FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Cincinnatus
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cincinnatus » 10 mar 2012, 17:56

Necu da budem dosadan ali jel se zna kad ce biti online shop spreman?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 10 mar 2012, 18:09

ne bi se bas slozio da su nyema i selimovc bili najlosiji, nyema je prekinuo napada i previse, crnjo mu nista nije mogao, po meni je dobar,selimovic dok je igrao gradio se i tad smo bili opasniji nego kad je adilovic usao,dobro je prolazio, ako bas moram birati nekog najslabijeg onda je to zeba, njemu ne lezi ovakav teren razumljivo..cola i kvesa su me odusevili, a i danas smo gledali mozda nekog novog svraku..sve u svemu odlicno,nadam se da nam zebinjo nije teze povrijeden..
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 mar 2012, 18:17

Da i ja kažem par riječi. Svi solidno odigrali sem Selimovića koji je bio malo lošiji i Kvesića i Benje (prije svega odbrambeno) koji su se malo istakli. Svraka spasio gol ali se zbog njega i desila šansa. Ipak sviđa mi se jer rijetko se koji igrač u ovoj našoj ligi nakon onakve greške sprintom vraća da oduzme loptu. Po onakvom terenu smo na momente igrali jako lijepo po zemlji sa brzom izmjenom pasova što me najviše oduševilo.
Samo da napomenem ove koji kritikuju cijenu od 8KM da su mogli uzeti polugodišnju danas po cijeni od 30KM (što je 3,75 KM po utakkmici uključujući i ovu koju su gledali sa sjevera).
Za čišćenje se slažem da je moglo bolje ali morate imati u vidu da se ovakav snijeg u Sarajevu nije dogodio ko zna odkad u ovo doba godine. Jug opravdano zatvoren jer mislim da po ovoj zimi ne bi došlo puno više raje jer je bio i prenos. Greškica u radu ima (naprimjer ne mogu da vjerujem da nisu u stanju popraviti vrata da se mogu pri izlazu otvoriti kako se ne bi stvarala gužva) ali još jednom moram napomenuti da moramo biti strpljivi jer ti ljudi rade i nema ih puno, a posla ima preko glave. Mnogo se stvari odradilo a mi to zaboravljamo. Evo i ovaj fan shop, a klub još nije toliko jak da ima dovoljno uposlenih. Kritike stoje ali one prave. Ova dva snimka Željo TV-a po meni su u par deka a ovdje neki pljuju ko da je ne znam ti šta. Vi bi odmah skidali glave. Ako se desi ponovo ista glupost za snijeg e onda treba nekoga smijeniti jer dva puta ista greška znači da je neko bezobrazan i ne radi svoj posao. Do tad pustite ljude na miru a pogotovo Žuju čiji posao nije da donosi odluke o čišćenju snijega. Bar bi tako trebalo biti. On je taj koji strateški odlučuje i to za sada radi odlično, a ako vidi da neko ne radi svoj posao kako treba onda je on taj koji treba i da ga smijeni. Tako je bar u normalnim klubovima. A greškice se dešavaju svima pa što ne bi i Bukiju, Đeli i ostalima koji su tek izašli iz kopački.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 10 mar 2012, 18:27

Da Bog da jednom dođe dan da se BHT ugasi, pa ono je katastrofa koliko je očigledno da štimaju ton tokom tekme.. One crtice za pojačavanje tona mi preko cijelog ekrana, a ja ništa ne čujem :D
Danas nije moglo bolje, tri boda su naša, fantastično..

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 10 mar 2012, 18:29

Raja kakvi su artikli ? Salovi,majce,dux ???
Željeznicar za život cijeli !

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 10 mar 2012, 18:30

Svaka cast momcima na pruzenoj partiji po onakvom terenu!!Citavu tekmu mi gorcina sto ovi momci ovakva ekipa mora igrat po ovakvom terenu i sto je najgore niko nece odgovarat za ovakvo stanje terena!!Po meni Svraka i bekovi Cola i Kvesa najbolji igraci danas,s kakvom lakocom i rutinom dolaze iz drugog plana,stvarno nismo odavno imali bolji par bekova a jos mladi Kvesa 21 Cola 20 godina..Svraka dobar ima ga svugdje kako momak cita igru i kako se krece bez lopte,mislim da je ovo odgovor Svrake na one redovne pljuvace sto su napadali svraku bez ikakve potrebe!Zeba i Bekric mogu puno bolje ljudi jednostavno nisu mogli bolje po ovom terenu..Selimovic se trudio al onaj mali Brekalo i Jese su dosta fizicki jaci od njeg i imao je problema s njima al opet sacuvao je dosta lopti mislim da je korektno obavio svoj posao!Patrick prvo poluvrijeme napucao 4-5 lopti van terena bez ikakve potrebe al kasnije u drugom poluvremenu pokazao je zasto igra i koja je njegova uloga..prekinuo je najmanje 10 napada Sirokog..Mislim da je Amar trebao staviti Smajica umjesto beslije po ovakvom terenu smajic bi dosta vise pruzio od Beslije..Smajke mal brz nisko teziste sve suprotno od mirse koji ima svoje druge kvalitete,ali et u jednu ruku mi je i drago sto je Mirso tu da amar jos uvijek racuna na njeg.Bodovi se pisu i molimo se svi da se ova oranica koliko toliko oporavi do kupa u srijedu da ovi igraci pokazu koliko znaju u normalnim uslovima za igru.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 mar 2012, 18:33

veoma vazna pobjeda Zelje,koji je po onakom terenu odigrao prilicno dobru utakmicu..Mogli smo postici jos koji gol,ali je mogao i Siroki koji je imao onu jednu veliku sansu.. igrali smo bez Smajica,Kerle..Adilovic nije puno igrao,to sve govori kakvu klupu imamo,a to moze biti odlucujuce u borbi na dva fronta! vjerujem da ce i teren iz utakmice u utakmicu biti sve bolji,a samim tim i igra Zelje! samo naprijed i cestitke!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 10 mar 2012, 18:34

jel otvoren fan shop

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 10 mar 2012, 18:37

kakvo je bio navijanje? (pitanje za ove sto su gledali na tv-u utakmicu)

DUPLA MAJSTORE!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 mar 2012, 18:38

Otvoren je fan shop.

Sad nešto kontam, kad se sjetim prošle sezone, mi nijednu derbi utakmicu nismo dobili, čak nismo ni dali gol, izuzev protiv Širokog iz penala, a ove sezone, odigrali 4 derbi utakmice i 9 bodova. Odličan učinak.

Ukoliko na svakoj utakmici bude pristup kao današnjoj mi do kraja sezone nećemo izgubiti nijednu utakmicu.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 10 mar 2012, 18:43

Bianconeri1988 je napisao/la:Otvoren je fan shop.

Sad nešto kontam, kad se sjetim prošle sezone, mi nijednu derbi utakmicu nismo dobili, čak nismo ni dali gol, izuzev protiv Širokog iz penala, a ove sezone, odigrali 4 derbi utakmice i 9 bodova. Odličan učinak.

Ukoliko na svakoj utakmici bude pristup kao današnjoj mi do kraja sezone nećemo izgubiti nijednu utakmicu.
Mi cemo pobjediti sve utakmice do kraja ako bude ovakav pristup tj. ako ne bude podcjenjivanja... Jer ako smo na ovakvom terenu sklopili par lijepih akcija sta ocekivati na nekom travnjaku koji ce biti odlican... I vjerujem iz tih akcija da cemo postici dosta golova...(msm na kombinatoriku Bekrica i Zebe)...
Samo jos da odbjegli dobije papire pa da uskoci umjesto Vasilica i sky is the limit...
EDIT Bianco da se osiguram za MOJUTV naredne sedmice ti ces mi slat signal... Moze l', dogovorit cemo se preko skype narednu subotu...
Ovaj Pehilj nas ebe promasuje dobre prilike... Nek zabije samo 1 i dosta je...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 10 mar 2012, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 mar 2012, 18:44

Sta smo mi docekali,da nam svraka bude igrac utakmice :lol: :lol: :lol:

salu na stranu,momak je extra odigrao,samo tako,da nas i ubuduce iznenadi koji put jos 8-)

svi ostali na nivou,koliko je teren dozvoljavao.

fan shop dobar,nek se puse svi kriticari,ev pepeljare,solje,uplajaca,privjeska i onog birvaktile dresa,nigdje kraja mojoj sreci ;)

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 10 mar 2012, 18:49

Kad ce online fanshop??????

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 10 mar 2012, 18:50

MrAmani96 je napisao/la:Kad ce online fanshop??????
i ja se pitam. Jedva sam cekao ovaj dan, a nista.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 10 mar 2012, 18:51

Arogantni je napisao/la:

Mi cemo pobjediti sve utakmice do kraja ako bude ovakav pristup tj. ako ne bude podcjenjivanja... Jer ako smo na ovakvom terenu sklopili par lijepih akcija sta ocekivati na nekom travnjaku koji ce biti odlican... I vjerujem iz tih akcija da cemo postici dosta golova...(msm na kombinatoriku Bekrica i Zebe)...
Samo jos da odbjegli dobije papire pa da uskoci umjesto Vasilica i sky is the limit...
EDIT Bianco da se osiguram za MOJUTV naredne sedmice ti ces mi slat signal... Moze l', dogovorit cemo se preko skype narednu subotu...
Nije problem, ti meni samo reci šta i kako. ;) :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 10 mar 2012, 18:52

Pa rečeno je 10. da će se otvoriti, sigurno će trebati još malo vremena za online...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 10 mar 2012, 18:54

Bianconeri1988 je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:

Nije problem, ti meni samo reci šta i kako. ;) :mrgreen:
Objasnit ce meni ovaj jedan moj jaran... On se jednom grebao ovako kao sto cu ja od tebe... :lol: :lol: Uglavnom cut cemo se...
Odigraj ss.ba KUP....
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 10 mar 2012, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 mar 2012, 18:55

Prezadovoljan halo pa glavni igraci nisu danas mogli ni igrat po oankvom terenu zamislite sta ce bit kad bude bolji teren i jos kad se uigraju.Ova ekipa je beton i odavno onakvu borbenost nisam vidio.Ovo nemoze bit bolji pocetak.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 10 mar 2012, 19:13

Sreća pa silić nije sutao onaj zadnji slobodnjak, bas mi je prpa bila :D
Prezadovoljan s igrom, borbom i rezultatom.Sljedeća tekma Borac, mislim da je onaj spiker rekao u 17 al nisam siguran.
Fan shop otvoren, ima bas mnogo artikala.Duxevi i maje uradjene predobro kao i salovi.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 10 mar 2012, 19:17

pintol_TM87 je napisao/la:Sreća pa silić nije sutao onaj zadnji slobodnjak, bas mi je prpa bila :D
Prezadovoljan s igrom, borbom i rezultatom.Sljedeća tekma Borac, mislim da je onaj spiker rekao u 17 al nisam siguran.
Fan shop otvoren, ima bas mnogo artikala.Duxevi i maje uradjene predobro kao i salovi.
jeste u 17h je utakmica

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 33 gosta.