NK Zvijezda Gradačac

fukara87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fukara87 » 10 mar 2012, 11:42

Hajde komšije oderite te sugave Trebinjce. :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 10 mar 2012, 13:43

Prije dvadesetak minuta luksuzni autobus sa igračima Leotara je stigao u suncem okupani Gradačac.Naviječke skupine ispred stadiona prave lijepu uvertiru pred danasnji okrsaj.Sve je spremno.Put Banje..............

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 10 mar 2012, 15:58

Ja kantanja u Gradačcu! :lol:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 mar 2012, 16:51

pao kamen sa srca upisana pobjeda zasluzena iako sam pocetak nije tako nagovjestavao.u pocetku igra zvijezde djelovala je dosta isprekidano cemu je doprinijela i taktika leotara koji su samo izbijali lopte i priskakali igru.kod nas se vidi da u vezi masic nije kvalitet za premijer ligu dosta gresaka mislim da je sa ovom utakmicom zacementirao mjesto na klupi.otkrovljenje ekipe je stanic koji je pokazao da je danas bio dostojna zamjena hamzi.sve u svemu bitna je pobjeda naravno svaka prva utakmica nosi i breme pritiska koju su igraci na srecu dobro prebrodili.tabela lijepo izgleda daleko smo od zone ispadanja sto je najbitnije.volim te zvijezdo...sada ranjenom sirokom otkinuti bod :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 10 mar 2012, 17:16

Predvidjanje golijade se i ostvarilo.Leotar iako je poražen ostavio je dojam prilično dobar.Ovo je sigurno Kuntićeva pobjeda i sto je obećao to je i ispunio u prvoj utakmici, a to je napadačka igra.Drugom taktikom koja nas je do skora karakterisala a koju su prethodnici gajili danas ne bi prosla.Zato,treneru svaka čast za debi i igrače koji su ginuli na terenu.Bas ovo zadnje će vratiti publiku na stadion kao prije.Po meni Stanić solidan ali to nije ni H od Hamze.Ne znam sto imate protiv Masiceve igre,momak vrlo dobro razbijao i presijecao napade.Po meni su svi ok.mozda je Halil mogao vise ali neka njegov dan bude u Širokom.Jakovljević se formirao u ekstra igrača.Golman,mala nesigurnost ali i par dobrih intervencija.Mozda ćemo tu opet škripat pred škriparima u Širokom.Da li je Hamza ozbiljnije povrijedjen.
Zadnja izmjena: zvjezdas, dana/u 10 mar 2012, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 mar 2012, 17:23

fukara87 je napisao/la:moja prognoza da ce Zvijezda pobijedit 4-0 Leotara. uglavnom pobjeda je sigurna u Gradaccu
Joj umalo da pogodim rezultat, al eto ocekivao sam nekako ovakav rezultat Zvijezdee, Cestitam komsije :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 mar 2012, 17:47

U početnom sastavu osim golmana svi igrači koji su bili i jesenas u Zvijezdi :D Jović je izgleda tušio ovu ekipu, koji su pokazali da znaju igrat. Čestitke igračima i trenerima na pobjedi.
Dragon Town

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 mar 2012, 17:56

Lijepi dresovi nema šta :D
slika
Dragon Town

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 10 mar 2012, 17:59

gdje su sad dušmani koji su govorili da će nas leotar dobiti...

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 10 mar 2012, 18:03

zmaj_Bosne je napisao/la:U početnom sastavu osim golmana svi igrači koji su bili i jesenas u Zvijezdi :D Jović je izgleda tušio ovu ekipu, koji su pokazali da znaju igrat. Čestitke igračima i trenerima na pobjedi.
Hahaha, poredit Kuntića i Jovića, Kuntić kad je igro prvu Jugo ligu Jović noso tranzistor i slušo prenos :lol:

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 10 mar 2012, 18:10

Zmajjj je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:U početnom sastavu osim golmana svi igrači koji su bili i jesenas u Zvijezdi :D Jović je izgleda tušio ovu ekipu, koji su pokazali da znaju igrat. Čestitke igračima i trenerima na pobjedi.
Hahaha, poredit Kuntića i Jovića, Kuntić kad je igro prvu Jugo ligu Jović noso tranzistor i slušo prenos :lol:
dobar dobar..
danas mi piše jedan hordaš kaže pa i vi znate davate golove... reko riješili se matke i jovića i proradili :D :D

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 10 mar 2012, 18:18

emir_dj je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
dobar dobar..
danas mi piše jedan hordaš kaže pa i vi znate davate golove... reko riješili se matke i jovića i proradili :D :D
Sjećam se Kuntića kao najvećeg talenta u Jugi al imo tešku povredu lom noge brz po krilu niko ga čuvat nije mogo i vidi se da zna a Jović igrače ćero da skaču u crna burad :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2012, 19:47

Sram vas bilo do juce ste se kleli u Jovica ;) :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 10 mar 2012, 19:52

Svaka cast na pobjedi, nek ste uzeli one trebinjce zasluzeno! :P

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 10 mar 2012, 19:54

nemogu da vjerujem da su pogodili sa pojacanjima nakon dugo vremena za sad su opravdali rijec pojacanje hehe
Pandza pravo agresivan i pun snage a i ona dvojica nisu losa i jos sto mi je se svidilio sudjenje dosta realnije nego prije valjda pomazu one slusalice hehehe :lol:

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 10 mar 2012, 20:05

Zvijezda loša prvih 30min, ali su se nakon toga probudili i nisam bio siguran da li uopste gledam nasu gradacacku Zvijezdu :shock: . Iako je prva postava bila skoro 100% ista kao u prosloj polusezoni (samo je golman novi) igrali su bar 3x bolje. Svaka cast Kunticu, svaka cast...
Posebno bi izdvojio Stanica koji me pozitivno iznenadio igrom. Jakovljevic predobar. Hamzic i Morankic standardno dobri, a o Halilovicu da ne pricam...

I jos bi spomenuo navijanje koje je kao uvijek bilo na nivou

.. xD

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 10 mar 2012, 20:43

Bravo momci, bravo Kunticu, bravo navijaci, BRAVO ZVIJEZDO! :D :D
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 10 mar 2012, 21:23

Prije svega čestitke našim momcima na pobjedi. Ipak smo imali imperativ pobjede pogotovo novi trener, prva utakmica pred domaćom publikom. Jakovljević me oduševio. Neko već reče da nam je danas bio trener Jović teško da bi dobili Leotar i sa time se u potpunosti slažem. Svi odlični Pandža, Husić mali Mesi, Halil, Đelma, Mujica trčo ko budala, Hamzu i da ne spominjem sreća pa nije povreda ozbiljna, ama baš svi, jedino golman možda je imao tremu zbog prve zvanične utakmice pred svojom publikom i navijačima. Sretno u Širokom i akobogda da naši momci donesu bar bod a bogami ni sva tri nisu nemoguća.

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 10 mar 2012, 21:33

dilber je napisao/la:Prije svega čestitke našim momcima na pobjedi. Ipak smo imali imperativ pobjede pogotovo novi trener, prva utakmica pred domaćom publikom. Jakovljević me oduševio. Neko već reče da nam je danas bio trener Jović teško da bi dobili Leotar i sa time se u potpunosti slažem. Svi odlični Pandža, Husić mali Mesi, Halil, Đelma, Mujica trčo ko budala, Hamzu i da ne spominjem sreća pa nije povreda ozbiljna, ama baš svi, jedino golman možda je imao tremu zbog prve zvanične utakmice pred svojom publikom i navijačima. Sretno u Širokom i akobogda da naši momci donesu bar bod a bogami ni sva tri nisu nemoguća.
Odličan start prvenstva 4-1 pobjeda al golman nam je taraba, đe njega nađoše :roll: pa za njega je onaj Labus Iker Kasiljas.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 mar 2012, 21:38

Prema slikama lijep teren, stadion, vrijeme, dresovi... i dobra igra i rezultat Zvijezde. Mozel neko blizu sliku dresova Zvijezde? Cestitam

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.