Bod iz Zenice !

Samo hrabro momci, čestitam !

Hahahah dobar opis bratoMostaracVelezovac je napisao/la:Velezu sada jos 2 gostujuce utakmice u 7 dana, prvo na Listici pa onda u Istocnom Sarajevu.
Listica je puna ko brod i jaki su. A Slavija se dobro pojacala na zimu i tu nece biti lagano otkinut bod vise nikome. Ko je uzimao Slaviju lagano - uzimao. Ovi ljudi ce se sad borit svim i svacim da opstanu, od sudjenja najludjeg pa do lomljenja nogu.
Bice ovo 2 guste tekme.
Iskren je napisao/la:Igrom slucaja i ako sam pitar bio sam prisutan na danasnjoj utakmici u Zenici..Svaka cast momcima koji nose dres Veleza,brate igraju Srcem ! Vjerujte i ja ne mogu da prezalim neke sanse u prvom poluvremenu kad igrac s brojem 20 mislim Brkovic imao 1-2 idealne prilike za gol al sta je tu je....Nece ga pa nece jbg... Ja mislim da Velez s ovom igrom,voljom i zalaganjem,odnosom na terenu sigurno KUP uzima naravno i treba Zasluzio ga je s ovakvom igrom i zalaganjem, trudom,svaka cast Rodjeni ! A nije mala stvar kad Zenicani na kraju tekme diskutuju i govore kako je Velez zasluzio da pobjedi al sta je tu je ..Pozdrav iz Sarajeva !!!
Naravno svi na trening jer ovi momci zaista zasluzuju itekako vasu podrsku,svaka njima cast samo neka nastave ovako kako su danas srcem igrali i nema brige Sretno !*p!p!t@* je napisao/la:Iskren je napisao/la:Igrom slucaja i ako sam pitar bio sam prisutan na danasnjoj utakmici u Zenici..Svaka cast momcima koji nose dres Veleza,brate igraju Srcem ! Vjerujte i ja ne mogu da prezalim neke sanse u prvom poluvremenu kad igrac s brojem 20 mislim Brkovic imao 1-2 idealne prilike za gol al sta je tu je....Nece ga pa nece jbg... Ja mislim da Velez s ovom igrom,voljom i zalaganjem,odnosom na terenu sigurno KUP uzima naravno i treba Zasluzio ga je s ovakvom igrom i zalaganjem, trudom,svaka cast Rodjeni ! A nije mala stvar kad Zenicani na kraju tekme diskutuju i govore kako je Velez zasluzio da pobjedi al sta je tu je ..Pozdrav iz Sarajeva !!!
Molim Boga da je sve ovako kako si ti napisao, jer ako jeste, u Utorak svi na trening i da morališemo momke za utakmicu protiv Širokog'.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.