BatvasTZ je napisao/la:
ma ja mislim da nismo ni do husina stigli a vec su baklje bile upaljene u busu, ja bio u onom kako zovu udarnom busu, Suljo & co

cini mi se da je i mirel boxer tada isao s nama i da su se na prvom stajanju potukli

Tad sam u 6 ujitru otisao ispred stadiona i onda sa pokojnim Saletom-Vilenjakom u njegovog forda bubanj u ruke i budi narod po tuzlanskim mahalama i pozivaj ih na okupljanje

.. kako su samo to bila fina vremena
ne znam u kojem je bio suljo, znam da je bio Kareli, pokojni Sale-Vilenjak, Erka boxer i ostatak slatine i td..da bio je ako se sjeca neko onog kospara Zuco

...njegove poznate rijeci su one 'slazne vruce kod cika zuce"

.. kreno lik da prodaje kospe u SA navijacima mozes mislit
pa kad se navodno kupovao kisik za bolesnog naseg navijaca

..negdje u putu u olovu Ciro i co skuplaju lovu za naseg navijaca, a kad se sve skupilo oni i prodavnice iznose rakiju i kazu ljudi evo kisika
Ma dobro tad smo mogli palit baklje

..ja znam da smo u torbi imali ni manje ni vise 62 baklje i da smo cak par baklji prodali Hordama..eh sad ne znam jesmo li mi sve to popalili u putu ili ne, ali znam da smo ih na tri puta palili..prvo kad smo kasnili tu i policija je pustila samo 50tak navijaca da postave transove i Horde su tad ono poceli sa "malo vas je malo vas je pi.kice", tako da smo jendo 10tak baklji iza tribine poceli bacati tamo preko juga ne znam ni gdje su one pale ...onda smo odmah kad smo usli i onda u drugom poluvremenu...vjerujem da je sve tu popaljeno ebiga