valensija, slazem se(gle cuda

effe, s tobom se posebno slazem(majku mu, haman da se slazem sa svima

dakle, psiha igra veliku ulogu. ljudi su pocetkom sezone gledali pravi bayern dok je trenutna igra samo refleksija katastrofalnog stanja koje vlada u bayernu(svima preporucujem video za tz.de u kojem navijaci s lica mjesta govore o nikakvoj atmosferi koja vlada u timu).
bayern je u prvih 10 min. protiv kuzena stvorio 5 stopostotnih - sansi koje je teze promasiti nego zabiti.
dakle, da je to bio onaj bayern s pocetka sezone, vjerujem da bi kuzen prosao kao sto je prosao protiv barce.
evo prilike da se u kratkim crtama osvrnem na sinosnju tekmu.
ludi dutt je imao bezbroj opcija kako se suprostaviti barceloni i...izabrao je jedinu pogresnu.
ja sam citao intervju koji je dao par dana prije tekme u kojem je rekao da ide u spaniju da se nadigrava i casno oprosti od lp-a. zamislite koji mentol moras biti da odes na kamp nu i pokusas se nadigravati sa barcom

u prvoj utakmici su izgubili sa 1:3 ali su imali jos dvije odlicne sanse, tako da je moglo biti i 3:3. bilo bi nezasluzeno, naravno, ali je moglo biti.
tada je postavio solidnu taktiku sa 4 igraca u zadnjoj liniji i 5 u vezi. igralo se na kontre i izgledalo je solidno(onoliko koliko jedna ekipa moze biti solidna protiv barce).
vjerujem da bi izgubili i da su se branili, ali ne vjerujem da bi bili razvaljeni i ponizeni niti bi spanci isprepadali malog lenu. bas me zanima hoce li ono ´salijevanje strave´ ostaviti traga na mladom golmanu.