FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Aldinn1
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Aldinn1 » 11 mar 2012, 22:46

BatvasTZ je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma jasta brate bio je opsajd na zalost, kao da ja nebi ovdje brujao zbog greske sudije :).. i to su nam obadva Mesanovica bila u opsajdu sto je najgore ..ebiga sta se tu moze idemo dalje..necemo propast u zemlju gubili smo od njih i finale kupa u 119 minuti pa smo ostali zivi :)

sjecam se te tekme, ja jos trenirao slobodi i s ocem krenuo na utakmicu u sa i to u prvom busu. nismo ni do olova stigli a vec se potukli medjusobno naravno :-) smjestili nas na jug... a milina bilo gledati kolone autobusa do sarajeva, eh stara dobra vremena...
s babom :D
Potpis!

BatvasTZ
Kontakt:

Post Postao/la BatvasTZ » 11 mar 2012, 22:49

Aldinn1 je napisao/la:
BatvasTZ je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma jasta brate bio je opsajd na zalost, kao da ja nebi ovdje brujao zbog greske sudije :).. i to su nam obadva Mesanovica bila u opsajdu sto je najgore ..ebiga sta se tu moze idemo dalje..necemo propast u zemlju gubili smo od njih i finale kupa u 119 minuti pa smo ostali zivi :)

sjecam se te tekme, ja jos trenirao slobodi i s ocem krenuo na utakmicu u sa i to u prvom busu. nismo ni do olova stigli a vec se potukli medjusobno naravno :-) smjestili nas na jug... a milina bilo gledati kolone autobusa do sarajeva, eh stara dobra vremena...
s babom :D
s tata babom :-D '98 je cini mi se bilo, ja 15g imao ;-)
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2012, 22:51

BatvasTZ je napisao/la:[

ja sam bio u bus broj 7 :)..bilo ih je 17 krenulo da bi se dva vratila iz Kladnja u jednom gdje su bili smjesteni navijaci iz crvenih njiva Kika i co. :).. i drugi..ebiga onaj jedna se vratio 50 ljudi nazad, dok iz drugog su se nekako uspjeli ubaciti u druge buseve.odna se prikljucio jedan autobus iz Vukovija koji su navijali za nas sto znaci d aje ipak u Sarajevo stiglo 16 buseva :)...ebiga bila je to jako fino nekad :(....ebote pa ti kolonu u semizovcu zaustave nedaju drotovi kuci dok ne predas momke koji su pravili probleme, pa onda ostanes tu do 5 ujitru :)..krenes pjeske i pijes vodu iz onog potoka , a pritome gledas druga kako ti pisa u taj isti potok :)... jos nam se vrat au busu pokvarila a zima bilo ledena ona kisa padala smrzo sam se i razbolio u povratku kuci jer sva ona kisa ulazila u bus vjetar nanosio ...ebajiga 100ka sa istoka :)..jos ona
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BatvasTZ
Kontakt:

Post Postao/la BatvasTZ » 11 mar 2012, 23:01

SaltCityAttack je napisao/la:
BatvasTZ je napisao/la:[

ja sam bio u bus broj 7 :)..bilo ih je 17 krenulo da bi se dva vratila iz Kladnja u jednom gdje su bili smjesteni navijaci iz crvenih njiva Kika i co. :).. i drugi..ebiga onaj jedna se vratio 50 ljudi nazad, dok iz drugog su se nekako uspjeli ubaciti u druge buseve.odna se prikljucio jedan autobus iz Vukovija koji su navijali za nas sto znaci d aje ipak u Sarajevo stiglo 16 buseva :)...ebiga bila je to jako fino nekad :(....ebote pa ti kolonu u semizovcu zaustave nedaju drotovi kuci dok ne predas momke koji su pravili probleme, pa onda ostanes tu do 5 ujitru :)..krenes pjeske i pijes vodu iz onog potoka , a pritome gledas druga kako ti pisa u taj isti potok :)... jos nam se vrat au busu pokvarila a zima bilo ledena ona kisa padala smrzo sam se i razbolio u povratku kuci jer sva ona kisa ulazila u bus vjetar nanosio ...ebajiga 100ka sa istoka :)..jos ona
ma ja mislim da nismo ni do husina stigli a vec su baklje bile upaljene u busu, ja bio u onom kako zovu udarnom busu, Suljo & co :-D cini mi se da je i mirel boxer tada isao s nama i da su se na prvom stajanju potukli :-)
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 mar 2012, 23:16

Novinari iz Sarajeva, danas kod izjednačujućeg gola Slobode kao i BH Radio 1 i svi na stadionu su vidjeli da ofsajda ni u prici
Šteta što nisu imali usporeni snimak.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 11 mar 2012, 23:18

VanBasten je napisao/la:
Novinari iz Sarajeva, danas kod izjednačujućeg gola Slobode kao i BH Radio 1 i svi na stadionu su vidjeli da ofsajda ni u prici

Dobro pogriješili smo i šta i ja sam pogriješio kao i oni. Priznao sam danas sam odgledao snimku i to je to, koliko cete to potencirati vise. Idemo dalje i nadamo se najboljem. Stvarno vise, dobili ste nakon 2005 i svaka cast na tome. Sportski pozdrav
Sloboda je moja nacija

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2012, 23:21

BatvasTZ je napisao/la:

ma ja mislim da nismo ni do husina stigli a vec su baklje bile upaljene u busu, ja bio u onom kako zovu udarnom busu, Suljo & co :-D cini mi se da je i mirel boxer tada isao s nama i da su se na prvom stajanju potukli :-)
Tad sam u 6 ujitru otisao ispred stadiona i onda sa pokojnim Saletom-Vilenjakom u njegovog forda bubanj u ruke i budi narod po tuzlanskim mahalama i pozivaj ih na okupljanje :).. kako su samo to bila fina vremena :(

ne znam u kojem je bio suljo, znam da je bio Kareli, pokojni Sale-Vilenjak, Erka boxer i ostatak slatine i td..da bio je ako se sjeca neko onog kospara Zuco :)...njegove poznate rijeci su one 'slazne vruce kod cika zuce" :).. kreno lik da prodaje kospe u SA navijacima mozes mislit :)

pa kad se navodno kupovao kisik za bolesnog naseg navijaca :)..negdje u putu u olovu Ciro i co skuplaju lovu za naseg navijaca, a kad se sve skupilo oni i prodavnice iznose rakiju i kazu ljudi evo kisika :)

Ma dobro tad smo mogli palit baklje :)..ja znam da smo u torbi imali ni manje ni vise 62 baklje i da smo cak par baklji prodali Hordama..eh sad ne znam jesmo li mi sve to popalili u putu ili ne, ali znam da smo ih na tri puta palili..prvo kad smo kasnili tu i policija je pustila samo 50tak navijaca da postave transove i Horde su tad ono poceli sa "malo vas je malo vas je pi.kice", tako da smo jendo 10tak baklji iza tribine poceli bacati tamo preko juga ne znam ni gdje su one pale ...onda smo odmah kad smo usli i onda u drugom poluvremenu...vjerujem da je sve tu popaljeno ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2012, 00:02

nego ebo reultat palo je 15tak momaka, pade nam sva pirotehnika uzela specijalna ebiga to je ono sto najvise treba da boli svakog navijaca, a ebo poraz nije prvi, a ni zadnji
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2012, 00:07

Sad protiv Kozare u gostima,treba se nadat cudu i da uzmemo bod sa ovog gostovanja ;)

Ajd valjda momke puste,samo da im ne odrade preko ledja ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2012, 00:14

Sunderland je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Dobro pogriješili smo i šta i ja sam pogriješio kao i oni. Priznao sam danas sam odgledao snimku i to je to, koliko cete to potencirati vise. Idemo dalje i nadamo se najboljem. Stvarno vise, dobili ste nakon 2005 i svaka cast na tome. Sportski pozdrav

Ma tvoj mi je bio prvi post, nisam ni čitao dalji tok rasprave - nije mi palo napamet . Malo sam "mutan" ba :mrgreen:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 12 mar 2012, 09:39

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 12 mar 2012, 10:10

Svugdje ima danas ovih cobana,pa i u nasem Sarajevu!!!! Tako i u Tuzli!
Nazalost takvo je vrijeme doslo, ali hvala BOGU pa ima koliko toliko
i normala raje!!!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 12 mar 2012, 11:35

HzBvB je napisao/la:http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=68
slika

Samo URBANO URBANO !!! :lol: :lol: 8-)
Druže glup si da ti kažem otvoreno, prvo sa tog uzvišenja se može vidjeti cijeli stadion samo što j.e.b.e na nekim dijelovima drvo koji se nalazi ispod. I čovjek je riješio da ga makne, nikakav čoban ili sl.

PS: A druga stvar što neko želi prikazati Tuzlu kao seljački grad. (novinari ovog portala)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2012, 11:38

Dakle, kako bi vidio bolje utakmicu, odlučio je da posječe drvo. I nije šaban? :lol:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 12 mar 2012, 11:41

VanBasten je napisao/la:Dakle, kako bi vidio bolje utakmicu, odlučio je da posječe drvo. I nije šaban? :lol:
Pa ne vidi se od drveta pola terena j.e.b.o.t.e led, to ti je isto kao kad ti neko stane ispred tv-a. Čovjek živi tu i iznio je motorku i "posjekao" drvo, to je davno neko trebo uradit.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 mar 2012, 11:44

VolimTz je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Dakle, kako bi vidio bolje utakmicu, odlučio je da posječe drvo. I nije šaban? :lol:
Pa ne vidi se od drveta pola terena j.e.b.o.t.e led, to ti je isto kao kad ti neko stane ispred tv-a. Čovjek živi tu i iznio je motorku i "posjekao" drvo, to je davno neko trebo uradit.
To je vandalizam, iliti po našem šabanluk.
Jedino ako drvo nije u njegovoj bašči.
Kraj.

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 12 mar 2012, 11:44

da je on neki navijač slobode ne bi se penjao na vrh brda da reže drvo pilom, nego bi kupio ulaznicu i ušao na tribinu kao svaki drugi normalni ljubitelj fudbala. na čehri mu se vidi da je teška, ortodoksna seljačina.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 12 mar 2012, 11:47

VanBasten je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
To je vandalizam, iliti po našem šabanluk.
Jedino ako drvo nije u njegovoj bašči.
Kraj.
Dobro haj sabane, ako vi u Sarajevu imate lose furke i dosadno vam je, nama nije .. Eto saban je sta sad? Sta si ti postigo sto to govoris ovdje preko foruma? Boli me racku sto si moderator, **** vise sa teme sa tim vasim prozivkama s kojim mislite da ste zanimljivi ;)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 12 mar 2012, 11:51

Zašto bi platio ulaznicu kada mu se ispred kuće vidi cijeli stadion, ja nisam platio ulaznicu, ni jednu ni "drugu" (znaće ovi moji koju) a ušao sam, da platim 5 KM i gledam kako gube - nema teorije.

To drvo je u vlasništvu JUGS Tušanj, i mislim da nisu imali neki zamjerki. A to što vi želite da prikažete Tz kao grad seljaka to je druga stvar ili bolje rečeno vaša stvar. Čovjek je po meni uradio šta je trebalo nisam jednom gledao tekmu odatle, smeta i onaj stub od rasvjete a kamoli neće razgranato drvo.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 mar 2012, 11:53

Ovih sarajlija sto su navalili na lika sa motorkom,pa sabani jedni ovdje je makar stvar zezancije,a ne kod vas nozevi,bombe,pistolji,koljete ljude po radnjama kako vas nije sramota nekome nesto pricati.. al sto je jadno cekaju nesto iz Tz da bi mogli provocirati .. pacenici !

10 minuta prije pocetka meca Sloboda je uplatila 14.000 km savezu..tuzbu protiv Slobode dize i Semir Slomic..

Ovdje je potrebna pomoc grada i kantona,ako ne pomognu slobodno se moze proglasit bankrot,gdje ces naci 100 000 maraka,plus ostale tuzbe sto pristizu .. jos da hoce ovaj novi savez isplatit dugovanje Slobodi,al kako gledam nece,jer oni nisu napravili taj dug..
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 12 mar 2012, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirza24 i 10 gostiju.