FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 10 mar 2012, 16:31

[youtube][/youtube]

busi, hahahahaha
koje razbijanje u pm. da hoce se ovakva igra ponoviti protiv bazela i m´gladbaha.
ps.
drugo pv je zabranjeno mladjima od 18 godina i ljudima sa srcanim problemima :lol: :lol:
Zadnja izmjena: secer, dana/u 10 mar 2012, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Klare

Post Postao/la Klare » 10 mar 2012, 16:33

secer je napisao/la:druze, zamijenio si me s nekim. nemam pojma ko je lik, a kamoli da sam ga poredio sa maradonom.
:D
Ja, ti si vidio klip, a nisi obratio pažnju na ime. Da sada ne bi tražio, uglavnom radi se o liku koji postiže gol petom, a onda daje opširan intervju.
Ako ovo ne pomogne, moraću i taj klip potražiti.
secer je napisao/la:kao na primjer?
Eric Manuel Lamela. :mrgreen:

effe, Augsburg nam jeste blizu, fin gradić, prijatni ljudi :D , ali ona ekipa mi izgleda tako bezveze, mahom su tu sve nekakvi likovi koji su ispadali iz nižerazrednih klubova Njemačke, a poneki i iz Holandije.
Recimo dva-tri kluba sljedeće sezone tu nećemo gledati, koga onda izabrati :? , možda da Hertha zauzme njihovu poziciju, pa da ti se i ta želja za ostanak Augsburga ostvari. :mrgreen:
secer je napisao/la:zaboravio sam vam reci da sam narucio van gaalovu knjigu 8-)
Koje je izdanje? :lol:
Al' ozbiljno, nisam ni znao da izdaje knjigu, na koju temu je pisao? :?

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 10 mar 2012, 16:34

Ma morali su se silni promasaji protiv Guzena naplatit'.

Svi fenomenalni. Ako budu ovakvi i protiv Basela, Svicarcima je bolje da i ne dolaze. 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 10 mar 2012, 16:36

6-Gomez :D

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 10 mar 2012, 16:41

Hoćemo ZIIIIIIIIIIIIIIBEN!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
24.04.1991.
Stern des südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 mar 2012, 16:42

Klare je napisao/la:a, ti si vidio klip, a nisi obratio pažnju na ime. Da sada ne bi tražio, uglavnom radi se o liku koji postiže gol petom, a onda daje opširan intervju.
Ako ovo ne pomogne, moraću i taj klip potražiti.
lazes, murvo :mrgreen: :mrgreen:
Klare je napisao/la:Koje je izdanje? :lol:
Al' ozbiljno, nisam ni znao da izdaje knjigu, na koju temu je pisao?
s obzirom da se doticni gospodin vec dugi niz godina bavi proucavanjem svemira, te s obzirom da ima ogromno metafizicko znanje, vjerujemo da je i njegova knjiga usko vezana uz tu oblasta.

pele, sta mislis o cemu ce pisati jedan fudbalski trener?
JetSet_Hantraga je napisao/la:Svicarcima je bolje da i ne dolaze
ono, nemojte ba ljudi dzabe dolazit, nemojte da vas brukamo :lol:

sestica je pala :o 8-)
raspolov´te, majke vam ga, raspolov´te pa sa onom drugom polom fino bazel nap´nit do vrha.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 10 mar 2012, 16:47

de nek neko ako moze provjeri jeli se kakaw rekord oborio ili popravio :D mozda naguraju i na 10 ..

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 mar 2012, 16:51

7:0,Salihovicu raduj se zbog Babela :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 mar 2012, 17:16

Gustavo uspio ono što Babel nije :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 10 mar 2012, 17:30

Nije mi jasna namjera Gustava, al hajd, dobro je. Al bilo bi bolje bez tog gola. :)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 mar 2012, 17:33

Nakon fantasticnog prvog poluvremena, malo smo spustili gas u drugom i na kraju 7-1. Hoffenheim potpuno razbijen, a neko je i morao platiti za sve ono sto se Bayernu dogadjalo u prethodnim utakmicama. Nakon sto smo osporavali Gomeza nekoliko utakmica, on se sa nova 3 gola ponovo odmakao na listi strijelaca. Ponovo smo gledali prepoznatljivu igru Bayerna i ovo je veoma dobra uvertira za mec sa Baselom. Jos kad bi Dortmund kiksao, bilo bi super.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 mar 2012, 17:41

Unatoc ovako dobroj igri, neki igraci se iskazuju ali u negativnom smislu.
Kritika se odnosi ponajvise na Mullera koji je neprepoznatljiv, kao da je zaboravio igrati fudbala. U nekoliko navrata je pogrijesio, u nekim situacijama nije dao potrebnu loptu i sve mi govori da je za njega idealna klupa, barem dok malo ne popravi formu.

Sto se tice danasnje utakmice u globalu, ista je bila kao iz snova.
Stekao sam dojam da kad su zeljeli mogli su postici gol. Ono sto mi se najvise svidjelo je onaj presing prvih 5 minuta ili do prvog postignutog gola, kada se igraci Hoffenheima nisu uspjeli sastaviti s loptom.

Vjerujem da su danas svi vidjeli pravu snagu Bayerna a nama ostaje da se nadamo da ce i u narednim utakmicama pristupati kao danas, a rezultati sa ovakom igrom nece izostati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 mar 2012, 17:43

Teško je očekivati da BvB kiksa protiv Augsburga a i ukoliko se to desi onda ne sumnjam u titulu. :D

Ribery složi Alabi jednu školsku na kraju utakmice :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 10 mar 2012, 17:45

secer je napisao/la:lazes, murvo :mrgreen: :mrgreen:
E dobro, klip ću valjda uspjeti naći, a tvoja reakcija je bila nešto u ovom fazonu:"Moj nosić, nosić ponovo namirisao igrača." :lol: A onda slijede kojekakva poređenja. :?
secer je napisao/la:sta mislis o cemu ce pisati jedan fudbalski trener?
Ma ne to, nego pitam je li to nekakva autobiografska, ili ono drugo nešto :? , šta ja znam šta ti tu može biti, formacija, taktika za mlađe trenere i takvo nešto? :?
secer je napisao/la:raspolov´te, majke vam ga, raspolov´te pa sa onom drugom polom fino bazel nap´nit do vrha.
Al' slušaj, imam priliku da poletim, ali neću. Neću, jer mi u sjećanju, kao i tebi, još leži onaj neizbrisiv ožiljak od prošle sezone.
Dakle u ovo doba smo pred uzvratnu utakmicu Lige prvaka razmontirali HSV sa 5-6 komada u njihovoj mreži. I zamisli, da li je iko, ama baš iko od nas u tom trenutku mogao zamisliti onakvu blamažu protiv Intera? :?:
Zato ostajmo pri zemlji, čvrsto nogama na tlu, ne treba podcijeniti Švicarce...

al' što jest jest, njima najbolje da ne dolaze u Minhen. :lol:

Eh do utorka mislim da Hejko neće moći spavati, jer zasigurno da ima o čemu misliti.
Da li krenuti sa Schweiniem, čije su mogućnosti u ovom trenutku upitne; ako krene sa Schweinime koga na klupu smjestiti;da li ponovo sa Alabom, ili Rafinhu vratiti... Ima tu otvorenih pitanja, a ozbiljna utakmica nas čeka.

Alaba, kao što rekoh, rođen sa krilnih pozicija.
Naravno, ne trebamo suditi na osnovu jedne utakmice, ali na boku nikada zakazo nije, a da se razumijemo on je jedan neviđeni univerzalac, dakle on može i u sredinu, ali mislim da je ipak bok ono što njemu leži. ;)

Dalje o Alabi :arrow: vratimo se u njegove početke s Bayernom. ;)
Dakle, debitovao je protiv Fiorentine na beku, odigrao muški, odigrao sjajnu utakmicu, potom još jednu, ali treća ga je došla glave.
Treća je bila protiv Frankfurta. a Alaba nam je zapečatio sudbinu. Prvo dodavanje crncu Tsomou(ovog sam samo tu vidio, i sudbina mi da ostane zapamćen još dugo vremena), a drugi gol je Feninovo okretanje Alabe i gol od stativu iz mrtvog ugla.

Nakon te utakmice Gaal mu više nikada nije vjerovao, niti mu je ukazao priliku, slijedila je klupa, pa posudba, a onda kod Hejke Alabinjo počinje da cvijeta.
Hejko ga je stavljao i na krilo, primoran i u sredinu, stavljao ga je i na beka u fazi stizanja rezultata, ali nikad, nikad od početka.

Dočekali smo i tu priliku, Alabinjo odigrao vrhunsku partiju. E slušaj šta mi posebno upada u oči kod malog crnca(nisam rasist, a da Bogdo znate kako ga Gero nazvao :shock: :mrgreen: , ne možete vjerovati :lol: )jeste taj rad, Alaba je neumorni trkač, stalno u pokretu, slobodno ću vam reći jedan od najbolje fizički spremnih nogometaša današnjice, 12 km :arrow: siitnica, i to sprinta, svega, nema čega tu nema. :mrgreen:
Alaba je budućnost naša, igrač jako zahvalan, odgojeno dijete, igrač koji puno daje.

E sad, pitate se zašto sam gore pisao opširno o Alabinoj karijeri i toj utakmici u Frankfurtu. :?
Iz prostog razloga da dokažem kako dobro pamtim, kako lako ne zaboravljam, kako nisam grohn'o ala naš secer. :D

I šta još reći, rezultat sve govori, a morali smo ga primiti, a umalo da primimo i drugi, treći, umalo da od gotovog napravimo veresiju, mo'š mislit'. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 10 mar 2012, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 mar 2012, 17:51

Nas kad krene, kad zabijemo prvi gol mi dobijamo 90% nevažno s kim igramo...Ovako bi slično, možda malo slabije , stradao Leverkusen da smo mi one prilike u prvom poluvremenu protiv njih pogodili.
Zato ja svo vrijeme tvrdim da ova ekipa može puno, ali se neke stvari moraju potrefit jednostavno i da smo super jaki kada povedemo. To je jednostavno i do psihe , a i takvog stila igre kojem odgovara brzi gol.
A u drugom dijelu sezone smo do današnje utakmice imali 9 % realizaciju šansi. To je znači statistika drugog dijela sezone u Bundesligi. Naravno da smo to popravili.

Basel će isto loše proći, ako mi zabijemo prvi gol, oni će tad biti razvučeni i razbijeni.
Međutim oprez , moramo se potrudit da mi ne primimo gol i drugačija će situacija biti, jer Basel dolazi s prednošću, oni će gledat da dobro pozada stoje, da sve zatvore i da nas uhvati nervoza, a onda će oni pokušat zabit. Zato daj Bože brzog gola i onda sve ima da ide i tada....Nakon toga idemo da srušimo barijeru gostujuči terena, tu seriju koja sad malo traje (predugo za naše prilike) treba srušit, to je bitno kako bi bili opet u igri za prvo mjesto, titulu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 mar 2012, 18:19

Klare je napisao/la:E dobro, klip ću valjda uspjeti naći
libo mene za klipic, nadji moj komentar.
Klare je napisao/la:Ma ne to, nego pitam je li to nekakva autobiografska, ili ono drugo nešto :? , šta ja znam šta ti tu može biti, formacija, taktika za mlađe trenere i takvo nešto
sve sto si pobrojao. 2 knjige dobijes za 50 evrica - sitnica, ako uzmemo u obzir o kakvom se djelu radi i to da nakon procitane i napamet nabubane knjige mozes komotno zamijenit murinja :lol:
Klare je napisao/la:Al' slušaj, imam priliku da poletim, ali neću.
tak je, bravo za tebe. ´kad treba bit yeban gace ti same spanu´. sjecas li se ove hantragine mudrosti?
e, ovaj luzerski hofa nije nikakvo mjerilo. momci su pali brez ispaljenog metkica.
u euforiju padamo tek ako bayo natambura bazel i gladbah. do tada - nist.

za halabu se slazem. sto god blize liniji, nas garo sve bolji.
Klare je napisao/la:Eh do utorka mislim da Hejko neće moći spavati, jer zasigurno da ima o čemu misliti.
majku mu, da nece umrt zbog prevelke srece :(

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 mar 2012, 18:28

Šećko ostavi se tih drugorazredni knjiga....Uzmi ti onu pravu, onu od Stefana Effenberga pod naslovom: "Svima sam im pokazao" :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 10 mar 2012, 18:40

secer je napisao/la:libo mene za klipic, nadji moj komentar.
libo mene sjećaš li se ti :mrgreen: , uglavnom prevario sam se nije bilo petom, nego nešto drugo.
Evo klipić, možda te podsjeti na tvoje riječi. :D
[youtube][/youtube]
secer je napisao/la:sve sto si pobrojao. 2 knjige dobijes za 50 evrica - sitnica, ako uzmemo u obzir o kakvom se djelu radi i to da nakon procitane i napamet nabubane knjige mozes komotno zamijenit murinja :lol:
Nisam upućen, nisam kupovao takve knjige, ne znam kako se one kreću, no poslušaj jedan prijateljski savjet. :arrow:
Pročitaš to, upišeš školu za trenere, dobiješ licencu, a ostalo ti lako, de mi reci je li to i ostvarivo? :?
secer je napisao/la:e, ovaj luzerski hofa nije nikakvo mjerilo. momci su pali brez ispaljenog metkica.
u euforiju padamo tek ako bayo natambura bazel i gladbah. do tada - nist.
Baš tako, puknemo po ušima Basela, Herthu, Gladbacha i možemo reći da nam niko nije ravan. :mrgreen:
secer je napisao/la:za halabu se slazem. sto god blize liniji, nas garo sve bolji.
Pa da uočili smo njegove osobine koje uveliko više odgovaraju igri uz liniju, mada ti hantro to neće dopustiti da kažeš, jer te on i dalje vuče za tvoje riječi da je to novi Essien.
Sjećaš li se? :? :lol:
secer je napisao/la:majku mu, da nece umrt zbog prevelke srece :(
:cry:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 mar 2012, 18:43

Eh, konačno se Bayern vraća u bolju formu, a koji je bolji način za najavu toga od uobičajenog - uništavanja slabijih protivnika na domaćen terenu. Danas je fasovao doslovno izgubljeni Hoffenheim, a ono što raduje je i odlična golgeterska forma. Ako vam šta znači, Shaqiri je ponovo pogodio za Basel. :mrgreen:

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 10 mar 2012, 19:43

Danas je naš Bayo bio pravi DMG - Deutsche Machinen Gewehr :)))

[youtube][/youtube]
24.04.1991.
Stern des südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.