FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Dobro kolo za nas, smanjili smo zaostatak za 2 boda, sad je minus 5, a plus gol razlika nam je plus 5 u odnosu na Dortmund, za 5 golova bolju gol razliku imamo. A inače nam je fantastična gol razlika : +41 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
De effe mog'o si nam to još i nacrtati.
Odlično kolo, situacija puno bolja no prije njega, 7 ogromno zvuči, a 5 je ipak manje.
Uvezati dvije gostujuće pobjede uz sigurnu igru će biti dokaz da smo na pravom putu, da je kriza iza nas, a naravno uz to još i proći Basela.
A moram vam odati i jednu tajnu iz Marianovog života. Kaže da mu puno više godi toplo vrijeme, nego zima, pa će tako kako bude sve toplije i toplije, i Marion postizati sve više i više golova.

Odlično kolo, situacija puno bolja no prije njega, 7 ogromno zvuči, a 5 je ipak manje.

Uvezati dvije gostujuće pobjede uz sigurnu igru će biti dokaz da smo na pravom putu, da je kriza iza nas, a naravno uz to još i proći Basela.
A moram vam odati i jednu tajnu iz Marianovog života. Kaže da mu puno više godi toplo vrijeme, nego zima, pa će tako kako bude sve toplije i toplije, i Marion postizati sve više i više golova.

Ti dobro znaš da se nekima mora crtat.....Klare je napisao/la:De effe mog'o si nam to još i nacrtati.![]()

Jeste li to konačno ima li date???Klare je napisao/la: A moram vam odati i jednu tajnu iz Marianovog života. Kaže da mu puno više godi toplo vrijeme, nego zima, pa će tako kako bude sve toplije i toplije, i Marion postizati sve više i više golova.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Gledam rezultat na livescoreu(nisam gledao tekmu)i pitam se jel se vratio Schweini? 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jese vratio se je ali je usao malo u drugom poluvremenu da se zagrije!!!
Pred LP!! Valjda ce mo ako BOG da nafilovati i Basel!!! I poslati ih u Svicu.
Da jedu sir i hvataju se skijanja!!!
Pred LP!! Valjda ce mo ako BOG da nafilovati i Basel!!! I poslati ih u Svicu.
Da jedu sir i hvataju se skijanja!!!
Kad budu dolazili nek makar ponesu cokolada 
Nego danas sam kod 3:0 presto gledati utakmicu , reko da se ne naviknem na fluidnost igre
Vidjecemo kako ce ovo izgledati protiv Svicaraca bitno je samo da mi prvi povedemo onda bi trebalo ici sve ko podmazano

Nego danas sam kod 3:0 presto gledati utakmicu , reko da se ne naviknem na fluidnost igre

Vidjecemo kako ce ovo izgledati protiv Svicaraca bitno je samo da mi prvi povedemo onda bi trebalo ici sve ko podmazano

Thomas Müller - Fußballgott
sta, gdje, kako?Saurman je napisao/la:Ribery složi Alabi jednu školsku na kraju utakmice
efenberg je bio dobar igrac i...ma, nema ´i´. ko insan gola qrcina. yebat kolegi zenu, pokusat puc u gladbahu kad je ovima najteze itd. dakle, ni u sali mi ne predlazi knjige luzera kakav je efenberg. yebo on matr svo-jueffe_sa je napisao/la:Šećko ostavi se tih drugorazredni knjiga....Uzmi ti onu pravu, onu od Stefana Effenberga pod naslovom: "Svima sam im pokazao"

ma nemam pojma, Boga mi. mozda je nesto bilo, al vjerovatno u sali.Klare je napisao/la:libo mene sjećaš li se ti, uglavnom prevario sam se nije bilo petom, nego nešto drugo.
Evo klipić, možda te podsjeti na tvoje riječi.
neka, hvala. inace, nije tesko postati trener. kad je mogo baaaarba, ili ovaj na klipu ispod, sto ne bi mogo i ti.Klare je napisao/la:Nisam upućen, nisam kupovao takve knjige, ne znam kako se one kreću, no poslušaj jedan prijateljski savjet.
Pročitaš to, upišeš školu za trenere, dobiješ licencu, a ostalo ti lako, de mi reci je li to i ostvarivo?
[youtube][/youtube]
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Na kraju utakmice Ribery priđe Alabi i lafo pogledaj tribine dok ovaj gleda klempa sjevnu.secer je napisao/la:sta, gdje, kako?Saurman je napisao/la:Ribery složi Alabi jednu školsku na kraju utakmice

Trenutak na koji smo dugo čekali :

Nakon akcije Robberya :

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo komsijeSaurman je napisao/la:Augsburg otkinu bod žutaljima.

Dortmund dokazao da mogu kiksati i da je tesko ostvariti tako veliki niz pobjeda. Ipak, i dalje imaju 5 bodova prednosti i nezz da li cemo uspjeti do kraja da ih stignemo.
MIA SAN MIA
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Imaju tezak raspored mi imamo puno laksi!! Naravno da se uozbiljimo i igramo kao sto znamo!!
Da deremo sviju!! A onda dolazi i medusobni susret!!! Nije nista izgubljeno!!
Jer kada deres protivnike sa pet i vise golova razlike!!! Ulazi svima panika pod kozu!!
Pa tako i BVB-u!!!
Da deremo sviju!! A onda dolazi i medusobni susret!!! Nije nista izgubljeno!!
Jer kada deres protivnike sa pet i vise golova razlike!!! Ulazi svima panika pod kozu!!
Pa tako i BVB-u!!!
Haman cemo mi skupo naplatiti pobjedu protiv Hoffe. Kako mi kolega javlja iz Minkena, jucer su se,doduse lakse, povrijedili Gomez, Robben i Boateng. Jos nista nije pouzdano da li ce ili nece igrati protiv FCB-a... No, neki mi mali iskonovac govori da je to mala patkica pred susret u utorak :-/ Nadam se jos jednoj petardi (meni o i Ciri dovoljno pet komada, a oni uvale sedam
)

Sent from my Philips Smart TV.
Doktore, igrat će sva trojica....
Ne zavaravajte se da baš imamo lakši raspored, ima tu nezgodnih protivnika dosta, a i naredna utakmica jako teška u BuLi. A sjetite se i gdje smo sve prosipali bodove na strani. Ozbiljnost do kraja.....
Sedmica istine dobro počela, ali još nije završila.....Veliki zadaci pred nama...

Ne zavaravajte se da baš imamo lakši raspored, ima tu nezgodnih protivnika dosta, a i naredna utakmica jako teška u BuLi. A sjetite se i gdje smo sve prosipali bodove na strani. Ozbiljnost do kraja.....
Sedmica istine dobro počela, ali još nije završila.....Veliki zadaci pred nama...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- schweinsteiger
- Kontakt:
[quote="Saurman"]
hvala.
da li i vi imate utisak da ce Muller ispast iz prvog tima nakon Schweinievog povratka,posto je Alaba bio i vise nego dobar u posljednjim utakmicama?

hvala.

da li i vi imate utisak da ce Muller ispast iz prvog tima nakon Schweinievog povratka,posto je Alaba bio i vise nego dobar u posljednjim utakmicama?

#miasanmia
Nije isključeno, iako se ja nadam da će se Muller što prije vratit u pravu formu...A evidentno je da nikako da izađe iz te krize, forma mu je i dalje kritična.schweinsteiger je napisao/la:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Andrea Petković jučer donijela sreću Bayernu. Naime ona je bila na stadionu zbog Schweinsteigera, čija je dobra prijateljica. Nek Andrea dođe i protiv Basela......
Ko ne zna, napomena da je Andrea Petković jedna od najboljih njemački teniserki i nalazi i među top ten na svijetu, a inače je rođena u Tuzli. Kao još jako malo dijete je otišla u Njemačku.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Prosla sezona
12.3.2011 Bundesliga Bayern - HSV 6:0
15.3.2011 Liga prvaka Bayern - Inter 2:3
Nadam se da se nismo ispucali protiv Hoffenheim i da se nece ponoviti slicni scenarij kao prosle godine kad smo trebali po prilikama razbit Intera, a na kraju ispali,a imali smo i prednost iz prve utakmice i jos vodili 2:1...
12.3.2011 Bundesliga Bayern - HSV 6:0
15.3.2011 Liga prvaka Bayern - Inter 2:3
Nadam se da se nismo ispucali protiv Hoffenheim i da se nece ponoviti slicni scenarij kao prosle godine kad smo trebali po prilikama razbit Intera, a na kraju ispali,a imali smo i prednost iz prve utakmice i jos vodili 2:1...
To su prosla vremena!! Svabo je svabo,necemo mi dopustiti da se ponovi ista greska.
Isti dan igramo mi i Inter,samo sto oni ispadaju,a mi ako Bog da prolazimo!!!
Isti dan igramo mi i Inter,samo sto oni ispadaju,a mi ako Bog da prolazimo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.