Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Zike_HzSa
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la Zike_HzSa » 02 sep 2009, 18:42

Ibra je odlican igrac koji ima iskustva i dobro radi svoj posao u repci ! i nemogu da shvatim sto ga pljujete!
Cesto asistira i daje golove! slazem se da je SALIHOVIC 2x bolji od njega ali ni IBRA nas dosad nije iznevjerio! ;)
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

bosnjoo
Kontakt:

Post Postao/la bosnjoo » 02 sep 2009, 18:45

harishp je napisao/la:
bosnjoo je napisao/la:Treba ga sto bolje prodat. Tako ciro onda inkasira neki prcent od njegovog transfera i to vam je odgovor.
Ibricic da je toliko dobar vec bi igrao u nekoj boljoj ekipi od Hajduka.
Ako se ne varam Ibricic je pozivan i kod Muzurovica pa i Kodre,cak ga je i Baka zvao.Da i oni nisu imali kakav procent :roll:
Sve neke vidovite dzemile u pm
Ibricic bijo standardni kod Muzurovica i Bake?????
Jest imao poziv kao i Stilic al je igrao 5 do 10 min na nekim utakmicama.Nije on za prvi 11 to i corav covjek vidi.
Manijak do smrti....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2009, 18:49

Nije biJo :lol: standardan jer je tad imao svojih dvadesetak godina i naravno da ce stariji i iskusniji tada igraci biti u prvom planu.Kad tako pises cak ni jedan Misimovic nije bio standardan kod Bake jel i on nije za prvih jedanaest :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 sep 2009, 18:51

Na gol bih dao priliku protiv Armenije Begoviću, bojim se da je previše da svoj debi ima protiv Turaka, tako da je najbolje probati ga protiv ove slabe ekipice. Na štoperske pozicije staviti Spahića i Pandžu, desno Jahića, lijevo Salihovića. Muratović i Rahimić kao radilice (Gattuso - Pirlo/Xavi - Iniesta), a po bokovima Pjanića i Vladavića (eventualno Ibričića). U špicu bih od prve minute gurnuo samog Džeku, a nešto iza njega Štilu. Drugo poluvrijeme ubaciti Ibiševića, naravno ukoliko rezultatski ne bude štimalo.

BEGOVIĆ

JAHIĆ PANDŽA SPAHIĆ SALIHOVIĆ

MURATOVIĆ RAHIMIĆ

PJANIĆ IBRIČIĆ

ŠTILIĆ

DŽEKO
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

bosnjoo
Kontakt:

Post Postao/la bosnjoo » 02 sep 2009, 18:52

harishp je napisao/la:Nije biJo :lol: standardan jer je tad imao svojih dvadesetak godina i naravno da ce stariji i iskusniji tada igraci biti u prvom planu.Kad tako pises cak ni jedan Misimovic nije bio standardan kod Bake jel i on nije za prvih jedanaest :lol:
Nisam za raspravu drug al ibricic na sredini terena pored Misimovica, Pjanica Salihovica u ofanzivi nema mjesta u prvi 11.
To je mije misljenje mozda gresim al.
Manijak do smrti....

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 sep 2009, 18:54

Zike_HzSa je napisao/la:Ibra je odlican igrac koji ima iskustva i dobro radi svoj posao u repci ! i nemogu da shvatim sto ga pljujete!
Cesto asistira i daje golove! slazem se da je SALIHOVIC 2x bolji od njega ali ni IBRA nas dosad nije iznevjerio! ;)
upravu si majstore.... mi bosanci smo ti kao voda kud nas okrenu tud idemo..... Salihovic zna igrati svugdije i to njemu nije neprirodna pozicija.... pozvo je hrgovica, ali sta bi vi sve pisali nemogu ni zamisliti da on pocne od pocetka u armeniji i zajebe nesto.... pa vi bi ga protjerali za sva vremena iz bosne.... i samo jedno Hajduk nije bas mali klub... a ibra je dosta solidan igrac... samo da mu je jedan trener kao Feliks .M bio bi on super veznjak!!! ni Misimovic nije bio srasno dobar dok nije poceo trcati kako treba pod palicom pravog trenera!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 sep 2009, 18:55

Knele je napisao/la:Na gol bih dao priliku protiv Armenije Begoviću, bojim se da je previše da svoj debi ima protiv Turaka, tako da je najbolje probati ga protiv ove slabe ekipice. Na štoperske pozicije staviti Spahića i Pandžu, desno Jahića, lijevo Salihovića. Muratović i Rahimić kao radilice (Gattuso - Pirlo/Xavi - Iniesta), a po bokovima Pjanića i Vladavića (eventualno Ibričića). U špicu bih od prve minute gurnuo samog Džeku, a nešto iza njega Štilu. Drugo poluvrijeme ubaciti Ibiševića, naravno ukoliko rezultatski ne bude štimalo.

BEGOVIĆ

MURATOVIĆ RAHIMIĆ

PJANIĆ IBRIČIĆ

ŠTILIĆ

DŽEKO
HEHE,a Sto ba STILIC?

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 sep 2009, 18:56

ahmic je napisao/la:
Knele je napisao/la:Na gol bih dao priliku protiv Armenije Begoviću, bojim se da je previše da svoj debi ima protiv Turaka, tako da je najbolje probati ga protiv ove slabe ekipice. Na štoperske pozicije staviti Spahića i Pandžu, desno Jahića, lijevo Salihovića. Muratović i Rahimić kao radilice (Gattuso - Pirlo/Xavi - Iniesta), a po bokovima Pjanića i Vladavića (eventualno Ibričića). U špicu bih od prve minute gurnuo samog Džeku, a nešto iza njega Štilu. Drugo poluvrijeme ubaciti Ibiševića, naravno ukoliko rezultatski ne bude štimalo.

BEGOVIĆ

MURATOVIĆ RAHIMIĆ

PJANIĆ IBRIČIĆ

ŠTILIĆ

DŽEKO
HEHE,a Sto ba STILIC?

Jer je povrijeđen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 02 sep 2009, 18:58

hehe buraz,dobar si....Slobodnjak iz Poljske :-)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 02 sep 2009, 18:59

BOSNOM BEHAR PROBEHARAO MENE ZIVOT RAZOCARAO SVUDA BEHAR NA NJU MIRISE A JA UZDISEM

Ma ima da padne i Armenija i Turska

Najava utakmice
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 02 sep 2009, 19:14

BiH - Famos 2-0
Dzeko ni minute nije igrao? :o

moze li mi ko objasniti sta to Ciro sad izvodi??? :shock:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 sep 2009, 19:18

Ja mislim da nije igrao zato sto je Ciru stran neke povrede, a svi znamo da je on siguran u prvih 11, a danas je dao priliku Muslimovicu i Ibisevicu, da vidi koje u boljoj formi i ko ce igrati s njim u napadu. Pa on njega ne smije izbaciti ili bi ga cjela nacija razapela.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 02 sep 2009, 19:20

Elddar je napisao/la:BiH - Famos 2-0

sto bi bezze igro kad ima sigurno mjesto u prvih 11...ovako je postavio ibisevica i muslimovica da odredi ko je u boljoj formi i ko ce igrati u armeniji.....cak pametan potez !

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 02 sep 2009, 19:22

deni_m1312 je napisao/la:
Elddar je napisao/la:BiH - Famos 2-0

sto bi bezze igro kad ima sigurno mjesto u prvih 11...ovako je postavio ibisevica i muslimovica da odredi ko je u boljoj formi i ko ce igrati u armeniji.....cak pametan potez !
Bolan nije tako...Ne valja potez i to je to...Treba nekom forumašu dati da vodi repku...

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 02 sep 2009, 19:22

Aha.. mislio sam da nije kakva nedaj Boze neobjavljena povreda :|

hvala na objasnjenu ;)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 sep 2009, 19:25

eto vidite nije ciro uvijek budala..... znao on sta radi...... moze li mi neko napisati koji sastav je igrao i ko je sve usao u igru!!! malo statistike... ako ko zna molim lijepo!!! hvala
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2009, 19:28

amerosm je napisao/la:Ja mislim da nije igrao zato sto je Ciru stran neke povrede, a svi znamo da je on siguran u prvih 11, a danas je dao priliku Muslimovicu i Ibisevicu, da vidi koje u boljoj formi i ko ce igrati s njim u napadu. Pa on njega ne smije izbaciti ili bi ga cjela nacija razapela.
Jah sve je to u redu samo sta ga Vedo ni Famosu ne umoci :o
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 02 sep 2009, 19:29

harishp je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ja mislim da nije igrao zato sto je Ciru stran neke povrede, a svi znamo da je on siguran u prvih 11, a danas je dao priliku Muslimovicu i Ibisevicu, da vidi koje u boljoj formi i ko ce igrati s njim u napadu. Pa on njega ne smije izbaciti ili bi ga cjela nacija razapela.
Jah sve je to u redu samo sta ga Vedo ni Famosu ne umoci :o
To me fkt brine, evo noćima ne spavam zbog tih nekih dilema, Turci mi u mislima :S

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 02 sep 2009, 19:37

Narode,jel neko zna je li Begovic branio protiv Famosa i ako jeste kakav je bio :D :D ???

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 02 sep 2009, 19:39

jessus123 je napisao/la:Narode,jel neko zna je li Begovic branio protiv Famosa i ako jeste kakav je bio :D :D ???
pa moro je bit dobar protiv famosa samo sad tek idemo da vidimo kako ce branit jer ovi sto slijede nisu famos

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.