Pozdrav i tebi i oprosti ako sam te necim uvrijedio ili slicno,nije mi stvarno namjera to.Samo kazem nervira me konstantno ovo vadjenje na sudiju i sad prica o "nezasluzena 3 boda".Ja samo trazim da mi potkrijepite necim da vam je ponisten cist gol ili da su vam svirani nepostojeci ofsajdi.Onako objektivno skroz danasnje sudjenje je bilo odlicno,bez i jedne zamjerke.Drugi je par cipela sto je kod nas postala praksa da kad izgubis svi su ti krivi.Krenuvsi od terena,sudija,vjetra navijaca itd.Sunderland je napisao/la:Opet tvoj sarkazam ili sta vec pokusavas da ispadnes smijesan ali kazem ti rijetko da jesi. Zaista nema potrebe, da dalje polemisemo jer ti kao navijač Sarajeva nikada neces reci da je bio, sto je i razumljivo. Bitna su 3 boda Sarajevo je uzelo i to je to, ja cestitam na tome. Mi idemo dalje, u nadi da ce utakmica sljedeca biti bolja mnogo mnogo od ove. Sportski pozdrav tebi i navijacima FK SarajevoHenry je napisao/la:A ja preko tv-a i usporenog snimka i detaljnog prikaza nisam vidio.Imas ti neke posebne oci,prozirne ko Plitvicka jezera.Sunderland je napisao/la:Postovani Denzimare ja mislim da FK Sarajevo najmanje ima pravo da prica o tome kako poraz ne treba gledati u sudijama. Vi koji ste isli do Fife i Uefe nakon sto niste od 2005 pobjedili, pa trazili na sve nacine da dobijete utakmicu ste najmanje kompetentni za te stvari. Naravno Sarajevo je danas odigralo bolje, odnijelo 3 boda i to je to. Nakon 2005 ja im cestitam na tome, gore sam iznio svoje misljenje i to je to.
A Henry Vojvoda jeste "usrao" motku kao i Deda i ja to nisam nigdje spomenuo. Što se tiće čisto poništenog gola, snimak će da pokaže. Ja sam bio na stadionu dole na atletskoj stazi i vidio malo bolje.
Daj Boze da sudnje bude na ovakom nivou jer je bilo odlicno.