FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

jug-onostalgicar
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la jug-onostalgicar » 08 mar 2012, 12:01

hoce li kolege iz BL doci u seher ? eno zdenka samo vas zove :)
teren je takav kakav je nit odgovara nama nit vama al jbga

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 08 mar 2012, 12:03

imate strasnu ekipu,i zelim vam sve najbolje u ovoj polusezoni

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 08 mar 2012, 12:23

jug-onostalgicar je napisao/la:hoce li kolege iz BL doci u seher ? eno zdenka samo vas zove :)
teren je takav kakav je nit odgovara nama nit vama al jbga

$ ?
haris10 je napisao/la:imate strasnu ekipu,i zelim vam sve najbolje u ovoj polusezoni
? !
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 08 mar 2012, 12:59

Evo jedne s puta na pripreme, dok šef lopata ekipa se slika :D

slika

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 08 mar 2012, 13:07

sony_91 je napisao/la:Evo jedne s puta na pripreme

slika
Strasni su :D

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 08 mar 2012, 13:08

ova slika je dokaz koliko je atmosfera u ekipi pozitivna i da su svi do jednog drugari nema klanova nema podjela,svi slozni kao jedan.stvarno su strasni momci.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 08 mar 2012, 13:11

fredi je napisao/la:ova slika je dokaz koliko je atmosfera u ekipi pozitivna i da su svi do jednog drugari nema klanova nema podjela,svi slozni kao jedan.stvarno su strasni momci.
Pa zbog toga i govorim drug. ;)

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 09 mar 2012, 21:02

http://www.fkborac.net/sajt/" onclick="window.open(this.href);return false;

Rekonstruisani oficijelni sajt FK Borca ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 mar 2012, 01:27

Imas temu gdje mozes ukazati na greske, ljudi smo bre, nismo kompjuteri.. ;)
Ova pobjeda Borca danas, na "super uredjenom" terenu u Banja Luci, protiv jadne Kozare ne obecava puno, ali opet ni to ne mora da znaci, i Zeljo se je patio jednom ja mislim protiv nekakvog Sarajeva.. :lol:
Mislim da u kup-u slijedi opet 3:0 na Grbavici aBd... Sretno :!:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 11 mar 2012, 09:46

[youtube][/youtube]

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 11 mar 2012, 10:06

ozdravite ljudi sta vam je ba
ekipa Borca je dobrodosla na stadion Grbavica koji je zaista u ocajnom stanju i nadati se da ce biti barem malo bolji do srijede te da ce ove dvije ekipe koje pripadaju vrhu bosanskohercegovackog fudbala prikazati lijepu igru i da ce Željo pobijediti, a nisam nesto optimista sto se posjete tice jer je termin skroz nepovoljan ali sta je tu je
i jos jednom da se vratim na pocetak posta OZDRAVITE SVI REDOM
26.05.2010-TITULA

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 mar 2012, 11:35

Ima li negdje slike tog novog semafora ?
DRUG NEBI TI PUNCA

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 11 mar 2012, 13:20

bagrcavi je napisao/la:Ima li negdje slike tog novog semafora ?
http://i42.tinypic.com/168weag.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i39.tinypic.com/e7dteq.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 11 mar 2012, 16:33

jedino sto nije radio tokom utakmice :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 mar 2012, 16:35

mod

VAM smatarj se upozorenim,bagrcavi 7 dana zbog ranijih upozorenja!
DRUG NEBI TI PUNCA

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 13 mar 2012, 11:15

Pozdrav svim navijačima Borca, kao i navijačima ostalih klubova.

Iako oslabljeni u kupu, nadam se da ćemo sutra izvući remi, i u revanšu na našem stadionu pobjediti i ući u finale po 2. put u posljedne 3 sezone.

Posebno me raduje dosta pozitivnih stvari koje se dešavaju ili su se izdešavale u skorije vrijeme oko našeg kluba kao što su:

1. Izgradnja sjeverne tribine od 2 700 mjesta, kao i 2 pomoćna terena, pa će kapacitet stadiona nakon završetka sjevera biti oko 10 000 sjedećih mjesta

2. Pokrenut časopis Borca pod nazivom: Banjalučki velikan, i izlazak prvog broja za vikend

3. Novi moderni semafor koji je prava grdosija i odlično se uklopio na jugu

4. Redizajniran sajt kluba fkborac . net koji je odličan i bio je baš potreban

Jedino mi žao odlazka Avdukića, a moralo se i to jednom desiti, bar smo dobili nešto para, oko 180 000 KM za obeštećenje.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 13 mar 2012, 11:55

da je teren bolji bilo bi super,ali i ovako nije loše,gledam ovog vašeg trenera previše je optimističan,bogami kao da dolazi Slaviji na noge,a ne najboljoj ekipi u Ligi,pa to su izjave neke koje pas sa maslom nebi pojeo,pa onaj Šipovac gdje nađete onakve ljude koji su tu samo da potpiruju vatru političari,a ne sportisti,čitao sam onu knjigu o Borcu koja je izašla nedavno,tužno je da u njoj uopšte pomena o najbojem igraču Borca svih vremena Abidu Kovačeviću nema,nisam mogao vjerovati,ali valjda što se čovjek zove Abid šta li već :( .

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 13 mar 2012, 12:04

Blagoje Bratić je napisao/la:da je teren bolji bilo bi super,ali i ovako nije loše,gledam ovog vašeg trenera previše je optimističan,bogami kao da dolazi Slaviji na noge,a ne najboljoj ekipi u Ligi,pa to su izjave neke koje pas sa maslom nebi pojeo,pa onaj Šipovac gdje nađete onakve ljude koji su tu samo da potpiruju vatru političari,a ne sportisti,čitao sam onu knjigu o Borcu koja je izašla nedavno,tužno je da u njoj uopšte pomena o najbojem igraču Borca svih vremena Abidu Kovačeviću nema,nisam mogao vjerovati,ali valjda što se čovjek zove Abid šta li već :( .
Pa pazi, optimizma nikad ne manjka a tako i treba da bude, naravno bez ikakvog podcjenjivanja, to je već nešto drugo. Baja je profesionalac pravi i zna da ovako motiviše igrače koji će igrati, rekao je da idemo da postignemo gol i da ne izgubimo. A ne znam šta imaš protiv Šipovca, ali vjeruj mi da je jedan od najzaslužnijih za preporod Borca posljedne 2 godine, pored Darka Ljubojevića i predsjednika Ćubića koji je svojim parama kupio Borcu semafor.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 13 mar 2012, 12:28

Blagoje Bratić je napisao/la:da je teren bolji bilo bi super,ali i ovako nije loše,gledam ovog vašeg trenera previše je optimističan,bogami kao da dolazi Slaviji na noge,a ne najboljoj ekipi u Ligi,pa to su izjave neke koje pas sa maslom nebi pojeo,pa onaj Šipovac gdje nađete onakve ljude koji su tu samo da potpiruju vatru političari,a ne sportisti,čitao sam onu knjigu o Borcu koja je izašla nedavno,tužno je da u njoj uopšte pomena o najbojem igraču Borca svih vremena Abidu Kovačeviću nema,nisam mogao vjerovati,ali valjda što se čovjek zove Abid šta li već :( .
Nisam čitao knjigu, ali ako je to istina onda je to sramota za klub Borac. Zamisli knjigu o Santosu, a da ne spomenu Pelea.

Zna se ko su najbolji igrači Borca kroz istoriju i oni su sigurno spomenuti, u suprotnom to je autoriziralo neko ništavilo od piskarala. Bruka (ako je istina).
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 13 mar 2012, 12:55

To je knjiga Enciklopedija o Borcu sva dešavanja u vezi Borca to svaki navijač Borca koji je čitao tu Enciklopediju ti može potvrditi da slova o tom najboljem igraču Borca Abidu Kovačeviću nema inače je igrao 70-ih i po vokaciji špic i najbolji igrač.,ja sam ostao zaprepašten kad sam to slučajno čitao i vidio da oni čovjeka uopšte nisu pomenuli.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.