Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Oxygen
-
Kontakt:
@ troll
da, livescore je čudo, gdje bih ja pogledao meč,ne daj Bože da imam sportklubove i javni servis,šta će mi,ionako ćeš nam ti i tvoj kolega javiti kako je Begović branio,naši stručnjaci i eksperti u procijenjivanju svih reprezentativaca BIH.

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
-
harishp
-
Kontakt:
Oxygen je napisao/la:@ troll
da, livescore je čudo, gdje bih ja pogledao meč,ne daj Bože da imam sportklubove i javni servis,šta će mi,ionako ćeš nam ti i tvoj kolega javiti kako je Begović branio,naši stručnjaci i eksperti u procijenjivanju svih reprezentativaca BIH.

Imas Kirilenka i sportklub,jos kad bi znao to ufercati Hava-ne .
Pullis ce to najbolje definisati i izbOOlansirati..
Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 10 mar 2012, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Oxygen
-
Kontakt:
Grohno si zestoko,vodeci si
Vidim pišeš postove pa brišeš,pokušavaš sastaviti nešto pametno,no baš te ne ide.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
-
harishp
-
Kontakt:
Oxygen je napisao/la:Grohno si zestoko,vodeci si
Vidim pišeš postove pa brišeš,pokušavaš sastaviti nešto pametno,no baš te ne ide.
Prepisujem od tebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Oxygen
-
Kontakt:
Možda i naučiš,ali hvatanje za potpis ti neće mnogo pomoći,a i kolega Monolog je izgleda ispravnu dijagnozu uspostavio.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
-
harishp
-
Kontakt:
Oxygen je napisao/la:Možda i naučiš,ali hvatanje za potpis ti neće mnogo pomoći,a i kolega Monolog je izgleda ispravnu dijagnozu uspostavio.
Kolega sa simpozijuma
@''mozak''jes'l to ti?

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Oxygen
-
Kontakt:
Super si,jesam.

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
-
baboitata
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Monolog je napisao/la:Dva virusa na temi - @Baboitata i @harishp (abecednim redom ih navedoh, da ne bi bilo zabune). Pocinjem sumnjati da su oni Hasagicevi i Sehicevi menadzeri, al' onda vidim koliko su nepismeni i maloumni pa skontam da je to nemoguce.
Uh Monolog brutalan danas.
Cudi me za Harisa, cak je oprostio sve imenjaku Medunjaninu, ali Asmiru nece izgleda. A ovaj abdicitata je ociti troll i neciji dupli nick (Sabanov cini mi se).
Monolog je ko i ti lizete supak jedan drugom jos od vremena: SAFETE ODLAZI

Pitam onoga ko je gledao utakmicu da li je Begovic dva puta uletio u prazno bez ikakve sanse da uhvati loptu i da su posle toga Celzijevci pucali uli u precku ili preko gola. Da li ga je dva puta lopta pogodila u prsa i odbila se bar nekoliko metara? Imao je jednu dobru odbranu posle slobodnog udarca, imao je jednu ocekivanu odbranu posle Cehilovog shuta i to je to. Dovoljno ili ne za golmana koji pretendira da bude standardan u timu i reprezentaciji, neka sudi kako ko hoce, ja mozda nisam objektivan jer ga mrzim od vremena kada je izjavljivao da ce samo za Kanadu braniti. Da ne govorim o DVA PUTA neodazivanju na poziv da brani za svoju drzavu uz idiotska obrazlozenja, te o ucjeni...Ko ucjenjuje Bosnu, za mene je zauvijek p.z.a, medjutim jasno mi je da ima onih kojima to nista ne znaci. Sta znaju pobjegulje iz 1992 i njihova djeca sta je to boriti se za Bosnu - Ponosnu, tako da im vjerovatno i ne smeta kada drugi seru po njoj.
-
Dushi_Rob
-
Kontakt:
baboitata je napisao/la:[

Pitam onoga ko je gledao utakmicu da li je Begovic dva puta uletio u prazno bez ikakve sanse da uhvati loptu i da su posle toga Celzijevci pucali uli u precku ili preko gola. Da li ga je dva puta lopta pogodila u prsa i odbila se bar nekoliko metara? Imao je jednu dobru odbranu posle slobodnog udarca, imao je jednu ocekivanu odbranu posle Cehilovog shuta i to je to. Dovoljno ili ne za golmana koji pretendira da bude standardan u timu i reprezentaciji, neka sudi kako ko hoce, ja mozda nisam objektivan jer ga mrzim od vremena kada je izjavljivao da ce samo za Kanadu braniti. Da ne govorim o DVA PUTA neodazivanju na poziv da brani za svoju drzavu uz idiotska obrazlozenja, te o ucjeni...Ko ucjenjuje Bosnu, za mene je zauvijek p.z.a, medjutim jasno mi je da ima onih kojima to nista ne znaci. S
ta znaju pobjegulje iz 1992 i njihova djeca sta je to boriti se za Bosnu - Ponosnu, tako da im vjerovatno i ne smeta kada drugi seru po njoj.
A ti citav rat na liniji proveo ...
(pisem ti kao sin Sehida)
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
-
spielführer_21
-
Kontakt:
Postao/la spielführer_21 » 10 mar 2012, 21:24
Više od pola naših reprezentativaca su sinovi "pobjegulja"

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
baboitata
-
Kontakt:
Dushi_Rob je napisao/la:baboitata je napisao/la:[

Pitam onoga ko je gledao utakmicu da li je Begovic dva puta uletio u prazno bez ikakve sanse da uhvati loptu i da su posle toga Celzijevci pucali uli u precku ili preko gola. Da li ga je dva puta lopta pogodila u prsa i odbila se bar nekoliko metara? Imao je jednu dobru odbranu posle slobodnog udarca, imao je jednu ocekivanu odbranu posle Cehilovog shuta i to je to. Dovoljno ili ne za golmana koji pretendira da bude standardan u timu i reprezentaciji, neka sudi kako ko hoce, ja mozda nisam objektivan jer ga mrzim od vremena kada je izjavljivao da ce samo za Kanadu braniti. Da ne govorim o DVA PUTA neodazivanju na poziv da brani za svoju drzavu uz idiotska obrazlozenja, te o ucjeni...Ko ucjenjuje Bosnu, za mene je zauvijek p.z.a, medjutim jasno mi je da ima onih kojima to nista ne znaci. S
ta znaju pobjegulje iz 1992 i njihova djeca sta je to boriti se za Bosnu - Ponosnu, tako da im vjerovatno i ne smeta kada drugi seru po njoj.
A ti citav rat na liniji proveo ...
(pisem ti kao sin Sehida)
Ne, nisam citav - jedno vrijeme je i bolnice bilo...Ocu neka ti je Rahmet dusi, nazalost svako od nas je nekogoa izgubio pa tim vise ne smijemo zaboraviti. Nema vise merhameta, oko za oko zub za zub.
Ovaj sto rece " o pola reprezentativaca djece pobjegulja...".taman da su svi, ako su bezrezervno dosli igrati za svoju zemlju, ako su ih roditelji tako vaspitali, kapa do poda. Za njih ne koristim termin pobjegulje vec iskljucivo za one koje bi da im se titraju jajcad, da im se nekakvo ordenje da. Ako ce se izmotavati u stilu hocu-necu, hocu AKO, necu ZBOG ....goni ga u tri PM. Ni po babu ni po stricevima.
-
MostaracVelezovac
-
Kontakt:
Postao/la MostaracVelezovac » 11 mar 2012, 01:46
Kad bi nam standard za ulazak u repku bio ko je nosio pusku - svaki bi nam igrac imo 50 godina.
Smirite dozivljaj. Begovic je IMAO priliku da igra za Kanadu. Zasto nije ako je istina da je to izjavio? Sta? Prespo na poziv? Nadrogiro se pa slucajno otiso u Bosnu na prozivku?
A zasto se nije odazvao 2 puta - to pitaj Susica. To je bila Susiceva greska a ne Begoviceva.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
Cartman
-
Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Kad bi nam standard za ulazak u repku bio ko je nosio pusku - svaki bi nam igrac imo 50 godina.
Smirite dozivljaj. Begovic je IMAO priliku da igra za Kanadu. Zasto nije ako je istina da je to izjavio? Sta? Prespo na poziv? Nadrogiro se pa slucajno otiso u Bosnu na prozivku?
A zasto se nije odazvao 2 puta - to pitaj Susica. To je bila Susiceva greska a ne Begoviceva.
Ma nije se odazvao ni Dzeko za nepotrebnu utakmicu u Meksiku. A ni Ibricic. Da ne pricam o drugim igracima koji su znali po citave kvalifikacije da ne dolaze uz razne izgovore. Ali eto, pojedini su zapeli za Begovica jer im je skinuo Hasagica sa gola.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
ramiral
-
Kontakt:
Spomenu li iko onu fantastičnu odbranu kad je skinuo Drogbi slobodnjak iz rašlji..... jbo vas rat više
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
bordo_Sarajevo
-
Kontakt:
Postao/la bordo_Sarajevo » 11 mar 2012, 10:36
@harishp, care, slazem se s'tobom skoro u svemu, ali malo si pretjerao oko Begovica, sve kontam, i prazne mobitelne baterije i Kanada i Hasagic (kojeg visoko cijenim) i ovo i ono, ali popusti malo momka..
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
harishp
-
Kontakt:
bordo_Sarajevo je napisao/la:@harishp, care, slazem se s'tobom skoro u svemu, ali malo si pretjerao oko Begovica, sve kontam, i prazne mobitelne baterije i Kanada i Hasagic (kojeg visoko cijenim) i ovo i ono, ali popusti malo momka..
@tata je vec pojasnio i objasnio.Ali izgleda pojedincima uzalud.
Nije onda ni cudo sto svaka shusha i ohrdina od igraca ostri kitu nad BIH grbom i repkom.
Prazne baterije su mila majka u odnosu na prije sto se nakenjao,da bi brze bolje pokusao to polizati.
Skontavsi da mu sa Kanadom slijede samo'' lokalni'' derbi sa Trinidad i Tobagom i tako tim lavovima.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
AÐ_Official
-
Kontakt:
Postao/la AÐ_Official » 11 mar 2012, 11:53
harishp je napisao/la:bordo_Sarajevo je napisao/la:@harishp, care, slazem se s'tobom skoro u svemu, ali malo si pretjerao oko Begovica, sve kontam, i prazne mobitelne baterije i Kanada i Hasagic (kojeg visoko cijenim) i ovo i ono, ali popusti malo momka..
@tata je vec pojasnio i objasnio.Ali izgleda pojedincima uzalud.
Nije onda ni cudo sto svaka shusha i ohrdina od igraca ostri kitu nad BIH grbom i repkom.
Prazne baterije su mila majka u odnosu na prije sto se nakenjao,da bi brze bolje pokusao to polizati.
Skontavsi da mu sa Kanadom slijede samo'' lokalni'' derbi sa Trinidad i Tobagom i tako tim lavovima.
Meni je Asmir sjajan. Bice svjetska klasa golman i bice broj 1 u reprezentaciji jos dugo. On se apsolutno nigdje nije
"nakenjao", i svaka njemu cast. A o sukobu sa selektorom, to je nista, kao da se prije nije desilo da se sukobi igrac sa trenerom. Dugo zivio i zdrav nam bio, Asmire.
-
harishp
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:
Budimo realni, nasi ljudi blate sve sto nije nase, i isto tako uvelicavaju sve sto je nase. On nit je ogroman talenat nit je los igrac. Prosjek. 23 godine i treci golman Pompeya, to neki uspjeh? Sto se tice Supica on nema sta trazit u reprezentaciji, ima tu mnogo boljih golmana i osim Begovica. A Hasagic ce bez problema bit golman jos 5 godina najmanje.
Evo na primjer kako vuk promijeni i cud i dlaku.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Cartman
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Cartman je napisao/la:
Budimo realni, nasi ljudi blate sve sto nije nase, i isto tako uvelicavaju sve sto je nase. On nit je ogroman talenat nit je los igrac. Prosjek. 23 godine i treci golman Pompeya, to neki uspjeh? Sto se tice Supica on nema sta trazit u reprezentaciji, ima tu mnogo boljih golmana i osim Begovica. A Hasagic ce bez problema bit golman jos 5 godina najmanje.

Da, i pogrijesio sam, Sta onda? Da ne pocnem ja kopat po tvojim postovima i pronalazit bisere. Kao da ce Muratovic bit standardan i kod Susica, da Begovic nikad nece uzet mjesto Sorensenu itd. Begovic je uzeo priliku kad je se James povrijedio u Pompeyu i od tada je odlican. Bez greske igra u Premiershipu. A kako si promjenio "dlaku" u vezi Cire?
Pogrijesio sam i u vezi Hasagica, jer covjek ima ogromne probleme sa zdravljem.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
harishp
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:harishp je napisao/la:Cartman je napisao/la:

Da, i pogrijesio sam, Sta onda? Da ne pocnem ja kopat po tvojim postovima i pronalazit bisere. Kao da ce Muratovic bit standardan i kod Susica, da Begovic nikad nece uzet mjesto Sorensenu itd. Begovic je uzeo priliku kad je se James povrijedio u Pompeyu i od tada je odlican. Bez greske igra u Premiershipu. A kako si promjenio "dlaku" u vezi Cire?
Pogrijesio sam i u vezi Hasagica, jer covjek ima ogromne probleme sa zdravljem.
Nikakvo mijenjanje vuce ne dolazi u obzir.Ciri je milion puta otisla na pazar mladji zenski narastaj zbog isto tako prekenjavanja(pijenja Bosanske krvi itd).Ali kako rece @virtual dokle god vodi repku za koju navijam a uz to postigne bilo kakav uspjeh naravno da necu rezati granu na kojoj sjedimo nego ga podrzati.Tako je slucaj i sa Begsonom,stavi cemo direk ili kloc da ga podrzimo.
Da Muratovic nije poceo vrdati sa ''penzijom''ostao bi on jos u repci,ne boj se ljudn'o
Sto se tice uzimanja mjesta,bogami uzimaju se i sakom i kapom a Pullis je sud'ja.
U dva posta razlike kazes da je Asmir skinuo Hasagica a onda pises o njegovom zdrastvenom stanju.
Sto znaci da je Hasagica samo zdrastveno stanje skinulo sa gola,nikako sam Begson.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 8 gostiju.