RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
KUP JE NAS!

- tarikhordas
- Kontakt:
SRETNO ROĐENI ! DA OSVOJITE KUP ABD !
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
smijesno je uopste te pare i komentarisati...pogledajte samo imena i broj firmi koje stoje iza drugih klubova...zelje, sarajeva, borca, sirokog...a kad smo vec kod sirokog brijega mislim kad ih covjek pogleda vise samo sto igracima po celu nisu poceli lijepiti reklame 
velez po prvi put sastavio par finih sponzora i odmah se nesto kao prica o tome...kaze se HVALA BOGU...
i dalje sto se nermina niksica tice..ne vidim u cemu je problem to da covjek ima pravo navijati za neki klub ili ga simpatizirati..kao da osim (stariji) ne simpatizira zelju..ili kao da rukovodstvo RS-a ne simpatizira Borac itd itd..tako da su te price o nekakvom guranju apsolutno smijesne...oustalom ko to prica..sve same postenjacine do postenjacine..ma bjezi tamo..
primjer...jeb.no orasje je igralo evropu...jeb.no zovko zepce je igralo evropu...jeb.no brotnjo...slavija..jedinstvo...kad je to velez poslije rata sebi ista kupio? kad ga je to poslije rata iko igdje gurao? mozda se pricalo o nekoj pojedinacnoj utakmici tu i tamo...ali generalno je smijesno pricati o bilo kakvim guranjima..
i usput znam da sam ruzan epitet dodijelio nekim ranije nabrojanim klubovima...nisam imao namjeru da ih vrijedjam ali sam to upotrijebio jer realno ni jedan od tih klubova se realno nemogu porediti sa velicinom veleza..ali onom nekom realnom velicinom, na stranu sva ova danasnja usljiva vremena..
nego...opet ponavljam HVALA BOGU pa se pomalo nesto pokrece...a ako se i napravi neki rezultat i uspije stvoriti kontinuitet dolazit ce sponzori i sami..nece ih niko morati vuci za rukav...a do tada..
FORZA VELEZ

velez po prvi put sastavio par finih sponzora i odmah se nesto kao prica o tome...kaze se HVALA BOGU...
i dalje sto se nermina niksica tice..ne vidim u cemu je problem to da covjek ima pravo navijati za neki klub ili ga simpatizirati..kao da osim (stariji) ne simpatizira zelju..ili kao da rukovodstvo RS-a ne simpatizira Borac itd itd..tako da su te price o nekakvom guranju apsolutno smijesne...oustalom ko to prica..sve same postenjacine do postenjacine..ma bjezi tamo..
primjer...jeb.no orasje je igralo evropu...jeb.no zovko zepce je igralo evropu...jeb.no brotnjo...slavija..jedinstvo...kad je to velez poslije rata sebi ista kupio? kad ga je to poslije rata iko igdje gurao? mozda se pricalo o nekoj pojedinacnoj utakmici tu i tamo...ali generalno je smijesno pricati o bilo kakvim guranjima..
i usput znam da sam ruzan epitet dodijelio nekim ranije nabrojanim klubovima...nisam imao namjeru da ih vrijedjam ali sam to upotrijebio jer realno ni jedan od tih klubova se realno nemogu porediti sa velicinom veleza..ali onom nekom realnom velicinom, na stranu sva ova danasnja usljiva vremena..
nego...opet ponavljam HVALA BOGU pa se pomalo nesto pokrece...a ako se i napravi neki rezultat i uspije stvoriti kontinuitet dolazit ce sponzori i sami..nece ih niko morati vuci za rukav...a do tada..
FORZA VELEZ
Sad nesto gledam odlaske i dolaske i nas i Čelika , i Boga mi , oni su slabiji u odnosu na pocetak sezone , samo ako uzmemo da su im otisli provjereni Hadzic i Tosunovic . Naravno imaju talentovanih igraca , pogotovo u veznom redu , kao i najisturenijeg Jasmina Smriku , koji ipak nije iskusio PL .
Kod nas ocekujem nesto ovako :
Bandovic-Knezevic-Ceric-Mahinic(?)-Kajtaz-Kodro-Demic-Pehlic-Hiros-Handzic-Brkovic
Naprijed , naprijed Rođeni !
Kod nas ocekujem nesto ovako :
Bandovic-Knezevic-Ceric-Mahinic(?)-Kajtaz-Kodro-Demic-Pehlic-Hiros-Handzic-Brkovic
Naprijed , naprijed Rođeni !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
The same army!!stampy je napisao/la:Dosad ste vi vodili državu i vama se plaćalo.ŠB.TRN je napisao/la:Puni ste love!!Ni jedan posao u federaciji se ne moze dobiti a da vi niste spominjani.Firma iz Širokog radi neke mostove gore po Bosni i prvi uvijet za dobivanje posla je bila donacija Velezu od sitnih 100 tisuca!!!Ima se
Sad je na nas red, naredne 4 godine i pomirite se s tim.
Dida dida stigli Partizani...![]()

Široki je uvijek izlazi ou susret..i zrinjskom a i velezu..jer vam je prva momčad trenirala tu besplatno ..stampy je napisao/la:„Rođeni“ domaćini na Mostarskom blatu
Sutra kreće i Premier liga BiH za juniore i kadete. Obzirom da su pravila NS BiH takva da se domaćinstva uvijek određuju suprotno od onih u seniorskoj konkurenciji, kadeti i juniori Veleža biće domaćini u prva dva kola. Kako bi sačuvali travnjak stadiona u Vrapčićima, jer se u veoma kratkom periodu trebaju odigrati četiri utakmice juniora i kadeta te utakmica seniora, Velež se odlučio da domaćin bude na nekom od stadiona u okolini.
Čelništvo Širokog Brijega, još prije 20-tak dana, vrlo rado je izašlo u susret „Rođenim“, te će naše mlade nade u prva dva kola biti domaćini na terenima SC „Musa Karačić“ na Mostarskom blatu. Riječ je o zaista moderno uređenom trening kampu sa kompletnom infrastrukturom, gdje uostalom svoje domaće utakmice igraju i mlađe kategorije Širokog.
Sutra u 13.00 sati igraju kadeti, dok će od 15.00 sati na teren istrčati juniori. Ovo je ujedno i zvanični debi u trenerskoj ulozi Igora Remetića, dok je Dženanu Zaimoviću ovo prvi nastup sa kadetima.
fkvelez.ba
dok i vi i zrinjevci samo znate pljuvat po širokom..al to govori o vama..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
moram te ispraviti na tvoju žalost, jer govoriš neistine i to ne valja. vidiš ja sam upućeniji od tebe što se tiče Nikšića. naime dok nije bio premijer FBiH on je pomagao Veležu s svojim vezama u sarajevu i šire, i uticajem koji ima. pa ko je doveo silne sponozore u Velež dok nije njega bilo na čelu FBiH? Pa NERMIN NIKŠIĆ, a pored njega ima još hercegovaca koji pomažu klubu, znam ih dosta..........uživaj brate i samo opušteno.........ŠB.TRN je napisao/la:Puni ste love!!Ni jedan posao u federaciji se ne moze dobiti a da vi niste spominjani.Firma iz Širokog radi neke mostove gore po Bosni i prvi uvijet za dobivanje posla je bila donacija Velezu od sitnih 100 tisuca!!!Ima se
Sretno rođenim i kao sto Mara rece da ostave srce na terenu i bar bod da izvucemo 

U duelu starih rivala za Velež će protiv Čelika nastupiti: Bandović, Knežević, Hebibović, Mahinić, Kajtaz, Jugo, Kodro, Zvonić, Pehlić, Hiroš, D. Brković.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
1:1. 

Strijelac ?Edol je napisao/la:1:1.
EDIT: Jugo. 1-1 .

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 10 mar 2012, 14:59, ukupno mijenjano 2 puta.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jugo.Maestro^^ je napisao/la:Strijelac ?Edol je napisao/la:1:1.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Stigli smo već, još samo povest' i dobar. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
1-1 Svaka cast Jugo i kompanija 

- el-fighter
- Kontakt:
Na kraju 1-1. Mozemo biti zadovoljni ovim rezultatom, jer se pravo ne sjecam kad smo se iz Zenice vratili neporazeni.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.