FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To ce biti tesko gostovanje, i nerjeseno bi nam bilo odlicno.Aldinn1 je napisao/la:Nastavi niz u Prijedoru..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:To ce biti tesko gostovanje, i nerjeseno bi nam bilo odlicno.Aldinn1 je napisao/la:Nastavi niz u Prijedoru..
Frka je što su svi konkurenti, od Zrinjskog do Sarajeva upisali pobjede i još su nam tu, vrlo blizu i samo čekaju naš kiks da nam dođu na neku minimalnu razliku. U Prijedoru očekujem teško gostovanje, bod bi bio sasvim solidan ako bi kući nastavili pobjeđivati. Inače, utakmica protiv Rudara će biti na prenosu za korisnike moja tv.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
A gdje vam je otisao Amar Prutina? Otkad vise nije igrac Zelje?
Kod kuce svaku utakmicu moramo dobiti, bez ikakvog opravdanja. Samo se bojim da cemo kad tad kiksat u gostima.exbabilon je napisao/la: Frka je što su svi konkurenti, od Zrinjskog do Sarajeva upisali pobjede i još su nam tu, vrlo blizu i samo čekaju naš kiks da nam dođu na neku minimalnu razliku. U Prijedoru očekujem teško gostovanje, bod bi bio sasvim solidan ako bi kući nastavili pobjeđivati. Inače, utakmica protiv Rudara će biti na prenosu za korisnike moja tv.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 11 mar 2012, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije mene uopšte strah utakmice u Prijedoru, bolji smo od njih i to ćemo pokazati. Igramo u srijedu kup, najbolje bi bilo kad bi se ta utakmica mogla pomjeriti za nedjelju jer će naši igrači možda biti pomalo umorni, a i pobjedom protiv Rudara moramo ovjeriti jučerašnja 3 boda. Amar sigurno neće dopustiti bilo kakvo opuštanje jer nije ništa gotovo.
BHT sport u 23:25, ako nekoga zanima.
BHT sport u 23:25, ako nekoga zanima.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma jarane jeste tesko gostovanje ali mislim da cemo dobiti,oni igraju korektno i bez sile a objekitvno smo bolji.Mislim da ove pobjede Sarajeva.Borca i Zrinjskog su nam dobro dosle,cudno ali tako je i one su nam znak da ako zelimo titulu nema opustanja ni sekunde inace cemo se hvatati za glavu.Elegant je napisao/la:To ce biti tesko gostovanje, i nerjeseno bi nam bilo odlicno.Aldinn1 je napisao/la:Nastavi niz u Prijedoru..
Isto tako ova situacija oko Slobode nije nimalo naivna(Tuzlaci nemojte pogresno shvatiti) ljudi su i teskoj finansijskoj situaciji i da Bog da da izmire dug,a imam osjecaj da pojedinci iz Tuzle i nemaju volje.U slucaju njihove suspenzije brisu se osvojeni bodovi i samo je Siroki na dobitku jer je jedini dozivio poraz od Slobode a Zeljo,Borac,Zrinjski i Sarajevo(najvise 6) na zijanu jer gube osvojene bodove.Ispade da bi ova cetiri kluba trebala se sastati i skupiti lovu da im se dug isplati(mislim kao pozajmicu da neko od Slobodinih navijaca pogresno ne protumaci) pa da liga do kraja bude regularna.Problem nije naivan svi znamo sta se desilo sa kosarkaskim klubom Sloboda.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Moze li se gdje naci slika ovih dukserica, i ostalih artikala iz fan shopa, ako neko moze staviti slike jos bolje
Hvala
Hvala

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Uzmi u obzir kakavu ekipu imamo, kako smo fizički prejaki.Elegant je napisao/la:To ce biti tesko gostovanje, i nerjeseno bi nam bilo odlicno.Aldinn1 je napisao/la:Nastavi niz u Prijedoru..
I onda pogledaš ko je njima trener ...
Moramo nastaviti, jer možemo ..
Potpis!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ž '21!
Fan shop fudbalskog kluba Željezničar radit će svakim danom od 10 do 18 sati.
Joj belaja odvratni vjetar i snijeg blazi je krenuo
! Nadamo se da ce teren biti ok do srijede!

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Evo najavljuje se mini turnir 1 aprila trenutnih naj klubova u Evropi. Kako sad stvari stoje ucesnici ce biti Real, Barca, Braga i Zeljo.
Ne baljezgaj...mo-bih je napisao/la:Evo najavljuje se mini turnir 1 aprila trenutnih naj klubova u Evropi. Kako sad stvari stoje ucesnici ce biti Real, Barca, Braga i Zeljo.
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- SkyWallker
Ubuduce na slicnim slikama obavezno zatamniti lice osoba, znamo svi zasto i zbog cega ... a bilo bi i dobro izbrisati sliku zbog raje na slici, bez uvrede ili ikakve ljutnje onako jaranskiElegant je napisao/la:Plave duksericeAdo1921 je napisao/la:Kakve su te dukserice da kupim odmah jednuChWilla je napisao/la:dukserice su 50 km, šalovi su 20 km, privjesci su 3 km.![]()

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
- zubanovic89
- Kontakt:
ovu sliku mozes nac' i na sa-x i na scu i na ss.ba i na izvoru i mozda cak i na zvanicnoj... Kad kupis kartu pise ti da pristajes da te slikaju i snimaju bez naknade i prava na tuzbu tako da stavljao maglu il ne stavljao vazda imas negdje bez tog'
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
Ako se nevaram ove ukserice nisu iz fan shop-a, vec su ovo dukserice Urban Corps-a 

tacno
Važan korak ako ne i odlučujući.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Mislim da kad prodje vise od pola prvenstva da se bodovi ne brisu nego se sve slijedece utakmice registruju sa 3:0,tako da bi imali tri boda sa strane zagarantovana.dino lj je napisao/la:Ma jarane jeste tesko gostovanje ali mislim da cemo dobiti,oni igraju korektno i bez sile a objekitvno smo bolji.Mislim da ove pobjede Sarajeva.Borca i Zrinjskog su nam dobro dosle,cudno ali tako je i one su nam znak da ako zelimo titulu nema opustanja ni sekunde inace cemo se hvatati za glavu.Elegant je napisao/la:To ce biti tesko gostovanje, i nerjeseno bi nam bilo odlicno.Aldinn1 je napisao/la:Nastavi niz u Prijedoru..
Isto tako ova situacija oko Slobode nije nimalo naivna(Tuzlaci nemojte pogresno shvatiti) ljudi su i teskoj finansijskoj situaciji i da Bog da da izmire dug,a imam osjecaj da pojedinci iz Tuzle i nemaju volje.U slucaju njihove suspenzije brisu se osvojeni bodovi i samo je Siroki na dobitku jer je jedini dozivio poraz od Slobode a Zeljo,Borac,Zrinjski i Sarajevo(najvise 6) na zijanu jer gube osvojene bodove.Ispade da bi ova cetiri kluba trebala se sastati i skupiti lovu da im se dug isplati(mislim kao pozajmicu da neko od Slobodinih navijaca pogresno ne protumaci) pa da liga do kraja bude regularna.Problem nije naivan svi znamo sta se desilo sa kosarkaskim klubom Sloboda.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mavi, rimljanin90, Zeljinodijete1921 i 55 gostiju.