FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jako bitna tri boda po vrlo lošem terenu gdje se uopšte nije mogli igrati po zemlji, niti razmjeniti 2-3 pasa.
Široki je uz Želju najjaca ekipa lige, tako da pobjeda dobija dodatno na težini.
Sreca velika kod one njihove šanse što se Svraka vratio i izbio loptu sa noge igracu Širokog koji vec bio predriblao Gušu - inace to bi bio gol.
Po meni, Svraka igrac utakmice (gol i ta intervencija gdje je spasio cist pogodak), Kvesić i Nyema vrlo dobri 4+, Bogičević sasvim dobar (samo jedan duel je izgubio za 90 minuta, ali daleko od gola), ostatak ekipe solidan jer po onakvom terenu se definitivno ne može normalno i tecnije igrati.
Široki je uz Želju najjaca ekipa lige, tako da pobjeda dobija dodatno na težini.
Sreca velika kod one njihove šanse što se Svraka vratio i izbio loptu sa noge igracu Širokog koji vec bio predriblao Gušu - inace to bi bio gol.
Po meni, Svraka igrac utakmice (gol i ta intervencija gdje je spasio cist pogodak), Kvesić i Nyema vrlo dobri 4+, Bogičević sasvim dobar (samo jedan duel je izgubio za 90 minuta, ali daleko od gola), ostatak ekipe solidan jer po onakvom terenu se definitivno ne može normalno i tecnije igrati.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Zeljo i po ovoj oranici odlicno odigro.Kombinovali kolko se moglo,al ko ce po ovom igrat.Svraka igrac utakmice.
svoj ti pos'o !
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
tech je napisao/la:Jako bitna tri boda po vrlo lošem terenu gdje se uopšte nije mogli igrati po zemlji, niti razmjeniti 2-3 pasa.
Po meni, Svraka igrac utakmice (gol i ta intervencija gdje je spasio cits pogodak), Kvesić i Nyema vrlo dobri 4+, Bogičević sasvim dobar (samo jedan duel je izgubio za 90 minuta, ali daleko od gola), ostatak ekipe solidan jer po onakvom terenu se definitivno ne može normalno i tecnije igrati.
sve si lijepo rekao osim ovog za nyemu on nije nista pokazao 15 lopti je u prazno poslao...
Evo kazu mi, bio sam u kadru
Nego valja sad cekam Adila da se vrati u formu, Selimovic vrlo los.

Nego valja sad cekam Adila da se vrati u formu, Selimovic vrlo los.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako treba birati najlošijeg danas to je Nyema.
Isto kao da nema mozga ponekad.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bojim se samo da ce teren biti još gori u srijedu
nemoguce je sad kombinovati i dodavati loptu po zemlji, a to više odgovara ekipama koje se brane. Zato i Širokom svaka cast danas što nisu igrali bunker vec igrali otvoreno i tražili svoje šanse.

Zadnja izmjena: tech, dana/u 10 mar 2012, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Bekric se pokazao kao odlicno pojacanje, nevjerovatno kako se zalaze za svaku loptu i napad. Adilovic je malo zakazao kod prijema, nikako da se okrene i krene naprijed.
Protiv Borca mnogo opreznije ipak nam je utkamica od velike vaznosti, ne primiti gol a ako je moguce postici sto vise. Jos kad bi se nesto uradilo na sanaci terena do srijede bilo bi odlicno.
Protiv Borca mnogo opreznije ipak nam je utkamica od velike vaznosti, ne primiti gol a ako je moguce postici sto vise. Jos kad bi se nesto uradilo na sanaci terena do srijede bilo bi odlicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nijednog, ali baš nijednog igrača ne bih izdvojio kao lošeg. Po ovakvom terenu su bili svi maksimalno disciplinovani, ali težak teren je prouzročio i neke greške, koje nas na svu sreću nisu koštale.
Od Guše, preko kapitena Bešlije, pa do Jamaka, koji je odigrao par minuta, zaslužuju svi velike čestitke.
Milimetar iznad ostalih mi je bio Muamer Svraka, koji je zabio, ali i spasio čist gol. Istina je da je Svraka kod njihove šanse prodao loptu, ali meni je njegova trka fascinantna. Kod nas nema onaj mjerač, ali sam siguran da momak tokom utakmice pretrči, ništa manje od igrača iz lige petice. Svaka čast.
Svi, ama baš svi, su u današnjoj utakmici pokazali da su ŽELJO.
Još jednom, bravo momci.
Od Guše, preko kapitena Bešlije, pa do Jamaka, koji je odigrao par minuta, zaslužuju svi velike čestitke.
Milimetar iznad ostalih mi je bio Muamer Svraka, koji je zabio, ali i spasio čist gol. Istina je da je Svraka kod njihove šanse prodao loptu, ali meni je njegova trka fascinantna. Kod nas nema onaj mjerač, ali sam siguran da momak tokom utakmice pretrči, ništa manje od igrača iz lige petice. Svaka čast.
Svi, ama baš svi, su u današnjoj utakmici pokazali da su ŽELJO.
Još jednom, bravo momci.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kvesic najece pojacanje zadnjih godina,momak svaka mu cast ostavlja srce na terenu a i ima kvalitet,danas daleko najbolji.Utakmica izuzetno teska i tri boda su najbitnija,imali smo stvarno puno srece i Sirokom svaka cast na otvorenoj igri.Cestitke za obadvije ekipe jer valjalo je danas hodati po onom terenu a kamoli igrati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Velik ovaj voz od deset vagona 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
ma solidan je bio ,trcao je i ganja po sredini ko muhaBianconeri1988 je napisao/la:Ako treba birati najlošijeg danas to je Nyema.

bob je napisao/la:ma solidan je bio ,trcao je i ganja po sredini ko muhaBianconeri1988 je napisao/la:Ako treba birati najlošijeg danas to je Nyema.
Isto kao da nema mozga ponekad., selimovic definitivno danas najlosiji bio ...
nijema sve na sredini pocistio, meni je odlicno odigro u defanzivi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Dobro je danas bilo, kad sam ulazio na sjever imo sam osjecaj da sam u engleskoj, strasno
Bekric i Kvesic najbolji, Vasilc najgori, da nam ne igra svrakka bili bi ko barcelona

Bekric i Kvesic najbolji, Vasilc najgori, da nam ne igra svrakka bili bi ko barcelona
Utakmica dobra s obzirom na teren. Odigrali smo jako dobro, od igraca koje bi izdvojio to je Svraka. Svaka mu cast.
Odigrao je bez greske. Bar je ja nisam primjetio. Da ne bih puno pisao mogu samo reci DOSTA. +4 Lijepo je vidjeti.
Nastavi niz!!!
Odigrao je bez greske. Bar je ja nisam primjetio. Da ne bih puno pisao mogu samo reci DOSTA. +4 Lijepo je vidjeti.
Nastavi niz!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Amar je njima dao dobre upute, samo izbijaj loptu, ništa kombinacije i kratki pasovi, tako smo i igrali.
Protiv Borca samo ne primiti gol, a ako jedna uđe dobro je, a ako i ne uđe nema veze.
Važno je da nije bilo povreda danas.
Protiv Borca samo ne primiti gol, a ako jedna uđe dobro je, a ako i ne uđe nema veze.
Važno je da nije bilo povreda danas.
Ž '21!
svraka igrac utakmice, kvesic odlican, beslija i colic u prvom odlicni udrugom malo slabiji, nyema nesto losiji danas samo izbija i kad ne treba to je uredu dok je bio stoper sad je zadnji vezni mora malo i igrati, od zebe po ovom terenu nisam vise ni ocekivao, bekrica ne mogu oboriti jak je ko Dzeko 

Moze li neko reci tacan info oko prenosenja zutih u kup,mislim da vasilic i bogi imaju kartone ,fulaju li kup ili ligu!
AMAR OSIM!!!
@csh
zuti se prenose samo za prvenstvo i imace pravo nastupa u kupu
zuti se prenose samo za prvenstvo i imace pravo nastupa u kupu
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- inacefindecko
- Kontakt:
isti sam post napisao i na drugom forumu:
što se tiče igre, i više nego dobra za ovakav teren, pozitivno iznenađenje Bekrić, prva tekma a ovako dobar, najbolji bio Kvesić definitivno..
al mene nervira ovo stanje stadiona, ne samo što je zapad u katastrofalnoj situaciji, već sve izgleda grozno..
teren je katastrofa, o njemu ne treba riječi trošiti, mora se obnavljat, novi sadit, nisam upućen šta kako, al ovo je sramota.. al nije samo teren kastastrofa, sve izgleda nekako "prljavo", srušeno, ispucalo.. ograde oko terena pukle, onaj snijeg loše očišćen, reklame pocijepane, klupe za igrače nekako neuredne..
treba se raditi oko stadiona jer sveta Grbavica u ovom stanju nije za tim kakav je ŽELJEZNIČAR!
što se tiče igre, i više nego dobra za ovakav teren, pozitivno iznenađenje Bekrić, prva tekma a ovako dobar, najbolji bio Kvesić definitivno..
al mene nervira ovo stanje stadiona, ne samo što je zapad u katastrofalnoj situaciji, već sve izgleda grozno..
teren je katastrofa, o njemu ne treba riječi trošiti, mora se obnavljat, novi sadit, nisam upućen šta kako, al ovo je sramota.. al nije samo teren kastastrofa, sve izgleda nekako "prljavo", srušeno, ispucalo.. ograde oko terena pukle, onaj snijeg loše očišćen, reklame pocijepane, klupe za igrače nekako neuredne..
treba se raditi oko stadiona jer sveta Grbavica u ovom stanju nije za tim kakav je ŽELJEZNIČAR!
Svraka najbolji, rastrcan imao ja par finih prodora i jos pritom dao i spasio gol, zatim Kvesic. Selimovic najgori, trudio se ali jbg djaba mu sve to kad ne zna. Ostale teren limitirao.
NO PYRO NO PARTY
Trenutno korisnika/ca: Bojudaosinebu, WeekendOffender i 31 gost.