Cesto asistira i daje golove! slazem se da je SALIHOVIC 2x bolji od njega ali ni IBRA nas dosad nije iznevjerio!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ibricic bijo standardni kod Muzurovica i Bake?????harishp je napisao/la:Ako se ne varam Ibricic je pozivan i kod Muzurovica pa i Kodre,cak ga je i Baka zvao.Da i oni nisu imali kakav procentbosnjoo je napisao/la:Treba ga sto bolje prodat. Tako ciro onda inkasira neki prcent od njegovog transfera i to vam je odgovor.
Ibricic da je toliko dobar vec bi igrao u nekoj boljoj ekipi od Hajduka.![]()
Sve neke vidovite dzemile u pm
Nisam za raspravu drug al ibricic na sredini terena pored Misimovica, Pjanica Salihovica u ofanzivi nema mjesta u prvi 11.harishp je napisao/la:Nije biJostandardan jer je tad imao svojih dvadesetak godina i naravno da ce stariji i iskusniji tada igraci biti u prvom planu.Kad tako pises cak ni jedan Misimovic nije bio standardan kod Bake jel i on nije za prvih jedanaest
upravu si majstore.... mi bosanci smo ti kao voda kud nas okrenu tud idemo..... Salihovic zna igrati svugdije i to njemu nije neprirodna pozicija.... pozvo je hrgovica, ali sta bi vi sve pisali nemogu ni zamisliti da on pocne od pocetka u armeniji i zajebe nesto.... pa vi bi ga protjerali za sva vremena iz bosne.... i samo jedno Hajduk nije bas mali klub... a ibra je dosta solidan igrac... samo da mu je jedan trener kao Feliks .M bio bi on super veznjak!!! ni Misimovic nije bio srasno dobar dok nije poceo trcati kako treba pod palicom pravog trenera!!!Zike_HzSa je napisao/la:Ibra je odlican igrac koji ima iskustva i dobro radi svoj posao u repci ! i nemogu da shvatim sto ga pljujete!
Cesto asistira i daje golove! slazem se da je SALIHOVIC 2x bolji od njega ali ni IBRA nas dosad nije iznevjerio!
HEHE,a Sto ba STILIC?Knele je napisao/la:Na gol bih dao priliku protiv Armenije Begoviću, bojim se da je previše da svoj debi ima protiv Turaka, tako da je najbolje probati ga protiv ove slabe ekipice. Na štoperske pozicije staviti Spahića i Pandžu, desno Jahića, lijevo Salihovića. Muratović i Rahimić kao radilice (Gattuso - Pirlo/Xavi - Iniesta), a po bokovima Pjanića i Vladavića (eventualno Ibričića). U špicu bih od prve minute gurnuo samog Džeku, a nešto iza njega Štilu. Drugo poluvrijeme ubaciti Ibiševića, naravno ukoliko rezultatski ne bude štimalo.
BEGOVIĆ
JAHIĆ PANDŽA SPAHIĆ SALIHOVIĆ
MURATOVIĆ RAHIMIĆ
PJANIĆ IBRIČIĆ
ŠTILIĆ
DŽEKO
ahmic je napisao/la:HEHE,a Sto ba STILIC?Knele je napisao/la:Na gol bih dao priliku protiv Armenije Begoviću, bojim se da je previše da svoj debi ima protiv Turaka, tako da je najbolje probati ga protiv ove slabe ekipice. Na štoperske pozicije staviti Spahića i Pandžu, desno Jahića, lijevo Salihovića. Muratović i Rahimić kao radilice (Gattuso - Pirlo/Xavi - Iniesta), a po bokovima Pjanića i Vladavića (eventualno Ibričića). U špicu bih od prve minute gurnuo samog Džeku, a nešto iza njega Štilu. Drugo poluvrijeme ubaciti Ibiševića, naravno ukoliko rezultatski ne bude štimalo.
BEGOVIĆ
JAHIĆ PANDŽA SPAHIĆ SALIHOVIĆ
MURATOVIĆ RAHIMIĆ
PJANIĆ IBRIČIĆ
ŠTILIĆ
DŽEKO
sto bi bezze igro kad ima sigurno mjesto u prvih 11...ovako je postavio ibisevica i muslimovica da odredi ko je u boljoj formi i ko ce igrati u armeniji.....cak pametan potez !Elddar je napisao/la:BiH - Famos 2-0
Dzeko ni minute nije igrao?![]()
moze li mi ko objasniti sta to Ciro sad izvodi???
Bolan nije tako...Ne valja potez i to je to...Treba nekom forumašu dati da vodi repku...deni_m1312 je napisao/la:sto bi bezze igro kad ima sigurno mjesto u prvih 11...ovako je postavio ibisevica i muslimovica da odredi ko je u boljoj formi i ko ce igrati u armeniji.....cak pametan potez !Elddar je napisao/la:BiH - Famos 2-0
Dzeko ni minute nije igrao?![]()
moze li mi ko objasniti sta to Ciro sad izvodi???
Jah sve je to u redu samo sta ga Vedo ni Famosu ne umociamerosm je napisao/la:Ja mislim da nije igrao zato sto je Ciru stran neke povrede, a svi znamo da je on siguran u prvih 11, a danas je dao priliku Muslimovicu i Ibisevicu, da vidi koje u boljoj formi i ko ce igrati s njim u napadu. Pa on njega ne smije izbaciti ili bi ga cjela nacija razapela.
To me fkt brine, evo noćima ne spavam zbog tih nekih dilema, Turci mi u mislima :Sharishp je napisao/la:Jah sve je to u redu samo sta ga Vedo ni Famosu ne umociamerosm je napisao/la:Ja mislim da nije igrao zato sto je Ciru stran neke povrede, a svi znamo da je on siguran u prvih 11, a danas je dao priliku Muslimovicu i Ibisevicu, da vidi koje u boljoj formi i ko ce igrati s njim u napadu. Pa on njega ne smije izbaciti ili bi ga cjela nacija razapela.
pa moro je bit dobar protiv famosa samo sad tek idemo da vidimo kako ce branit jer ovi sto slijede nisu famosjessus123 je napisao/la:Narode,jel neko zna je li Begovic branio protiv Famosa i ako jeste kakav je bio![]()
???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.