10 uzastopna pobjeda.. trebali bi sad ganjati da postavimo rekord.. ne oboriviBuu je napisao/la:18 utakmica bez poraza (13 liga, 5 kup)

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
10 uzastopna pobjeda.. trebali bi sad ganjati da postavimo rekord.. ne oboriviBuu je napisao/la:18 utakmica bez poraza (13 liga, 5 kup)
Pa evo, prvo da kažem u svoje ime. Srednjoškolac sam, a ne živim u periferiji da mi je daleko doći do Doline, samo me u današnjem slučaju spriječilo zdravlje i ostao sam prikovan, kako za krevet, tako i za tastaturu. A općenito mislim da je najbolja ona " Još se nije rodio ko bi narodu ugodio".Blagoje Bratić je napisao/la:Ma malo nas je bilo ne znam razlog da li vrijeme ne valja termin hladno šta već,ali sramotno malo nas je bilo ipak je derbi i Željo ima dosta navijača ja ne znam šta je problem.
[youtube][/youtube]rastafarian je napisao/la:Pa evo, prvo da kažem u svoje ime. Srednjoškolac sam, a ne živim u periferiji da mi je daleko doći do Doline, samo me u današnjem slučaju spriječilo zdravlje i ostao sam prikovan, kako za krevet, tako i za tastaturu. A općenito mislim da je najbolja ona " Još se nije rodio ko bi narodu ugodio".Blagoje Bratić je napisao/la:Ma malo nas je bilo ne znam razlog da li vrijeme ne valja termin hladno šta već,ali sramotno malo nas je bilo ipak je derbi i Željo ima dosta navijača ja ne znam šta je problem.
Opravdano je šta kaže i jedna i druga strana..npr. ima dosta raje koja radi subotom, i kojoj je radno vrijeme do 4-5. Vjerovatno su spriječeni poslom da dođu ili slično. Opet, ima mnogo onih koji dolaze na tekme iz Živinica, Visokog, Hadžića itd.. i njima ne odgovara utakmica u kasnije vrijeme radi neredovnog(nepostojećeg) gradskog saobraćaja. A što se tiče isključivo ove današnje utakmice, mislim da je i vrijeme odigralo svoju ulogu, odnosno temperatura koja nije bila baš ugodna. A možda je bilo i onih kojima nije odgovaralo prisustvo momaka iz kopa na sjeveru pa su odlučili da ne dođu danas. Sve u svemu mislim da će se popraviti posjeta kako odmiče vrijeme, a igre su vrhunske, ipak ovoliko utakmica bez poraza..Samo treba sačekati da malo otopli, ojuži, i da Jug bude u funkciji. A što se tiče termina odigravanja, do kluba je, meni lično ne smeta niti jedan termin, a nadam se da će se posjeta uveliko popraviti. Samo da pitam u vezi ŽeljoTV, pošto sam čitao da je trebao početi sa emitovanjem na TV1 već ove sedmice, gdje je stalo, što je zapelo?
a vidi danas je bilo specificno , vjerujem da raja koja inace ide na sjever danas nije dosla , tj. stariji jer tesko da se njima da guranje , baklje i navijanjeBlagoje Bratić je napisao/la:Ma malo nas je bilo ne znam razlog da li vrijeme ne valja termin hladno šta već,ali sramotno malo nas je bilo ipak je derbi i Željo ima dosta navijača ja ne znam šta je problem.
Siroki 8 uzastopnih pobjeda, kad su osvojili ligudino lj je napisao/la:Posto je ovo nasa deseta uzastopna pobjeda znali neko koja je ekipa prije nas imala niz od najvise pobjeda i koliko.
Ma ako ne bude kise do srijede, misljenja sam da se one neravnine mogu fino utabati, ako se predje dva tri puta valjkom... Najbitnije je da nema lokvi, da se voda ne zadrzava...a ako sunca ako bog da bude u ovo dva tri dana... teren ce biti siguran sam mnogo mnogo bolji nego danas.spielführer_21 je napisao/la:Sad je najvažnije pitanje koliko se teren može popraviti do srijede?
mislim ipak da mi drzimo rekord,jos iz amarovog prvog mandata,oko 11-12 pobjeda za redom.nisam siguran...Buu je napisao/la:Siroki 8 uzastopnih pobjeda, kad su osvojili ligudino lj je napisao/la:Posto je ovo nasa deseta uzastopna pobjeda znali neko koja je ekipa prije nas imala niz od najvise pobjeda i koliko.
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... jeg/3/info" onclick="window.open(this.href);return false;
u sezoni 2000/01 smo imali 9 uzastopnih pobjeda, i to je rekord ligeSarajlijaTM je napisao/la:mislim ipak da mi drzimo rekord,jos iz amarovog prvog mandata,oko 11-12 pobjeda za redom.nisam siguran...Buu je napisao/la:Siroki 8 uzastopnih pobjeda, kad su osvojili ligudino lj je napisao/la:Posto je ovo nasa deseta uzastopna pobjeda znali neko koja je ekipa prije nas imala niz od najvise pobjeda i koliko.
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... jeg/3/info" onclick="window.open(this.href);return false;
Cuj Svraki 6,5mak_033 je napisao/la:Guso 6.0 - Dobar i ako malo nesiguran kod one stopostotne sanse za Siroki
Colic 7.0 - Danas vise nego solidan, nije puno grijesio
Bogicevic 6.5 - Bogi standardno dovar
Vasilic 5.5 - Ovog igraca ne volim nikako i jedva cekam da ga zamjeni Kerla. Nekoliko puta je nestao iz zadnje linije i nije nikako bio siguran
Kvesic 8.5 - Kvesa je za mene mozda i najbolji pojedinac ove ekipe. Ovakvog beka dugo nismo imali. Siguran, brz, prodoran, ima sve kvalitete da postane vrhunski igrac.
Nyema 6.0 - Nista posebno
Svraka 6.5 - Mnogo je grijesio ali mu oprastam zbog gola
Zeba 6.0 - Zna igrati puno bolje.. Treba jos malo da se privikne na Bekrica. Zajko je bio lider na terenu u prvom dijelu ali sada mora dijeliti tu ulogu.
Bekric 6.5 - Nije pokazao specijalno puno ali je ipak pruzio solidnu partiju.
Beslija 6.5 - Kapiten kapitenski
Selimovic 6.0 - Izgubljen i preslab u napadu
Adilovic 5.5 - Nije nista pokazao i puno se petljao
Stanic 6.0 - Nije dovoljno igrao da bi nesta pokazao
Jamak 6.0 - Isto kao i za Stanica