FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 10 mar 2012, 19:33

slika
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 mar 2012, 19:44

Danas nisam bio prisutan utakmici, nije me baš zdravlje poslužilo. Popratio sam preko TV-a. Posjeta solidna, kao i utakmica. Taman onakva kakvu je teren dozvoljavao. Drago mi je što je Svraka dao onaj pogodak, mada ne bi bilo loše da se u strijelce upisao i Bekrić. Također, veoma nezrela akcija Širokog kada su imali 1 vs 1 sa Gušom :mrgreen: Navijanje je bilo strašno, zaista je grmio sjever u pojedinim trenucima. Ako neko može da posta ovdje na temu ili meni na p.m. da pošalje kakvi su to dns bili artikli u ponudi, i općenito sve o fanshopu. Ako neko ima sliku nekog artikla također ne bi smetalo. Samo da pitam da li će biti Jug spreman za srijede, da li postoji mogućnost i da li će se išta raditi po tom pitanju.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 mar 2012, 19:49

njemu se to možda učinilo preko TV-a..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 10 mar 2012, 19:53

Nasmijah se maloprije, voditeljica na tv Hajat kaže Kerimu Priganici :ja čula ŽELJO POBJEDIO a on je blijedo gleda i samo što nereče A ŠTAŠ DRUGO ČUT sreća te srela....
Jer si JEDAN JEDINI...........

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 10 mar 2012, 19:55

Sarajlijc@ je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Ne znam o kakvom navijanju pričamo..Navijanje je bilo "dobro" u 3-4 navrata po 2-3 minute ovo ostalo NULA.Ja sam mislio da su se ljudi zazelili navijanja i pobjeda al sam se eto iznenadio...
Previse psujete i vecinom vam se svodi na neko skandiranje igracima i neke kratke pjesmice, jedina "duza" pjesma je danas bila Paokara.
Naj stvar danas je dokaz da maleni sa velikim uzbuđenjem gledaju naše tekme i uživaju jer smo danas dernuli njima najmržu ekipu..pozdrav komšinicama sa sjevera...
Jer si JEDAN JEDINI...........

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2012, 19:56

edinedin je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Ne znam o kakvom navijanju pričamo..Navijanje je bilo "dobro" u 3-4 navrata po 2-3 minute ovo ostalo NULA.Ja sam mislio da su se ljudi zazelili navijanja i pobjeda al sam se eto iznenadio...
Previse psujete i vecinom vam se svodi na neko skandiranje igracima i neke kratke pjesmice, jedina "duza" pjesma je danas bila Paokara.
Naj stvar danas je dokaz da maleni sa velikim uzbuđenjem gledaju naše tekme i uživaju jer smo danas dernuli njima najmržu ekipu..pozdrav komšinicama sa sjevera...
Kako to zakljuci zivota ti? :roll:

bagrcavi sto ce ti brate ta ironicna slika :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 mar 2012, 19:56

rastafarian je napisao/la:Danas nisam bio prisutan utakmici, nije me baš zdravlje poslužilo. Popratio sam preko TV-a. Posjeta solidna, kao i utakmica. Taman onakva kakvu je teren dozvoljavao. Drago mi je što je Svraka dao onaj pogodak, mada ne bi bilo loše da se u strijelce upisao i Bekrić. Također, veoma nezrela akcija Širokog kada su imali 1 vs 1 sa Gušom :mrgreen: Navijanje je bilo strašno, zaista je grmio sjever u pojedinim trenucima. Ako neko može da posta ovdje na temu ili meni na p.m. da pošalje kakvi su to dns bili artikli u ponudi, i općenito sve o fanshopu. Ako neko ima sliku nekog artikla također ne bi smetalo. Samo da pitam da li će biti Jug spreman za srijede, da li postoji mogućnost i da li će se išta raditi po tom pitanju.
Kako sam cuo od starijih navijaca, mislim navijaca koji su bliski klubu, trebao bi biti jug osposobljen za srijedu. Sto se tice fan shop-a, nismo bili su situaciji da vidimo jer policija nije dozvoljavala da se pridje. Od proizvoda imas par slika na sluzbenoj web stranici. Eto toliko znam...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 mar 2012, 20:01

vjeruj mi da slika nije ni malo ironična ;) Al' da ne idemo dalje u off tek sam doš'o iz Banovića :D
ako ima neko skicu molim ga da mi pošalje :!:

Što se tekme tiče, ono danas je bilo grijeh gledati, i kad sam vidio kako stadion izgleda došlo mi da plačem.Svaka čast momcima za borbenost.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zakletva
Kontakt:

Post Postao/la Zakletva » 10 mar 2012, 20:05

Grbavica moj zivot je napisao/la:Zeljo i po ovoj oranici odlicno odigro.Kombinovali kolko se moglo,al ko ce po ovom igrat.Svraka igrac utakmice.
Svraka igrac utakmice tacno, dobar u ofanzivi i u defanzivi isto spasio nas cistog gola.Svaka cas Svraka!!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas !

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 10 mar 2012, 20:05

tm8782 je napisao/la:
rastafarian je napisao/la:Danas nisam bio prisutan utakmici, nije me baš zdravlje poslužilo. Popratio sam preko TV-a. Posjeta solidna, kao i utakmica. Taman onakva kakvu je teren dozvoljavao. Drago mi je što je Svraka dao onaj pogodak, mada ne bi bilo loše da se u strijelce upisao i Bekrić. Također, veoma nezrela akcija Širokog kada su imali 1 vs 1 sa Gušom :mrgreen: Navijanje je bilo strašno, zaista je grmio sjever u pojedinim trenucima. Ako neko može da posta ovdje na temu ili meni na p.m. da pošalje kakvi su to dns bili artikli u ponudi, i općenito sve o fanshopu. Ako neko ima sliku nekog artikla također ne bi smetalo. Samo da pitam da li će biti Jug spreman za srijede, da li postoji mogućnost i da li će se išta raditi po tom pitanju.
Kako sam cuo od starijih navijaca, mislim navijaca koji su bliski klubu, trebao bi biti jug osposobljen za srijedu. Sto se tice fan shop-a, nismo bili su situaciji da vidimo jer policija nije dozvoljavala da se pridje. Od proizvoda imas par slika na sluzbenoj web stranici. Eto toliko znam...
Zahvaljujem :D
Paša, u postu sam napisao da nisam bio i ovo je moje subjektivno mišljenje. Akustičan sjever, i zaista, možda jedinom meni ali je navijanje bilo zadovoljavajuće. Kada god je lopta prešla na polovinu gdje je Jug bilo je mnogo tiše jer je ozvučenje BHT-a kar.ina.
anonimni je napisao/la:njemu se to možda učinilo preko TV-a..
Biće onda da je to. Ne bih da ulazim u dublju diskusiju jer je tema FKŽ a ne navijanje. ;)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 mar 2012, 20:06

Kritikovali ste nam navijanje i na derbiju, pa je sve čega se sjećamo pobjeda Želje, gol Zrnanovića u svoju mrežu i velika 3 boda protiv gradskog rivala. 8-) Poenta, priča o navijanju je za malu djecu, na igralištu kad se prepiru.

Što se utakmice tiče, danas sam se smrz'o ko malo koji dan ove zime, al je vrijedilo. Utakmica očekivano slaba, ali opet naši pokazali da znaju igrat u par navarata, bilo je finih poteza. Svraka i Kvesić su me pozitivno iznenadili, ipak Svraka se malo izgubio u 2. poluvremenu, al u suštini solidno. Zeba i Bekrić definitivno mogu igrat zajedno na visokom nivou, i to se pokazalo. Selimović za nijansu lošiji od ostalih, ali ni Adilović nije puno bolje odigrao ono vrijeme koje je dobio. Valjda će Adil-beg proradit protiv Borca. Ostali su bili solidni, s tim što čekam s nestrpljenjem da vidim Kerlu u tandemu s Bogijem, mislim da će to da bude strašan tandem. Sve u svemu, zadovoljan i igrom, a još više rezultatom. NASTAVI NIZ ! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 mar 2012, 20:07

bagrcavi je napisao/la:

vjeruj mi da slika nije ni malo ironična ;) Al' da ne idemo dalje u off tek sam doš'o iz Banovića :D
ako ima neko skicu molim ga da mi pošalje :!:

Što se tekme tiče, ono danas je bilo grijeh gledati, i kad sam vidio kako stadion izgleda došlo mi da plačem.Svaka čast momcima za borbenost.
Znam da nije tema ali da se nadovezem za ovu sliku. To je meni najdraza slika, poslije voljenog grba, koju volim vidjeti. Ne zelim nikoga povrijediti ni dalje diskutovati ali je tako. Svaka cast bagrcavi.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 10 mar 2012, 20:09

Fan shop odlicno izgleda,moglo se uci do mozda sahat pred utakmicu.Ima svega samo sto mi se ne svidja nije ensto velik prostor al ima veliki izbor artikala. Dres 90 km, dux 50,zip 50,majca plava sa kragnom joma odlicno izgleda 33,majca obicna 15,srce veliko malo 3-5,upaljaci,hemijske,kacketi,prijevisci,bedzovi,da ne nabrajam vise dobar izbor zadovoljan sam :mrgreen: .

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 10 mar 2012, 20:18

Ma malo nas je bilo ne znam razlog da li vrijeme ne valja termin hladno šta već,ali sramotno malo nas je bilo ipak je derbi i Željo ima dosta navijača ja ne znam šta je problem. :?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 mar 2012, 20:38

Ljudi, imal iko snimak onog kamermana sto je snim'o pored Tarika na tribini prvih 10 minuta tekme?

Hvala.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 10 mar 2012, 20:42

hocel biti na vogosci veceras repriza ??
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 10 mar 2012, 21:06

arzaminjo je napisao/la:hocel biti na vogosci veceras repriza ??
da, zna li neko imali i ove polusezone reprize na Vogosci da se vidimo :D :D :D :D

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 10 mar 2012, 21:21

Mogu samo da kazem... PERVERZIJA ! 8-)

+ hocel' biti snimak tekme slucano na youtube ? :D
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 mar 2012, 21:26

Jedva se sjetih zadnjeg poraza...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 mar 2012, 21:30

18 utakmica bez poraza (13 liga, 5 kup)
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, avalPacidoroP, b00t, Google Adsense [Bot], MukiBek, Napaceni87, NekoSaDaleka, Quartararo, Ramirez, ristagrad i 148 gostiju.