busi, hahahahaha
koje razbijanje u pm. da hoce se ovakva igra ponoviti protiv bazela i m´gladbaha.
ps.
drugo pv je zabranjeno mladjima od 18 godina i ljudima sa srcanim problemima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
secer je napisao/la:druze, zamijenio si me s nekim. nemam pojma ko je lik, a kamoli da sam ga poredio sa maradonom.
Eric Manuel Lamela.secer je napisao/la:kao na primjer?
Koje je izdanje?secer je napisao/la:zaboravio sam vam reci da sam narucio van gaalovu knjigu
lazes, murvoKlare je napisao/la:a, ti si vidio klip, a nisi obratio pažnju na ime. Da sada ne bi tražio, uglavnom radi se o liku koji postiže gol petom, a onda daje opširan intervju.
Ako ovo ne pomogne, moraću i taj klip potražiti.
s obzirom da se doticni gospodin vec dugi niz godina bavi proucavanjem svemira, te s obzirom da ima ogromno metafizicko znanje, vjerujemo da je i njegova knjiga usko vezana uz tu oblasta.Klare je napisao/la:Koje je izdanje?
Al' ozbiljno, nisam ni znao da izdaje knjigu, na koju temu je pisao?
ono, nemojte ba ljudi dzabe dolazit, nemojte da vas brukamoJetSet_Hantraga je napisao/la:Svicarcima je bolje da i ne dolaze
E dobro, klip ću valjda uspjeti naći, a tvoja reakcija je bila nešto u ovom fazonu:"Moj nosić, nosić ponovo namirisao igrača."secer je napisao/la:lazes, murvo![]()
![]()
Ma ne to, nego pitam je li to nekakva autobiografska, ili ono drugo neštosecer je napisao/la:sta mislis o cemu ce pisati jedan fudbalski trener?
Al' slušaj, imam priliku da poletim, ali neću. Neću, jer mi u sjećanju, kao i tebi, još leži onaj neizbrisiv ožiljak od prošle sezone.secer je napisao/la:raspolov´te, majke vam ga, raspolov´te pa sa onom drugom polom fino bazel nap´nit do vrha.
libo mene za klipic, nadji moj komentar.Klare je napisao/la:E dobro, klip ću valjda uspjeti naći
sve sto si pobrojao. 2 knjige dobijes za 50 evrica - sitnica, ako uzmemo u obzir o kakvom se djelu radi i to da nakon procitane i napamet nabubane knjige mozes komotno zamijenit murinjaKlare je napisao/la:Ma ne to, nego pitam je li to nekakva autobiografska, ili ono drugo nešto, šta ja znam šta ti tu može biti, formacija, taktika za mlađe trenere i takvo nešto
tak je, bravo za tebe. ´kad treba bit yeban gace ti same spanu´. sjecas li se ove hantragine mudrosti?Klare je napisao/la:Al' slušaj, imam priliku da poletim, ali neću.
majku mu, da nece umrt zbog prevelke sreceKlare je napisao/la:Eh do utorka mislim da Hejko neće moći spavati, jer zasigurno da ima o čemu misliti.
libo mene sjećaš li se tisecer je napisao/la:libo mene za klipic, nadji moj komentar.
Nisam upućen, nisam kupovao takve knjige, ne znam kako se one kreću, no poslušaj jedan prijateljski savjet.secer je napisao/la:sve sto si pobrojao. 2 knjige dobijes za 50 evrica - sitnica, ako uzmemo u obzir o kakvom se djelu radi i to da nakon procitane i napamet nabubane knjige mozes komotno zamijenit murinja![]()
Baš tako, puknemo po ušima Basela, Herthu, Gladbacha i možemo reći da nam niko nije ravan.secer je napisao/la:e, ovaj luzerski hofa nije nikakvo mjerilo. momci su pali brez ispaljenog metkica.
u euforiju padamo tek ako bayo natambura bazel i gladbah. do tada - nist.
Pa da uočili smo njegove osobine koje uveliko više odgovaraju igri uz liniju, mada ti hantro to neće dopustiti da kažeš, jer te on i dalje vuče za tvoje riječi da je to novi Essien.secer je napisao/la:za halabu se slazem. sto god blize liniji, nas garo sve bolji.
secer je napisao/la:majku mu, da nece umrt zbog prevelke srece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.