FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaLL/ihovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaLL/ihovic » 11 mar 2012, 16:37

Suđenje vrlo dobro. Igra - Sarajevo napadalo, bilo konkretnije, stvaralo šanse - Sloboda se branila. Sve u svemu, zaslužena pobjeda Sarajeva!

all opet samo SLOBODA i samo TUZLA !!!!!!!!
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2012, 16:47

SemperFideliss je napisao/la:Ovakva mrznja i kompleksi prema pitarima i glavnog gradu stvarno me sramota sto sa rodom Tuzlak.
ti tuzlak?...pa krpelju dosadni ti zbog vojvodica pljujes po mojoj carsiji.. idi ba svrsaji gdje drugo....pa na poluvrmenu svakako polovica fukara je napustilo utkamicu ali i nebitno i sta sad tuzla i fukar eimaju sa vojvodicem koji je kao djete odrastao nigdje drugo nego u Sarajevu jer je on inace iz Foce...i igrao za mladje kategorije Zelje i Sarajeva...znaci tu je de on odgajao, a ne u Tuzli.

Nego cestitke navijacima Sarajev ana zasluzenoj pobjedi i to je to..bili su bolji protivnik danas i ako da smo mi dali onaj gol ranije ko zna kako bi se zavrsilo...nista idemo dalje nisma nesto pretjerano nezadovoljan igraci su se borili ebiga posebno ovi mladji
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 11 mar 2012, 16:48

Mora se rec da je na kraju zasluzena pobijeda za FKS.Mozda bih sa malo srece mogli izvuci jedan bod.Ali Mujkic je vise puta odbranio dobre sanse od FKS.Drzo nas je u igri.
I mi smo imali par dobrih sansi.
Jednom kad je J.Mesanovic lobovo golmana,ili kad je Salihovic sa glavom imo sansu sa 5 metara ali Adilovic je odbranio.
Moramo se jos malo bolje uigrati,a pogotovo moramo napraviti dobar rezultat sa ovim klubovima sto su isto dolje na tabeli.A nismo bas nesto lose odigrali,imamo tu jos dosta mladjih igraca.
Ovo na kraju sa Vojvodicem i Dedicem nije trebalo.Ako su dobili crveni neka odu sa terena,ali oni jos nesto raspravljaju sa pomocnim sudijom.A Vojvodic odlazi po terenu umjesto da hoda po strani.Izgubili smo i to moramo priznati ali oni jos nesto glume i prave se ko dijeca.
Inace idemo dalje i nadam se da ovu sedmicu nece doci neke lose vijesti.
FKS vama sretno za nastavak sezone.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 11 mar 2012, 16:58

Vojvodić: Nezadovoljan sam suđenjem Bjelice! :oops:
ZASTO ? :?:

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 11 mar 2012, 17:02

senci-071 je napisao/la:Vojvodić: Nezadovoljan sam suđenjem Bjelice! :oops:
ZASTO ? :?:
zato što ne zna šta će od muke pa sad udara na sudiju, koji je usput savršeno sudio utakmicu.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 11 mar 2012, 17:02

Zar je toliko tesko prihvatiti poraz? :(
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 11 mar 2012, 17:07

SRAMOTA JE ZA GRAD TUZLU DA IMAJU VOJVODICA ZA TRENERA :oops: .DRAGO MI JE DA IMA TUZLAKA KOJI SE OGRAĐUJU OD VOJVODICA ,I TO MI DAJE NADU U DOBRE ODNOSE OVA DVA GRADA. :idea:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 mar 2012, 17:12

Ma bezveze skrozt.
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 11 mar 2012, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 mar 2012, 17:14

senci-071 je napisao/la:SRAMOTA JE ZA GRAD TUZLU DA IMAJU VOJVODICA ZA TRENERA :oops: .DRAGO MI JE DA IMA TUZLAKA KOJI SE OGRAĐUJU OD VOJVODICA ,I TO MI DAJE NADU U DOBRE ODNOSE OVA DVA GRADA. :idea:
!!!

Onakav papak ne bi trebao biti ni čistač toaleta na Tušnju, kamoli trener kluba poput Slobode koja prestavlja grad kakav je Tuzla.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 mar 2012, 17:16

ahmad_tz je napisao/la:Jarane ako vam je toliko stalo do sarajlija i toga sto vam oni govore da imate komplekse idite snjima onda. Nece Vojvoda ispast picka i sutit i rec sve je dobro, a sto su vase drage sarajlije udarale dje su stigle to nije bitno. Cuj odnosi dva grada, ovo je sport nije politika.
Burazeru, nije nikom od njih stalo do sarajlija, nije to pojint. Fulaš pojint. Nego do svog kluba i grada. Ali ti to ne kontaš, nažalost.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 11 mar 2012, 17:18

Ja se ne odgradjujem od Vojvode,da se nece moj post svhatiti pogresno ;).
Dobar je Vojvoda trener,zna motivirati igrace.Treba svakako jos vremena da se uigra ova nasa ekipa pa ce doci i rezultati =).
Ali ovo na kraju nije bas trebalo sa pomocnim sudijom,pogotov kad je stao ispred sudije.Samo sam cekao boks od vojvode :D
A sta je to bilo na tribinama?Zasto su nasi navijaci otisli ranije?:S Ne kontam.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2012, 17:26

GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Ja se ne odgradjujem od Vojvode,da se nece moj post svhatiti pogresno ;).
Dobar je Vojvoda trener,zna motivirati igrace.Treba svakako jos vremena da se uigra ova nasa ekipa pa ce doci i rezultati =).
Ali ovo na kraju nije bas trebalo sa pomocnim sudijom,pogotov kad je stao ispred sudije.Samo sam cekao boks od vojvode :D
A sta je to bilo na tribinama?Zasto su nasi navijaci otisli ranije?:S Ne kontam.

ma kakvi ogradjivat se od Vojvode zasto bi to je njegovo kako ce on reagovati...temperamentan je i sve sto radi radi za sebe , a to sto ce meni neko uperiti prst ili prema mom gradu zbog njegovog ponasanja zaboli me qurac.

Jedan dio s tribine je otisao jer je bilo gore nekih problema sa drotovima, a i bilo je nekih dojava tako d aje dio ekipe otisao, ali nije to za forum ebajiga sad..ja sam vidjeo nekoliko momaka na FB jos na poluvremenu kontam reko odkud na FB , kad kaze otisli su s razlogom ebiga
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 11 mar 2012, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 11 mar 2012, 17:26

Momci, cestitam vam na objektivnosti! Sretno u nastavku PL i siguran sam da ce te izboriti opstanak..

Samo mala konstruktivna kritika za Fukare: zar nema niko na vasoj tribini ko ce skontati par orginalnijih pjesmica? Svaka vam je copy-paste, uglavnom Hordi. Imali ste dobru brojnost danas, dobro se culi - znaci nije kvantitet problematican.

Nek' vam je sa srecom!
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 11 mar 2012, 17:26

Sloboda – Sarajevo 0:1

Strijelac: 0:1 Torlak (74). Stadion „Tušanj" u Tuzli. Gledalaca: 2.500. Sudija: Vladimir Bjelica (Istočno Sarajevo). Žuti kartoni: Rizvanović, A. Mešanović (Sloboda), Belošević, Dupovac (Sarajevo). Crveni karton: Darko Vojvodić (trener Slobode) u 90. minutu.

SLOBODA: Mujkić, Rizvanović, Čejvanović, Salihović, Jahić (od 80. minuta Jusufović), Zoletić, Šmigalović, Kasapović (od 6. Bekić), J. Mešanović, Hadžić (od 71. Pršeš), A. Mešanović. Trener: Darko Vojvodić.

SARAJEVO: Adilović, Belošević, Čomor, Dupovac, Torlak, Husić, Sesar, Šćepanović (od 90. K. Handžić), Matko, Krpić, Obuća (od 89. Haskić). Trener: Dragan Jović.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 17:27

SaltCityAttack je napisao/la:
GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Ja se ne odgradjujem od Vojvode,da se nece moj post svhatiti pogresno ;).

ma kakvi ogradjivat se od Vojvode zasto bi to je njegovo kako ce on reagovati...temperamentan je i sve sto radi radi za sebe , a to sto ce meni neko uperiti prst ili prema mom gradu zbog njegovog ponasanja zaboli me qurac.

Jedan dio s tribine je otisao jer je bilo gore nekih problema sa drotovima, a i bilo je nekih dojava tako d aje dio ekipe otisao, ali nije to za forum ebajiga sad
Kakvih,da nije mozd ada je bilo Hordasha na Tusnju.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2012, 17:30

Megaloman je napisao/la:Momci, cestitam vam na objektivnosti! Sretno u nastavku PL i siguran sam da ce te izboriti opstanak..

Samo mala konstruktivna kritika za Fukare: zar nema niko na vasoj tribini ko ce skontati par orginalnijih pjesmica? Svaka vam je copy-paste, uglavnom Hordi. Imali ste dobru brojnost danas, dobro se culi - znaci nije kvantitet problematican.

Nek' vam je sa srecom!
ma nije ba bilo je pjesmica orginalnih nije tacno ebiga ..bilo je copy svakako ali uglavnomono bilo je onih nasih..ne moze biti pjesma "ovdje sam rodjen nicija nego nasa ebiga,..i mnoge druge koje su odpjevane..eh sad u drugom poluvremenu necu da komentariem jer znam da je dobar ekipe otisao bilo je problema i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 11 mar 2012, 17:33

SaltCityAttack je napisao/la:
Megaloman je napisao/la:Momci, cestitam vam na objektivnosti! Sretno u nastavku PL i siguran sam da ce te izboriti opstanak..

Nek' vam je sa srecom!
ma nije ba bilo je pjesmica orginalnih nije tacno ebiga ..bilo je copy svakako ali uglavnomono bilo je onih nasih..ne moze biti pjesma "ovdje sam rodjen nicija nego nasa ebiga,..i mnoge druge koje su odpjevane..eh sad u drugom poluvremenu necu da komentariem jer znam da je dobar ekipe otisao bilo je problema i td
Pogresno si me shvatio, nisam rekao da nemate orginalnih pjesama - naprotiv. I sve to izgleda puuuuuuuuuno bolje nego prije par sezone (ne bih da ispadne da ja sada nesto pametujem). Ali imate potencijala definitivno, danas ste se dobro culi (pretpostavljam i zbog lokacije TV ekipe, ali ni to ne bi pomoglo da nije valjalo).

Kada je ekipa u pitanju, sudeci po onome sto sam vidio danas - necete se previse namuciti oko ostanka u ligi. Za dvije klase ste kvalitetniji od barem 4-5 ekipa.

Jos jednom - nek' vam je sa srecom!
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 11 mar 2012, 17:36

Nisam znao da je onaj Dedic onakva seljacina.Kazu pravio se "pametan" u svlacionici i dobacivao nesto Jovicu...
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 17:42

Henry je napisao/la:Nisam znao da je onaj Dedic onakva seljacina.Kazu pravio se "pametan" u svlacionici i dobacivao nesto Jovicu...
eno fol nisi znaoo... :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2012, 17:43

Megaloman je napisao/la:
Pogresno si me shvatio, nisam rekao da nemate orginalnih pjesama - naprotiv. I sve to izgleda puuuuuuuuuno bolje nego prije par sezone (ne bih da ispadne da ja sada nesto pametujem). Ali imate potencijala definitivno, danas ste se dobro culi (pretpostavljam i zbog lokacije TV ekipe, ali ni to ne bi pomoglo da nije valjalo).

Kada je ekipa u pitanju, sudeci po onome sto sam vidio danas - necete se previse namuciti oko ostanka u ligi. Za dvije klase ste kvalitetniji od barem 4-5 ekipa.

Jos jednom - nek' vam je sa srecom!
ma znam druze jest u pvom poluvremenu..samo akd su tamo kamere iz loze slabije se to i cuje ..jer tako je to uvjek je to tkao bilo..recimo kad odemo tamo na sjever puno ce se to bolje da cuje i imaju uslovi ebiga gdje se moze navijat, dok onako sa one D tribine je uzas :(..pa kao da si u rupi, jos kad vidis da si sastavljen sa simpatizerima pa i neulaziti se ebiga...ali sta je tu je valjda ce tiribina biti ubrzo zavrsena.
Sto se tice Slobode mislim da necemo doci u situaicju da se borimo za opstanak i ako ova ekipa nije bas uigrana jer ebig anisu se prosle pripreme.Valjda bude bolje vec naredne utkamice :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.