmici na terenu.
Onaj mali Mešanović bi mog'o biti igrač.
Onaj mali Mešanović bi mog'o biti igrač.
-
- Kontakt:
Mali Mesanovic ce biti strasan igrac,samo ako na vrijeme ode u organizovaniji klub. I ako,naravno,nastavi raditi kao do sad.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jbt vi i ti Mešanovići. Ovo ej 3 od rata.neroazzuro je napisao/la:Mali Mesanovic ce biti strasan igrac,samo ako na vrijeme ode u organizovaniji klub. I ako,naravno,nastavi raditi kao do sad.
Ko mi i Handžići

Mah, ima tu više faktora. I sreća ej jedan od njih. No mali ima potencijala, meni ko laiku. Volio bi ga vidjeti sljedeću sezonu u Sarajevu.
Usput, hvala ti Bože što ne uzeše naši Rivanovića
greška, Alen ej rođen u Bihaću/Banovićima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.