p.s. sve ono sto messi osvoji i postavi nove rekorde to je zadatak za nove generacije. ovi zavidni nek crknu od muke...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
HSPetardaa je napisao/la:danas opet tekma na B92
i oni znaju koga treba prenositi stalno
Ja mislim da bi se bolje snasao od pedra i cuence.Ali nema veze,sada imamo jokera na klupixaviesta je napisao/la:Bolje sto nema Tella od prve minute, ne bi se snasao u ovakvoj utakmici 100%
Vrijedi mu ovaj gol više nego svi ti RealuLBJ MVP je napisao/la:Pedro je najlošiji igrač u Barceloni trenutno,smeta u igri,upropasti dosta napada,pokušaji soliranja su uglavnom smijeđni...Forsira ga se što je iz La Masie(i onih par golova Realu na prazan gol)al haj fino je i to vidjet
Lik forsira konstantno isti prodor,sto ne uspijeva vise,sto li...xaviesta je napisao/la:Pedro igra nelose, ne znam sta vi gledate.
I ovo je ko na prazan golmandraX je napisao/la:Vrijedi mu ovaj gol više nego svi ti RealuLBJ MVP je napisao/la:Pedro je najlošiji igrač u Barceloni trenutno,smeta u igri,upropasti dosta napada,pokušaji soliranja su uglavnom smijeđni...Forsira ga se što je iz La Masie(i onih par golova Realu na prazan gol)al haj fino je i to vidjet![]()
[youtube][/youtube]
Po pravilima,ovo je penal. Nema sta ruke koristit,ali opet ja mu ga ne bi sviraoDesimaL je napisao/la:Sada krece smaranje od strane navijaca reala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.