FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 10 mar 2012, 23:10

kenant je napisao/la:kakve su cijene u fan shopu??
odes i vidis...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 10 mar 2012, 23:11

pintol_TM87 je napisao/la:
odes i vidis...
Neki nemaju tu priliku. Kad ce online shop biti otvoren?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 10 mar 2012, 23:12

bogy_tm87 je napisao/la:
P.S Imam viska jednu polu godisnju kartu za jug ? ako je neko zainteresovan da je kupi nek se javi na pm , nadam se da je ovo u skladu s pravilima.

Koliko para ?
1921

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 10 mar 2012, 23:12

imal' snimke na vogosci....
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 mar 2012, 23:13

odes i vidis...
od pristupacnih za raju,pa na dalje.uglavnom,koliko god da poneses,potrosit ces na nesto ;)

meni je licno ok fan shop,za prvi dan,bice to i bolje...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 10 mar 2012, 23:14

Cincinnatus je napisao/la:
odes i vidis...
Neki nemaju tu priliku. Kad ce online shop biti otvoren?
ti koji nemaju moraju da čekaju on line...a kada će to biti pusteno mislim da jos niko ne zna..sad ne znam koliko ce te vise kostati da ti neki poznanik kupi nesto pa ti posalje brzom tamo gdje zivis...
p.s. eo jos malo i sami smo sa 10 pobjeda u nizu :D ajde betis :D
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 10 mar 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 mar 2012, 23:15

tm84 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
dino lj je napisao/la:Posto je ovo nasa deseta uzastopna pobjeda znali neko koja je ekipa prije nas imala niz od najvise pobjeda i koliko.
Siroki 8 uzastopnih pobjeda, kad su osvojili ligu
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... jeg/3/info" onclick="window.open(this.href);return false;
mislim ipak da mi drzimo rekord,jos iz amarovog prvog mandata,oko 11-12 pobjeda za redom.nisam siguran...

u sezoni 2000/01 smo imali 9 uzastopnih pobjeda, i to je rekord lige
Da upravu ste
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... Dar/1/info" onclick="window.open(this.href);return false;

Radi li fan shop sutra ?
NO PYRO NO PARTY

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 10 mar 2012, 23:16

Pa eto, ako ima neko koji hoce zaraditi nesto para, nek mi se javi preko PM. Treba mi 2-3 dresa i jos nekih stvari. Kupujem za brata, starog, sebe.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 11 mar 2012, 01:13

Edin TM87 je napisao/la:
mak_033 je napisao/la:Guso 6.0 - Dobar i ako malo nesiguran kod one stopostotne sanse za Siroki
Colic 7.0 - Danas vise nego solidan, nije puno grijesio
Bogicevic 6.5 - Bogi standardno dovar
Vasilic 5.5 - Ovog igraca ne volim nikako i jedva cekam da ga zamjeni Kerla. Nekoliko puta je nestao iz zadnje linije i nije nikako bio siguran
Kvesic 8.5 - Kvesa je za mene mozda i najbolji pojedinac ove ekipe. Ovakvog beka dugo nismo imali. Siguran, brz, prodoran, ima sve kvalitete da postane vrhunski igrac.
Nyema 6.0 - Nista posebno
Svraka 6.5 - Mnogo je grijesio ali mu oprastam zbog gola
Zeba 6.0 - Zna igrati puno bolje.. Treba jos malo da se privikne na Bekrica. Zajko je bio lider na terenu u prvom dijelu ali sada mora dijeliti tu ulogu.
Bekric 6.5 - Nije pokazao specijalno puno ali je ipak pruzio solidnu partiju.
Beslija 6.5 - Kapiten kapitenski
Selimovic 6.0 - Izgubljen i preslab u napadu

Adilovic 5.5 - Nije nista pokazao i puno se petljao
Stanic 6.0 - Nije dovoljno igrao da bi nesta pokazao
Jamak 6.0 - Isto kao i za Stanica
Cuj Svraki 6,5 :lol: :lol: :lol:

Frajer spasio i zabio gol. Najbolji daleko danas.
ftk, Svraka je danas bio jedan od najboljih. Izuzev zadnjih 10tak minuta kada je izgubio par lopti, bio je igrač odluke. Ne samo zbog gola i intervencije, već i što se često ubacivao u napad iz drugog plana te omogućavao krilima i bekovima da krenu naprijed. Više puta je tako uletio iz drugog plana, oslobađao prostor desno Mirsi i Čoliću, a lijevo Zebi i Kvesiću. Mislim da su svi centaršutevi išli nakon Svrakinih probijanja iz drugog plana. Svaka čast i drago mi je da je dobru partiju krunisao golom.

Selimoviću ovo nije prirodna pozicija. Mislim da je taktički žrtvovan, a dobro se borio. Adilović je rovit, a i mislim da je bila taktička varijanta da imamo Adilovića odmornog za zadnjih 20 minuta, ako bi rezultat bio nepovoljan. Na ovakvom terenu se igrači brzo umaraju, posebno ovi koji se moraju hrvati sa odbrambenim. Tako da bi ja dao finu ocjenu i za Selimovića. Također, pretpostavljam da je ovu utakmicu počeo Bešlija zbog iskustva, jer se radi o lošem terenu i derbiju sezone. Inače, vjerujem da će Selimović počinjati na krilu.

Teren je spriječio Zebu i Bekrića da materijalizuju dosta lijepih poteza. Mislim da će biti uživanje gledati ih kad teren bude dobar. Posebno me raduje što će se sa njima dvojicom moći dosta taktički kombinovati. Znaju se snaći gdje god da ih staviš. Raduje me što je i Zeba ganjao, uklizavao što ranije nije baš bio čest slučaj. Zeba će biti još bolji u paru sa Bekrićem a i ostali igrači će dobiti novu dimenziju i moraće dosta brže da razmišljaju i igraju.

Pozitivno me iznenadila čvrstina i stabilnost naših mladih bekova. Čola i Kvesić su biti odlični! Svaka čast. Čolić je utrčao par puta u prvom poluvremenu kao najiskusniji igrač. Znao osjetiti kad može i nije se bojao da krene naprijed. Odlično sarađuje sa Mirsom. Kvesa imao dobrih centaršuteva. Asistirao za gol. Oduzeo puno lopti i odlično se snašao na lošem terenu.

Stoperi standardno dobri iako su imali nezahvalnu ulogu. Na ovakvom terenu je lako izgubiti loptu, a ako je stoperi izgube onda je to skoro siguran gol. Mislio sam da ćemo mi najlakše zabiti gol tako da prebacujemo loptu na njihove stopere koji zbog terena moraju jednom ili dva puta pogriješiti. To se moglo i nama desiti, ali nije srećom i kvalitetom Bogija i Vase.

Jako sam zadovoljan, najviše pristupom i čvrstinom. Šteta što ove dvije najjače utakmice igramo po lošem terenu ali šta je tu je. Vidjelo se da i Željo i ŠB imaju super ekipe i da su super fizički pripremljeni. Brzo se dolazilo do šesnesterca, dosta korektna i konkretna igra i da je teren bio dobar ovo bi bila super utakmica.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 mar 2012, 01:45

Igrali smo onoliko koliko nam je teren dozvoljavao. I pored veoma loseg terena treba istaci da smo imali par odlicnih prilika nakon izradjenih akcija i kada se sve sabere mislim da je pobjeda vise nego zasluzena.

Nadam se da ce uprava do utakmice sa Borcem uciniti sve da JUG bude otvoren, jer jos jedna utakmica kao ova danas i mislim da ce izbiti frka na tribinama. Hebiga navijaci nisu navikli na ovakav scenarij.

Sto se Fan-shopa tice za mene odlican i pravo mi se svidjaju artikli u istom i lijepo je krenuti na utakmicu kada znas da sa sobom imas dres ili sal koji je orginal. Trenutno jedina zamjerka je mali prostor, no nadam se da ce se i vremenom to popraviti i mislim da bi takodjer odlicno bilo da uzmu dvije lutke i tako istaknu domacu i gostujucu garnituru dresova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 mar 2012, 01:58

Ja mislim da je dobro sto je prostor mali, ako su vec stali svi artikli.. To nikad nece biti puno, da bude 10 ljudi, nego pomalo, a kako bude vrijeme odmicalo sve manje i manje.. Na taj nacin maximalno smo smanjili troskove prostora, odrzavanja, a ove vece izdajemo..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 09:20

mak_033 je napisao/la:Guso 6.0 - Dobar i ako malo nesiguran kod one stopostotne sanse za Siroki
Colic 7.0 - Danas vise nego solidan, nije puno grijesio
Bogicevic 6.5 - Bogi standardno dovar
Vasilic 5.5 - Ovog igraca ne volim nikako i jedva cekam da ga zamjeni Kerla. Nekoliko puta je nestao iz zadnje linije i nije nikako bio siguran
Kvesic 8.5 - Kvesa je za mene mozda i najbolji pojedinac ove ekipe. Ovakvog beka dugo nismo imali. Siguran, brz, prodoran, ima sve kvalitete da postane vrhunski igrac.
Nyema 6.0 - Nista posebno
Svraka 6.5 - Mnogo je grijesio ali mu oprastam zbog gola
Zeba 6.0 - Zna igrati puno bolje.. Treba jos malo da se privikne na Bekrica. Zajko je bio lider na terenu u prvom dijelu ali sada mora dijeliti tu ulogu.
Bekric 6.5 - Nije pokazao specijalno puno ali je ipak pruzio solidnu partiju.
Beslija 6.5 - Kapiten kapitenski
Selimovic 6.0 - Izgubljen i preslab u napadu
Adilovic 5.5 - Nije nista pokazao i puno se petljao
Stanic 6.0 - Nije dovoljno igrao da bi nesta pokazao
Jamak 6.0 - Isto kao i za Stanica
ma ja mislim da to nema veze s liderstvom...jednostavno Zajko je tip igraca koji na onakvom terenu ne moze pruziti ono sto zna...on je najveci majstor u ligi ,al ne moze igrati kako zna po onim katakombama... ;) ;)
s druge strane imas igrace "orace" :D ,kojima jednsotavno odg onakav teren poput Svrake npr...ima snage,moze trcat..i ne trosi snagu na driblinge,bicikla :mrgreen: ,lucidne poteze,vec je jednostavno nabije i sprint za njom.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 11 mar 2012, 10:02

Cestitam cijeloj ekipi na pobjedi. Svi odreda su pruzili odlicnu partiju i jako je tesko nekoga posebno izdvojiti.

Ipak, cini mi se da je Kvesa odigrao jednu od boljih utakmica od kako je u Zelji. Inace je odlican, igra bez greske ali ona predstava od jucer je :o . Momak je odigrao u stilu najvecih majstora. Svaka cast!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 11 mar 2012, 10:04

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 11 mar 2012, 10:08

S obzirom na kakvoj se njivi igralo, utakmica odlična. Neću nikoga izdvajati jer je moj generalni utisak da imamo TIM, a svaki pojedinac je dao svoj maksimalan doprinos.Ta timska igra me je oduševila. Joj, ipak moram nešto izdvojiti- Bogi je strašno inteligentan igrač, a to obožavam.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 11 mar 2012, 10:11

Momcima svaka cast na trudu i zalaganju po onakvom terenu
Zeba i Bekric ce dati jedan novi pecat i sasvim drugu dimenziju u igri voljenog nam kluba a i ostali igraci uz njih dvojicu mogu samo dobiti nadahnuce sto ce biti prevaga u nastavku sezone
26.05.2010-TITULA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 mar 2012, 10:14

Pored Svrake koji me pozitivno iznenadio na utakmici protiv Širokog, snažan dojam na mene su ostavili naši bekovi, pogotovo Kvesić.Momak je jedan od najboljih lijevih bekova koje smo imali od rata na ovamo.
DRUG NEBI TI PUNCA

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 11 mar 2012, 10:25

Bogi sretan ti rodjendan :)

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 11 mar 2012, 10:53

ipetm je napisao/la:slika
Da ti se javno zahvalim na ovim clancima iz novina, posto vidim da ih postavljas haman pa redovno :D :D.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 11 mar 2012, 11:22

Prezadovoljan sam,s obzirom na uslove koji su vladali na terenu,i s obzirom da se radi o prvom kolu...pritisak na nase igrace je bio veliki,dosao je zaista respektabilan protivnik,igraci su jako dobro izdrzali pritisak vaznosti utakmice.
Iako je teren ogranicavao mnoge mogucnosti,ja sam u nasim igracima vidio da imaju ideju u igri,vidio sam spremnost ekipe i ova mi je utakmica unijela dodatan optimizam.Igracki,kada gledam,obradovan sam nacinom i pristupom u igri apsolutno svakog igraca.Nenormalna podloga je onemogucila da se ideje sprovode u djelo,pa se tako od Bekrica i Zebe vidjelo otprilike ono sto je i ocekivano,a to je da su se trudili,sa potezima su falili,ali je to i normalno u ovim uslovima.Golman nam je siguran i daje veliko rasterecenje nasim stoperima.Vrlo je to bitno za snagu unutar odbrane.Bekovski dvojac je mlad,skolovan i borben.Svaka im cast na odigranoj utakmici,kao da igraju deset godina seniorski fudbal.Rutinski i sigurno,imamo zaista dva perspektivna i dobra igraca na bokovima.Vidim tu vise mogucnosti i znanja u Kvesicu,ali i Colic je za mene totalno napredovao.
Ne sjecam se kada sam vidio da je Svraka bolje odigrao.Ja sam inace njegov veliki kriticar,i drago mi je da imam tu mogucnost da ga za promjenu i nahvalim.Definitivno igrac utakmice.Samo da ovako nastavi.Nijema je pretrcao kao pola tima zajedno.Defanzivno cista desetka,nebrojeno napada je prekidao i smetao,njegov problem bio je predaja lopte.Beslija se trudio,Zeba se trudio,Bekric je u pocetku nekako bio sakriven,kao da je bjezao od primanja lopte,no to je brzo ispravio,ali i za njega i Zebu se vidjelo da trpe zbog podloge.Bice odlican tandem kada budu bili i bolji tereni.Selimovic je po meni imao perfektno kretanje.Bas kako treba u napadu,medjutim nije za ovakav teren,da je i on imao bolju podlogu,mislim da bi bio konkretniji.
Puno smo pretrcali u prvom poluvremenu.Na onakvom terenu vrsiti jak pritisak,potrosi ogromnu kolicinu energije i mislim da smo na odmor otisli duplo umorniji od Sirokog.To nam se malo vratilo u drugom poluvremenu,ali eto,imali smo i malo srece.Cestitam igracima i strucnom stabu na velikom trudu i na tome sto su izdrzali pritisak prvog kola.Sada ce,vjerujem,biti lakse.
Nadam se da ce teren biti malo bolji za srijedu,i nadam se da ce uprava konacno progledati i vidjeti koliko se izgubilo i novaca i publike zbog svoje nesposobnosti.Jug bi morao biti osposobljen za srijedu.
Sirokom sve cestitke,odigrali su kolektivno,korektno i pokusali su u drugom nesto napraviti.I njima je falio teren.Sjajna su ekipa,a Vedran Jese je za mene definitivno najbolji odbrambeni igrac u BiH
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Levin i 25 gostiju.