Ima dosta igraca al navest cu ti prvo:zehro je napisao/la:Samo me interesuje jedno koji je to igrac igro kod Kodre a neigra kod Cire a zasluzuje poziv i koji to igrac igra kod Cire a nije igro kod Kodre a ne zasluzuje poziv..........BIHfan je napisao/la:amir je napisao/la:Ciru mozete mrziti ili voljeti ali reci da on nije zasluzan za ovo postojece stanje reprezentacije to se nemoze reci, ili reci da on nije dobar trener i to se nemoze reci, to govori 99 % fudbalskih strucnjaka da Ciro vrijedi puno kao trener i zasto onda mi ( ja ) da kazemo ( kazem ) da Ciro nevalja kao trener.
Prihvatanjem Cire za selektora neznaci da podrzavam savez, naprotiv, savez je zalostan u svemu da zalosniji nemoze biti, ali Ciro i nasi igraci su pravi majstori i svaka im cast za sve dosada ucinjeno.
Normalno da Ciro ima veze sa postignutim rezultatom,ali previse neki govore da je on najvise zasluzan,po meni nije,najvise su zasljuzni igraci po meni koji su u prejakoj formi i nesvidja mi se sto je postavljen covjek za selektora koji je neznalica zesca sto se tice naseg fudbala(prvenstveno mislim sa kojim igracima BIH raspolaze),isto tako prijateljske tekme organizuje sa nekim velesilama Blistog istoka,a kad pogledas Kodru ja sam njegov rad volio,kad je sastavljao spisak igraca nije tu bilo igraca da kazemo da nije zasluzio poziv,dok kod Cire nema nikakvih izmjena jer nezna pola nasih igraca vani,ode jednom u godini pogleda tekmu neku u nasoj PL i kaze otkrio iznenadjenje kad ono iznenadjenje Mikelini,Saraba,Taraba koji su hem stari,nema od njih hljeba,nemaju pojma o fudbalu,dok kod Kodre su se zvali pravi igraci PL i nije bilo primjedbi na njegov rad od strane navijaca,prijateljske se organizovale na godinu prije i to sa jako dobrim timovima u Evropi sa zapazenjem i nadam se da ce Cior otici sto prije sa svoje pozicije i to ocekujem poslje SP-a,savez podhitno u cenifu poslat,ako se dadne.
Mirko Hrgovic-nije po meni zasluzio zasad
Dario Damjanovic-trenutno rezerva neuigran
Boris Pandza-Grije klupu u prosjecnoj Hrvatskoj Ligi
itd...
Kodro je makar imao spisak igraca svih tih koji mi danas govorimo da su talenti ili ti dobri igraci,dok to Ciro nezna nema pojma,njemu dok neki novinar ili menadjer nekaze ima taj igrac nebi nikad ni saznao za njeg.