FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pedra je upropastilo to sto je dosao Sanchez. Jednostavno momak odigrao extra sezonu i kad je ocekivao prvu postavu dodje ovaj.
Zar ste tako lako zaboravili Varasabparena je napisao/la:Yebo ga sudija i penal.![]()
Mame im yebem ciganske - penal na 0:1, 0:3 za Barcu.
nema penala kad treba bodove uzet (Pedro i sl.)....sad ce biti imamo penala ko i madrizani.
p.s. nas ni jedan penal nije lomio rezultat. sve sto je trebalo da donese bodove nije nam svirano. Fujjjjj

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- JavierPortillo
- Kontakt:
Todos por uno: Messi. Shvatili da ne mogu do titule, pa aj da uzmemo bar Pichichi, nesto kao Real prosle godine. Bit ce zestoka borba izmedju Ronalda i Messija za Pichichi do kraja sezone.
Naravno, penala vidilo nije.
Naravno, penala vidilo nije.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Nismo ali to je jedna tekma - vi pet tekmi ne zna se dal ste igrali rukom ili nije ali se sudija nikad nije zajebo pa sviro penal protiv vas, Nit ce svirat...LBJ MVP je napisao/la:Zar ste tako lako zaboravili Varasabparena je napisao/la:Yebo ga sudija i penal.![]()
nema penala kad treba bodove uzet (Pedro i sl.)....sad ce biti imamo penala ko i madrizani.
p.s. nas ni jedan penal nije lomio rezultat. sve sto je trebalo da donese bodove nije nam svirano. Fujjjjj
Sad bujrum trolajte ........

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ono nad Fabregasom penal, ovo maloprije nad Iniestom nije 

Jesi vidio obaranje iniestePatrickBateman je napisao/la:Ono nad Fabregasom penal, ovo maloprije nad Iniestom nije

Visca el Barça ! Mes que un club !
Ja znam da nismo igrali rukombparena je napisao/la:Nismo ali to je jedna tekma - vi pet tekmi ne zna se dal ste igrali rukom ili nije ali se sudija nikad nije zajebo pa sviro penal protiv vas, Nit ce svirat...LBJ MVP je napisao/la:Zar ste tako lako zaboravili Varasabparena je napisao/la:Yebo ga sudija i penal.![]()
Sad bujrum trolajte ........

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ovi jadnici nisu uputili niti jedan udarac ka golu. Ja ne pamtim da se to dogodilo jos od Arsenala 

Don't hate what you don't understand.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
A dali su goxaviesta je napisao/la:Ovi jadnici nisu uputili niti jedan udarac ka golu. Ja ne pamtim da se to dogodilo jos od Arsenala

Rođen s tobom da budem
Boli Messija briga za te Pichichie i slicne gluposti pored Zlatnih lopti. Zapravo, i za te lopte ga boli briga jer nije nešto oduševljen tim indivudualnim nagradama. Messi pati kad Barca nije prva tabeli, do toga je njemu najviše stalo.
Za Pedra se ne slažem. Momak je bio konstantno ozljeđen i odsutan ove sezone, zato ga Pep forsira da što prije vrati formu. Mora igrati da bi vratio formu, a nece je vratiti sjedeci na klupi.
Pedro mora proigrati za LP gdje ce biti jako potreban i Pep to zna. Kad vec nema ni Ville ni Afellaya.
Za Pedra se ne slažem. Momak je bio konstantno ozljeđen i odsutan ove sezone, zato ga Pep forsira da što prije vrati formu. Mora igrati da bi vratio formu, a nece je vratiti sjedeci na klupi.
Pedro mora proigrati za LP gdje ce biti jako potreban i Pep to zna. Kad vec nema ni Ville ni Afellaya.
- JavierPortillo
- Kontakt:

'ti Boga

Messijev gol za 0:2 je njegov 50. za Barçu u ovoj sezoni. Odigrao je 43 utakmice. Ma sitnica hahahah
! Najbolji igrac svih vremena 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Mesi ima svoje ciljeve i ne haje za ostale. Ti ciljevi se postizu za godine unaprijed a ne za jednu sezonu. Vrlo brzo cemo samo da pisemo i divimo se vanvremenskom geniju. Ove male rekorde nek ganja neko drugi. Mrvice mu samo ostaju... 
Legenda je tu - ljudi slavimo istoriju .........

Legenda je tu - ljudi slavimo istoriju .........

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 11 mar 2012, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
JavierPortillo je napisao/la:
'ti Boga

Ovaj babacar je zaluzio crveni,imao je nekoliko ostri startova.
EDIT:Inace u zadnjim utakmica mascherano me je pozitivno iznenadio,strasno igra.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 11 mar 2012, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- JavierPortillo
- Kontakt:
Ma mene cudi kako je Biskvit nakon toga odigrao ostatak utakmice bez ikakvih problema. Ovako na prvu, rekao bi covjek da je zavrsio sezonu...
Sika izgleda mnogo strasnije nego sto je bilo.Inace Babacar je stvarno veceras trebao dobiti crveni,cak je i pred kraj meca Biskvita povukao rukom za nogu kada mu je ovaj oduzeo loptu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jos jedna pobjeda u nizu, rutinski, Racing nije imao nijedan sut na gol
. Posebna pohvala Busketsu i Maskeranu koji su, bar prema mojoj evidenciji, odigrali bez ijedne greske. Buskets pogotovo dobar u predaji lopte i defanzivi.
Onaj start na Sergiu je bio za zatvora. 
Sta bi bilo da je jos ovo zabio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Sta bi bilo da je jos ovo zabio

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Stvarno da se čovjek zapita jel frajer ima ljepila na kopačkama ili neke magnete, četvorica ga okružila ko Džeki Čena, i on se nekako ispetlja

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- hule_barca
- Kontakt:
najjace, ovaj prvi klip, kad prolazi izmedju igraca levantea, pa onaj ballesteros pade na zemlju i dize ruke, i misli: pa gdje ces vise,rio_Ferdy88 je napisao/la:Jos jedna pobjeda u nizu, rutinski, Racing nije imao nijedan sut na gol. Posebna pohvala Busketsu i Maskeranu koji su, bar prema mojoj evidenciji, odigrali bez ijedne greske. Buskets pogotovo dobar u predaji lopte i defanzivi.
Onaj start na Sergiu je bio za zatvora.
Sta bi bilo da je jos ovo zabio![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Mes Que Un Club

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.