Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BIHfan
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la BIHfan » 02 sep 2009, 20:48

zehro je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
amir je napisao/la:Ciru mozete mrziti ili voljeti ali reci da on nije zasluzan za ovo postojece stanje reprezentacije to se nemoze reci, ili reci da on nije dobar trener i to se nemoze reci, to govori 99 % fudbalskih strucnjaka da Ciro vrijedi puno kao trener i zasto onda mi ( ja ) da kazemo ( kazem ) da Ciro nevalja kao trener.
Prihvatanjem Cire za selektora neznaci da podrzavam savez, naprotiv, savez je zalostan u svemu da zalosniji nemoze biti, ali Ciro i nasi igraci su pravi majstori i svaka im cast za sve dosada ucinjeno.

Normalno da Ciro ima veze sa postignutim rezultatom,ali previse neki govore da je on najvise zasluzan,po meni nije,najvise su zasljuzni igraci po meni koji su u prejakoj formi i nesvidja mi se sto je postavljen covjek za selektora koji je neznalica zesca sto se tice naseg fudbala(prvenstveno mislim sa kojim igracima BIH raspolaze),isto tako prijateljske tekme organizuje sa nekim velesilama Blistog istoka,a kad pogledas Kodru ja sam njegov rad volio,kad je sastavljao spisak igraca nije tu bilo igraca da kazemo da nije zasluzio poziv,dok kod Cire nema nikakvih izmjena jer nezna pola nasih igraca vani,ode jednom u godini pogleda tekmu neku u nasoj PL i kaze otkrio iznenadjenje kad ono iznenadjenje Mikelini,Saraba,Taraba koji su hem stari,nema od njih hljeba,nemaju pojma o fudbalu,dok kod Kodre su se zvali pravi igraci PL i nije bilo primjedbi na njegov rad od strane navijaca,prijateljske se organizovale na godinu prije i to sa jako dobrim timovima u Evropi sa zapazenjem i nadam se da ce Cior otici sto prije sa svoje pozicije i to ocekujem poslje SP-a,savez podhitno u cenifu poslat,ako se dadne.
Samo me interesuje jedno koji je to igrac igro kod Kodre a neigra kod Cire a zasluzuje poziv i koji to igrac igra kod Cire a nije igro kod Kodre a ne zasluzuje poziv..........
Ima dosta igraca al navest cu ti prvo:
Mirko Hrgovic-nije po meni zasluzio zasad
Dario Damjanovic-trenutno rezerva neuigran
Boris Pandza-Grije klupu u prosjecnoj Hrvatskoj Ligi
itd...
Kodro je makar imao spisak igraca svih tih koji mi danas govorimo da su talenti ili ti dobri igraci,dok to Ciro nezna nema pojma,njemu dok neki novinar ili menadjer nekaze ima taj igrac nebi nikad ni saznao za njeg.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 sep 2009, 20:49

ZELJO DO GROBA je napisao/la:Sasa Papac
Branislav Krunic
Branimir Bajic

a nezasluzuju:
Saraba, Vasilic, Mikelini, Sadovic, vrlo vjerovatno i Mravac, Radeljic
Od svih samo Papac...A tu dvojicu spusti dole medju ove koji ne zasluzuju..

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 02 sep 2009, 20:49

Iz nekih postova sa prethodnih stranica da nisam upućen mogao bih zaključiti da je Kodro bio selektor više godina, a ne nekoliko mjeseci.

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 02 sep 2009, 20:51

Branislav Krunic
Branimir Bajic

a nezasluzuju:
Nisi shvatio pitanje.....stoga jos jednom na obradu pitanja pa cekam novi odgovor ...
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 sep 2009, 20:52

Branislav Krunic
Branimir Bajic

a nezasluzuju:
e bravo brate jer Kodro ikad zvao ove rupe od igraca?
zvao je igrace iz PL koji imaju potencijala da budu dobri igraci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 02 sep 2009, 20:52

Haj'mo ovako,Ciro je dobar drama,i trener,i covjek ...ma savrsena licnost u svakom smislu,ali daleko mu kuca od moje bila!!Daleko on bio od moje Bosne i Hercegovine,i mog naroda...

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 20:54

sladoled je napisao/la:Iz nekih postova sa prethodnih stranica da nisam upućen mogao bih zaključiti da je Kodro bio selektor više godina, a ne nekoliko mjeseci.
hehehehehehhheh kodro nije ni trening odradio sa repkom kako treba ovi ga sad opisuju koda je vodio bih na evropsko prvenstvo
Zadnja izmjena: mrzim_ulizice, dana/u 02 sep 2009, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2009, 20:57

BIHfan je napisao/la:
Branislav Krunic
Branimir Bajic

a nezasluzuju:
E odlicno tu smo.
Hajde da krenemo sa akcijom Japan.
Igraci pozvani Stanisa Nikolic,Regoje,Vidic,Merzic,Skoro.Zizovic,Jovanovic,Jugo,Stevo Nikolic.Rascic itd.
To su sve puleni Kodre da je vala iz Mionice uzeo igrace bolje bi prosao.Ali eto posto je bilo otkaza tu cemo da progledamo kroz prste.
Idemo dalje akcija Makedonija.
Maletic,Pejic,Huseinovic i gle cuda najbolji strelac tada te utakmice glavom i bradom Damjanovic.
Tu nije bilo otkaza ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 sep 2009, 21:01

Uh gdje nadje Mionicu,u to vrijeme mi je drug igrao za njih i fakat je bolji od Regoje i ima kulturu ,sala...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 sep 2009, 21:02

harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Branislav Krunic
Branimir Bajic

a nezasluzuju:
E odlicno tu smo.
hajde da krenemo sa akcijom Japan.
igraci pozvani Stanisa Nikolic,Regoje,Vidic,Merzic,Skoro.Zizovic,Jovanovic,Jugo,Stevo Nikolic.Rascic itd.
To su sve puleni Kodre da je vala iz Mionice uzeo igrace bolje bi prosao.Ali eto posto je bilo otkaza tu cemo da progledamo kroz prste.
Idemo dalje akcija Makedonija.
Maletic,Pejic,Huseinovic i gle cuda najbolji strelac tada te utakmice glavom i bradom Damjanovic.
Tu nije bilo otkaza ;)
trebas i spomenut da je pulen Ciro igrao sa Uzbekistanom,kakvi su tu talenti igrali mozes vidjetu sastavu?
Isto tako protiv Japana su pozvani jako solidni igraci ima tu i nekih koji igraju vani.
sto se tice makedonije Maletic je tad bio za provjeru da se vidi imal od njeg danas je kanta,Huseinovic je tad bio najaci igrac PL sa Stilicem i normalno da ga je pozvao jer je bio jako dobar i presao je u Werder,u kojem se ne snalazi danas dobro.
FK DELFIN NEUM

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 02 sep 2009, 21:11

@BIHfan - Da je Ciro vodio repku u Makedoniju i poveo Husejnovica, sad bi svi pricali da je Ciro dobro "prodao" Husejinovica u Werder, te uzeo pare ... zar nije tako ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2009, 21:13

Ma sve je to realtivno.Pa nismo mi Brazil pa da mozemo otpisati Grafonju ili onomad Elbnera.
Ali kloceva je vazda bilo jos od 96 pa sve do sada.Nepostoji selektor koji je to sve stavio cakum-pakum.
Najbitnije je u ovome svemu da u nasoj repci bude sto manje kloceva a sto ,,normalniji,,igraca.
u tom i lezi uspjeh.A kako rekoh nemoguce je da svih 18-20 igraca budu u jednakoj kvaliteti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 sep 2009, 21:17

Genghis je napisao/la:@BIHfan - Da je Ciro vodio repku u Makedoniju i poveo Husejnovica, sad bi svi pricali da je Ciro dobro "prodao" Husejinovica u Werder, te uzeo pare ... zar nije tako ?
pazi druze Huseinovic je tada bio kao sada Colic,Bilbija koji zasluzuju poziv u repku,znaci mi navijaci zelimo njih u repki i oni su zasluzili da se prodaju,al Saraba,Mikelini nisu zasluzili nego trebaju lizat dupe svojim menadzerima sto su igrali za repku i nasli inostrani angazman.
FK DELFIN NEUM

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 02 sep 2009, 21:19

BIHfan je napisao/la:
Genghis je napisao/la:@BIHfan - Da je Ciro vodio repku u Makedoniju i poveo Husejnovica, sad bi svi pricali da je Ciro dobro "prodao" Husejinovica u Werder, te uzeo pare ... zar nije tako ?
pazi druze Huseinovic je tada bio kao sada Colic,Bilbija koji zasluzuju poziv u repku,znaci mi navijaci zelimo njih u repki i oni su zasluzili da se prodaju,al Saraba,Mikelini nisu zasluzili nego trebaju lizat dupe svojim menadzerima sto su igrali za repku i nasli inostrani angazman.
Nisam ulazio u diskusiju da li ga je trebao zvati ili ne, nego samo sam to spomenuo, jer znam da bi ZeljoDoGroba sigurno i njega uvrstio na Cirinu "platnu listu" da ga je ovaj pozvao... ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 sep 2009, 21:21

Genghis je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Nisam ulazio u diskusiju da li ga je trebao zvati ili ne, nego samo sam to spomenuo, jer znam da bi ZeljoDoGroba sigurno i njega uvrstio na Cirinu "platnu listu" da ga je ovaj pozvao... ;)
:D problem je sto ja nisam zeljodogroba....Husejnovic je definitivno tad zasluzio poziv za repku,jer je normala bio najbolji igrac PL tad,kosto je sad po meni Bilbija koji melje sve redom.
FK DELFIN NEUM

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 02 sep 2009, 21:22

Ja mislim, da je čirin najveći promašaj bio onaj Mikelini gledo sam ga u Mariboru sa Slovencima, sine čojk napravi dva penalai to glupa, da gluplji nemogu biti. ja mislio prodo prijateljsku utakmicu
:D :D
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 21:24

ma ciro zna koga treba pozvat a koga ne a sto se tice nase premijer lige nezasluzuje ni jedan da igra za repku

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 sep 2009, 21:28

mrzim_ulizice je napisao/la:ma ciro zna koga treba pozvat a koga ne a sto se tice nase premijer lige nezasluzuje ni jedan da igra za repku
kako ne zasluzuje,pa sve repke ama bas sve imaju po nekolko igraca iz domace lige,et nadji mi ijednu da nema de molim te,sto mi bi bili izuzeci cak i Argentina i Brazil imaju igrace iz domace lige.
FK DELFIN NEUM

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 21:32

BIHfan je napisao/la:
mrzim_ulizice je napisao/la:ma ciro zna koga treba pozvat a koga ne a sto se tice nase premijer lige nezasluzuje ni jedan da igra za repku
kako ne zasluzuje,pa sve repke ama bas sve imaju po nekolko igraca iz domace lige,et nadji mi ijednu da nema de molim te,sto mi bi bili izuzeci cak i Argentina i Brazil imaju igrace iz domace lige.
shvatam ja tebe to bi bilo dobro da je nasa liga jaka ali nasa liga ne da je slaba nego pre slaba i sto da ne pozove igrace iz evropskih klubova kad ih ima da ih nema onda u redu igrat sa nasim sljamom i bit ko malta da neko nabija gol razliku na nama moje misljenje mozda ti drugacije mislis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2009, 21:40

BIHfan je napisao/la:
Brazil i Argentina imaju klubove kao Boca Yuniors i ostale koje Barcelonu i ostale na World kupu pobijede.
A mi imamo Laktase,Olimpik itd :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.