teren je takav kakav je nit odgovara nama nit vama al jbga
Moderator/ica: vlakanje
jug-onostalgicar je napisao/la:hoce li kolege iz BL doci u seher ? eno zdenka samo vas zove
teren je takav kakav je nit odgovara nama nit vama al jbga
? !haris10 je napisao/la:imate strasnu ekipu,i zelim vam sve najbolje u ovoj polusezoni
Strasni susony_91 je napisao/la:Evo jedne s puta na pripreme
Pa zbog toga i govorim drug.fredi je napisao/la:ova slika je dokaz koliko je atmosfera u ekipi pozitivna i da su svi do jednog drugari nema klanova nema podjela,svi slozni kao jedan.stvarno su strasni momci.
http://i42.tinypic.com/168weag.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:Ima li negdje slike tog novog semafora ?
Pa pazi, optimizma nikad ne manjka a tako i treba da bude, naravno bez ikakvog podcjenjivanja, to je već nešto drugo. Baja je profesionalac pravi i zna da ovako motiviše igrače koji će igrati, rekao je da idemo da postignemo gol i da ne izgubimo. A ne znam šta imaš protiv Šipovca, ali vjeruj mi da je jedan od najzaslužnijih za preporod Borca posljedne 2 godine, pored Darka Ljubojevića i predsjednika Ćubića koji je svojim parama kupio Borcu semafor.Blagoje Bratić je napisao/la:da je teren bolji bilo bi super,ali i ovako nije loše,gledam ovog vašeg trenera previše je optimističan,bogami kao da dolazi Slaviji na noge,a ne najboljoj ekipi u Ligi,pa to su izjave neke koje pas sa maslom nebi pojeo,pa onaj Šipovac gdje nađete onakve ljude koji su tu samo da potpiruju vatru političari,a ne sportisti,čitao sam onu knjigu o Borcu koja je izašla nedavno,tužno je da u njoj uopšte pomena o najbojem igraču Borca svih vremena Abidu Kovačeviću nema,nisam mogao vjerovati,ali valjda što se čovjek zove Abid šta li već.
Nisam čitao knjigu, ali ako je to istina onda je to sramota za klub Borac. Zamisli knjigu o Santosu, a da ne spomenu Pelea.Blagoje Bratić je napisao/la:da je teren bolji bilo bi super,ali i ovako nije loše,gledam ovog vašeg trenera previše je optimističan,bogami kao da dolazi Slaviji na noge,a ne najboljoj ekipi u Ligi,pa to su izjave neke koje pas sa maslom nebi pojeo,pa onaj Šipovac gdje nađete onakve ljude koji su tu samo da potpiruju vatru političari,a ne sportisti,čitao sam onu knjigu o Borcu koja je izašla nedavno,tužno je da u njoj uopšte pomena o najbojem igraču Borca svih vremena Abidu Kovačeviću nema,nisam mogao vjerovati,ali valjda što se čovjek zove Abid šta li već.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.