Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Trasimaco
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Trasimaco » 01 sep 2009, 22:20

Phill Jackson je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Gerrarda i cifre sam onako naveo, samo da bi bilo slikovito. :mrgreen:
Gerrarda je 20 puta Real i CElski molio da samo stavi kolko kesa hoce pa covjek nikad nije poletio ko Kakica i Kristinica
Ne citas post kako treba. Mogao sam staviti bilo koga, nije bitno. A upravo to hocu da kazem. Sta Gerrard ne moze s platom koju ima u Liverpoolu u odnosu na onu koju bi imao u Realu? Shvatas li sad sta govorim? On ne igra dzabe za Liverpool, vec za jako mnogo novca. Tako da te price o materijalistima i nematerijalistima kod mene ne prolaze.

Redsice, sad sam vidio i ovaj tvoj post. U Newcastleu mu je bila veca plata nego sto je sada. Pokusacu naci taj podatak.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 01 sep 2009, 22:23

Znam da su jedne godine govorili kako je Gerarda blizu Reala...pa je propustio utakmicu za pretkolo lige prvaka.....znam da su našli i spaljen dres Gerarda..al ostao je vjeran klubu..nažalost :mrgreen:
Owen je plačen po zaslugama...koliko odigra utakmica.......koliko postigne golova...nije SAF pao sa Marsa..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 01 sep 2009, 22:30

jel zna neko kolika je tacna plata gerrardu negdje pise oko 6.000.000€ godisnje negdje pise oko 9.000.000€ zanima me tacna plata !
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 sep 2009, 22:32

reds je napisao/la:jel zna neko kolika je tacna plata gerrardu negdje pise oko 6.000.000€ godisnje negdje pise oko 9.000.000€ zanima me tacna plata !
130 il 140 000 funti sedmicno 100 % pa ti sad izracunaj otprilike :?
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 01 sep 2009, 22:35

Phill Jackson je napisao/la:
reds je napisao/la:jel zna neko kolika je tacna plata gerrardu negdje pise oko 6.000.000€ godisnje negdje pise oko 9.000.000€ zanima me tacna plata !
130 il 140 000 funti sedmicno 100 % pa ti sad izracunaj otprilike :?
8 200 000 € godisnje.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 02 sep 2009, 06:32

http://www.thisisanfield.com/2009/09/01 ... dline-day/

ko je dos'o, dos'o, nista nije bilo u tim zadnjim satima ili minutama za LFC, nista ni od VdV, ni silve ni ville ni bilo koga drugog, haj 'ebaji ga, dosli su opet, po meni, dobri igraci i johnson i aquilani bude valjda dobar i manje-vise taj grk, i ostali ''polovnjaci''.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 sep 2009, 08:47

kecher II je napisao/la:http://www.thisisanfield.com/2009/09/01 ... dline-day/

ko je dos'o, dos'o, nista nije bilo u tim zadnjim satima ili minutama za LFC, nista ni od VdV, ni silve ni ville ni bilo koga drugog, haj 'ebaji ga, dosli su opet, po meni, dobri igraci i johnson i aquilani bude valjda dobar i manje-vise taj grk, i ostali ''polovnjaci''.
nisam ni ocekivao da cemo jos nekoga dovesti, kao sto sam pisao duze vrijeme, rafa je od amera dobio sipak. sta bi sa onih 20 miliona funti, izgleda otisli u vracanje duga :( , al sta je tu je, doveli smo najboljeg desnog beka u ligi, i nek samo nastavi igrati ko dosad i nadam se da nece imati vecih problema sa ozljedom jer smo tek onda u velikim problemima, kakav ce biti aquilani tek cemo vidjeti, nadam se da ni on nece imati problema sa ozljedama
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 sep 2009, 10:57

YNWA je napisao/la:
kecher II je napisao/la:http://www.thisisanfield.com/2009/09/01 ... dline-day/

nisam ni ocekivao da cemo jos nekoga dovesti, kao sto sam pisao duze vrijeme, rafa je od amera dobio sipak. sta bi sa onih 20 miliona funti, izgleda otisli u vracanje duga :( , al sta je tu je, doveli smo najboljeg desnog beka u ligi, i nek samo nastavi igrati ko dosad i nadam se da nece imati vecih problema sa ozljedom jer smo tek onda u velikim problemima, kakav ce biti aquilani tek cemo vidjeti, nadam se da ni on nece imati problema sa ozljedama
**** ga sada nam samo ostaje da sjedimo i cekamo da se bar nesto promijeni do polusezone a do tad ce valjda biti bolje.
You are someone else I am still right here

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 02 sep 2009, 12:55

ma 'ebe nam se najbolji smo u svakom slucaju.
a isto sam negdje procito na ovim stranicama o LFC-u, sad ne znam koja je tacno, da je rafi receno, ili nesto slicno, da ako ove sezone ne osvoji premier ligu da ce dobiti otkaz cak i u slucaju da osvoji evropsku ligu prvaka, tako da rafini kritiacri sad mogu i kalkulisat s tim da li bi vise voljeli da je i ne osvoji pa da dobije nogu ili.....

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 02 sep 2009, 13:01

kecher II je napisao/la:ma 'ebe nam se najbolji smo u svakom slucaju.
a isto sam negdje procito na ovim stranicama o LFC-u, sad ne znam koja je tacno, da je rafi receno, ili nesto slicno, da ako ove sezone ne osvoji premier ligu da ce dobiti otkaz cak i u slucaju da osvoji evropsku ligu prvaka, tako da rafini kritiacri sad mogu i kalkulisat s tim da li bi vise voljeli da je i ne osvoji pa da dobije nogu ili.....
Ma brate to su lovacke price koje se pricaju svake godine,. meni odgovara ova trenutna situacija sto su nas otpisali jer smo najopasniji kad nas neko pocjeni ili otpise =)
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 02 sep 2009, 13:02

Moj Babele, da si dobiv'o sansu k'o Lucas, sad bi har'o

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 04,00.html

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 sep 2009, 13:29

belafonte je napisao/la:Moj Babele, da si dobiv'o sansu k'o Lucas, sad bi har'o

:cry: :cry:
Raul_64 je napisao/la:Znam da su jedne godine govorili kako je Gerarda blizu Reala...pa je propustio utakmicu za pretkolo lige prvaka.....znam da su našli i spaljen dres Gerarda..al ostao je vjeran klubu..nažalost :mrgreen:
Owen je plačen po zaslugama...koliko odigra utakmica.......koliko postigne golova...nije SAF pao sa Marsa..
gerrard nikada nije bio blizu reala,stvar je sto njega svake godine novinari sele po raznoraznim klubovima,pa to bude previse napuhano
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 sep 2009, 13:33

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
kecher II je napisao/la:ma 'ebe nam se najbolji smo u svakom slucaju.
Ma brate to su lovacke price koje se pricaju svake godine,. meni odgovara ova trenutna situacija sto su nas otpisali jer smo najopasniji kad nas neko pocjeni ili otpise =)
Slažem se.Samo što su ovdje i neki navijači Liverpoola otpisali svoj klub.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 sep 2009, 13:42

ma ova prica se non stop ponavlja, njemu je bolje da pocne pokazivati na terenu ono sto moze,a moze puno
lukas dobija sansu zato sto nema konkurencije, cim se aquilani oporavi njemu je na klupu, jedva cekam :D
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 sep 2009, 13:47

YNWA je napisao/la:

lukas dobija sansu zato sto nema konkurencije, cim se aquilani oporavi njemu je na klupu, jedva cekam :D
dok to ne docekam,u mislima ce mi biti kakvu ce lucas glupost mozda napraviti u narednoj utakmici :roll: ,ne bi bas rekla da nema konkurencije,ali to su igraci mladji od njega
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2009, 15:50

Liverpoolu treba jos jedan klasni spic jer u svakoj tekmi lezi veliki teret na Torresu...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 sep 2009, 16:19

reds_forever je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

dok to ne docekam,u mislima ce mi biti kakvu ce lucas glupost mozda napraviti u narednoj utakmici :roll: ,ne bi bas rekla da nema konkurencije,ali to su igraci mladji od njega
spearing i plessis su slabiji od lukasa, i u njima lukas nema neku konkurenciju kao sto lukas nije nikakva konkurencija aquilanu ili prije alonsu
Sarajevo i Liverpool

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 02 sep 2009, 19:57

babel zeli u zimskom prelaznom roku na posudbu u ajax :twisted:
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 sep 2009, 20:46

:?

Babel treba da pokaze sta zna , i nadam se da ce Benitez to primjetiti i dati mu sansu 8-)

Sanin8
Kontakt:

Post Postao/la Sanin8 » 02 sep 2009, 21:19

reds je napisao/la:babel zeli u zimskom prelaznom roku na posudbu u ajax :twisted:
ma nek ide na posudbu da malo dodje sebi , samo nek ga ne prodaju ... :roll:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.